אז נכון שכבר הבייבי שמנמן ועגול וכבר בן ארבעה חודשים אבל אף פעם לא מאוחר...
אז מי שמכירה אותי או זוכרת היו לי בהתחלה שתי קיסרי אח"כ ילדתי בפרטי לידה רגילה ואת הרביעית שלי גם בפרטי לידה רגילהץ
ההריון הזה התלבטתי מאד אם שוב לקחת פרטי אבל ההוצאה מטורפת.. החלטתי שאני כבר מנוסה והלידות היו מדהימות ואני יכולה לעמוד בזה.. וללכת ללדת בבית חולים כמו כל אישה נורמלית..![]()
רק שזו גם היתה משימה ניסיתי בכמה מקומות וסירבו לקבל אותי אפילו שהייתי אחרי שתי לידות.. בסוף הלכתי ליעוץ בביקור חולים ושם הסכימו לנסות..
טוב חפרתי מלא בהקדמה.. נתחיל..
התאריך המיוחל היה יום אחרי פורים ושמחתי שלא אפסיד את החגיגות עם הילדים.. אבל ליתר ביטחון לבשנו תחפושות עלינו לפארק הצטלמנו ונהננו.. מן הרגשה שכזאת שמא אפסיד לראות אותם כך..
יום חמישי שבוע 39 וקצת כמה בבקר עם תחושות מוזרות מתלבטת מאד אם זה זה או לא? מתעלמת.. הולכת לעבודה מורה במקצועי ובמשך היום מרגישה כאבים לא מוסברים וההתרגשות עולה לשיא מצליחה לסחוב בעבודה וליתר ביטחון משיגה מחליפה למחר.. צוחקת עם כולם שאולי מחר לא אגיע..
בעלי נסע בבוקר לקניות ואני אמורה להצטרף בצהריים.. אחרי העבודה אבל לא בטוחה שאני מסוגלת מספרת לו שאני מתלבטת והוא קורה לי מדומינת ושיש עוד כמעט שבוע וממש לא מתאים לו שאלד בחמישי בלילה כי עד שיש לנו ברית אז בשישי???
מגיע הבית מנסה לישון אולי זה בכל זאת יעבור אולי זה רק עייפות אבל ככל שאני נחה אני מבינה שזה מתגבר.
השעה 5:00 מחליטה לנסוע להורים לשים שם את הילדים אני גרה רחוק מירושלים כדאי שלפחות נתקרב
מגיעים להורים הנסיעה קצת קשה אבל עוברת..
החלטתי ללכת למיון נשים לבדוק פחדתי לרוץ סתם לבית חולים ושישגעו אותי על ניתוח.. במיון הרופא בודק ואומר פתיחה שתים לא כדאי לא להיות בלי מעקב זה לידות חוזרות וגם אחרי ניתוחים..
אז ב10:00 בלילה מגיעה לבית החולים אחרי שההורים הכריחו לנסוע פחדו שיתפתח משהו בבית ובתוכי הייתי מאוכזבת כי ידעתי שזה עדיין לא זה לא מספיק כואב לא מספיק לוחץ לי..
מגיעה לקבלה פותחת תיק לידה ופתאום כל הכאב עובר עומדת שם בקבלה לחדר לידה ולא מתייחסים אליי לא נראית אחת שבאה ללדת.. הכל עבר לי מהפאדיחה והלחץ התחלתי לבכות מאד אז פתאום התייחסו אליי בדקו אותי אחרי מוניטור פתיחה שלוש הייתי כל כך מאוכזבת דמיינתי איך אני מגיעה בפתיחה גבוהה ומה גם שכל הזמן מאיימים בניתוח וקוראים לכולם לראות את "המשוגעת" שרוצה לידה טבעית והיא אחרי שתי ניתוחים לא מתייחסים בכלל שיש לי גם שתי לידות.. הם הדביקו לי שם וקראו לי " ויבק ויבק " ב12:00 המליצו לנו לטייל זה היה צאת הצום שהוקדם תענית אסתר ירושלים היתה עמוסה זה היה ממש כיף טיול זוגי אני ובעלי אכלנו לנו פיצה נהננו מהמוזיקה והעיר היפה שככל ואני מתרחקת מחדר הלידה הצירים מתגברים טיילנו עד 2:00 בלילה חזרתי להיבדק פתיחה 4 אין מה לעשות איתך אולי נשלח אותך הבית.. איך אלך בשעה כזאת הבית לא רציתי .. וידעתי בתוכי אני היום כבר צריכה ללדת אז מה אם אני לא נראית כ"כ סובלת פשוט לא לקחו אותי ברצינות.. בסוף החליו שאלך למיון עד הבוקר ונחליט.. במיון לא היתה מיטה פנויה שמו אותי עם צירים בפרוזדור בעלי לא יכל להשאר שם איתי ויצא לבחוץ המיטה שלי היתה בסמוך לדלת מעבר של חדרי הלידה וכל כמה זמן אני שומעת מזל טוב מהחדרים.. התחלתי לבכות ולכאוב אין לי למי להתלונן ולא נעים להרעיש בפרוזדור לא מצליחה לישון מהכאב ומתוסכלת שהגעתי בפתיחה כ"כ מוקדמת לבית החולים בשעה 3:30 החלטתי שאני לקחת מגבת מהקבלה ונכנסת לאחד החדרים למקלחת ישבתי שם במים וזה כ."כ עזר לי להירגע גם מהכאב ומכל הלחץ לעודד את עצמי ישבתי שם שעתיים עד שהרגשתי שממש כואב לי.. העברתי את הכל בשקט כי פחדתי להעיר אחרות.. יצאתי אל בעלי שחיכה בחוץ ואמרתי לו בוא נבקש להבדק נראה לי שהתקדם משהוץץ נכנסתי כמו עני שדופק בפתח ביקשתי שיבדקו אותי וכבר אבד לי הביטחון בעצמי התפללתי שלפחות יהיה 5-6 שיכניסו אותי באה מיילדת מדהימה שבדקה אותי היא מסתכלת ואומרת פתיחה 8 הייתי כ"כ מאושרת רצתי לחדר לידה..
זה פעם ראשונה שאני ממש בחדר לידה הייתי בניתוחים הייתי בפרטי התרגשתי מהמעמעד בדקתי כל פינה בחדר החלפתי בגדים והמילדת המהממת שלי שואלת אותי איזה מוזיקה אני רוצה