אי אפשר להמשיך את סדר היום כאילו הכל כרגיל.
אי אפשר גם להיות עצובים ביום הזה.
כי זה יום שמח ומאושר ומרגש ביותר.
אז כן כן זה היום לו כולנו חיכינו בקוצר רוח,
היום טליה שלנו בת ------
17 !!!
קולולולולולולולוללווללללוללוולולולולולולולולוששש
נקטוף פרחים ושושנים לטליה מלאו 17 שנים!

אז לכבודך הכנו טקס ברכות-
קדימה!
|עולה לבמה|
חת חת |בודק תמקרופון|
כן גבירותי ורבותי תודה שהתאספתם מקרוב ומרחוק מבע''ם ומצמ''ע כאן היום לכבוד טליה היפיפיה שלנו.
אז בואו נתחיל בסיפור קטן.
היו הייתה ילדה קטנה שרצתה ללכת לפגוש חברות שלה בעיר זרה עיר שהיא לא מכירה. היא נסעה בטרמפים עד לעיר וגילתה שהורידו אותה במקום לא מוכר שהיא לא יודעת איך מגיעים למקום המפגש. היא מיד נלחצה ולא ידעה מה לעשות. היא אמרה לעצמה רק מישהו שגר כאן ידע להדריך אותי, רגע! מי גר כאן? טליה האבירה הסופרמנית!! היא החליטה להתקשר אליה למרות שידעה שהיא עסוקה ביותר בלהציל עוד ועוד אנשים שנקלעו לצרות, היא גם קיוותה שיהיה לסופרמנית בכבודה ובעצמה קצת זמן בשבילה להדריך אותה איך מגיעים למרכזית. להפתעת הרבה האבירה ענתה לה מיד הסבר פנים יפות ונעימות ביותר! הילדה המלאת תקווה הביעה בפני טליה היפיפיה את משאלתָּ ולהפתעת הרבה עוד יותר ולשמחתָּ הרבה עוד יותר יותר, טליה האבירה הסופרמנית ענתה לה ככה- '' אה, מה בעיה אני יטעין את הטיל שלי ויטוס אלייך ואז נלך ביחד למקום המפגש אני יראה לך בדיוק איך ללכת, אפילו נוכל לקפוץ לקופיקס או לדף הניקים'' כן, כן, חברים ככה הלכו שני הבנות החמודות שלנו, אחת מאושרת עד הגג על הזכות להיפגש עם האבירה המהוללת ואחת מאושרת שיש לה איך לעזור לילדה חביבה שכזאת. אז כן, כן, גבירותי ורבותי כזאת טליה שלנו כזאת היא, חושבת איך להקל על אנשים איך לשמח אותם, איך לעזור.
את הטקס הנ''ל נמשיך בסגידות.
אני! סוגדת! לט-ל-י-ה!!
היא! סוגדת! לט-ל-י-ה!!
הוא! סוגד! לט-ל-י-ה!!
הן! סוגדות! לט-ל-י-ה!!
הם! סוגדים! לט-ל-י-ה!!
אנחנו! סוגדים לט-ל-י-ה!!
אז טליה היקרה שלנו.
העם היקר שלנו רוצה לברך אותך בהמשך אהבה לעמינו היקר, תמשיכי לדאוג לנו, תמשיכי לשמח אותנו, המשיכי להיות איתנו!
אנחנו מאחלים לך רק בריאות ורק טוב ושיהיו לך המשך חיים נהדרים!
אה ויש פה כמה אנשים מהעם הצנוע שרוצים גם לברך אותך. אז יאללה תיגויים!
@נער מתבגרר -איך אפשר שלא?!
@נפש חיה.
@תן חיוךך
@יעלוש מחבד
@הללי~
@פרוט
@פיצית!!!
@הכל מאת ה'
@אביגיל~!
(בבקשה תעזרו לי לתייג!)

)

- לקראת נישואין וזוגיות