הי רציתי להעלות שאלה מענינת עם היתי שם אותכםנשמה תועה
ביקום מקביל ואתם שם לבד רוצה לאמר בלי הורים חברים דעות קדומות וכו' האם היתם מתנהגים אותו דבר יענו ממשיכים לעשות את אותם דברים? בדיוק כמו עד עכשיו או. שהיתם משתנים ואם הגעתם למסקנה שהיתם משתנים אז למה שלא תשתנו כבר היום?
אם הבנתי נכון.הכל מאת ה'
יכול להיות שהייתי משתנה יכול להיות שלא,
תלוי מה יקרה שם.
בן אדם בטוח משתנה,גם אם הוא לבד,פתאום תבוא לו תובנה על החיים,פתאום במפגש עם אנשים יעשה לו משהו שעד עכשיו זה לא קרה.

אי אפשר לדעת.
לא יכלתי להשתנות היום אלא רק מתי שאהיה שם,בגלל שזה שהייתי שם זה מה שנתן לי להשתנות,אם לא הייתי שם ולא הייתי חווה ,לומדת,שומעת וכו' זה לא היה קורה...
חשבתי על זה הרבהנשמה תועה
לפני שנה חשבתי שיש הרבה דברים שהיתי עושה אחרת ומשנה. ב"ה השנה אני מרגיש שלא היתי משתנה וגם אם היו נותנים לי הזדמנות לשנות לא היתי משתנה ובוחר באותו אורח חיים
מסכימה..הכל מאת ה'
כל שנה בחופש (שזה זמן שבו יש מחשבות על עצמך,אורח חיים ודרך)
לא ידעתי מה הדרך הנכונה לי,השנה אני יודעת מה הדרך,אני שמחה בה.חופש גדול הזה זה החופש ראשון שאני לא בעצבות של חיפוש הדרך הנכונה,
וכלכך הרבה התלבטויות,ודרכים,וחיפוש.
אז השנה אני ממש ממש שמחה שלא שיניתי

וגם רואים הרבה דברים טובים בחיפוש הזה-
כמו השאלה ששאלת.
שפתאום דברים מתחזקים בהם ואם לא היה את החיפוש זה לא היה קורה,ולא היינו משתנים.

תמיד אפשר להתשנות ולחזור אחורה,אבל אני חושבת שזה טוב שלא שיניתי וגם אם הייתי משנה,יכול להיות שזה היה טוב בשבילי.
אני לא אגיד שלא-לפעמים יש איזשהוא תהייה אולי לבחור בדרך אחרת,אבל עברתי כלכך הרבה בחיפוש הזה,ולפעמים זה הביא לי להרבה עצבות אז למה?
פשוט לשמח במה שיש.
וזה גם אני אומרת לעצמי-
זה לימד אותי ש-אם אני אחפש כל הזמן מה הכי טוב מה הכי מושלם מה הכי גבוה,אז זה פשוט לא טוב.
כן צריך לשאוף לדברים טובים,אבל לפעמים צריך לעצור רגע ולהגיד לעצמך שפשוט לשמוח במה שיש ולא לחפש דברים אחרים,ולא את המושלם.
גם במקום שהוא נראה לא מושלם,יש הרבה דברים טובים.

אם כל הזמן נחפש מה הכי טוב,אז איך נדע להסתפק במה שיש לנו? אם כל הזמן נחפש משהו אחר?
נעצור רגע ונראה שפשוט נשמח בדברים שיש לנו עכשיו ולא נטרוף את כל העולם בבת אחת.
כי לא חייב תמיד להיות בהכל? צריך לשמח שיש לנו גם חלק בזה.

זה לימד אותי ש-פשוט כל אחד והדרך שלו,
זה דרך שהייתה הכי טובה *לו* לכל אחד יש דרך שהוא מרגיש בה טוב,שמחה,והכל.
וזה חשוב.ושיותר גודלים אז רואים שהדרכים בעצם מטשטשות,כולם ביחד עם הדרך שלו. וזה יפה.

יפה ממש מסכיםנשמה תועה
זה קצת מסובך..לב סדוק

אם היוו שמים אותי ביקום מקביל בלי שאני זוכרת כלום מהעבר- הייתי בן אדם אחר לגמרי בטוח.

אם היו שמים אותי ביקום מקביל אבל החינוך שלי היה נאר אותו דבר הייתי משתנה.

אני חושבת שהייתי מעיזה לעשות דברים שהיום אם אני אעשה יתייגו אותי בצורה מסויימת..

לדוגמא- היום אם אני אחלל שבת אחת- אני אחשב חילוניה.

ביקום מקביל אני יכולה לעשות מה שמתחשק לי.

אני מאמינה שעדיין היו דברים שהיה לי קשה לעשות- כי זה טבוע בי.

איזה שרשור יפה(:

שאלה יפה, תראה...כוסף

לא הספקתי לגמור, סוריכוסף

אז ככה אני כותב במחשבה חפוזה...

קיצור אני חושב שיש סיכוי לא קטן שההיתי משנה דברים שאני עושה היום בגלל לחץ כזה או אחר, אבל עדיין אני לא משנה היום בגלל כמה סיבות העיקרית אני היא, נראה לי שהדרך שאני שואף אליה היום היא הדרך האמיתית והנכונה רק שלפעמים הרגש והרצון המצומצם גורם לי לרצות דברים אחרים ומכיוון שכך הלחץ או המציאות הנוכחית גורמת לי לא ללכת על דברים שגם אני יודע במבט רחב יותר שאיני חפץ בהם...................

שאלה יפה אבל מרגיזזזה חיוך גדולגבעונימבולבלמטורלל

בן אדם מושפע ככ הרבה מהסביבה שלועברי אנכיאחרונה

לכן אני ממש ממליץ לבחור חברים בקפידה... ואת השאר לשמור בעירבון מוגבל (אפשר לצחוק..לדבר... אבל לשים גבול)

אני אישית מאוד משתדל ללמוד מכל החברים שלי משו.. ואם להיות אמיתי.. אני משתפר.

אין חכם אלא כבעל ניסיון... אז.. חכם.. תמיד יהיה מושפע מאירוע שקרה לו/דעות קדומות וכו

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך