גברים ממאדים..דוס אבל פתוח
היי. אני יודע שזה נושא נדוש, אבל בכלזאת:
אני רוצה להתחיל לצאת ואשמח למספר עצות איך להתנהג/לא להתנהג עם בנות בדייטים.
בחייאת, תכתבו רק דברים רלוונטיים ולא לחפור
נ. ב-אשמח לעצות משני צידי המפה..
הו זוהרת בטורקיז

1.לבקש ממנה שתשלח הודעה כשהיא הגיעה הביתה.לא משנה גם אם יש לה רכב.או אוטבוס ישיר.

2.לא להשאיר אותה לבד ב1 בלילה בירושלים ולהגיד לה את תסתדרי נכון?כשאתה יודע שהיא פספסה תאוטבוס.(אמיתי)

מענייןצריך עיון
התגובה האוטומטית שלי ל-1 היתה שהיא לא ילדה קטנה וכשקראתי את 2 לא הבנתי איך בנאדם יכול להיות כ"כ *#@&

אני גם לא הבנתי..זוהרת בטורקיז

זה לא עניין של ילדה קטנה,זה להראות אכפתיות לדעתי.

כשבעז'ה תיהיה אבא והבת שלך תתחיל לצאת,אתה תרצה שהבחור ידאג לה לא?שהוא יודע שיש לה איך לחזור,שהיא חזרה..(בהתחשב בזה שזה בשעות הערב המאוחרות)

לי אישית זה חשוב

ומוסיף המון.

אבל אולי כי עברצי טראומה כמו שסיפרתי ;)

סתם שאלה. מה אשם הבחור שהבחורה נתקעה בלי אוטובוס?כוס ברוח
כאילו נניח שהוא בלי רכב .(אם יש רכב אז וודאי שיקח אותה לאנשהו שיש אוטובוס או אפילו עד הבית).
מה הוא טכנית יכול לעשות?
באסה למי שנתקע(כאילו כנל הבחור...) אבל זה כמו שיוצאים לקניות ונתקעים. בסדר. אז מחפשים חברה לישון אצלה/אבא שיבא לקחת/לישון ספסל
אבל לא נראה לי שהייתי מצפה ממישו במיוחד בדייטים ראשונים שישב איתי וינסה לעזור בכלים שאין לו או שחלילה יפספס את האוטובוס שלו בגללי. לכל אחד יש אחריות על עצמו.
לחשוב על זה לפניפאי פקאן
ולהתחשב כשקובעים את המקום והזמן לדייט (ובעיקר את זמן הסיום שלו)
האחריות והדאגה שמוטלת עלינו כבני אדםאיזדרכת
גם אם אין לו ממש איך לעזור זה אגואיסטי ומצומצם להשאיר ככה בחורה.
דאגה כנה ורצון לעזור יועילו גם אם בפועל אין לו אמצעים
זה נכון, מה שצריך בעיקר זה לב טוב וקצת קומון סנס.מוטיבציה
ואי ואיהפי
לי אישית 1 לא הכרחי בכלל בכלל..לב אוהב

^^^כנפיים לעוף
בעיקר 1, משדר אכפתיות
מממ... בשליפה מהשרוול...איוושה

1. תפגין יוזמה. לא במידה שתלטנית כמובן, בטעם. זה התפקיד של הבחור בתחילת הקשר, לדעתי. לא שתהיה לי התנגדות במקרה הפוך, אבל זה כי אני זו אני.. יש בנות שיכולות פחות לקבל את זה.

2. תהיה מנומס וג'נטלמן (בתקווה שהג'נטלמניות עדיין לא פגה מהעולם). תתעניין בשלומה, תציע לבוא אליה כדי לחסוך לה טרחה, תוודא שהגיעה הביתה בשלום אחר כך. אה, והקולמוס כבר נשבר בגלל דיונים שנוגעים לסוגיית התשלום בדייט ראשון; לדעתי זה מתבקש מאוד.

3. אל תדבר את עצמך לדעת. יש הרבה שנופלים בזה כשהם מפרשים את ההתעניינות של הבחורה כהזמנה לדבר על עצמם מפה ועד מחר (ותכל'ס יוצא שהם פשוט מנהלים מונולוג). ממש לא. זהו כביש דו סטרי, תשאל אותה שאלות בדיוק כמו שהיא שואלת אותך, אם לא יותר. תביע עניין בה ובאישיות שלה.

4. הכי חשוב - גם אם לא נראה לך שזה זה, תהיה בנאדם במהלך הפגישה! אפילו אם זה אומר להעמיד פנים.

בהצלחה רבה, שיילך מהר ובקלות

מה שעולה לילב טהור:)

בס"ד

1. לשלוח הודעה לפני הטלפון הראשון, לכתוב- "שלום, שמי *** רציתי לדעת מתי יהיה לך נוח שאתקשר?" ואז גם אחרי הדייט הראשון לשלוח הודעה מתי אפשר להתקשר.

זה כדי לא להלחיץ אותה ולתת לה להתכונן.

2. תמיד תתעניין קודם בשלומה, איך עבר היום שלה, מה עשתה וכו'.. 

3. תיזום ותוביל, זה ממש חשוב לפחות בהתחלה. ויחד עם זאת, אל תשתלט אלא תתחשב בדעתה... תשאל אותה איפה נוח לה להיפגש (באיזה אזור.. נגיד תגיד י-ם) ואז תגיד לה שאתה תחשוב על מקום להיפגש שם. אם אתה מתלבט על משהו, אל תנחש מה היא תעדיף אלא תשאל אותה! (לדוגמא- אם היא מעדיפה מקום פתוח או סגור...)

4. המון אי הבנות נפתרות מזה שמדברים ושואלים- ולא מנחשים מה הצד השני מעדיף או חושב....

ב"הצלחה רבה!

נכון! 1 חשוב ממשזוהרת בטורקיז

1.. ושאין תמונהרחפת..
שלך בגוגל+ קופצת לה על המסך..
דברים עיקריים:אופטימיות
1. כמו שכתבו פה, לסמס לפני שמתקשרים כדי לקבוע פגישה.

2. בפגישה הראשונה - חשוב לא להעלות נושאים רגישים . פשוט לדבר על מה שזורם, כדי לשבור את הקרח..אבל תגיע עם כמה נקודות בודדות בראש, למקרה שיראה לך בזמן המתאים שאפשר להשחיל שאלה בנושא שחשוב לך. כך תוכלו לפתח אותן וזה יתן לך מעט כיוון לגבי הבחורה.
בכללי, טוב לחשוב איזה שאלה מתאימה לתחילת קשר. איזה שאלה לא היית רוצה שישאלו אותך על ההתחלה!
שבחורה לא תרגיש שאתה מגזים.

4. לסמס אחרי יום הפגישה שתשמח לדבר בטלפון, בכדי לראות לאן הרוח נושבת- ממשיכים/לא , ואם כן קובעים פגישה נוספת. טיפ: תמיד עדיף לתת צ'אנס נוסף לכל אחד, אא"כ היא מ-מ-ש לא נראת לך.

5. בגלל הדעות שבפורום, ומפני שאני לא יודעת מה דעתך בנידון- לא לומר לה חצי חצי על תשלום, נשמע לא אדיב לפגישה ראשונה שבה עדיין היא לא מכירה את האישיות שלך.

6. לא להתרגש מידי, היא בעצמה מתרגשת
ולזכור לא לשחק משחקים כדי לנסות להרשים אותה.
תהיה מי שאתה! ככה אשתך תאהב אותך.

לגבי הג'נטלמניות- האם הגעת לבית?
זה פשוט אנושיות.
לדאוג לאנשים אחרי יום לימודים/עבודה בדרך חזרה לבית בשעה מאוחרת- זה בסיסי ביותר.
ויותר מזה, זה לא מופנה רק לבנות בעיני.

אשתף אתכם, היות והבחור הגיע עד אלי (בערך) בכל הפגישות, סיימנו את הפגישות לא ככ מוקדם והחזיר אותי לבית בכל פעם. גם אני דאגתי שיגיע לבית בביטחה, בכל זאת נסיעה ב 2 בלילה בכבישים אחרי דייט איתי אז אני יצאתי ג'נטלמנית? לא חושבת.
(אבל אולי אמא פולניה😅)
אמרתי לו שיעדכן כשמגיע לבית. פשוט אנושי.
הייתה גם פעם(פגישה 3 נראה לי) שדיברתי איתו בדרך חזרה כדי שלא ירדם על ההגה(טוב, זה כבר קיטשי שלנו). הוא מאוד אהב את זה, שהיה אכפת לי.
זה מקרה ספציפי,שבו שני הצדדים מעוניינים בקשר.

בהנחה ואתה לא מבין מה בדיוק אתה מרגיש בנוגע לקשר, כלומר לא נוטה לחשוב שבטוח אתה ממשיך בו ולא נוטה לשלול את המשך קיום הקשר(בקיצור,חצי רגל פה וחצי רגל פה), צריך להשתמש בכל מילות הדאגה כמו "מה שלומך?"
"האם הגעת?
"איך עבר היום שלך" וכו' -במשנה זהירות...
כלומר מצד אחד, לדעתי זה אנושי לשאול מה שלומך? איך מרגישה? ועוד. מצד שני, אם לא נוטים לכיוון חיובי בקשר ויש הבעת דאגה זה יכול אולי (וזה תלוי במתי וכמה שואלים זאת) לטשטש את התמונה מצד הבחור, שהוא לא בהכרח מעוניין בקשר והקשר טעון בירור מבחינתו. אז פשוט צריך לדעת לעשות את זה במינון ובתזמון נכון. לא חושבת שנכון לחסום רגשות אם אתה באמת מתעניין, אבל לעשות את זה בתבונה כדאי.

ב"הצלחה ענקית!!
תצא בראש טוב- ויהיה בעז"ה רק טוב !!
תתנהג יפה תעשה כבודכי בשמחה תצאו.

תתקלח לפני (פשוט, אבל היו דברים...) ותגיע ערני ורענן.

אולי זאת אשתך... תן לה את הכבוד הראוי!

תהיה רגיש, אל תיכנס למקומות שלא שלך,

אל תהיה ציני, לא ביחס אליה ולא בכלל,

(ואם היא לא מבינה שנינות - גם זה לא).

תשדר ביטחון, תיקח אחריות על הקשר.

כלומר, אל תחכה לה אלא תיזום.

תתקשר, תשלח SMSים, וואצאפים, פתקים,

תפנק בשטויות קטנות (גומי, או מה שהיא אוהבת),

פעם בכמה פגישות תדאג שתהיה שיחה פתוחה יותר,

שלשניכם יהיה ברור איפה כל אחד נמצא ביחס לקשר.

זה התפקיד שלך בעיקרון, אתה הגבר.

אל תשחק אותה, זה לא יעיל.

תהיה מי שאתה ותגיד את האמת עליך ועל השאיפות שלך.

מקסימום, זה לא בשביל הגברת הנוכחית,

ותבוא חדשה, מתאימה יותר.

תעריך כל דבר קטן שהיא עושה בשבילך.

אין מובן מאליו, ודאי לא בקשר זוגי.

כל שיחה או הודעה שהיא יזמה עלתה לה בהרבה כוחות נפש

כל גילוי לב אישי שלה כלפיך הוא הבעת אמון בך. תעריך את זה.

יש עוד הרבה, אבל תתחיל בזה ובדברים הנפלאים שאמרו בנות הפורום מעליי.

הלוואי תסיים את זה מהר,

ותגיע לעבודה האמיתית,

המתישה אבל כ"כ משמחת.

המון המון הצלחה!!

תרשו לי לא להסכים איתכםאליסרטן
אין חוקים! תהיה אתה תכיר אותה ואת עצמך. ותחליט נכון. והכי חשוב שוב.. בלי חוקים.
אלה חוקי חיים לומדים אותם עם הרגליים. איפה שלא היית לא תכיר.

