היה לי עכשיו ניסיון קשה של אפשרות לעשות משהו שאני מאוד אוהב ולהרוויח כסף על בסיס קבוע במשך השנה, וויתרתי על זה כדי להישאר בישיבה וללמוד, אני חייב פירגונים, עידודים וכדו'...
זה היה ממש ממש קשה...
היה לי עכשיו ניסיון קשה של אפשרות לעשות משהו שאני מאוד אוהב ולהרוויח כסף על בסיס קבוע במשך השנה, וויתרתי על זה כדי להישאר בישיבה וללמוד, אני חייב פירגונים, עידודים וכדו'...
זה היה ממש ממש קשה...
אשריך צדיק! אין מילים! שירבו כמותך בישראל!!!
שה' יתברך יתן לך כח להמשיך וללמוד בחשק ובהתמדה
ושתזכה להרגיש שדברי תורה נחמדים מזהב ומפז רב ומתוקים מדבש ונופת צופים
ואנחנו ממש שמחים בך!
-התפעמות- -התפעמות- -התפעמות-
מקנא בך ממש. כי אתה בחרת להניח חיי שעה ולעסוק בחיי עולם. ושנזכה כולנו....
אשריך אחי, חיזקת ממש!!!!!!!
יהי רצון שה' יתן לי את הכוח להיות שלם עם זה...
זה די קשה לי...
עד שמצאתי עבודה וכו'... בע"ה ה' ישלח לי משהו אחר...
אשריך ואשרינו שאלו האחים שלנו.
בעז"ה שתצליח ותמצא משהו שמתאים לך הרבה יותר! בלי להתפשר!
אתה לא סתם אספת לך פה מעריצים!
ריגשתם אותי עם כל התגובות החמות...
אשריכם ישראל!!
פספסת הרבה בבקשה הזו,הרבה מהשכר על המעשה ומהרעיון שלו.
כדאי לחשוב פעמיים.האין זו עצת היצר?
מה הסיפור? איזה כבד....
אני חושב שכדאי לפרגן מאשר לייבש ככה...
על מילות השבח.
כבד-משמע אני עומד על דעתי בחוזקה,שמח לשמוע שכך זה נתפס.
כבד- משמע מייבש. פשוט ייבשת אותו לגמרי וייתכן שפגעת בו. כבד משמע לא זורם- הבנאדם ביקש חיזוק, קצת פרגון- מה הבעיה להגיד מילה טובה? אבל אתה כבד...חייב להעיר.
חבל.
בין כל הפירגונים האלה אסור לברוח יותר מידי.
אני דואג לו לא בא להרוס לו ולהוריד את המוטיבציה(אם זה נגרם-הדבר מצריך עיון גדול יותר.)
היה לי מאוד קשה להחליט, ולצורך זה ראיתי שזה נכון שאבקש מאנשים עידוד למהלך הזה...
אודה על האמת, תגובתך לא הייתה נעימה בכלל ("סוחט מחמאות שכמותך" וכדו'), אבל גרעין הרעיון שלה היה צודק, ולכן תודה על הערת תשומת הלב.
דרך אגב, צר לי, אני לא רואה קשר בין הבקשה שלי לבין העדפה שלהמיר כבוד שמיים כדי לקבלו בידי אדם בעוה"ז.
אני חושב שתגובתך הייתה יכולה להגיע בדרך יותר ראויה ובאופן אישי. תשתדל לחשוב ולהיות רגיש להבא.
יישר כוח.
אני מאוד חריף בתגובות שלי. זו מטרה שהצבתי לעצמי בפורום הזה. אני מבקש סליחה אם פגעתי בכל אופן שהוא-לא התכוונתי לחלוטין.
מטרה שלי היא שיקראו את התגובות והדברים יופנמו עמוק.
שוב מבקש סליחה.
יש צור ה בה אתה יכול להעיר ללא שיהיה פה חשש של פגיעה או כל דבר דומה.
יש כאן עוד נערים ונערות שקוראים וקוראות את הדברים וכביכול "שותפים" וחילופי הדברים שנאמרים פה.
לכן
רגישות היא ש םהמשחק.
בהצלחה לכולנו.
לא מוכן לשנות.
נגיד שזה עובד על פי מודעות והגיון. התשובות והתגובות שלי די מחושבות וזה לא שאני לעולם לא נוקט דרכים אחרות.
לאור ''לא מוכן לשנות''
בחירתך.
(את רוצה לשחק את משחק הילדה הקטנה אז תהני מזה.)
שועשעתי.משתדלת יותר(אה כן, וחבל שנשאר לי טיפת כבוד כדי לא לרדת לפסים אישיים. בטח שלא בפומבי. תשתדל לא לנצל זאת. בכל הכבוד הראוי)
שירבו כמותך בישראל! שלא תצתער לרגע על זה..זה המעשה (לדעתי) הכי נכון לעשות! אתה עושה נחת רוח אמיתית
לאבינו שבשמיים! להורייך! ולעם ישראל! חזק ואמץ!
יישר כוח עצום(גם זה מגיע מעומק הלב) בדורות שלנו ובמיוחד בעיתות האלה ועניינים האלה [ובמגזר והסביבה הזו] קשה לעשות בחירות חשובות ונוכונות כאלו. ייישר כוח! המשך כך(?)
באמת שמעריכה אותך מכל הלב.
אשרינו שיש לנו בעם כאלו בחורים!
נדיר!
תמשיך.
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים
חטופה
אינדיאנה ג'ונס
ג'יימס בונד
מת לחיות
רמבו
שליחות קטלנית
משימה בלתי אפשרית