קודם כל אני רץ המון - ולכן היה לי רדיו של פנסוניק SRF 50 למי שמכיר כסוף - רדיו מדהים ויפה קניתי אותו לפני 5 שנים.... מאז הוא התקלקל לי ... ואני רץ כיום עם SUNKYO SPORTS
בכל אופן השאלה שלי תתבסס על כמה דברים שאני רוצה לשאול, וכמה נושאים שחשובים לי.
אני לא רוצה להתעסק על MP4 - ותמונות לא כרגע....
אבל אני מחפש את הנגן האידיאלי עבורי - שיכיל כמה פרמטרים וכמה שאלות.
שאלות כלליות:
1. האם הMP3 מהווה מעין HARD DISC שאליו מעבירים את כל השירים מתוך המחשב או מתוך ה D של המחשב - ואחרי העברה שכזו הנגן עושה קומפילציה ומעבר להפיכה של השיר לMP3?
2. איך ניתן להשתלט על עשרות/מאות שירים בנגן ? יש להם שמות? מפתחות? סיפריות?
3. האם יש העברה כפולה - כלומר תקשורת שבה אני יכול להעביר לדיסק המחשב שירים ?
4. כמה דקות מכילים 128MB? וע"פ זה לעשות את החישוב על השאר באותו יחס...
5. האם בפונקציה LINE IN יש אפשרות להעברת קבצי שמיעה מהרמקול של הדיסקמן או מהרמקולים של המחשב ישירות לנגן וכך הוא שומר את הקבצים נגינה .
מה אני מחפש בנגן MP3 ?
אולי אתם תתפלאו עלי, אבל אני מחפש נגן שיהיה אפשר לרוץ איתו, מחברה טובה, עם כל מיני פונקציות שתכף אכתוב אבל לא יותר מדי פנסי, או מתקדם ..... ובשלב זה בלי תמונות..
כמי שרץ המון אני מאוד מאוכזב מהשירים שיש ברדיו - אולם לא רוצה לוותר על אופציית השימוש ברדיו.... (אני שומע המון רדיו).
מה אני מחפש בנגן?
1. חברה ידועה - מותג ואחריות לפחות לשנה (אני מודע לבעיות שיש בשקע אוזניות - ומכיוון שאני משתמש המון המון ברדיו שלי - אני צריך נגן מעולה וחזק..). יכולת עמידה בזעזוע בינוני... ריצה.
2. נגן עם רדיו. עם תחנות קבועות .. שניתן לשמורן בזיכרון או עם לחצנים שניתן לבחור את התחנות וללחוץ על המקש וזה יוביל את התחנה המבוקשת... אבל אני מחפש תחנות שניתן להגיע אליהן בצורה ישירה ולא עקיפה, כלומנר אני מחפש תחנה מספר 3 שאני אגיע אליה - או ישירות ע"י לחיצה על 3 , או ע"י לחיצה על כפתורי הגעה שאוכל לחזור גם אחורה...
3. אפשרות ואני מדגיש אפשרות להקליט ישירות מן הרדיו. שירים / קטעי רדיו.
4. אפשרות הקלטה מקלטות/דיסקים - LINE IN - וזה מכמה סיבות - היות שאני שומע אינטרנט רדיו להקות קצב / דיסקו אני מעוניין לחבר את הנגן בשקע האוזניות וכך להקליט ישירות שירים לנגן.
וכן אפשרות הקלטה מקלטות, שאני אקח את הקלטות אשמיע אותן בטייפ ועם הכבל אני אקליט לנגן.
5. אפשרות עריכה / מחיקה של השירים.
6. מחיר נוח מאוד
ולכן לא חשוב מסה של שירים אולי 200-300 שירים ...
מצאתי כמה נגנים שאני מעוניין לבדוק את זה במחיר של פחות מ 200
טרקסטור - אמפיו - אני אכתוב לכם
תודה