הרבה בהצלחה!
אז הטיפים שלי;עץ ובית
(ולמי שכתבו כאן שהם לא מסכימים עם השירשור הזה... רק מדייקת, אני לא חושבת שזה שרשור כללים. בעיני זה שרשור טיפים ועצות טובות. שכל אחד יקח את הדברים בערבון מוגבל, תוך התאמה שלהם לעצמו ולמדוייטת שתחיה).

בעיני, אחד הדברים הכי חשובים בקשר (מעבר לעצה הבסיסית של 'תהיה אתה בעצמך' ) זה כבוד.

תכבד את בת הזוג שלך לדייט ותכבד את עצמך.

לכבד אותה זה אומר להתעניין בה, להיות קשוב, אכפתי, מתעניין (מלהתעניין בשלומה, איך עבר היום, דרך לזכור דברים שהיא מספרת לך ועד הדברים הקטנים של התעניינות אם קר לה/ חם לה וכאלה), לדאוג לה (לא בצורה מציקה. אבל גם לא להשאיר אותה באמצע הלילה בלי להתעניין איך תחזור הביתה או כשהיא אומרת שקר לה להגיד "לי דווקא נעים") וכל שאר הטיפים הנהדרים שכתבו לך.

לכבד את עצמך- תבוא מקולח (לא תמיד בנים מודעים לזה, אבל לנשים מבחינה ביולוגית יש חוש ריח יותר מפותח משל גברים. לא נעים לשבת בדייט עם מישהו שמדיף ריח של זיעה כאילו הרגע סיים מרוץ אולימפי [מבוסס על סיפור אמיתי]) נקי, מגולח אם אתה בקטע..
אל תשאל שאלות אישיות מדי בדייטים ראשונים, אל תאחר בלי לעדכן באיזה הודעה (זה לגטימי בעיני אם בטעות מאחרים.. אבל תעדכן. אל תתן לבחורה להתייבש שעה וחצי בלי לענות לטלפון אפילו), תספר על עצמך דברים טובים (זה הגיוני לדבר בקשר מתקדם גם על קשיים וחסרונות.. אבל אם תספר כמה אתה דפוק בדייט ראשון וכמה מגרעות יש לך, זה לא יעשה חשק להמשיך ושוב, מבוסס על סיפור אמיתי), וכו'

בקלות ובהצלחה!
מעצם השאלה שלך נשמע שאתה בחור רגיש ועם הרבה מודעות. זה רק ישחק לטובתך בעולם הדייטים

תפסת מרובה לא תפסת, אז כלל אחדע מ
תהיה טבעי, ושהטבעיות שלך תהיה טובה, אנושית, נורמלית ובריאה.
עוד טיפ קצרעברית
לי יותר נעים שבזמן הפגישות פשוט מדברים וכל אחד מספר על עצמו , אבל פחות דרך שאלות של ראיון- "לא כזה סיפרו לי עלייך- אז איך קוראים לך? במה ההורים שלך עובדים? באיזה בית חולים נולדת? וכן הלאה ..
דווקא דרך סיפורים מכירים הכי טוב לדעתי וגם יש אוירה נעימה ולא אוירה חוקרת..
^^לכל איש יש פצלש
ככה גם ניתן לקלוט ניואנסים קטנים שהמספר לא שם לב אליהם, ודווקא מי ששומע "מבחוץ" יכול לקלוט, ולהסיק במקרה הצורך...
לפעמים קשה לדבר סתםקוד אבל פתוחאחרונה
זה הגיוני שלא יהיה על מה לדבר. במיוחד אצל שתקנים....

אז מדברים על נושאים טכניים.
לא למרוח!שפרינצה
החלטת שכן או שלא- תתקשר! ב24 שעות שאחרי הדייט ולא מאוחר יותר (לפחות בדייטים ראשונים, עד שממשיכים בטבעי). אנחנו יושבות וכוססות ציפורניים!!
למהדרין- קובעים בערב מתי נוח לדבר מחר
בסיסי- לשלוח הודעה בבוקר/צהריים מתי יהיה נוח להתקשר במהלך היום
טיפיםאושרקה
אל תדבר יותר מידי על עצמך ..רצוי להקשיב גם לצד השני, לא הרשים יותר מידי זה כל כך פתתי בעיני (חרוז)😁 לא לבוא אם ציפורנים ארוכות לפגישה ופשוט להיות אתה
עצתי..חג'דומט

הרבה דברים חכמים מאד נאמרו כאן לכן לא אחזור אליהם.

רק היתי רוצה להוסיף שמאד יעזור לכל התהליך הזה אם תגיע למצב שבו התשובה שלך על השאלה "האם היית מתחתן עם עצמך" תהיה חיובית.

בחורה תרצה להתחתן איתך כאשר תדע אתה שזה באמת שווה להקורץ

יפה, זה נראה לי תקף גם ההיפך, לא?רחפת..
גם לבנות, בטח.חג'דומט

חשוב לציין שזה לא שאתה מנוטרל עד שהבטחון העצמי שלך פיקס..רק העיקרון.

כן.. מעורר מחשבה..רחפת..
הענווה היא לא להמעיט בערכי אלא להכיר בערך שלי.. לא יותר, לא פחות..
לא להיות דוס מידיי. זה לא בריא.נפש חיה.
נסחי את זה אחרת אולי.. אני בטוח שאני יכול להסכים עם זה.חג'דומט

לא להיות צדיק הרבה על חשבון בן אדם לחברו. פשוט וקל.נפש חיה.
טוב מעט בכוונה-מהרבות בלא כוונה.נפש חיה.
את בטח מתכוונת שצריך אינטילגנציה כדי לדעתחג'דומט

לקחת את התורה מבית המדרש אל ההתנהגות המעשית בעולם שבחוץ באופן אליו התורה התכוונה באמת.

אני מתכוונת למימרא "לעולם יהא אדם ירא שמיים"נפש חיה.
קודם יהא אדם. בנאדם.

אחר כך ירא שמיים ומתמיד כמה שירצה.
תחשבי רגע על הניסוח שלי. נראה לי שתסכימי איתו.חג'דומט

תנסה לפשט את המשפט שלךנפש חיה.
תנסה לפשט את המשפט שלך..נפש חיה.
אנסה לפשט-חג'דומט

התורה מלמדת אותנו את האמת המוחלטת בכל תחום.

יש צורך בחכמה ומיומנות מיוחדת כדי לדעת איך להוריד את זה לפרטים הקטנים של החיים.

אני לא אסתכל על אישה לא צנועה. אבל היא שואלת אותי מה השעה אני לא אתעלם ממנה, לדוג'.

לשאול איך היא רואה את שולחן השבת שלה​​​​​​​גרי

קורץ​​​​​​​

חחח!לב טהור:)
בס"ד

יש לי רב שאומר לנומשזו שאלה ממש חשובה... ולראות אם הבחור מזכיר שירי שבת כי זה משהו מאוד חשוב..
אם בחורה תשאל אותי את זהצריך עיון
אני פשוט אתפקע לה מצחוק בפנים, לא נעים...
זה גם חשובברגוע

לבדוק אם יש לה חוש הומור...

חח.. על מה?לב טהור:)

קרה לי..גרי

נתתי תיאור פיזי של השולחן (החומר ממנו מורכבות הרגליים וכו'), היא צחקה, אמרה שהיא צריכה "פסק זמן" (לא החטיף) והסתיים הקשר.

אתה אומר שזה קרה בגלל זה?

היא אמרה את זה מיד אחרי הסיטואציה?ע מ
לא מיד. למחרת או משהו כזה.גרי

אה, אז לא בטוח שזה בגלל זהע מ
אז להחזיק פסק זמן בכיס?אחיתופל
לא כדאיגרי

זה עלול לימס בכיס

אלא-אם-כן הקפאת מראש..

