בזמן האחרון נתקלתי בכמה בעיות לא קריטיות אבל ממש מעצבנות ואני ממש ממש אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי לפתור אותן.. אז ככה:
א. יש לנו word 2007, ולפני זמן לא רב משהו שם השתנה, הכרטיסיות (tabs) תמיד היו פתוחות (כלומר רק אחת מהן), ועכשיו הן כל הזמן נסגרות וצריך כל פעם לפתוח מחדש על כל פעולה שרוצים לבצע. אני חושבת שמי שאשם זה העידכון האוטומטי של office, אבל אין לי מושג איך אפשר לבטל עידכון שכבר התבצע.
ב. למחשב שלנו מחוברות 2 מדפסות ואחת מהן משמשת אותנו בעיקר. הבעיה היא שהמדפסת הפחות שימושית מופיעה כברירת מחדל, וגם אם אני משנה בלוח הבקרה את מדפסת ברירת המחדל זה עוזר בדיוק עד להפעלה הבאה של המחשב.. יש אפשרות לשנות את זה שישאר קבוע?
ג. בערך 2-3 פעמים ביום קופץ לי חלון של hp registor או משהו כזה ושואלים אותי מתי להזכיר שוב (זה נראה שהם ממש להוטים למכור את המוצרים שלהם). לא משנה מה אני מסמנת (ובד"כ זה "אל תזכיר לי בכלל"), אחרי כמה שעות זה שוב מופיע!! איך נפטרים מהמטרד הזה?
ד. מיד אחרי שאני מפעילה את המחשב (בעצם זה אחרי שהוא מפעיל את האנטי-וירוס) מופיע לי חלון של התקנת מדפסת. החלון נעלם מעצמו לאחר כמה שניות, אבל אם יש דרך לגרום לכך שהוא בכלל לא יופיע-זה יהיה הרבה יותר טוב.
נראה לי שזהו לבינתיים, ואני ממש אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי לפחות בחלק מהבעיות.
תודה רבה!!
). אולי את הביצועים?