8:00 יצאתי לתחנה לחכות לאביטל היא היתה בלי טלפון. והאוטובוס שלה איחר ב18 דקות שזא שאני אחרי ריצה מאומצת שמא היא תגיע ואני לא אהיה שם עומדת! כי לא היה מקום לשבת ומחכה
9:40 יצאנו לתחנה קופיקס יבוש טיפה וקו 10 בא
10:02 הינו בבריכה התארגנו וכו ונכמסים למים העברנו שעה וחצי בסבבה היה ממש נחמד דברנו ברוגע ואני ישבתי על החבל מצוף ההוא במשך כ5 דקות בלי להחזיק ובלי ליפול!!
11:30 לערך בתש שרה אחות של בתש ושחר באו פה התחילו הצחוקים שרה ילדה אחלה אנחנו ממש זורמות ביחד די השתגענו שם זו לא היתה השתוללות לא התנהגנו מטומטם לא פרקנו גבולות פשוט להנות.
מתישו שם הפסקתי ציפס עם קטשופ בתש הכינה היה חביב חסר מלח אפוי ולא מטוגן ולא קריספי! אבל טעים! ואז אבטיח ואז מייק אנד לייק שוקולד שנמס והפך לנוזל כייפי לצד דגדגים חטיפים למיניהם לא נגעתי יש גבול לכמה אפשר להתעלל בקיבה אחת מצוקמקת! ולקינוח שלוקים.
תמונות תמונות תמונות אה כן ותמונות
אביטל יודעת לסרק מעולה לאחר סיום הקורס איך להתעלל באפרת זה הפך לטוב יותר וכואב יותר יצאת בניקוי של שליש מהשערות על התנהגות טובה.
עליתי על שיטה שיטתית במיוחד להכניס כסא לתוך המים זה לא חדש ולא דנדש אבל לא נוצל עד יום זה ולכן אני מרשה לעצמי לנכס את זה
הבעיה שלי היתה משקל או יותר נכון חוסר במשקל. חצי התהפכתי עם הכסא עד שפשוט הצמדתי אותו לסף הבריכה האחח זה היה טוב. היה בלשון עבר כי המציל החביב שבכלל לא הראה את נוכחותו נזכר שהוא קיים.
ילדה תוציאי את הכסא מהמים.
בוזז משבית שמחות.
טוב נו לא רוצה כסא נכניס שרפרף הוא היה נמוך והיה שם זרם כזה כי זה היה הקצה של הבריכה אז הוא צף ואביטל שמה עלי רגלים שאני לא יצוף..
15:50 יצאנו מהבריכה אחרונות! שם נפש לא נראתה באופק מלבדינו
תחנה
ישבתי על שרה כי לא היה מקום אני תוהה עד כמה הרגלים שלה יצאו שלמות מזה
לא נזק רציני כמה דקות והאוטובוס המיוחל בא בתחנה לפני שאנחנו יורדות מה גיליתי
את הקו של אביטל חולף לו
ירדנו טוב מה עושים חצי שעה בחום לא נורמלי
נכנסים למקסטוק
יומנים.. כוסות.. כלי מטבח.. היו שם דברים נחמדים
התלהבתי שם כמו ילדה קטנה אבל שוין
16:30 יצאנו החוצה לתחנה על השלט הזה שמשדר לחיזרים היה כתוב שעוד שמונה דקות מה עושים? חוזרים לחנות!
אחרי חמש דקות שבהן מיצינו עד תום את נפלאות החנות ויצאנו צמד משועממות שרשמית לא מתכננות לקנות כלום יצאנו לתחנה על השלט היה כתוב שאוטובוסנו החביב מגיע עוד 28 דקות! זה השלב שבו צנחתי באפיסת מעלות מתחת ל40 בגוף וישבתי על הספסל
ואז גילינו תאוטובוס עומד מולנו פיו..
עד כאן החלק הראשון של היום פרטים נוספים יבואו בהמשך.