תודה על הטיפאחיתופל
אני לא יודע אם זה לבד גרם לזהים חי מיה"ך

אבל יכול להיות שזה נתפס אצלה כ"בדיחת קרש" (ברצינות אני אומר, למרות הבדיחה של כפל משמעות...)

חיזוק שהיה ומצאתי...לב טהור:)

בס"ד

גַּם בְּעֵת שֶׁהָיָה מַרְבֶּה לְהוֹכִיחַ אוֹתִי עַל-זֶה, לִהְיוֹת שָׂמֵחַ בְּשַׁבָּת, אָז עָנִיתִי וְאָמַרְתִּי: אֲנִי חָפֵץ וְרוֹצֶה מְאֹד לִהְיוֹת בְּשִׂמְחָה בְּשַׁבָּת (וְכַוָּנָתִי הָיָה, אִם אֵינִי זוֹכֶה לְשִׂמְחָה בְּשַׁבָּת - עַל-כָּל-פָּנִים אֲנִי רוֹצֶה מְאֹד לִהְיוֹת בְּשִׂמְחָה; וּכְבָר שָׁמַעְתִּי הַרְבֵּה מִמֶּנּוּ מִגֹּדֶל מַעֲלַת הָרָצוֹן וְהַכִּסּוּפִין וְכוּ'). עָנָה וְאָמַר לְהָעוֹלָם: הַשְׁמַעְתֶּם מַה שֶּׁהוּא אוֹמֵר? הֵיטִיב אֲשֶׁר דִּבֵּר. גַּם הוֹכִיחַ אוֹתָנוּ אָז לְזַמֵּר זְמִירוֹת בְּשַׁבָּת הַרְבֵּה, וְלִבְלִי לְהִסְתַּכֵּל עַל-שׁוּם מוֹנֵעַ מֵאֵיזֶה בְּנֵי-אָדָם הַיּוֹשְׁבִים עַל-הַשֻּׁלְחָן שֶׁנִּדְמֶה לוֹ שֶׁאֵין רְצוֹנָם בָּזֶה, רַק לְהִתְחַזֵּק לְזַמֵּר זְמִירוֹת בְּשִׂמְחָה וּלְהַנְהִיג הַשֻּׁלְחָן וְכָל יוֹם הַשַּׁבָּת בְּשִׂמְחָה גְדוֹלָה, כִּי עִקָּר הוּא הַשִּׂמְחָה בְּשַׁבָּת. 
(שיחות הר"ן, קנ"ה)

לי היה בחור ששר לי יה אכסוף. היה פדיחת עלנפש חיה.
בשבילו יותר מבשבילי.....
רחפת..
את כל הבתים??
כןןןן!!!!!נפש חיה.
וואוו. באמת קיצוני.רחפת..
הרב שלי במדרשה אמרפסיפלורה1

שאם הוא שואל איך נראה שולחן השבת, אז לענות לו- בלעדייך

ועכשיו ברצינות, לאו דווקא מסכימה איתו לגמרי כי זו שאלה שמראה על סוג של השקפה ואידיאלים מסויימים

אבל הוא בהחלט מצחיק.. 

חשוב ביותר!ג'ודן

תתקלח לפני. ותצחצח שיניים. כמה שזה לא נעים לשבת מול מישהו שלא מריח משהו...

תהיה עצמךאני והגיטרה

קודם כל תהיה עצמך.ומה לעשות שהבעלים שלנו הם גם גברים, וחלק מהסטיגמות של גברים יהיו קיימים בהם. אז אל תנסה להילחם בעצמך.
עם זה, אם אתה בכל זאת רוצה טיפים, אז הייתי ממליצה לך לחשוב על דברים שאתה עושה/אומר שמעצבנים את את אחותך...
בין בנות יכולים להיות הרבה דברים דומים בהיבט הזה...

