הבעיה היא שיש להם בעיה.
רוב רובם יכולים לטפל בבעיה הכואבת הזו, ולפתור אותה. ומי שלא, הוא באמת מסכן.. ושמעתי על אנשים כאלו שהתחתנו כדת משה וישראל עם אישה כמוהם, והביאו ילדים לעולם והם שומרי תורה ומצוות. אין שום סיבה לנדות אותם או לזלזל בהם, אין שום סיבה לכעוס עליהם, כי זו לא אשמתם. זו בעיה נפשית. אין מה לדון.
אבל... כשבן אדם בא, עם הבעיה הכואבת שלו, והופך אותה לנורמה, ומתגאה בזה,
זו כבר בעיה רצינית מאוד!
ועל מה הוא מתגאה?? את האמת, זה יכול להידמות קצת לילד שלפעמים.. לא נעים.. אבל בורח לו בלילה... באמת לא נעים.. מה ייעשה המסכן? הוא לא צריך לקבור את עצמו ולהתבייש.. אבל זה לא עניינו של אף אחד! אבל הוא גם לא צריך לצאת למסע הסברה על הפספוסים שלו, לצאת לצעדות, לתלות דגלים, לצעוק ברחובות..
מבינים אותך, חמוד! כווולם אוהבים אותך ולאף אחד אין בעיה איתך! פשוט, לטובתך, תטפל בבעיה שלך. ואם זו בעיה ללא פתרון אז תלמד לחיות עם זה ונאהב אותך מאוד. באמת. אבל אל תיהיה טיפש ותצא עם זה לרחובות.. זה חסר טעם.
שמעתי גם מאחד הרבנים שנשאל בנושא שאומר שהדבר דומה לקבוצה גדולה של פדופילים שרוצים לעשות שינוי ולהפוך את הפדופיליה לדבר שבשגרה.. והקבוצה המחרידה הזו הולכת למצעדים ברחובות תל אביב, וזועקת על מצבם הנואש, רוצים שינוי, רוצים שייקבלו אותם, רוצים שיבינו שהם לא חריגים..
כמובן שלא זו המציאות המדוייקת, וקהילת הלהט"ב אינם אנסים סדרתיים ומקומם לא נמצא בכלא או בבית משוגעים, אבל בדומה לקבוצה שהוזכרה- גם הם בשום פנים ואופן לא יכולים להפוך מציאות עגומה לנורמה. זה לא ייתכן!!
ומי שרוצה להיות כזה בביתו שלו, בלי להפריע לאף אחד,זה עצוב וחבל, אבל זה בינו לבין הבורא. זה שלו.
אבל כשהם עושים לי מצעדים ודגלים ושירים שאלוקים יעזור להם, זה כבר דוחה.
אפילו אם יעשו מצעדי ענק על הרצון של הדוסים עלי אדמות שייקבלו אותם ויכילו אותם, ולא ייסתמו להם ת'פה, זה יהיה (מחילה) מפגר. ממש.
וזה עוד צודק! זה יהיה ממש נורמלי אם לא יתייחסו אלינו כמיסיונרים.
בקיצור. מי שלא רוצה לטפל בבעיה שלו, ולא הולך ע"פ התורה, שייעשה מה שהוא רוצה בבית שלו.. אבל שלא יינסה להכניס לי שטויות לראש. תודה.