אמא שלי בדיוק מספרת לי על סיפור שלדעתי הוא ממש חסר רגישות..אמרתי לה את זה והיא לא הבינה מה הבעיה בו.
תגידו לי מה דעתכם:
היא סיפרה לי על מישהי שיצאה עם בחור בעל מידות טובות, בחור באמת איכותי! אבל מה? היא לא רצתה להמשיך את הקשר. בגלל שהוא בחור טוב היא החליטה לעשות שאלת רב (רב ידוע מאוד) והוא אמר לה שזה הזיווג שלה.
היא החליטה ללכת עם השכל והחליטה להסכים ולהמשיך את הקשר עד לחתונה, ביום החתונה היא עדיין לא ידעה אם היא רוצה אותו והיא בכתה בגלל זה (!!!) והתחתנה לא בלב שלם. אבל מה? אחרי שבוע שהיא נשואה לו היא אמרה שהוא מושלם ומדהים ואיך היא לא ראתה את זה עד עכשיו..
היא מספרת לי את זה כי אמרתי לא לבחור טוב (ויצאתי עם כמה בחורים טובים הוא לא היחיד) אבל הוא מאוד מאוד רצה ואחרי שסיימתי את הקשר פעם אחת הוא רצה לנסות שוב ובאמת ניסינו. רק שלא נמשכתי אליו ואפילו ההיפך מזה (יצאתי איתו מלפני שנתיים בערך!! מאז יצאתי עם עוד).
איך היא יכולה להגיד את זה? למה הסיפור קשור אליי? אני צריכה להתחתן עם בחור טוב שאין לי אליו שום רגש ומשיכה רצון להקים איתו בית רק בגלל שהפרטים היבשים טובים? ואולי אולי אולי רק אחרי החתונה אני פתאום אגלה בן אדם אחר? וכן ארצה? אני בת 23 ומאמינה שכן אמצא מישהו שהרגש יהיה הדדי. לא מבינה מה קרה לה פתאום שהחליטה לספר לי את זה. היא לא מבינה למה אני פגועה מזה אבל זה באמת נשמע נורא בעיניי. כאילו לדרוך לי על הפצעים ולהגיד לי בעקיפין שהייתי צריכה לנסות שוב. איך מסבירים לה שזה מאוד פגע בי? אף אחד לא ירצה לאחל לבן אדם שהוא אוהב להתחתן בכזאת דרך. ובדרך כלל היא מאוד בגישה הפוכה לא יודעת מה קרה לה פתאום..
איך הייתם מרגישים אם אחד ההורים היה מגיע עם סיפור כזה ואומר לכם שזה הזכיר לו אתכם ואת המדויט/ת שהיו??
אני צריכה להגיד לה משהו על זה? לא נראה לי שהיא הבינה כמה זה פגע בי אבל לא נראה לי שנגיע להבנה בזה..מה לעשות? זה נורמלי ואידיאלי הסיפור הזה?

בהצלחה לנו👍
אוף, איזה מעצבן

ב"הצלחה!