מעוניין לשמוע את דעתכם/ןבזמן האחרון

שלום, חדש פה יחסית...

שמעתי מהרבה חברים שהם גם מרגישים ומתנהגים ככה במצבים כאלו, אבל נראה לי שאצלי הפער ממש מוגזם.

אני בן אדם שקול ורציני סה"כ, ומתנהל באופן נורמטיבי תמיד. לא נוטה להתרגש ולאבד עשתונות.

חוץ ממתי שאני מרגיש שבוחנים אותי.

לא, אני לא מתכוון למבחנים בכתב או בעל פה, אלא כשמתסכלים עליי ועל ההתנהגות שלי "בזכוכית מגדלת".

אני מרגיש ממש, אבל ממש לא בנוח במצבים כאלה.

וזה לא שאני הביישן ההוא שממלמל כל הזמן ומגמגם, ולא מסוגל להעביר תוכן מול קהל.

כשיש בנות במרחב הקרוב אליי, אני נלחץ.

כמובן, ברור לי(בשכל) שאף אחת (כנראה) לא בוחנת אותי, אבל במצבים כאלו אני משותק, מתנהג בצורה מוזרה ולא אופיינית...

איך אני אמור להביא את עצמי לדייט אם אני לא מסוגל להרגיש חופשי? זורם כמו תמיד? 

ולא, אני לא מגיע ממקום שלא ראיתי בו דמות אישה מעולם. 

זה כל כך מתסכל! חברים שלי שראו אותי בסיטואציות כאלו פשוט צחקו מההבדלים התהומיים שנוצרו בהתנהגות שלי.

מעניין אותי לדעת בנוסף מהבנות פה, מה התחושה שלכן בדייט עם בחור כזה, האם אתן יכולות לזהות התנהגות לא טבעית שאינה יזומה ( לא ניסיון להציג מלאכותית בצורה טובה יותר), והאם גם אצל בנות יש תופעה כזו.

מקפיצהאופטימיות
אשתדל לחשוב ולענות בהמשך בעז"ה
לילט
זה שאלהמתן תורה
טובה האמת..
מה שאני אומר לעצמי זה שכדאי לנסות לזכור שהסיטואציה הזו של דייט מביכה לא פחות גם את הצד השני ככה ששנינו באותה סירה...- במחשבה כזאת יותר קל נראה לי להיות טבעי, כי גם הבחורה מולך לחוצה בערך כמוך וזה ממש נורמלי
ואז יותר קל להתרכז ולהציג את עצמך רגיל כדי שהבחורה באמת תוכל להכיר אותך ואתה אותה
יכול להיות שיש אנשים שאתה לא מרגיש בנוח לידםאושרקה
וזה טבעי לגמרי בפגישות הראשונות בעיקר שיש מבוכה למשל יש אנשים שגם לי זה קורה איתם שאני לא מצליחה להיות באמת אני יש מצב שזה קשור לחוסר ביטחון עצמי מול אנשים מסויימים שאתה מרגיש שהם לא ברמה שלך ואתה חושב מה הם חושבים עליך באותו רגע ואז אתה נכנס למחשבה הזאת ואתה עסוק בזה ובעצם לא מרוכז בפגישה וכן אפשר לזהות בנים לפי השקפת גוף ,בדרך כלל לא מסתכלים בעיניים של השני ,וכן יש לי תופעה כזאת בעיקר שאני הולכת ואני מרגישה שבוחנים אותי אז אני קצת מובכת מזה ומרגישה שאני הולכת לא בצורה הטבעית שלי או שיש אנשים מסויימים שלא נוח לי בחברתם אז אני גם לא מרגישה בנוח ולא מי שאני ....אבל זה בסדר גמור שטויות תמצא את האחת שנוח לך איתה זה מאוד חשוב ואין מה להיות מובך מזה בהצלחה
זה בסדר גמורRephael

טבעי לגמרי להרגיש לא בנוח במצבים שאנו מרגישים שבוחנים אותנו. אבל אתה צריך להבין שבדייטים שני הצדדים אמורים לבחון אחד את השניה, לא בצורה מוחצנת, וזה לגיטימי לגמרי. אתה תרגיש הקלה ברגע שתדבר עם הצד השני על אי-הנעימות שנוצרת בך בעקבות ההרגשה הזו, ואני מאמין שמדייט לדייט אתה תרגיש יותר משוחרר. בהצלחה חבר.

הייאופטימיות
קראתי את מה שכתבת, באמת מעניין.

יש מצב שאתה בחור שלא מדבר עם בנות ביום יום?
אני לצורך העניין בחורה זורמת ומקובלת בחברה,בעוד שאני מניחה שאם אהיה בסביבה של בנים שאיני מכירה- אהיה יותר מאופקת, פחות זורמת. ולמה?
[אתעלם לרגע מהעובדה שלא אזרום סתם עם בנים, במובן הערכי, לצורך ניתוח המקרה]

א. כי זה שונה לי. אני נמצאת עם בנות תמיד.
ב. הם לא מכירים אותי, אלו לא החברות שלי
ולכן יש מן שדר כזה של חוסר פתיחות ושיחרור במובן האישי, כי כשאתה בטוח שמכירים אותך אתה לא חושב אפילו על איך פעולה שתעשה 'תתפס' אצל הצד שמנגד.
בפועל,אתה יכול גם *לא לחשוב* על איך פעולה/אמירה שתאמר תתפס,אך מבפנים החשש שקיים בך בלא מודע שזה מה שקורה- יכול לנבוע מכך.
ג.היות ומדובר **בקבוצת/סביבת** בנים יכולה להיות קיימת בי התחושה שהם יבחנו פעולות שאעשה,כי הם נמצאים במקום 'חיצוני לי' ויותר מתרשם(לטוב ולרע)ממה שאני עושה/אומרת. כמובן שהדבר תלוי בתנאים חיצוניים נוספים ובגורמים משתנים. לדוג' קיים הבדל בין סביבת בנים שבעבודה('שהאינטרקציה' היא על בסיס יום יומי כעקרון)לבין סביבת בנים שהייתי בה במסגרת חד פעמית.

אני חושבת שיש פה כמה דברים שצריך לשים לב אליהם:

1. אבחנה בדבר התחושה המוזרה שאתה מרגיש לנוכח ההבדל בין להיות בסביבת בנות לבין לשבת עם בחורה ולדבר איתה. אתה צריך להפריד.
זו לדעתי טעות להקיש ממקרה של "אני נמצא בסביבה של בנות", לבין "אני נמצא עם בחורה" קיים המון שוני !
אתה יכול לראות את זה אפילו על החברים שלך,
תחשוב איך חבר שלך מתנהג כחלק מהחבר'ה, לעומת איך שהוא איתך לבד- המציאות גורמת לו להתנהג באופן שונה,כי יחס כלפי חברים ככלל הוא שונה מיחס לחבר שיושב איתך לבד ביחד, וכל שכן אם היחס מגיע לבחורה.
השוני טמון בעובדות ש:
א' -אתה *פרט* בחברה כוללת.
ב'-אתה לא *עם בחורה* .
2. הרצון המשותף של שניכם לקשר אשר מלווה בחששות ובהתרגשות לגיטימית, וזה כמובן דבר הדדי.
תחשוב ששניכם נרגשים ורוצים שהקשר יצליח, זה לא רצון/חשש חד צדדי.
3. שאתה בא להכיר ואף אחד לא בוחן אותך(מקווה שכך בכל אופן) אתה נמצא עם בחורה,היא מסתכלת עליך ומקשיבה לך,שומעת מי אתה,רוצה להכיר אותך,בקטע טוב. לא צריך לתת לחשש מקום להכניס לנו דברים שליליים לראש..תמלא את עצמך באנרגיות טובות לפני פגישה ותחשוב שיהיה טוב! כי אתה טוב תמיד!
4. תזכור שהכל מה', אנחנו רק יכולים להיות כלי לברכה שה' ירעיף עלינו . שיתן לנו בני זוג טובים בעז"ה.
תהיה מאמין! תסמוך עליו שיהיה טוב- ויהיה.
ואם נפלת-תקום. תמשיך. תחשוב רק טוב..תמיד.

*כל הנל נכתב כחלק מנסיוני להכנס לראש שלך.
מקווה שהצלחתי להועיל.

הצלחות ובשו"ט!
***אופטימיות
אציין שלא התנסתי בעניין וככלל, אני חושבת שצריך להתנטרל ממחשבות למינהן. כמו בכל דבר בחיים...

פשוט לחיות. לזרום. לשמוח. להיות בטוח במי שאתה.
תהיה בטוח שאשתך לעתיד תשמח במי שאתה, תאהב אותך איך שאתה ותדע להסתכל על המהות שלך ולתת צ'אנס לביישנות ההתחלתית.

אם אתה זורם עם חברים והאופי שלך חברותי, זה גם תלוי בבחורה, במה שמשדרת לך בפגישה.
אם היא תזרום- ילך טוב..כי אתה זורם באופי.

מכל מה שכתבתי בשרשור, מה שאני יכולה לומר על עצמי מבחינה מציאותית בהקשר לנושא- זה שבפגישה אני מעלה באלגנטיות(בהקשר המתאים) נושאי שיחה שהם משחררים ופותחים כמו טיולים וכו'
תחשוב על מה שיכול לשבור תחושת ביישנות התחלתית, ותשחיל בתזמון הנכון.
זה אמור להקל ולחבר.
קורה לכולם ברמות שונותחלל הפנוי
אני אישית ביישן גם.. אנשים מסביבי אומרים שהם לא רואים את זה בכלל.. אבל בפנים בתוכי אני קופא חבל על הזמן.. אני בכלל תמיד מפחד רק מהטלפון הראשון, מלחיץ אותי חח
אני מוזיקאי, מנגן שר ומלחין, הייתי צריך לעלות לבמה וזה ממש אני שם על הבמה ומלא אנשים שבוחנים אותי. והייתי צריך לעבור את השלב הזה של ההתחלה, ותמיד הפה מתייבש, ילדים מזיעות וקרות, הקול רועד, ואז זה משתחרר.
ובאמת ככה זה גם בידיים ראשונים, מביך ומוזר.
טיפ קטן מיהודי קטן: אני אישית נושם כמה נשימות עמוקות לפני ואומר לעצמי תשים את התשובה בצד לרגע, אני אתן לך את הבמה אחרי זה, רק לא כרגע. ובנוסף תגיד לעצמך, שאתה טוב, אתה תותח, ה' אוהב אותך, ומקסימום לא ילך טוב, אז לא. לא קרה כלום, זה לא סוף העולם..
אספר סיפור על ה דייט הראשון בחיים שלי...
התקשרתי אל הבחורה, ותרגלתי לפני מלא מה אני אגיד ואיך... לא ענתה. הייתה הקלה כזאת, אבל אז נזכרתי שאני צריך להתקשר שוב חחח. חיכיתי חמש דקות על השעון והתקשרתי שוב. לא ענתה. אמרתי לעצמי זהו היא צריכה להתקשר... אחרי רבע שעה חזרה אלי אבל לא יכולתי לענות.. אז חזרתי אליה אחרי חמש דקות ופתאום בלאקאווט. לא ידעתי מה להגיד.. אמרתי שלום, מה שלומך? ענתה בסדר. חיכיתי שתשאל מה שלומי ואז זה יזרום, אבל זה לא הגיע חחח לא ידעתי מה להגיד.. התחלתי לצחוק בפלאפון חחח ביקשתי סליחה והסברתי לה שזה הפעם ראשונה שלי שאני מתקשר לבחורה לקבוע דייט ופשוט לא יודע מה להגיד... אחרי זה זרם.. בפגישה עצמה הלכנו לבית קפה( מאז אני לא הולך לבתי קפה בדייט ראשון חח) הזמנו שתייה, ודיברנו ולא ידעתי מתי לשתות שלא יהיה שקט מביך חחח ואז היה שקט אז אמרתי לעצמי אם כבר שקט בוא נשתה.. תוך כדי השלוק היא שאלה אותי שאלה ונחנקתי חח היה מצחיק.. בקיצור.. זה קורה לכולם..חלק יותר וחלק פחות ובאמת שהכל טוב.. בהצלחה אחי!
אחלה תגובה, ממש חשוב לצחוק מהפאשלות!רחפת..
אתה צריך פשוט קצת שפשוףלב אוהב

בכל מה שקשור במערכות יחסים...

לא בטוח שתצטרך, אולי תתחתן עם הראשונה שלך בעז"ה חח 

אבל זה בטוח מתפתח ומשתנה עם הזמן לטובה..

שהייתי קטנה גם הייתי כזאת, כל התקלות עם בחור בגילי ומעליי גרמה לי ממש חוסר נעימות ושינוי באופי...

אבל ביטחון עצמי מול המין השני זה משהו שמתפתח ועם הבשלות והבגרות מגיעים כבר למצב שכל התקלות עם המין השני לא תעורר בך מתח בכלל, זה אפשרי... 

..ברגוע
עבר עריכה על ידי ברגוע! בתאריך כ"ח בתמוז תשע"ז 20:56

היי 😎, נראה לי כולם חווים את זה ברמהעומק
כזאת או אחרת וזה שאלה של התנסות באמת... כמו ש @לב אוהב רשמה
קודם כלבזמן האחרון
תודה לכולכם על ההשקעה, ממש לא מובן מאליו לשבת ולענות לזר על שאלות (לא רק אצלי, בכללי).

אכן נראה שהנקודה העיקרית שעולה מדבריכם/ן היא שאני עוד חדש בתחום הדייטים - צודקים.

בנוגע לכך שגם בצד השני יש מבוכה ולחץ - כמובן, זה ידוע מראש, לעיתים מורגש אבל כנראה שכל עוד לא אהיה אישה לא אדע באמת איך מרגיש דייט מהצד השני.
לכן שמחתי לראות פה תגובות של בנות, שמח שקיבלתי קצת מושג לגבי זה.

בנוסף, באמת קשה לי להסתכל לאורך זמן בעיניים של מי שמולי. יתכן שזה נובע מדפוסי התנהגות מסוימים שהתקבעו, ויתכן שזה ספציפית מול המין השני.

כשאני חושב על זה, נראה לי שאני מרגיש הכי לא נעים ליד אנשים עם ביטחון עצמי מופרז, שוויצרים כאלה שמקטינים אחרים - אולי זה מעיד על קושי בביטחון עצמי.

לגבי מה שאפטימיות כתבה - לא מובן לי כל כך איך אפשר לעשות הקבלה בין חבורה לפרט, ובין בנות לחברים שלי.ואני אסביר:
אם ליד חבורת בנות שסתם נמצאת לידי אני ארגיש לא בנוח, מעצם ההימצאות בסיטואציה כזו, לשבת במיוחד ולבד עם בחורה שכביכול מעוניינת לשבת איתי לא כל שכן?
חוץ מזה, חבורת בנים זה חבורת בנים,אין צורך לפרט. אבל גם באחד על אחד, לפחות אצל בנים, בדרך כלל זה לא גולש לשחנשים וזה, אלא נשאר ברמה דומה לחבורה.

ביחס למה שאמרת בשאר התגובה, עזרת לי מאוד והחכמת אותי.תודה.

חלל הפנוי - הסיפור שלך זה הסיפור שלי כמעט בכל סיטואציה רשמית, מזדהה לגמרי.

לב אוהב- לא נראה לי שקשור לבגרות... אם כבר כמו שאמרת לניסיון בעולם הזה- תרתי משמע.

כמובן שמאז הכניסה לישיבה הממשק שלי עם בנות הפך אפסי (לא שלפני זה היה משהו) וזה באמת מין מעבר חד ומוזר, מין קפיצה למים עמוקים בלי לדעת לשחות, רק שכמו שאמרתי, נראה לי שאצלי זה מלווה בדברים אחרים...

רק רוצה לציין שבפגישות שהיו כן היה כיף וזורם ולא היה מביך בנגלה ( אלא אם אני צודק שבנות מזהות מה שמעבר) אלא שבתוכי פנימה יש מבוכה וקצת תסכול שאני לא מצליח להביא את עצמי, גם אם זה היה מביא איתו רגעי שקט מביכים ואפילו פרידה.

אני אענה על החלק שלילב אוהב

בשלות ובגרות הכוונה לא בגיל, זה משהו פנימי שעם החוויות של החיים ויצירת מצב של סיטואציות שונות ומגוונות עם המין השני, נוצר מצב של כמעט וחוסר מתח (יכול להיות שתמיד יישאר קצת עם אנשים מסויימים וזה בסדר)... זה תהליך פנימי כזה..

יישר כח שאתה משקיע ועונה לכולם ! חיוך

אוקייבזמן האחרון
נראה לי שהבנתי איפה טעיתי.
חשבתי שהתכוונת לבגרות בכללי, עכשיו אני באמת רואה שהכוונה לבגרות בעולם הדייטים, וזה מסתדר.
קיבלתי! "אין חכם כבעל ניסיון".
בהתחשב בזה שאתם פה על תקן ה"מתנדבים"- לכם מגיע יישר כח גדול, יתן ה׳ שכרכם.
עונה על החלק שלי;)אופטימיות
לגבי שאלתך: אם ליד חבורת בנות שסתם נמצאת לידי אני ארגיש לא בנוח, מעצם ההימצאות בסיטואציה כזו, לשבת במיוחד ולבד עם בחורה שכביכול מעוניינת לשבת איתי לא כל שכן?

אני חושבת שהתשובה היא לא.

כשאתה נמצא בסביבת בנות, בעיני זה פחות נעים, כי אתה לא יכול להביא את עצמך לידי ביטוי(בין אם זה מפני תחושת המרחק/התחושה שמתרשמים/בוחנים אותך) באופן אינטימי שכן יכול להיווצר לעומת זאת בפגישה face2face. מה שמביא ליותר חשיפה אישית וממילא לחיבור ועומק,זה יותר מוציא אותך מהמחשבה שבוחנים אותך, וכך אט אט אי הנעימות ההתחלתית מתפוגגת לה.

כשאני יושבת מול בחור ואנחנו מדברים יחד, אנחנו באים ממקום של להכיר, לדעתי זה משהו בתפיסה האישית של איך לקחת דייטים, אני באה בראש טוב. זה מרגש, נכון. אבל אני לא חושבת על אי הנעימות/מה יהיה..אני פשוט באה.
זורמת עם נושאי השיחה שעולים, ונעים לי מאוד.
אולי ההסתכלות החיובית והשחרור ממה יהיה יסירו ממך את המחשבה שזה לא נעים.

עצם ההתייחסות ליחסים בינאישיים בחברה לעומת בדייט נבעה מדבריך אודות התחושה המתוארת.
כתבת שממש לא נעים לך בסביבת בנות,למרות שאתה יודע שלא בוחנים אותך.

רציתי לשלול כל השוואה בנושא זה בין נוכחותך בסביבת בנות לבין היותך נוכח בדייט, מפני שקיים הבדל משמעותי כפי שהסברתי כרגע בתשובתי זו.
החשיפה שמחברת בדייט לא קיימת באותה מידה(אם בכלל)כשתהיה בחברת בנות. וזו רק דעתי;) לכן- אל חשש.
תגיע בראש פתוח ותהיה אופטימי

בכיף ובהצלחה!
תודהבזמן האחרון
נימוק מעניין. קיבלתי.
אשתדל באמת לנסות "להחליף דיסק" בנוגע לאיך מגיעים לדייט, אם זה אפשרי.

תודה רבה על התגובה הארוכה והמושקעת! ועוד על שרשור שכבר הספיק להעלות חלודה...

בהצלחה ושבת שלום
אני אפתח ואומר,איוושה

שמאוד מאוד מצאה חן בעיניי ההתייחסות הפרטנית שלך לכל אחת מהתגובות, זה מראה על כבוד. יישר כוח.

ובנוגע לבעיה שלך...

קודם כל, חשוב לזכור שדייט זו סיטואציה לא טבעית! במיוחד דייטים ראשונים. מפגישים שני אנשים שעד לפני שנייה לא הייתה ביניהם אף נקודת השקה (בחלק מהמקרים), ומצפים מהם לנהל שיחה קולחת. אלא אם לפחות אחד מהם אלוף באומנות השיחה ומרגיש בנוח עם אנשים זרים (או לחילופין מומחה בהעמדת פנים), זה לא יהיה קל. תזכור שזה טבעי ונורמלי, ואל תחשוב שאתה שונה מאחרים כי לא נוח לך. מדוייטים חכמים יידעו שמדובר סיטואציה מורכבת, יגידו לעצמם "הוא בטח היה סתם לחוץ" ויקבעו פגישה נוספת. מדוייטים חכמים יזהו את האדם שמבעד לסטרס, ולא ישפטו אל סמך זה. 

מה שכן, לפעמים הסטרס גובר והוא הורס את הפגישה. לא קל להבחין בין מתח שנובע מפגישה ראשונה ובין מתח וחוסר נוחות אופיים, שנובעים מתכונות אופי. להפך, הזיהוי הוא די קשה. גם אי אפשר לבוא בדרישות לבנות, שתמיד תהיה להן את היכולת "להסתכל מעבר"... לי באופן אישי זכורות כמה וכמה פגישות כאלו, אחת מהן הייתה בין הגרועות שחוויתי ever. ברור שחתכתי. ייתכן שהבחור היה מובך בגלל המצב, ייתכן שזה האופי שלו, אני לא יודעת. בכל מקרה, אני יודעת להגיד לך שאם הוא היה מטפל בסיטואציה באופן שונה - מודה בפניי שהוא מתוח, לדוגמה... הייתי לוקחת את ההתנהגות שלו בעירבון מוגבל ואפילו מעריכה אותו על הכנות. אבל זה לא קרה, ולכן ההנחה שלי הייתה שמדובר בפערים שלא ניתן לגשר עליהם.

אתה נשמע לי בחור אינטיליגנט ובעל מודעות רגשית, שזה נפלא. אל תשכח שעם הגיל והבשלות, יבוא גם המרגוע... בכל מקרה קח נשימה עמוקה, תזכור שמולך ניצבת בחורה שניצבת באותה סיטואציה כמוך, תהיה כנה ופתוח והעיקר תאמין שבקרוב מאוד תפציע האחת שתצליח לראות מבעד לקליפות ולמסכות. והיא בוא תבוא, אל תדאג.

חזק ואמץ, בהצלחה!!!! 

ענית ליבזמן האחרון
בצורה מעולה על אחת השאלות שלי, האם בנות שמות לב ומזהות.
האמת שבהוה אמינא שלי חשבתי שבנות מזהות אי נוחות, אבל בדרך כלל יהיה להן קשה לעשות את ההבדל שבין לחץ אופיי כמו שכתבת לבין סיטואציה ספציפית מלחיצה.

מהתשובה שלך נשמע כביכול שהציפיה מבנות בחברה זה שהן יכילו התנהגויות כאלו ובאמת יראו את שורש ההתנהגות, ובתכלס לא תמיד אפשר לזהות.מה שאומר שבנות לדעתך בדרך כלל כן יזהו ויעשו הפרדה, וברך כלל ינסו עוד פגישה לבדיקה נוספת. פה באמת חידשת לי כמו שאמרתי.

תודה רבה על כל ההשקעה!

להגיב למי שענה לי זה המעט שאני יכול לעשות מדין הכרת טובה במידה ואני לא רוצה להגיב, אבל פה באמת רציתי להתייחס לכל תגובה, כל מילה פה אוצר.
איזו הכרת הטוב מדהימה,איוושה

מקווה שתזכה להחכים, להתעצם ולהתגדל.

רק הערונת - קח בחשבון שלא חקרתי את הנושא בכלים מדעיים אין לי דרך לדעת מהי הנורמה ומה הולך בדרך כלל. אין לי שום דרך לחזות מה תעשה הבחורה הבאה שתיפגש איתה (שבע"ה תהיה האחרונה)... כתבתי מרחשי ליבי.

שיהיה לך בהצלחה! אם יש לך שאלות נוספות, תרגיש חופשי לשאול. 

אהלן,שנינה
אני חושבת שדווקא יש הרבה טוב במבוכה וביישנות. כמובן שאני מדברת על מבוכה מאוזנת שלא משתקת או מונעת ממני להוציא את עצמי בצורה נכונה..
חשוב להבין שבנות כן יכולות לזהות מבוכה ולהבין אותה..ואפילו להעריך אותה. לכן אין מה לפחד.

כל מה שצריך זה לאזן את הביישנות ולהבין שאני טוב בדיוק כמו שאני . והרבה אמונה ועין טובה על עצמי..

זכית! הרבה יותר פשוט לרוב לאזן את הביישנות מאשר לאזן החצנה וביטחון עצמי מופרז.
בהצלחה
כשאת אומרתבזמן האחרון
שבנות יכולות להעריך ביישנות, את מתכוונת שבנות לא בהכרח יתייגו את זה כנתון שלילי על הבחור, או שיותר מזה - בנות יעריכו את זה ונתון זה יגרום להשפעה חיובית על האווירה ואיכות הקשר?

תודה על התגובה!
מה נכון?בזמן האחרון
כתבתי 2 אפשרויות...
שתיהן נכונות / אפשריותנפש חיה.
גם וגם!שנינה
יש בנות כאלה, לכן אין מה לפחד מהבישנות.
אבל כמובן שמצד שני. אם מרגישים שהביישנות מגיעה ממקום לא טוב (חוסר בטחון עצמי למשל) צריך לעבוד לאזן אותה. ואז היא תיהיה ניסבלת גם מצדך ולא תרגיש חנוק...

עצה במשפט אחדדובל'ה

אתה צריך להיות גלוי ולומר לה את זה, שיתוף של רגש (כזה - או אחר) זה המפתח להתקדמות בדייט

קיבלתיבזמן האחרון
תודה רבה אחי!
קודם כל תירגעעזיהו
לחץ במצבי אמת לא יתן לך יותר מדי.
דבר שני תזכור שבנות הן לא מעליך,הן בדיוק כמוך.אל תפחד מהן.מי הן בכלל?
ואל תגיד את מה שכתבת פה לבחורה,זה משדר על חוסר דומיננטיות.בחורה מחפשת בחור שיכול להוליד לה צאצאים חזקים.זאת משיכה.
אם אתה לא דומיננטי,סביר להניח שזה ייגמר בסופו של דבר בכך שתגיד כן לכל מה שהיא תרצה ושהקשר ביניכם יסתיים,במידה והקשר לא יסתיים אתה תעשה כל מה שהיא אומרת לך.
תגיד לה "לא" כשצריך.היא מסננת אותך? "לא מקובל עליי היחס הזה".תהיה גבר,ולא מה שהבנות אומרות לך.
אני יודע שקל לכתוב את זה בתור מתבונן,והיו פעמים שאהבתי מישהי ושכחתי מה שלמדתי אבל זה אפשרי.
לרגע אחדבזמן האחרון
לא העלתי על דעתי לא להיות גבר, ואני האחרון שמתרפס מול אישה והופך להיות איזה יס מן שלה, שלא תהיה לך הוה אמינא.

בנוסף, נראה לי שכתבתי שאמי לא מכניס את עצמי ללחץ, ככה שזה לא בשליטתי.

אני מסכים שבנות הן לא "מעליי", ואני חושב שהבהרתי מספיק טוב שאין כאן בעיה של חוסר ביטחון עצמי. אני לא הולך כמוך להגיד "מי הן בכלל", לא מכבד ופוגע.

לדעתי כתבת מה שכתבת בגלל שלא הבנת מה אני שואל, לאן אני מכוון.

בנוגע למה שאמרת על מה זה משיכה - אין לי מושג מאיפה הבאת את זה, אשמח למקור.

האמת היא שה"דומיננטיות" והקשיחות שניסית לייעץ להתנהג בה בדייט, זה בערך מה שיוצא לי בדייטים לעשות, דווקא בתור תשובת משקל לאי הנעימות שאני מרגיש כמו שכתבתי לעיל, וקשיחות זו גורמת לי לתחושת התסכול שאיני יכול להביא את עצמי לדייט.

אני חושב שמי הוא באמת ביישן ויקרא את התגובה הזו, ידלג על התגובה הזו במקרה הטוב, ובמקרה הרע יעלב ויחשוב שהוא גרוע ושאין לו סיכוי.

אני כן מוצא תועלת בתגובה הזאת, בתור מאזנת בשרשור הזה.

תודה על ההשקעה.
שטויותעזיהו
אתה הוכחת בשרשור שלך שאתה משדר חוסר ביטחון ליד בנות.אני מאחל לאתו בחור ביישן,כמוך, לשנות את המצב
אתה מתנהג כמו ביישן שמכחיש את זה,סליחה שהאשליה שיש לך ביטחון עצמי ושאתה "גבר גבר" מתפוצצת לך בפנים.ואתה לא צריך לחשוב איך אתה הולך להיות הכלב של הבחורה,אתה פשוט תבין את זה בשלב מסוים במערכת יחסים במידה והגישה שלך לא תשתנה.מבין את התחושות שלך שלהיות דומיננטי זה לא עובד,אבל לפי התיאורים שלך אתה ממש לא דומיננטי וזה מה שמפיל אותך,לדעתי.
גילית חוסר ידע ואני מבין את זה,רובנו מוכתבים לפי חוקי החברה למה בנות נמשכות,אבל כמה חבל שהדבר הזה הוא שקר.
אין לך באמת ידע בסיסי בנוגע למשיכה.מזמין אותך ללמוד מ"מאפי"-הוא מסביר את עניין המשיכה באחד מן הסרטונים שלו.
אתה לא חייב להגיד "מי הן בכלל"? ודי שקוף שאתה מאמין שהן מעליך,ליד גברים אתה מגמגם ונראה לא טוב?למה ליד בחורות כן?
טוב אחיבזמן האחרון
עבר עריכה על ידי בזמן האחרון בתאריך כ"ט בתמוז תשע"ז 11:30
אם אתה חושב אתה יודע- כנראה שאתה תמיד צודק.

תודה בכל מקרה על הניסיון לעזור.
אני חוזר ממה שאמרתי לעיל , אין לי מה לקחת מהתגובה.
לא כי לא כתבת יפה, פשוט כי זה לא רלוונטי לגביי.
"הטוב בעיניך עשה"עזיהו
כל הכבוד שאתה קשוב לעצמך!!וופל בלגי

בתגובה לעוזיהו - מסכימה עם המשפט הראשון, לחץ בדר"כ לא מועיל.. כדאי להרגע מראש, להבין שהסיטואציה היא דווקא מעניינת (מתי עוד יצא לך לדבר עם סתם בחורה ולהכיר אותה?) לזכור את הטוב שלך, ולהגיע לפגישה ממקום רגוע יותר.

ומסכימה שבנות הם גם לא מעליו. אבל! הם גם לא מתחתיו, יש צורך לכבד אותן ולתת להם מקום! יחס דומיננטי ושתלטני עליה זה ממש לא הדרך.

בנות בדר"כ (לא יכולה להכליל על כולם, מדברת על מי שמכירה..) מחפשות בחור גברי, שיודע מה רוצה מעצמו ויוכל להיות המשענת שלהם בחיים אבל ממש לא רוצות שישתלט עליהם. הם רוצות בחור שיכיל אותם, יבין אותם ויהיה קשוב. אחד כנה שאפשר לדבר איתו. בנות מחפשות כ"כ את הקשר האמיתי הזה, ורק פתיחות יכולה ליצור אותו, לא שום הצגה חיצונית.

ולכן... 

@בזמן האחרון אם כבר קרה ואתה לחוץ, דבר על זה, שתף, לא מתוך חולשה אלא מתוך אנושיות. ספר לה שאתה מתרגש ולוקח לך קצת זמן להביא את עצמך בדייטים. אולי זה יבהיל אותה, אולי גם לא. (זה החוכמה להגיד בצורה זורמת קלילה ולא מפחידה. ואם היא נלחצת לשמוע אותה ולדבר על זה). אבל בטוח שתבין את זה יותר אם תשברו על זה תקרח מאשר שתצטרך לבד להבין אם מה שרואה מולה זה האופי שלך או התרגשות. 

מנסיון שלי בנות (וגם בנים..) חותכות הרבה אחרי פגישה או שתיים שהרגישו שזה לא זה, שמשהו בהתנהגות היה מוזר וכו', אין להם מושג שהוא לא היה הוא בפגישה.. איך הם יודעות אם לא מכירות אותו? תכיר לה אותך, ספר לה. (עצה שלי סתם ככה לנסות לתת קצת צ'אנס בהתחלה כי כולנו מתביישים, אבל לא כולם עושים את זה... יש לי חברה שבעלה ב2 דייטים הראשונים רעד לה, פשוט רעד! והיא הייתה סבלנית, ואז פתחה את זה ופתאום לאט לאט הכל השתחרר...)

ואגב כמו שאמרו לך פה, אף אחת לא בוחנת אותך. זה מצב מביך לשתיכם, שתיכם לא מכירים אחד את השני ולא יודעים מה לעשות כ"כ. אם זה יעזור לך להרגיש רגוע יותר, אז בדר"כ הבחורה תשמח שהבחור יוביל את השיחה בדייט הראשון, היא לחוצה ומתביישת יותר... אז אם התפקיד של המרגיע במקום של הנבחן מתאים לך יותר קח אותו.. תהיה רגוע בשבילה, תשדר לה אווירה שנח לכם יחד ונוצרת פה רק שיחה קלילה, ללא מטרה מלחיצה.

ועוד שאלה- למה בעצם אתה מרגיש ככה ליד מישהי? גם בראיון עבודה אתה מרגיש ככה או שזה בגלל שהיא בחורה? מצטערת אם השאלה לא מתאימה לפורום, אבל יכול להיות שמתערבב פה גם רגשות ומשיכה? שאגב זה הגיוני ולגיטימי לגמרי!! כי אם זה קשור גם לזה, יש מה לעשות ולהרפות, רק שהדרך קצת שונה...

בהצלחה גדולה!!

תגובה מעולהבזמן האחרון
הבאת הרבה עצות מועילות, אקח לתשומת ליבי.
לגבי השאלה בסוף - מתאים לפורום לדעתי, אכן נראה לי שזה קשור למשיכה, וזה מסתדר לי מבחינה לוגית.
מעולה שיודע מה המקור למצב! עכשיו הרבה יותר קל לשנות..וופל בלגי

נזהרת בתשובתי, נראה לי נכון יותר לקבל על זה עצה מגבר, אך אגיד טיפה מהמבט הנשי.

דבר ראשון תשמח!

ב"ה יש לך משיכה טבעית ובריאה למין הנכון. כמה זה לא ברור במציאות המבולבלת שלנו.. עכשיו כשאתה מודע לזה שבגלל זה מגיעה ההתרגשות שלך, תשמח מזה. אתה נפגש עם בחורה היא מרגשת אותך, מוצאת חן בעינייך .אתה יכול לסמן v על החלק הזה בהיכרות ולפנות את המקום לשכל להכיר ולרגש להתחבר וליצור כימיה משותפת. אין צורך להתמקד עוד בנושא, מבחינתך תן אישור לשכל שהצד הזה מסודר. ואל דאגה המשיכה תחזור בהמשך.. במהלך כל בנית הקשר אנחנו עובדים עם השכל, רגש ומשיכה. הם פועלים יחד, כל פעם במינונים אחרים לפי מה שמתאים ברמת הקשר. ובעז"ה אחרי שתמצא את האישה שלך, המשיכה וההתרגשות שלך רק אליה תוסיף כ"כ הרבה טוב ושמחה לקשר..

כרגע תצטרך לנווט את ההתרגשות שלך למקום טוב של פיתוח הקשר בנחת, של רצון להכיר אותה יותר, להפתח לעולם שלה ולפתוח את שלך. להתקרב.

וכמו שאמרו פה, ככל שתשתפשף יותר זה יתכהה ותרגיש בנח יותר..  אבל! אל תכהה את הרגש שלך, הוא חשוב מאוד לזוגיות שלך, לאשתך בעז"ה. אלא, חשוב מאוד שתזכור לאן הרגש הזה מיועד, תשמור אותו למקום הנכון, אל תבזבז אותו על כל אחת!! זה מעייף, מתיש ומכהה. ולבנתיים תעשה כל דבר שיעזור לך להרגע, לשמור את המשיכה לאישה המתאימה.. תזכור שלא כל מי שנפגשים איתה לדייט אחד אומר שתהיה אשתך, חכה קצת לפני שאתה מתרגש, בהתחלה זה סתם עוד שיחה נחמדה עם בחורה שמי יודע מה יצא מהקשר הזה חוץ משעתיים יחד?
אני חושבת שגבר יוכל לעזור לך בזה יותר, אני לא מספיק מבינה איך הפיזיולוגיה עובדת אצל הגבר ואיך שולטים בה. לחשוב איך לכוון את המחשבה בפגישה ובכלל בקשר לבניית קשר רגשי והכרות אישית ולא לתת למשיכה החיצונית לבלבל ולערפל את הקשר.. יש לה מקום חשוב, אבל שלא תיקח את כל המקום.. אולי ללמוד על המהות של נישואים, הגדולה והקדושה שלהם תעזור לקחת את המחשבה יותר לכיוון ולמטרה.. לחשוב על מה המטרה של הדייטים ומה רוצה להכיר בה וכו'.

תחשוב מה יעזור לך, כל אחד ומה שטוב לו. וכמו שאמרתי, נראה לי שלגברים יהיו עצות טובות יותר..

הרבה הצלחה בדרך 

תודהבזמן האחרון
במונח משיכה התכוונתי לא רק לצד החיצוני, אלא למכלול... התגובה שלך רךוונטית גם לרבדים יותר עמוקים.
לא הבנתי, אז עניתי לך או שבכלל לא בכיוון? וופל בלגי
עניתבזמן האחרון
שכחתי לכתוב שאני כבר אעשה את ההקבלות בעצמי..
רק חיזקת את הטענה שליעזיהו
היא אמרהבזמן האחרון
180 מעלות הפוך ממך.
לא רק בטון ובניסוח, בעצם התוכן יש הבדל שאי אפשר לפספס אותו.
האמת שהתוכן בתחילת התגובה של וופל בלגי זה לא חידוש, זה אמור להיות ברור לכל גבר באשר הוא, בלי קשר אם הוא יוצא עכשיו או לא.
אני מקווה שתקרא שוב את הדברים שהיא כתבה, ושלך זה דווקא כן יחדש.
צר לי לומר לך,אתה פשוט לא מבין עברית.עזיהו

הייתי מסביר לך אבל אתה פשוט לא מבין עברית.

איגנורנט.

אתה כותב מדהים.בך לי קר
ברוך השם.תודה.עזיהו

אבל אבל, למה אתה לא נחמד? מה זה הסגנון הזה?איוושה

חחחעזיהו

אני מאד נחמד,אני נוהג לקחת ברצינות דברים...ברוך השם.

גם אנשים שקוראים את התגובות שלך לוקחים אותן ברצינות.איוושה

מילים כמוהן כחיצים... קח לתשומת ליבך.

תוותרי.בך לי קר

תודה.עזיהואחרונה

הדבר הכי קשה בעולםהפי

סתם הגזמתי, זה לא הדבר הכי קשה בעולם... אבל כן יש בזה מן התסכול

לסיים קשר רציני עם בחור שהוא באמת זהב טהור, ואז למצוא את עצמך שוב בעולם של הרווקים והרווקות... איך עושים את זה בכלל??

פתאום מרגיש לי שכל הגברים לא ברמה שלו.

לא באופי לא בנראות לא באצילות

יש בזה משהו שקצת מלחיץ אותי.

לא יודעת אם זה תקין, אבל יש בי קצת געגוע אליו, למרות שבתוך הלב אני כבר מרגישה שזה היה או חתונה או ביי וטוב שזה ביי

וזה הופך את זה ליותר מסובך שהוא עדיין רוצה

באמת שלא סתם צחקו אשכרה קריעת ים סוף

דמט אני לא בנויה לשטויות האלה

כאילו מציעים לי ובראש שלי עובר.. למה לנסות בכלל

הכי תקין בעולם!!advfb

סימן שהלב פועם ומרגיש,

גם זה בסדר אם יש געגעוע, השאלה האם זה מנהל אותך

דהיינו - שאתה מקבל הצעה והמחשבה "וואו זה לא יהיה כמוהו" עוברת בראש זה סבבה, השאלה עד כמה את מאמינה לאותה מחשבה ועד כמה היא תופסת מקום בלב שלך. אם זה רק עובר אבל את יודעת שאת רוצה להתקדם וזה, אז הכל טוב.

אם את רוצה שכרגע זה תופס מקום בלב, גם הכל טוב, תחכי קצת זמן ותראי אם זה נרגע..

בירור בצניעותחצלה

היי אשמח ממש לשמוע מנסיונכם מה הייתם עושים.

ביררתי הצעה ממש מעולה, נשמע שבחורה תורנית מבית תורני, החברה בטלפון אמרה לי כן היא דוסה, צנועה וכו וכו.

אני מגיע לדייט וקולט שהיא עם שרוול מעל המרפק, לא קצר קיצוני אבל מעל. לא שופט ולא שום דבר, מדבר רק מהנקודה שלי.

חשוב לי שאישתי תהיה צנועה עפ ההלכה, בזה אני בטוח. ואני לא יודע כל כך מה לעשות עם המצב עכשיו. לדבר איתה על זה ולהגיד שזה מפריע לי ? נראלי יכול לפגוע בה.לפסול על זה בלי להבין מה עומד מאחורי זה? נראלי חבל.

מה אתם הייתם עושים?

בנות - זה בסדר שידברו איתכן על זה? ואם כן, איך?

לא מסכימהנעמי28

בעייני קשר עם אלוקים הוא אישי לגמרי לא פחות מקשר של אישה עם הגוף שלה.

גם שם יש המון רגישות.

בעיניי זאת נפרדות מינימלית, אין מצב שאבקש או שאתבקש ללכת לשיעור תורה גם אם בעלי מאוד רוצה

לדעתי זה בגבולות התחום האישי

הוא אמנם משפיע עליך ועל הבית אבל זה לגמרי שלו

רווקות אם יכולתן לקבל דבר אחד בתקופה הזאת מה היה?ראומה1

בתקופת חיפוש הזוגיות.

קריזה לא?בנות רבות עלי

פניתי לרווקותראומה1

אהה חח... כן... סליחה. לא התכוונתי להפריע. כמובן.בנות רבות עלי

מקפיצה♡♥︎♡♥︎ראומה1

תשובת הצ'אט - רווקבחור עצוב

• שיהיה גבוה, אבל לא שחצן.

• חתיך, אבל שלא יידע שהוא חתיך.

• חכם, אבל שלא יתקן אותי.

• עשיר, אבל שיהיה עניו.

• תורני, אבל שלא יהיה "כבד".

• קליל, אבל רציני.

• מצחיק, אבל שידע מתי להפסיק.

• רגיש, אבל גברי.

• גברי, אבל מחובר לרגשות.

• ספונטני, אבל מתכנן הכול מראש.

• כריזמטי, אבל צנוע.

• מנהיג, אבל שייתן לי להוביל.

• אוהב לטייל, אבל גם אוהב להישאר בבית.

• ספורטאי, אבל שלא יהיה מכור לחדר כושר.

• בשל רגשית, אבל עם נשמה של ילד.

• חברותי, אבל שלא יהיו לו יותר מדי חברות.

• שיהיה לו תואר.

• רצוי שניים.

• ועדיף שגם יעשה מילואים בלי להתלונן.

• שיהיה לו עסק מצליח או עבודה בהייטק.

• אבל שיסיים לעבוד בארבע כדי להיות עם הילדים.

• שיאהב ילדים.

• אבל שלא ייתן להם מסכים.

• שידע לבשל.

• ושלא יעשה מזה עניין.

• שיקום מוקדם לתפילה.

• אבל גם יישאר ער לדייט עד חצות.

• שילמד דף יומי.

• וגם שיספיק לקרוא ספרי פסיכולוגיה.

• שיהיה מחובר לרב.

• אבל שיחשוב בעצמו.

• שידע לרקוד.

• אבל לא יותר טוב ממני.

• שיאהב מוזיקה.

• אבל שלא ישמיע טראנסים באוטו.

• שיהיה כריש במשא ומתן.

• אבל עדין איתי.

• שיזכור כל תאריך חשוב.

• בלי שאני אזכיר.

• שידע להחליף גלגל.

• לתקן ברז.

• להרכיב איקאה.

• להבין במשכנתאות.

• להשקיע בבורסה.

• ולהוציא את הזבל בלי לבקש.

• שיהיה עמוק.

• אבל גם זורם.

• שידע להכיל.

• אבל גם להציב גבולות.

• שיכבד את ההורים שלי.

• ויאהב את האחים שלי.

• ויצחק מהבדיחות של אבא שלי.

• שיהיה בן 29.

• עם ניסיון החיים של בן 45.

• והאנרגיות של בן 23.

• בלי מטענים.

• בלי אקסיות.

• בלי דרמות.

• ועם אינטליגנציה רגשית של מטפל זוגי.

• וכמובן... כימיה. כי אם אין כימיה — כל השאר לא משנה.

עכשיו אותו דבר לגבריםחושבת בקופסא
עבר עריכה על ידי חושבת בקופסא בתאריך י"ד באב תשפ"ו 20:19

כמובן ג'נרטתי את המקבילה לגברים (חלק חמודים, חלק קצת פספס והייתי עורכת יותר)

שתהיה צנועה, אבל נראית כמו דוגמנית.

תורנית ומשכילה, אבל שאין לה ידע הלכתי יותר ממני.

חכמה ושנונה, אבל שלא תנצח אותי בוויכוח.

זורמת וקלילה, אבל שתקפיד על קלה כבחמורה.

שתפרגן לי מול החברים, אבל שלא תגרום לזה להיראות כאילו היא מחנכת אותי.

נשית וענוגה, אבל שתדע להרים ספות כשמנקים לפסח.

דעתנית ומבינה, אבל שתיתן לי להרגיש הראש בבית.

עצמאית, אבל שתחכה להחלטה שלי.

שתרצה לפרנס את לימוד התורה שלי, וחס וחלילה לא שתפתח קריירה.

שתעשה תואר פרקטי.

עדיף בהוראה או חינוך מיוחד.

אבל שתרוויח כמו בהייטק כדי לשלם שכר לימוד לישיבות.

שתעבוד חצי משרה.

כדי שתהיה בבית כשאני חוזר מסדר ערב.

שתאהב ילדים.

שתגדל שבט של שמונה ילדים.

אבל שלא תיראה עייפה לעולם.

שתדע לבשל כמו אמא שלי.

ושלא תשתמש באבקת מרק.

שתכין חלות כמו במאפייה.

ותלמד את כל הסגולות להפרשת חלה.

שתאהב אורחים בשבת.

ותארח 15 חברים מהישיבה בהתראה של שעה.

ותשמח לשטוף את כל הכלים במוצאי שבת בלי להזעיק אותי.

שתהיה מחוברת לרבנית שלה לתמיכה רגשית.

אבל שתסכים עם הרב שלי בכל נושא.

שיהיו לה אידאלים לתמוך בחצי שנה רצוף מילואים.

אבל שלא תדרוש ממני לגור בגבעה.

שתדע לשיר זמירות שבת.

אבל שלא תשמיע קול ליד חברים שלי.

שתאהב מוזיקה יהודית עמוקה.

אבל שלא תביא לי שירי קרליבך של שלוש שעות.

שתעשה ספורט ותשמור על כושר.

אבל בצניעות ובלי לעשות מזה עניין.

שתדע לנהוג בצורה בטוחה.

אבל שתיתן לי לנהוג תמיד.

שתדע לקפל את הציצית היטב בלי שהפתילים יסתבכו בכביסה.

ותגהץ לי את החולצות הלבנות בלי קמט אחד.

שתהיה עמוקה מחשבתית.

אבל שתסתפק בוורטים פשוטים על הפרשה.

שתדע להכיל את הספקות שלי.

אבל שתהיה יציבה כמו סלע אמוני.

שתכבד את ההורים שלי.

ותאהב את השטויות של אחים שלי.

ותצחק מהווארטים הנאמרים בשולחן שבת של אבא שלי.

שתהיה בת 21.

עם בגרות נפשית של בת 50.

והמראה הרענן של בת 16.

בלי היסטוריה של דייטים.

בלי חפירות של 'לאן הקשר הולך' - שפשוט תזרום עד האירוסים.

ועם יכולת הקשבה של פסיכולוגית קלינית אחרי יום עבודה.

וכמובן... שיהיה ענווה ופשטות. כי אם אין פשטות — איפה כל התורניות?

חחח שיתחתן עם עצמו או עם עץראומה1

ארץ השוקולד

יש שיר כזה

שיתקצר(:אני:)))))

אמונההפי

אגב זו תשובה לכל אתגר

חחחחחהפי

חתן מתוק מדבש*

היי אני עדיין צעירימח שם עראפת

כולנו צעיריםאביעד מילוא

אני חושב שכולנו רוצים לבנות בית ורק מחכים לזה

לא אתה זקןימח שם עראפת

שיעור ד' זה לא צעיר

אם אני זקןאביעד מילוא

לא צריך לקחת אותי כפרוייקט כדי לשדך לי?

לכאורה כןימח שם עראפת

אבל אני כופר וצעיר מכדי להכיר בחורות שיתאימו לך

נע אני סך הכל בן 20.5אביעד מילוא

זקן בעלז. ואולי אתה לא מכיר בחורות שיתאימי לי אבל אולי את הסגנון כן

לתומי סברתי שאתה שיעור ד'ימח שם עראפת

את הסגנון ודאי שאני מכיר, אבל את הבחורות לא

היית קרובאביעד מילוא

מתחיל שיעור ג'

להכיר בנות בסגנון זה כבר משהו אחר. השאלה יותר מי יכול לעזור לי להכיר

אכןאביעד מילואאחרונה

אני נאלץ לבשר משהו לא כ"כ טוב ( בקטע קליל כן ?)מוקי_2020

אם עכשיו קשה לכם והמון סימני שאלה וכל האונליין והוואצאפ והרשתות החברתיות

אז קחו בחשבון שעוד 30 שנה, לכל אחד יהיה חבר רובוט עם בינה מלאכותית, ששום בן או בת זוג בעולם יוכלו לנהל שיחה אפילו קצת קרובה לרמה שלו.

תחשבו על השיחה המושלמת. הכל מדוייק, גם האי דיוק יהיה מדוייק.

לדבר הזה יהיו השלכות עצומות על התא המשפחתי..

איך למה וכמה ? אין לי מושג.

אבל העוצמה תהיה גבוהה מאוד. השינוי יהיה גדול מאוד.

אני לא בטוח שאנשים מפנימים את השינויים שבדרך.

לכן....אההמ אההמ...

אני מבקש מכולם, להזדרז ולהקים תאים משפחתיים כמה שיותר מהר,

אני פונה בעיקר לנודניקים שיכולים להקים את זה כבר מחר בבוקר ואין להם שום מגבלות אמיתיות. כלום. הכל בראש אצלם.

מאלה אני הכי מאוכזב. לא רוצה להלחיץ אבל זה על גבול חיל_ _ ה _ _ . זה לא בסדר.

בכל מקרה ברגע שגברים (שהם למעשה ילדים) יתקלו ברובוטיות של 2035, המצב יהיה הרבה הרבה יותר מורכב.

תקימו כבר השבוע תא משפחתי. תגמרו עם זה וזהו. די. מספיק.

אני מבקש שתקחו את ההתראה ברצינות,

כמו התראה על טיל בליסטי איראני שבדרך אליכם ואתם באמצע שום מקום ואין לכם מה לעשות,אז אתה ממשיכים ללכת ולהאזין למוסיקה באייפון

כי אתם יודעים שהשם איתכם והוא ורק הוא מחליט מתי הסרט מסתיים וזה לא הגיוני שזה יהיה בגלל טיל בליסטי,

בטח כאשר אתם נותנים מעשר כל חודש לנזקקים באמת ולא מחליפים מעשרות בין חברים כדי לסמן וי.

תודה על תשומת הלב, למרות שאני מודה שהייתי עוצר כבר בכותרת ולא נכנס לתוכן,

אבל אתם עשיתם את זה. כל הכבוד.

לדעתי ברור שאדם עדיף על רובוטארץ השוקולד

לא הייתי חושש מזה לשניה

אני חוששת אפילו לתת לו משהו לעשותנחלתאחרונה

במקומי; שיר או סיפור וכו'. חוששת שהוא יעשה זאת טוב יותר.

ולזה אני לא מוכנה. באמת רוצה להאמין שאף פעם לא

יוכל להחליף את האדם, את היצירתיות האנושית.

אחרת, מה אנחנו עושים פה בכלל?

לא מטריד אותי,חתול זמני

מהסיבה הפשוטה שאיני אוהב לנהל שיחות.

פלוטרכוסנקדימון

הרימו כוס לחייו ואמרו: "ומה עלינו לספר למלך על אודותיך, זנון?".

"לא כלום", השיב להם, "מלבד שישנו איש זקן באתונה שיכול לשתוק בשעת משתה".

"על הפטפטנות", פלוטרכוס.

מסכימה.נחלת

כוחה של מילה טובהמוקי_2020

(מיועד לכל המינים, רשום מנקודת מבט זיכרית, כי אני זכר )

מה תעדיפו יותר מתוך 2 אפשרויות.

אפשרות 1 :

בת זוג שתעגל פינות כשהיא תביע את דעתה בחיוך ונועם לגבי דברים שהיא מספרת לך, כדי לא תפגע, לא תכעס או לא תתעצבן

( גם דברים שלא קשורים אלייך אלא גם אליה או לאחרים)

אפשרות 2 :

בת זוג שתגיד הכל דוגרי, אמת טהורה, בצורה הכי ישירה. בלי לעגל. בלי לטאטא. כשאתה הולך לישון אתה יודע בדיוק מה היא חושבת באמת.אין משחקים. אין הפתעות.

עכשיו אני כבר מכיר את המגיב בתגובה השלישית שירצה מישהי שהיא גם וגם

והיא תדע מתי להיות ככה ומתי להיות ככה כאילו היא AI מהלך עם הוראות הפעלה.

אז זהו שבשאלה הזו אין כזה פטנט.

לכן, צריך לבחור מבין 2 האפשרויות כדי להבין מה תעדיפו יותר 1 או 2 .

תדמיינו שתקבלו 100% כזו לכל החיים ואז תענו.

גן עדן רוחני עוד בחייכם, לעונים

לא הבנתי למה אי אפשר גם וגםהפי

ברור שאפשרות 1חושבת בקופסא

טאקט ויכולת להתאים את עצמך לסיטואציה שאתה נמצא בה היא נכללת בכישורי חברה בסיסיים.

ברור שיש מקרים שעדיף לוותר על הנימוסים ולדבר ישירות, אבל הרבה יותר מעצבן בן אדם שלא יודע להתאים את עצמו לסיטואציה.

לכל דבר יש מחיר והשלכות (עונה לאלפי המגיבים)מוקי_2020

אוקי,

למשל אם בן אדם "מתאים את עצמו לסיטואציה" ולמעשה נרצה או לא, צבוע כלפי הצד השני,

איך נדע שהוא לא עושה את זה איתנו ?

