שלום...
אני כותבת פה כי אני לא יודעת למי לפנות...
לפני כמה חודשים קיבלתי הודעה ממספר לא מוכר, שאלתי מי זה והתברר שזאת הייתה טעות במספר... זה היה מישו, שנה מתחתי... דיברנו בערך שבוע,והוא אמר שיש לו אחות בגילי. אחרי שבוע החלטתי שזה נוגד את הערכים שלי לדבר סתם עם מישו וניתקנו קשר. כמה ימים אחר כך קיבלתי הודעה מהמספר הזה, זאת הייתה אחותו. התחלנו לדבר קצת ולאט לאט הקשר בינינו התחזק. גיליתי ילדה מדהימה. בוגרת מאד, עמוקה, עדינה ומבינה... דיברנו במשך שלושה חודשים בערך תמיד דרך אותו מספר כי היא אמרה שהם החליפו סימים... אחרי שלושה חודשים נוצר מצב שאני התאהבתי באח שלה, זה שדיברתי איתו אז... היא ידעה מזה כמובן... היה לי ממש קשה ועשיתי משו שבחיים לא הייתי חושבת שאעשה... ההתחלתי לדבר איתו דרך הפלאפון שלה והיינו סוג של חברים... זה היה בערך שבועיים... בבת ירושלים שיברתי איתה ביום שישי, היא אמרה שבמוצש החא צריכה להגיד לי משו קשה ונורא... במוצש דיברנו ו... היא סיפרה שלא באמת קוראים לה איך שהיא אמרה, ואין לה אח כזה... היא קטנה ממני ב3 שנים... הרבה דברים שהיא סיפרה לא נכונים... היא אמרה שהיא מכירה את חברה שלי ובגלל שפעם חברה שלי דירה איתה מהמספר שלי היא חשבה שזה שלה ולכן שלחה לה באתו ערב את ההודעה... ואז כשאני שאלתי מי זה והיא חשבה שזאת חברה של היא רצתה לעבוד עליה בצחוק שהיא מישו אחר... ואז זה נמשך והיא גילתה שאני לא חברה שלה ופחדה להגיד את האמת כי לא ידעה איך אגיב אבל רצתה קשר... הדבר הזה שבר אותי התפרקתי. היא ידעה עלי ממש הכל וכל החודשים האלה היא שיקרה עלי! הרגשתי נורא, הסתובבתי באולפנא עם דדמעות שלא יצאו במשך חודש... חברות שלי שידעו מה הסיפור שנאו אותה על מה שעשתה... ואני המשכתי לדבר איתה, כי אהבתי אותה, כי בעצם אותה ילדה שדיברתי איתה אז, זו אותה אחת שעבדה עלי... אז אהבתי אותה... אבל הקשר היה שונה... הייתי מרוחקת... וגם היא ... זה נמשך ככה בערך חודשיים ואז לאט לאט, ובמיוחד כשהתחיל החופש, הקשר מסתדר ואני מוצאת את עצמי... אבל כל הזמן זה חברות שלי אומרות לי שזה לא טוב מה שאני עושה שאני ממשיכה לדבר איתה... בקיצור אני מאד אוהבת אותה למרות הכל, סלחתי לה אבל עוד יש צלקת. רוצה לשמוע מה דעתכם בעניין? מה אני צריכה לעשות? זה נכון להמשיך לדבר איתה? פסיכולוגית שלי שהתייעצתי איתה אמרה שלא יהיה לי נכון לנתק קשר אבל... ובכלל- אני אמורה לפגוש אותה פעם ראשונה פנים ל פנים שבוע הבא... יש משו מיוחד לא לעשות או לעשות?
*סליחה אם זה כתוב מבולבל קצת...