תנו לי לספר לכן משהו מדהים:
אני התחלתי עם אריה.
כן, כן. התחלתי איתו, בחורה צנועה חסודה ודוסה שהייתי.
הוא היה נראה חמוד אז התיישבתי לידו באמצע הטיסה הארוכה בה שהינו בדרך לארה"ב.
אחר כך כתבתי לו מכתב.
וכשידעתי מחברה שהוא רוצה לבקש ממני לצאת איתו, אבל עברו כמה ימים וזה עוד לא קרה - ניגשתי ושאלתי אותו מה קורה ואם הוא רוצה לצאת.
אחרי שהבנו ששנינו בקטע של לבלות את החיים יחד, לא חיכיתי בציפייה אלא ניצלתי את ההזדמנות שישבנו לנו יחד בשדה כלניות פורח - והצעתי לו נישואין.
(כן זה נכון שבשביל להרגיש מאוזן הוא הפתיע אותי ערב לפני מסיבת האירוסין עם זר פרחים וטבעת - אז אנחנו פיטים)
עוד שבוע חוגגים עשור לחיי הנישואין - במהלכן כל מה שרציתי - ביקשתי, הסברתי ושיתפתי.
הערב ט"ו באב. חג האהבה. נערות לבושות לבן אמורות לרקוד להן בכרמים ולהתפלל שימצאו חן וחסד בעיני איזה בחור נחמד....
אה אופס. התקדמנו איזה 3000 שנה...
בקיצור אחיותיי, בואו נשאיר את מסע החיזורים לסינדרלה. ממילא זוגיות טובה היא תמיד זוגיות של שיח, של יחד, של תקשורת בריאה ושימת דברים על השולחן. כי ציפיות יש רק בכריות ואותי לימדו שאם אני רוצה משהו אני רק צריכה לבקש ולפעול. (זה נכון לכל תחום דרך אגב, לכן אני אשת עסקים)
אז אל תגידו יום יבוא - הביאו את היום!
ולצטט את חברתי היקרה מתת רוזנפלד ז"ל שנרצחה רק כמה חודשים לאחר שנישאה לקצין איתו התחילה: "גם אביגיל התנ"כית הציעה נישואין לדוד המלך!"
צאו לבלות יקרות, הרימו טלפון לחתיך שראיתן בסעודת שבת אצל חברים, חפשו היכן נמצא האושר שלכן וצאו למסע כיבושים.
כי היחידה שאחראית לחיי האהבה שלך, , למימוש העצמי, להגשמה המקצועית וההצלחה העסקית - זו את!
משהו ששלחו לי בווטספ