מפחדת... כנסובוערת לא"י!!!
יש לנו שבוע הבא קייטנה שהנוער של היישוב שלי עושים הנוער לילדים עם צרכים מיוחדים.
הקטע הוא, שזה מעורב. כמובן שבנים מדריכים בנים ובנות מדריכות בנות, אבל בכל זאת הכל ביחד, כל הפעילויות, אם צריך פונים בנים לבנות וההפך.
כעיקרון הרב של היישוב דיבר איתנו, שצריך שהכל יהיה טכני וענייני ולא ליצור מגע וקשר אם לא צריך גם בין החניכים וגם בינינו, בעיקר בינינו.
עכשיו מה, יש יותר מידי זוגות מהיישוב שיצאו מהקייטנה הזו. כולם יודעים את זה שזה המקום להכיר את המין השני, ואם עד עכשיו גדלנו בבית ספר נפרד, סניפים נפרדים וכו', עכשיו עובדים ביחד על משהו אחד.
אני מפחדת. ממש. מי יודע מה יקרה? לא רוצה בכלל להגיע לשום מצב כזה.
עד עכשיו גדלתי על נפרד, אני חושבת שזה צריך להיות ככה עד החתונה. לא רוצה להכיר בנים. לא רוצה להיות איתם שבוע באותו מקום ולעבוד איתם ביחד.
גם זה מביך אותי, וגם אם אני אצטרך משהו, הבנים אחראיים על רוב הדברים ואני לא רוצה להיות איתם בקשר.
החלטתי ללכת, כי אני רוצה לעשות דבר כל כך חשוב וגדול, זה חסד עצום. אבל מה עושים כדי שבאמת לא יקרה שום דבר כזה? אולי טעיתי שהחלטתי להגיע, לא יודעת...
עצות? מה אני עושה?
א אשרייך שזה מה שמעסיק אותך! משמח לראות את זה.נפש חיה.
ב. אפילו שהרב אמר שהדיבור יהיה טכני בלבד
אבל זה בכל זאת מביך אותך וגם יש את העניין שידוע שמתפתחים קשרים בין המינים ואת לא מעוניינת בזה יש כמה אםשרויוצ.

א. להיות מאד אסרטיבית וקשוחה- כן להיות עם הילדים ולעזור להם ; בהחלט לשמוח בזה..... אבל להיות עם יד על הדופק ולשים לב שחלילה את לא מגיעה למקום אחר שלא רצית בו.
ברגע שחלילה את עלולה להרגיש שמשהו מתערער לך- לפנות למישהו גדול .

ב. אם עשית שיקלול של בעד/נגד ועדיין את לא שלמה עם התוצאות או לא מרגישה בנח- ממליצה לך לא לצאת להדרכה
אבל למשל את כן יכולה לעזור בדברים טכניים ש"ייתנו גב" ויעזרו לאלו שכן מדריכים בפועל בשטח.

תותחית,
בהצלחה רבה!!!
תודה רבה!!בוערת לא"י!!!
בעיקרון אין אפשרות להיות טכני, וכבר שיבצו לי מדשית וחניכה אז אני לא יכולה להגיד לא. גם בכללי היו חסרות לנו מדריכות אז טכני זה רק הבנים. ולא בנות.
אני אנסה מה שכתבת, בעז"ה יהיה בסדר.
תודה!!
כל הכבוד-דבר א'אנו_נימי (G+)

יישר כוח על הרצון לגמול חסדים ועל הרצון לפרוש ולשמור על טהרה גמורה.

אבל...רצון לכוד ומעשים לכוד-באופן מסויים.

אין אפוטרופוס לעריות,בכלל ובפרט,בדיבור ובמעשה-אין דרך מלאה של 100% להשמר במקום ובמצב כזה. זה בסביבות ה 70% של שמירה ופחות.

אומנם כל הבא להטהר פותחין בידו אבל יש לדייק-הבא להטהר,פותחין.פה יש מציאות לדעתי שאף שאין זה במחשבתך,המעשה יביא אותך להטמא (בין טומאת שפתיים וכו')[במובן מטאפורי].וגם אם לא-פותחין בידו,נותנים לו אפשרות להכנס אבל לא מחזיקים אותו יד ביד ולכן זה יותר קשה עד בלתי אפשרי.(לולא הקב"ה בעזרו וכו')

בתקווה להבנה.

לא ללכת, מצווה הבאה בעבירה, הרב של היישובא-ל-ו-ל
התיר את זה בדיעבד.
מסובךיחי המלך - גאה

נראה לי שאין פתרון מלא.

אולי יש לך אפשרות לידע את הבנים בזה שאת ממש לא רוצה קשר כלשהוא איתם?

או למצוא במקום פינה שהבנים לא ניגשים אליה כ"כ?

כל הכבוד!יאירוש
תחליטי מה הגבולות שלך ותשימי לב כל הזמן שאת לא עוברת אותם, ובעיקר לא מתקרבת אליהם. בהצלחה וכל הכבוד!
לדעתילא נולדתיאחרונה
אם את מראש באה בגישה שאת לא רוצה את העניינים האלו של בנים-בנות, אז מן הסתם זה גם יתרחק ממך. כלומר בשביל שיווצר קשר עם אנשים (בכלל בחיים) את צריכה להראות עניין ולזרום או לפחות לרצות את זה.. ואם את לא (כמו שתיארת) אז תקפידי על ההלכות ולדעתי ממילא פחות יפנו/ יתחילו איתך
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך