נשמה שאת!
את צודקת! לא המנהל, לא הסגנית, ולא כל אדם אחר יחליט לך מה את תהיי בעתיד... ניסיתי להבין על מה את מתכוונת שהם אמרו לך... כאילו על הפורום? אם כן, את ממש צודקת! או לא רק אם כן, בכל מקרה מה שכתבת ממש נכון...
את, ורק את מחליטה איך את רוצה לראות את החיים שלך בעתיד... (יואוו... אני חייברת לכתוב שזה מזכיר לי משהו מסעודה שלישית אצלך... זוכרת?
)
ואם את מחליטה שאת תבני את החיים שלך בצורה כזו, אף אחד לא יכול לשנות אותך בדעתך..
הכי חשוב לדעתי, זה שאת תלכי בדרך שאת חושבת שהיא הנכונה. לא בגלל שאף אחד יסתכל עליך כך או אחרת... את הולכת בדרך הזו, כי זה מה שה' ביקש... את עוזבת את כל מה שאנשים יגידו עליך והולכת עם האמת שלך. ואיתה עד הסוף!
אני ממש מבינה אותך. באמת, למה שתלכי ותהיי במגזר שדחה/ דוחה אותך?? למה מה קרה????
אני רוצה לכתוב לך פה משהו, למרות שזה מסוג הדברים שיכולים לעשות שם לא טוב לחב"ד, אבל לא משנה לי עכשיו:
שמעתי ממש ממש לא ממזמן ממישהי שכל החיים בכתה על זה שיש הרבה בעיות בחב"ד: על זה שיש הרבה פרחות (איך שלא כותבים את זה), שיש סטיגמות על כמה דברים ועל עוד כל מני בעיות בחב"ד. היא כל הזמן חשבה שבגלל זה היא תעזוב את חב"ד. עד שהיא קלטה.. אם יש הרבה דברים שאני לא אוהבת, למה זה גורם לי לעזוב?? אני אהיה זאת שמשנה את המצב!! כי אם אני אפילו לא אנסה זה ישאר ככה לעד!!
תקשיבי, אם את אוהבת את הדרך שאמא שלך גידלה אותך, בלי קשר לאנשים, את יכולה להיות זאת שמשנה את המצב!!! כי אם לא את מי יעשה את זה???
אבל... אם את לא אוהבת, כל עוד את הולכת בדרך שה' מסכים לה, זה מצויין!
אני איתך! וגם אני בטוחה שאמא שלך תלך איתך עד הסוף!!!
ושוב... תעזבי את מה שאנשים יחשבו עליך, כי כשהם יקלטו שאת הולכת בדרך שטוב לך הם יעזבו אותך...
טליוש!! אני מאחלת לך בהצלחה ע נ ק י ת בכל מה שתעשי!!!
אני אוהבת אותך, ואם בא לך משהו פה או בפרטי בכיף
(מקווה שעזרתי בכלל במשהו...)
נ.ב.
יש מצב שהמנהל והסגנית אמרו את זה בקטע של לעזור לך באמת, ולא לרדת עליך. אבל... הם לא הולכים בדרך שעוזרת באמת לך... וזה כבר סיפור אחר