גדלתי בשכונה מוכרת של דתיים בעיר גדולה בארץ בקהילה די חזקה, ורוב האנשים בשכונה רואים בנו משפחה חביבה שהכל בה בסדר. 4 ילדים, שני הורים עובדים משפחה שתורמת לקהילה ומתפרנסת בכבוד. מעטים מאוד מהאנשים שמכירים את ההורים שלי (אם בכלל...) יודעים שיש בעיה איתם ורק אנחנו יודעים כמה היא חמורה. שני ההורים שלי סובלים מהפרעת אישיות קיצונית. אבא שלי הוא בן אדם מאוד אדיש עם אינטליגנציה רגשית של כפית. אם זאת היתה הבעיה היחידה אז דיינו. הבעיה היא אמא שלי. היא נכה רגשית וסובלת מחרדות בצורה שגורמת לה לאבד כל רגש ולהפך למפלצת לכל דבר. לא פעם ולא פעמים ולא 3 היא הביעה בפני חרטה על שהביאה אותי לעולם ואיימה לזרוק אותי מהבית ואיימה להתאבד כאשר חלק מהמקרים היו כשהייתי ילד בגיל 10.(אל דאגה, הצלחתי לגבור על זה והיום ברוך ה אני בן אדם עם הרבה שמחת חיים ותובנות שקיבלתי בדרך הקשה ב"ה
). לפני כשנה כמעט והודעתי להורים שלי על ניתוק הקשר איתם אבל ראש הישיבה שלי נכנס נגד זה בכל הכח ובעזרתו ובעזרת טיפול משפחתי הצלחנו במידת מה לגשר על הפערים ולהפוך את הקשר עם ההורים מבלתי נסבל לנסבל. בנתיים עברה שנה ואני שוקל לעשות זאת שוב. אני שואל בעיקר את הבנות מה הייתן מעדיפות? לצאת עם בחור עם הרבה חכמת חיים ושמחת חיים (ככה כל החברים שלי אומרים עלי) ואז אחרי תקופה של היכרות מספיק טובה הוא מספר על ההורים שהתעללו בו כשהוא היה ילד ושהוא ניתק איתם את הקשר? מה לדעתכן היה מרתיע יותר, זה או שהוא מספר על האמא שלו שלוקחת כדורים נגד דיכאון ויכולה להגיב אליך בצורה שמאוד תפגע בך בגלל החרדות שלה וגם עלולה להתערב לנו בחיים? אני שואל כי חבר שלי המליץ על הדרך הראשונה שתכסוך מהבחורה את ההיכרות איתה כי לא ממזמן הוא התארח אצלי שבת ואמא שלי לא נתנה לי לדבר ודיברה איתו על נושאים כמו הפלות עד 2 בלילה ולא שמה לב שהיא מפריעה.אני אוסיף שהיא רק עושה לי נזק ולאחרונה שמעתי ממנה שהיא התקשרה לר"מ שלי וסיפרה לו שאני רוצה להתאבד (לא היו דברים מעולם) והיא גם אף פעם לא הביעה חרטה על כל מה שעשתה לי ופעם היא אפילו אמרה שהיא עומדת מאחורי כל מה שעשתה לי. תודה על תשומת הלב ושתזכו לא לשמוע עוד על סיפורים כאלה מזעזעים יותר ותדעו להאריך את מה שיש לכם.