שלום לכם,
אולי יש פה אנשים עם ניסיון שיוכלו לחוות את דעתם..
הייתי בטיפול פסיכולוגי במשך כמעט שנה. אני די ביישנית וסגורה, אז לקח לי זמן להיפתח.. מההתחלה הרגשתי שקצת התאכזבתי לפגוש את המטפלת.. ציפיתי למישהי יותר מאירת פנים וחמה והרגשתי שהיא לא מספיק נותנת לי את המקום הבטוח. מצד שני נקשרתי אליה ומאד ציפיתי לפגוש אותה,וכן הרגשתי שהיא איתי, מקשיבה ואפילו מזדהה.. ויחד עם זה הייתה לי ציפיה להרגיש ממש אהובה והתאכזבתי הרבה פעמים. לפעמים הרגשתי שהיא מבקרת אותי במקום לעודד ודבר נוסף שהרגשתי זה שהיא אולי לא מקצועית כי לא תמיד עמדה בזמנים ושינתה זמנים הרבה.. דיברתי איתה קצת על מה שאני מרגישה אבל תמיד הרגשתי שאני לא מצליחה להביע את כולי.. בסופו של דבר הפסקתי לפני כמה חודשים מכל מיני סיבות..
בזמן האחרון אני חושבת עליה שוב וגם המליצו לי לחזור לטיפול. אני מתלבטת האם זה היה טיפול טוב ומה שהרגשתי זה בגלל קשיים שלי או שאני צריכה לחפש מטפלת אחרת.. מצד אחד היא כבר מכירה אותי ואולי אני צריכה להמשיך ודווקא לנסות להוציא את הכעס והתסכול שהרגשתי כלפיה או שהטיפול לא היה לי טוב? מה אמורים להרגיש בטיפול? זה נורמלי שבמקום לצאת שמחים יוצאים מדוכדכים ממפגש? איך מרגישים כשטיפול הוא טוב ומתקדמים?