(ואני גם צריכה מישהו שילחש לי שיהיה טוב. מישהו שאני יכולה לסמוך עליו. אני צריכה מישהו לסמוך עליו שישמור עלי מכל העולם ויגיד לי את האמת, ורק את האמת)
פורום נסיונות פעילים
בהנהלת: ענבל
מכתב פתיחה
אני צריכה חיבוק.נקודונת.
(ואני גם צריכה מישהו שילחש לי שיהיה טוב. מישהו שאני יכולה לסמוך עליו. אני צריכה מישהו לסמוך עליו שישמור עלי מכל העולם ויגיד לי את האמת, ורק את האמת)
..ה' חייני כדברך
את לא יכולה לסמוך עליי, אבל יהיה טוב בסוף. בטוח. הקב"ה מנהיג אותנו, שומר עלינו בכפפות של משי, יש סיכוי שלא יהיה טוב?!
(חדשה?)נקודונת.
אני לא סומכת גם על אלוהים. לא, הוא ממש לא שומר עלינו בכפפות של משי.
(חדש)ה' חייני כדברך
אני כואב את הכאב שלך. ומבין לגמרי למה את לא מרגישה שהוא אוהב אותך, כי גם אני הייתי שם.
בהצלחה רבה, הלוואי ותצליחי לחוות את האהבה שלו ולהרגיש כמה הוא באמת שומר עלינו וכל מה שהוא מגלגל עלינו מלמעלה זה כדי להוציא אותנו הרבה יותר גדולים וחזקים ממה שאנחנו עכשיו .
בהצלחה רבה, הלוואי ותצליחי לחוות את האהבה שלו ולהרגיש כמה הוא באמת שומר עלינו וכל מה שהוא מגלגל עלינו מלמעלה זה כדי להוציא אותנו הרבה יותר גדולים וחזקים ממה שאנחנו עכשיו .
(שלום לך)נקודונת.
אמן.
אבל זה לא יקרה כל כך מהר.
אבל זה לא יקרה כל כך מהר.
תאמיני בעצמךה' חייני כדברך
תנסי.
יש בך כוחות גדולים.
בהצלחה!
יש בך כוחות גדולים.
בהצלחה!
אני רוצה מאוד לתת לך חיבוק. מאוד.פנים אחרות.
..שעות של אמת.
את לא ממש מכירה אותי וגם לא יכולה לסמוך עלי אבל בסוף בסוף, יהיה טוב. כן, גם לי קשה להאמין בזה. מאוד אפילו. אבל נראלי שיהיה טוב.
ואני רוצה לתת לך חיבוק. חזק ומוחץ.
שיואו. אני מחכה למחוץ אותך.שחר.
(המ. איזה אמת את רוצה לשמוע?)
..נקודונת.
(אני לא יודעת. אני רקמרוצה שילחשו לי שיהיה טוב. אני לא יודעת באיזו צורה יגיע הטוב הזה, אבל אני רוצה שהוא יגיע)
זה רצון אנושישחר.אחרונה
רצון לטוב, לתקווה, למשהו שיקרה כבר.
הלוואי שזה יקרה בקרוב.
הלוואי שזה יקרה בקרוב.
תודה לשלושתכןנקודונת.
פניה לשי מיקהזית שמן ודבש
שי מיקה, שלום.
אני בעבר חשדתי בך שאת קשורה לרצח תאיר ראדה וזה מה שכתבתי.
מסתבר שטעיתי.
תביני אותי- הושפעתי מההסתה נגדך ברשת.
אני מבקש סליחה ממך.
אני מאחל לך חיים מלאים באור וטוב.
שי מיקהזית שמן ודבשאחרונה
הקפצה
..זית שמן ודבשאחרונה
נסיון פעיל.
מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.
..זית שמן ודבש
אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון
נסיון פעילקפיץ
מאוד
קצת מכוער, אבל נתרגל
ועכשיו חזרתי למחשבקפיץ
את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת
אבל נראה נחמד, ואכן מהיר יותר ופחות מציק