בס"ד
אז ככה. נפרדנו לפני איזה חודש בערך, אחריי קשר של חודש וקצת. הקשר היה ממש אינטנסיבי מבחינה נפשית מבחינתי (לטוב ולרע...), ותו"כ הקשר- עברתי כל מיני תהליכים מהירים של השתנות במרכיבים מסויימים באישיות שלי בגללה, שייצרו אצלי בזמנו הרבה בילבול ותהיה. למרות כל זה, התחלתי איכשהוא לייצב את דעתי ורגשותייי כלפיה- והחלטתי להמשיך, אבל היא העדיפה להפרד, מסיבות מובנות...
אחריי שנפרדנו, והקושי הרגשי של הטווח הקצר עבר, גיליתי- שבעקבות השינויים שהחלטתי לעשות בגלל הקשר איתה (שאז היו ממש לא פשוטים...), התחוללו בי הרבה מאוד שינויים מדהימים לטובה! דברים, שבלי הקשר איתה- לא יודע כמה זמן, ואיך הם היו קורים. תובנות על עצמי, על החיים, על קשרים... כל מיני רגישיות... וזה שינה בי כל מיני דברים לטובה ממש.
אגב, אני כמעט בטוח שהיא ממש לא כיוונה לכל השינויים האלו בתוכי- בכוונה תחילה. היא פשוט התנהלה בתוך הקשר באופן שגרתי, העירה וביקרה בצורה לגיטימית את הקשר ביננו- ואני זה שהייתי מוכן לסגל את עצמי לצרכים שלה... אלא שזה גלגל בסוף את כל מה שתיארתי למלעלה.
אני מתלבט אם כדאי לספר לה את זה, ז"א את כל הדברים הטובים שקרו לי בעקבות הקשר איתה... בצורה צנועה ומכובדת כמובן, אחריי שווידאתי שהיא לא בקשר עם מישהו אחר בשביל שזה לא יבלבל אותה או משהו כזה. גם בכלל לא בקטע של לחזור או משהו (היא זו שנפרדה, וגם אני דיי מבין היום שלא ברור לי שארצה לחזור...), אלא סתם- לעשות לי טוב שאני משתף אותה בזה ומודה לה על זה בזה שזה יעזור לי 'לשחרר' אותה ממני... ואני משער שגם לה זה ייעשה טוב לדעת שהקב"ה גילגל דרכה דברים טובים, והיא בחורה שצריכה כאלה חיזוקים חיוביים.
או שמא כל זה רק 'סיפור כיסוי', ויש בתוכי צורך נפשי באיזשהוא אות של קשר, אחריי שהיה לי קשר משמעותי איתה?... זה לא באמת יעזור לי 'לשחרר' אותה מתוכי, אלא רק ישאיר אותה בפנים... וכל התהליך של הפרידה הזו- רק ייתארך בגלל זה...
איי איי איי... ללב יש חוקים משלו...

.