אוקייעזיהו
1.אל תקנה לה.שהיא תקנה לעצמה או שתגרום לה לקנות לך.אתה מתחיל?אז אל תקנה.צריך לצאת יותר בשביל לדעת מתי לקנות ואיך
2.אל תחמיא לה סתם ככה,תן לה להרוויח את זה
3.עשה לה מבחני זרימה(כמו בואי שבי קרוב יותר) זה מגביר את המשיכה.
4.דבר בביטחון עצמי גבוה(לא יותר מדי)
5.תן לה להרגיש שהיא מתחילה אתך,אתה בודק אם היא מספיק טובה בשביל לזכות בתשומת הלב שלך
6.אם מבחן הזרימה נכשל,הענש אותה בחוסר תשומת לב(אם אתם בשלב בניית הנוחות, לאחר שנוצרה כבר משיכה).
7.היא נותנת לך סימני עניין כגון:מצחקקת,לא מונעת קרבה פיזית ביניכם אף אם המרחק ממש קטן וגמול לה בחזרה לסימני העניין בסימן עניין קטן(לא לקפוץ עליה,סימן עניין לא אומר שהיא שלך).כל פעם שהיא עושה משהו ששווה סימן עניין שדר סימן עניין
8.אל תנסה להתחבב עליה. אם תראה שאתה מנסה לרצות אותה היא לא תימשך אליך.תהיה כנה.אל תתקן לעצמך בראש שרצית להגיד(כמובן שלא כל דבר אומרים, אם אתה מעניש אותה כשהיא לא עושה לך בעיות אז אתה יוצר מומנטום שלילי
זה הבסיס בעיקרון.
אני משוכנע שוודאי יצאו נגדי, אבל לפני שמתפרעים עליי בתגובות זועמות הכינו הוכחות שאותם דברים שכתבתי פה אלו טעויות.כתב את זה אדם שחקר במשך 7 שנים את העניין לגבי בחורות,והוא ממש מצליח עם בחורות.
אמרת דברים אמיתיים ונכונים אבל,חג'דומט

יש צד גדול שהכל צריך להיות הרבה יותר טבעי והרבה פחות מחושבן ממה שתיארת. 

באמת?עזיהו
אתה יודע שכאשר אתה יוצא לדייט עם מישהי,עובר אצלה במוח משהו שאומר לה האם אתה יכול להוליד לה צאצאים חזקים ולהגן עליה ועל הצאצאים שלה?
אתה יודע שבחורות בוחנות גברים, אפילו באופן לא מודע ואם הוא עובר את הבחינה אז המשיכה שלה כלפיך תגבר?דוגמאות.
אני מכיר את התפיסה הזאת ומתנגד לה.חג'דומט

זאת תפיסה שמקורה בפרויד אם אני לא טועה.

מה שעובר לה בראש באמת זה דברים אידאליים כמו יצירת מרחב משפחתי עם ילדים שיתמלא בתוכן אמיתי בע"ה. אלו בדיוק אותן מחשבות, אלא שאתה מפרש אותם כמו אצל בעלי החיים.  

אני לא חושב שהחיים שלנו מתחילים מהצד הנמוך שלהם. אני חושב שהחיים שמתחילים מהצד הגבוה שלהם ומסגולים להכיל גם את הצד הנמוך, ולא להפך. גם הזוגיות לא מתחילה מהצד החייתי, הבהמי. למרות שפרויד אומר אחרת ולפעמים מי אומר אחרת יסקלו אותו במקום.

פרויד?עזיהו
בטוח?הייתי משוכנע שזה אלעד יגל.
לעניין, כתבת שאתה לא מסכים עם הדרך והצגת את דעתך.הוכחות, יש?
לדעתי ההוכחה הברורה ביותר היאחג'דומט

שסגנון החיים שרואה עצמו כמתחיל מלמטה למעלה פשוט נכשל בכל העולם המערבי, למרת חוסר רצון להבאת ילדים. סגנון החיים הזה אוכל את עצמו.