כי אצל הבן אדם הישיר, עם כולם, נדע שמה שהוא אומר, זה מה שהוא חושב

ואם הוא רוצה "להתאים את עצמו לסיטואציה", הוא לא מחרטט הוא פשוט שותק.

ואם הוא אוהב את הצד השני הוא מחייך לו ואם הוא לא אוהב הוא לא מחייך. הכל ברור. בלי לעגל פינות. בלי צביעות.

אחרי ההבהרה הזו,

איזה אופי תעדיפו יותר ?

גם אני מעדיף בחורה יפה וגם שמאוד אוהבת את המטבח וגם אוהבת מאוד לגדל ולחנך ילדים (ממש אוהבת, נהנית מזה)

אבל מה אני מעדיף יותר ? שתאהב לגדל ולחנך ילדים.

אין לי בעיה שהיא לא תהיה יפה ושלא תאהב את המטבח, למרות שגם אלה דברים חשובים, אבל אם צריך לבחור, בחרתי. ויתרתי.

רואה ? עניתי על התשובה.

עכשיו תורכם (פנייה לנשים וגברים)

מה חשוב לכם יותר ? ישיר כלפי כולם (סותם במקרה שלא רוצה לפגוע אבל לא מחייך ולא מספר סיפורי סבתא)

או...מעגל פינות ? זורם ? ונרצה או לא מחרטט קלות. או זה או זה.

זו השאלה.

שאלה שיש לה תשובה ברורה מאוד וניתן לענות עליה בצורה החלטית,

גם אם זה פחות נח, אבל זה פורום אנונימי, אז אני מאמין שזה אפשרי.

זכיה ב 20 מיליון שקל בשנה הקרובה , לעונים.

חושבת שישיר. זה מעורר אמון. הכן זה כן והלא זה לא.נחלתאחרונה

אני בחור. זה חשבון של אמא שלי. הצעות שהיו תפוסות -יעל11

האם שייך לגבי הצעות שאמרו לי שלא פנויות כרגע, או שבדיוק קיבלו הצעה אחרת, לשאול לאחר זמן מה את המשדך מה קורה ואם פנויה? או שלא שייך?

לענ"ד שייךאשר ברא

גם לדעתי שייךגב'

לברר אף פעם לא מזיקאביעד מילוא

אם אמרו שלא פנויות או קיבלו הצעה אחרתארץ השוקולד

שייך,

סביר מאוד שאפילו לא קיבלו את הפרטים שלך בגלל זה.

לאחר זמן כןברוקוליאחרונה

החברה של אחותי, הפספוס שלי, והלב שעדיין צובטיאיר45

הי, לא יודע אם מתאים לשתף כאן אבל בכל זאת...

אני גר בישוב מאוד קטן אי שם... היתה לאחותי חברה טובה שגדלה אצלנו ממש, ותמיד הדיבור היה היא לי ואני לה... [גם ממנה גם ממני]

בסופו של דבר כל אחד פנה לדרכו... ובאמת שכחתי ממנה עד שגענו לגיל היא לא הייתה הראשונה, אבל אני כן אגיד שלפני שנה ניסינו להציע אבל היא הייתה בוף תקופת מבחנים, מיד אח"F יצאה עם מישהו והתחתנה..

וואלה עבר לי יצאתי עם עוד, עדיין לא מצאתי...

אבל פתאום זה חזר לי בברומנג, לא יודע כל פעם שאני רואה אותה עם בעלה (נולד להם בן)... זה כן עושה משהו בלב...

ובשבוע האחרון פתאום יוצא לי לחושב עליה, ואני בלחץ מזה... מה הקשר שאני חושבב, זה כבר עבר לי.

וגם אני כאילו אומר מה אני ימצא...

בקיצור אני אוכל תסביכים...

אני חושבת שמה שאתה מרגיש הוא די אנושיהפי

לפעמים דווקא כשהאדם כבר לא רלוונטי עבורנו הדמיון מתחיל להשלים את כל מה שלא באמת קרה. הוא בונה בראש מה היה יכול להיות ובקלות מצייר תמונה מושלמת ( מידי) שלא בטוח שהייתה קיימת במציאות.

כשאתה רואה אותה עם בעל וילד אתה לא באמת רואה את החיים שהיו יכולים להיות לכם. אתה רואה תוצאה מוגמרת והמוח באופן טבעי משלים את החסר..

אל תשכח שגם אם הייתם נפגשים אף אחד לא יודע אם באמת הייתם מתאימים. יש הבדל גדול בין פוטנציאל שדמיינו במשך שנים לבין זוגיות אמיתית שנבנת יום יום .

ובעיניי, המשפט שכתבת מה אני אמצא? הוא כנראה הדבר שבאמת יושב מתחת לכל זה. מתי שלי תגיע

אל תיתן למחשבות האלה לשכנע אותך שפספסת את האחת. יכול להיות שהן פשוט מזכירות לך כמה אתה רוצה כבר להקים בית משלך. וגם זה, בעזרת ה' יגיע.

ועם כל מה שכתבתי לי יש כלל ישר שקופץ לי לא להשוות לאחרים תתרכז בעצמך זה באמת הרבה יותר כיף

ואוו נכון מאודיאיר45

זה באמת מה שחשתבי בהתחלה... מי אמר שאנחנו בכלל מתאימים. וזהעבד טוב

רק שבחודש האחרון לא יודע פתאום נכנס למח

בהצלחה(:הפי

צודקת לחלוטין.נחלתאחרונה

אישית, אני מעדיף קסם אישי על יופי.בנות רבות עלי

יש בנות שהן לא יפות, הן פשוט לא. אבל מהדרך שהן מתבטאות, וזה כולל את כל הדרכים האפשרויות (כן, התנא שנה דרך, מצחיק) במיוחד אלו שבטוחות בעצמן. או שאני בכלל מנסה להגדיר משהו שאני נמשך אליו ספציפית ולא יודע להגדיר אותו זו גם אפשרות. אולי, נראות צעירות לגילן אבל מתנהגות כבוגרות? אולי. למעשה אני די נוטה לחשוב שזה אכן זה.

נתקלתי במישהי כזו אתמול והיא עדין תקועה לי במחשבה וזה מוזר. אז בקיצור אם היית אתמול בפתח תקווה בהיפר מור תכתבי לי. סתם.

יפה. התבגרת, החכמת,למדת להסתכל לעומק ולא בחיצוניתפ.א.

ואי לגמרי אחי.בנות רבות עלי

עכשיו מה הקטע?בנות רבות עלי

עכשיו הגעתי לבית אז אני יותר מיושב. שניה רגע עוצר כי נשרף לי האוכל.

אוקי שומעים? אז בקיצור, עכשיו אני פתאום קולט את הפספוס. היא היתה עם האח שלה (בנינו זה הבן שלה אבל אני מעדיף לחשוב שהיא לא נשואה)

קיצר זרקה לו פירגונים בקול .. "מלך מלך!" אני סתם הסתובבתי. נראה לי היא חצי התפדחה למרות שהיא לא מהמתפדחות. אולי מהמפדחות זה כן. בקיצור....

מה רציתי להגיד, חשבו על הסיטואציה שאני מסתובב ואומר לה "יותר ממני?..." מה לדעתכם היתה התגובה שלה? אני אומר הייתה מבקשת את המספר לא שאני משוויץ עכשיו או משהו.

סתם טוב אני רואה שאני שוב מדרדר לכן נעצור כאן. יש למישהו משהו להוסיף?

אתם אומריםבנות רבות עלי

זה בסדר אתה גם ככה מדבר לעצמך אין מה להוסיף . אוקי... הבנתי.

אני הולך.

🤣🤣🤣

תלוי בהומור שלהארץ השוקולד

חד משמעיתהפי

יש מי שיתפסו דבר כזה כהטרדה, או בתחום האפורנקדימוןאחרונה

קשה לדעת.

אולי יעניין אותך