אני רוצה לעשות שנה הבאה (תשע"ט) שירות לאומי בחו"ל ורציתי לשאול אם מישהי יודעת מה צריך בשביל לעשות שירות בחו"ל ודרך איפה אפשר לעשות ?
שירות לאומי בחו"להיום נעשה משהו
אני רוצה לעשות שנה הבאה (תשע"ט) שירות לאומי בחו"ל ורציתי לשאול אם מישהי יודעת מה צריך בשביל לעשות שירות בחו"ל ודרך איפה אפשר לעשות ?
היי לך!BlueMoon
המיונים מתחילים בסביבות חנוכה אז מתקיים יום עיון כללי לכל מי שרוצה לשמוע. ביום הזה את שומעת כל מה שאת צריכה וככה מבינה אם את רוצה להמשיך במיונים או לא (יש גם כאלה שמבינות באותו יום שזה לא מתאים להם)
תתחילי את השנה הראשונה ברוגע ובנחת ובסביבות חנוכהה תירשמי ליום הזה 
בקשר לשירות לאומיsapirm
תראי אני לא יודעת אם קיימים תקנים לשירות לאומי לחו"ל, כי עוד לא יצא לי לשמוע על משהי שעשה שירות לאומי בחו"ל תאמת. אם את תצליחי להשיג אז תהיה לך חוויה אדירה. בכל מקרה מציאה לך לבדוק אצל האגודה להתנדבות, יש להם תקנים למקומות ממש מגניבים עם שליחות ולא פחות חוויתי.
מה? בטח שיש, המוןמים מתוקים
יש לבת עמי תקנים, אפשר לבדוק באתר שלהם.(אהבת עולם)
לבת עמי יש מלאא תקנים בחו"לבלהבלהאחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..
סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו