אוףףאנונימי (פותח)
כל פעם שיש מבחן במתמטיקה אני חורשת את הנשמה כדי לקבל צייון טוב ושאני מגיע למבחן אני פשוט לא מצליחה כלוםמה אפשר לעשות אני פשוט מיואשת!!

איזה צירוף מקרים....~~אני~~

בידיוק היום גם לי היה מבחן במתמטיקה...
היה דפוק, אבל ממש.. לא זכרתי כלום

א. תנסי אחרי שאת חוזרת על נושא מסויים, לעשות מהדבר הזה כמה שיותר תרגילים. עד שזה ייכס למוח ממש עמוק...
ב. אל תלמדי יותר מידי, זה מעמיס על המוח. עדיף ללמוד לפני השינה ואח"כ לא ללמוד כלום, אחרת כל הנושאים מתערבבים זה בזה.
ג. תבקשי מישהו שיכתוב לך מבחן, בסיגנון המבחנים של המורה שלך. לפעמים פשוט צריך לדעת להתרגל לסיגנון של מורה המורה ואז מבינים.
ד. לא יודעת מה איתך- אבל אצלי המון פעמים אני פשוט נפסלת על טעויות ממש קטנות- בחישוב. תעברי על התרגיל כמה שיותר פעמים.
והכי חשוב- אל תילחצי. תשתי, תנשמי עמוק...

..שכחתי להגיד..אנונימי (פותח)

אני עושה טונות תרגילים לפני המבחן ואת כולם אני מצליחה ואז במבחן...

זה בדיוק מה שקורה לי!שבלול
בס"ד לה' הארץ ומלואה!

תקשיב, אני לא רוצה להתחיל לפרט פה את הצרות שלי אבל אני אישית הלכתי לדבר עם המורה ואמרתי לה שאני חורשת כל השנה, עושה את כל השיעורים ,לומדת לפני מבחנים ומצליחה הכל אבל משום מה במבחן אני לא מצליחה.
 אולי מלחץ אני לא יודעת...
בקיצור המורה שלי הכי חמודה,היא אמרה שהיא תעשה לי עבודה שבה יש המון תרגילים וככה אני אוכל לדעת בדיוק מה ללמוד וגם אני אדע את הסגנון של התרגילים בבגרות.
אני לא יודעת בת כמה את ולכן אני גם לא יודעת מה את לומדת במתמטיקה אבל השיטה שלי זה פשוט לזרום! ללמוד ואם לא מצליחים זה לא סוף העולם זו גם הגישה של המורה שלי!
אני לא יודעת עד כמה את בקשר עם המורה שלך למתמטיקה אבל אני חושבת שאין שום סיבה שמורה לא תרצה שתלמידה לא תצליח אצלה, ולכן לא נראה לי תהיה לה בעיה ללכת לקראתך ולעזור לך, אולי לשבת איתך על המבחן ולראות איפה את נופלת ואיך אפשר לתקן את זה!!! זהו מקווה שעזרתי.
 אה.. ואם את צריכה עזרה במתמטיקה אני פה אני מקווה שאני אוכל לעזור לך את מוזמנת לפנות באישי בשמחה!!
שבלול את יודעת טוב מאוד מי אני..אנונימי (פותח)

אולי אני ילך גם לדבר עם המורה שלך..נראה מה יצא מזה..

ברור שאני זורמת אבל אני זורמת מכיתה ח' זה ממש עצוב!!כל שנה שי לי בין 60 ל70 בתעודה ובשלב הזה זה כבר לא יכול להמשיך..

מי את למה אני לא מכירה אותך?שבלול
המורה שלנו למ"מ אומרת-פעימה

בס"ד

שצריך לתרגל כל יום קצת ואז זה מה שהכי עוזר.
אם ביום-יומיים האחרונים לומדים הכל יש בלקאאוט..

עד כאן מפתגמי 'חכם סיני היה אומר..';)

סתם, המורה ממש חמודה.

תנסי רסקיומתו"ש
תתפלי ל'ה רק זה מה שיש לעשות!יקירה
תרגול מאד עוזרננסי
אני חושבת שתרגול הוא מאד חשוב.  אך גם לא להתבייש לקחת כמה שעורים פרטיים.  זה שווה ואולי יכול ללמד שיטות איך להצליח במבחנים.  אם מדובר בלחץ של מבחנים, שזה קורה הרבה, אפשר לנשום עמוק לפני המבחן, לשתות, לחשוב על הצלחות ולנסות להרגע.  אני מכירה נערה שהמורה לא האמינה שהיא תצליח בבגרות, ודווקא היא ישבה ותירגלה עוד ועוד ובסוף הוציאה ציון ממש מעולה.  בהצלחה
..אנונימי (פותח)
דברתי עם המורה והוא אמר שכניראה זה בגלל לחץ ונראה מה אפשר לעשות עם זה..
לחץ מאד משפיעננסיאחרונה
אני מכירה בחורה שעשתה את הפסיכומטרי פעמיים והיתה כל כך בלחץ שלא הצליחה.  יש תרגילי הרפייה שעוזרים וגם חשיבה חיובית-אני בטוחה שתוכלי להצליח ככל שתאמיני בעצמך וביכולות שלך
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך