אני חייב לשתף.
לפני כמה זמן היה לי דייט,דייט של כמה שעות טובות.
בוא נאמר, שהבחורה הזאת נהנתה להתעלל בי באופן קבוע.היא קראה מאמרים באינטרנט וגרמה לי להתאהב בה קשות.העניין הוא, שהיא לא רצתה להיות אתי. היא רק רצתה שאתאהב בה והיא תזרוק אותי לעזאזל.שתוכל להשפיל אותי ואז תרוץ לספר לחברות שלה שאני רודף אחריה.מלא פגישות שהייתי יוצא איתה הייתי בבאסת על.יוצא שמח, חוזר עצוב.לפעמים היא ''צ'יפרה'' אותי ונתנה לי לחזור שמח מדי פעם,כלב טוב!
היא שכנעה אותי שאני רוצה בחורות שאני בכלל לא רוצה ושכנעה אותי לשלוח צד שלישי לומר להן.עכשיו הבחורות האלו חיות בסרט שאני רוצה אותן.היה לה כל כך הרבה ביטחון עצמי עליי כל כך הרבה זמן והחלטתי שהפעם אני משנה את זה.יש לציין שאת הרעיונות לא המצאתי, לפחות את חלקן/רובן(לא בטוח).
אני נפגש עם הבחורה מאחורי הבית שלי, במקום הרגיל.
אני מגיע עם מכנסיים שהם בגד ים, וחולצה ב10 שקל.
הבחורה מגיעה יותר מושקעת ממני. לדעתי זאת היתה על מנת לגרום לי ציפייה להאמין שהולך להיות בינינו משהו הערב ושהדייטים בינינו יימשכו באופן רומנטי.
הבחורה מגיעה ומתחילה לצחוק על המכנסיים שלבשתי, זה פגע בה כמובן.
''מה זה המכנסיים האלו"? היא כולה צוחקת עליי ועוד מתנשאת.(מבחן ראשון שלי אצלה היום,איך אני אתמודד עם זה שצוחקים עליי?)
היא היתה בטוחה שאגיב במשהו כמו ''סתם, לא היה לי מה ללבוש'' אבל מה שאמרתי לה הוא ''התאמתי את הבגדים במיוחד בעבורך''. הביטחון העצמי שלה נפגע!היא נכנסה להלם! ואני ממשיך ואומר ''עשיתי את זה בכדי שתביני שאת לא יכולה להשיג אותי'' והיא עונה:''אני,להשיג אותך?אל תצחיק אותי'' (מוסיפה חיוך מתנשא). ואני עונה לה ''כן,אם את יכולה להשיג אותי'' (מבט שמשדר כולו ביטחון).
התקרבנו,בערך אחרי 20 דקות הפלאפון שלי צלצל.זה היה החבר שתכננתי אתו.
הוספתי חיוך של מאוהב כשאני מדבר אתו בפלאפון, ואמרתי לו ''היי מאמי...מה שלומך?קבענו אצלך הערב, נכון?'' והוא נשמע מחייך בפלאפון(הפלאפון שלי משמיע קול די חזק, הבחורה שמעה את כל השיחה במרחק ממני).
הבחורה פשוט נכנסה לסקרנות מטורפת!התחילה לשאול שאלות שקשורות לנושא.כל היום חפרה לי, ואני מוסיף מסגרת הערכות שליליות ואומר לה ''את אף פעם לא מדברת עם חברות שלך בפלאפון''? הבחורה פשוט השתגעה.החבר שלי, לפני שמסיים את השיחה אומר ''ראית את המתנה שהשארתי לך בתיק הגב''? , אני פותח את תיק הגב שלי , ואני רואה הפתעה.אני יודע מה יש בפנים.תכננו את זה ביחד. ''תפתח את זה רק כשתהיה לבד''. הבחורה התחננה שאפתח ואסתכל מה יש בפנים, היא היתה סקרנית בטירוף!הסתובבנו בשכונה במשך חצי שעה בערך.ואז, שלפתי הפתעה.מתנה ארוזה. נתתי לה לסבול 15 דקות בערך, כשאני אומר לה שזה בשבילה ומוסיף כל מיני מילים יפות "אני מקווה שזה לא יהרוס את הידידות שלנו, וכו' ''.
הבחורה פשוט נכנסה לאטרף וסקרנות מטורפת מה יש בפנים.כשהיא פתחה חיכתה לה איזה במבה בשקל וחצי שהיא אוהבת.(העיקר שהיא לא התאכזבה שזאת לא טבעת נישואין).
אחרי 35 דקות של שיחה, שבה אנחנו קרובים אחד לשנייה, כשהבחורה על סף עילפון...פתאום היא מקבלת שיחה ומשתיקה אותי, כמו שהיא רגילה.דחתה איזה בחור שרצה לצאת איתה, כרגיל.היא אמרה שהיא עם חברות שלה עכשיו וניתקה לו בפנים. גיבורה! במצב רגיל הייתי סותם את הפה שלי וממשיך מאיפה שהיינו אבל לא!התחלתי לרדת עליה במשך שעה שלמה על כל זיוף שקיים בה והיא מנסה להסביר לי למה היא עשתה כך ואני אומר לה שכך היא היתה צריכה לנהוג...היא מנסה להסביר את עצמה בפניי!יופי!אמרתי לה מילים ממש קשות ורציתי לראות מתי היא תחליט ללכת.היא אפילו עשתה את זה.וחזרה אחרי חצי דקה ואמרה ''הייתי חייבת את הסיבוב הזה''(כמובן, כמובן שהיא ציפתה שארדוף אחריה, כרגיל).היא היתה בהלם!
אחרי רבע שעה של ויכוחים באמצע הדייט, התקרבנו.הבחורה ניסתה להסביר לי למה היא עשתה את כל זה ושתמיד התייחסו אליה מגעיל ולכן היא עושה כך וכו'...הבחורה התחילה לבכות,ואז הפלאפון שלי שוב צלצל(הפעם לא תכננתי את זה!) והתחלתי לדבר במשך חצי שעה רצוף בכוונה כשהבחורה מיובשת ובוכה!סיימתי את השיחה ואז התעלמתי ממנה.כאילו היא לא היתה באמצע סיפור קורע לב על כמה מגעיל התייחסו אליה כשהיתה צעירה יותר.הבחורה התפוצצה עליי אחרי 3 דקות ורבה איתי בטירוף ואני טוען ואומר שהיא משוגעת ואין לי מושג על מה היא מדברת!(שוב, הרעיונות האלו לא שלי, קראתי את זה איפשהו!ומאד אהבתי את הרעיונות האלו)
הבחורה החליטה לבחון אותי שוב(לידיעתכם, כל מבחן שאתם עוברים אצל בחורה מגביר את המשיכה שלה כלפיך, יש בנות שבכלל לא יודעות שהן בוחנות, חלקן/רובן עושות את זה באופן לא מודע).
אז, הבחורה החליטה לבחון אותי שוב.היינו קרובים, צוחקים ופתאום היא התרחקה ממני באגרסיביות ואמרה ''שמור מרחק, אל תנסה כלום.חבל שתיפגע''.(ומוסיפה מבט מתנשא).היא ציפתה שאעלב ואלך.במקום זה פתחתי עימות עם הבחורה, של מסגרות הערכה.
''את תמיד מתרגשת כשמתקרבים אלייך''?
והיא עונה ''אני יודעת מה אתה רוצה, לא יצא לך מזה כלום.''.
ואני אומר לה(מילה במילה מהסיפור הגאוני שקראתי) ''את עוד הפעם מדברת אתי סחור סחור בגלל שאת מפחדת להגיד את מה שיש לך בפנים''?
הבחורה פשוט בהלם!אין לה מה להגיד לי!
את הרעיון הגאוני הבא גם לקחתי מהסיפור:
רבתי איתה המון, ואז אמרתי לה ''אני אתן לך עוד דוגמא לכנות''. חיכיתי עשר שניות ואז אמרתי ''אני לא נמשך אלייך.''.אמרתי בטון שקט ונינוח, ועם חיוך!הבחורה פשוט היתה בהלם!לא ידעה מה להגיד לי!היא התחילה לבכות!
פה הייתי כבר צריך ללכת, לא הספקתי את כל מה שרציתי עם הבחורה והיו כאלו שהתפספסו, אבל הרוב עבד!
הבחורה ניסתה לנשק אותי בסוף הפגישה, דחיתי אותה באגרסיביות.הבחורה רוצה אותי ואני דוחה אותה!ניצחתי במשחק!לאחר יום(בסיפור המקורי ההטרדות התחילו לאחר פחות מ10 דקות שהוא יצא מהבית שלה) היא שולחת לי הודעה ''שנצא ביום חמישי''? ועניתי לה ''לא יכול נשמה, הזמינו אותי לנאום איפשהוא ביום חמישי) וניסתה לקבוע אותי כל יום כמה שיותר, וזאת לאחר ימים שלמים שהייתי מנסה לקבוע איתה והיא היתה מסננת כל יום!!!ועד שהיא הואילה בטובה לתת לי את זה, היא היתה קרה והתייחסה אליי כמו לזבל.
קיבלתי את הכבוד שלי בחזרה, וזה מה שרציתי!
ניצחתי במשחק.
זאת היתה הפעם האחרונה שאת משפילה אותי, גורמת לי לשלוח צד שלישי לבחורות אחרות ולומר להן שאני אוהב אותן רק בכדי שיהיה להן אגו עליי, זאת פעם אחרונה אי פעם שאני נפגש אתך או חושב על להיכנס אתך למערכת יחסים רומנטית זוגית!
אספתי את עצמי מהרצפה, סוף סוף!
זה הסיפור.