אני מכיר סגנון חיים אידאלי בהרבה שמצמיח חיים נפלאים מפותחים ותמימים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעזיהו
הרגע כתבת שהשיטות האלו שקריות?
כנס לכרטיס האישי שלי, כתבתי לא מזמן על מקרה קיצוני שקרה לי עם בחורה שנהנתה להתעלל בי.השתמשתי בהמון שיטות שוודאי תחשיב כפסולות ותקרא כיצד הבחורה הופכת אובססיבית לגביי.
אלעד יגל הוא מקצוען בתחום והוא מדגים בשטח איך הבחורה כותבת לו את המספר שלה, יש מדריכים בשטח כמו אלעד יגל שמראים איך עושים את זה. אני משתמש בשיטות האלו על האמת בחיי היומיום אני מבין כמה זה נכון.התאמנתי על משפטי פתיחה(לא מסרטים, אלא מהשיטות.קיבלתי משפט פתיחה מאמן מקצוען וכל הפעמים שניסיתי אתו, הוא מעולם לא נכשל, ברוך השם)
לא הבנתי מה אתה רוצה.חג'דומט

אני חושב שהשיטות שלך יעילות מאד בעולם המערבי הכושל מבחינה נפשית ורוחנית.

אני מאמין בחיים תמימים ותקינים.

אם זה מה שהתכוונת - מחילה.עזיהו
אני חושבת שהשאלה היאלפניו ברננה!

אם אתה רוצה להצליח עם בחורות באופן כללי, או רוצה להצליח עם בחורה אחת מסויימת שתאהב אותך כמו שאתה וכמו שטבעי לך ותתחתן איתך בזכות מי שאתה.

השאלה היא לגבי קשר והיכרות עמוקה ולא לגבי הצלחה. חוץ מזה, איך אתה מגדיר הצלחה?

השתמשת במילים "הבחורה הופכת אובססיבית לגביי". לא יודעת בכמה זמן מדובר, אך אם זה קורה באופן מיידי זה לדעתי לא בריא. וגם לא מבינה מה האינטרס שלך להיות בקשר עם בחורה שמתעללת בך. פשוט לנתק קשר יהיה הרבה יותר נוח.

אני אורחת מפורום שכן, ורק רוצה להגיד שיש צד של אמת וצדק בשיטות האלו אך כשהן כתובות ביחד וזו ההתנהגות הכוללת של הבחור זה רק היה מרתיע אותי, ואולי אפילו פוגע בי. אם בעלי היה מתנהג ככה אני חושבת שלא הייתי מתחתנת איתו, ויש דברים מהרשימה שכשהוא עושה (לא באופן עקבי, מדי פעם מזדמן לו...) זה רק גורם לי להתעצבן עליו.

(אגב, הפסקה האחרונה היא הוכחת מעדות אישית)

אמנם פתוח, אבל גם דוס.דוס אבל פתוח
אנחנו מעונינים בקשר עמוק ואמיתי ולא באבה רומנטית וזולה! בטח לא דברים שנוגדים את ההלכה!! וגם אם 'הולך לך אחלה עם בנות', זה לא מה שאנחנו מחפשים. אל תשכח שאתה בערוץ 7..
בכלל כל היחס לבחורה שנושב מדבריך נשמע כמו אילוף ולא יחס לאשתך בעתיד.
סבבהעזיהו
צא לדייטים.לך תעשה הפוך ממה שכתבתי לך.אם בסופו של דבר תתחתן עם הבחורה, אז תבוא לפה ותרשום לי שהתחתנתם כי לא הקשבת לי ועשית הפוך ממה שכתבתי לך.אם התהליך הזה באמת יקרה, בעזרת השם אכתוב הודעה בפורום שהשיטות האלו הן שטויות ושהייתי מטומטם
שוב, צריך להדגיש את ההבדל.חג'דומט

כולם מתחתנים גם בלי זה.

יכול להיות שאם הם היו מתחשבנים הם היו יוצרים משיכה לפני. 

משיכה זה לא זוגיות, זה קצה מסויים שלה.

אני מאמין בחיים תמימים הרבה יותר ובזוגיות תמימה הרבה יותר.

זוגיות לא תמימה ופשוטה לא הוכיחה את עצמה.

ע"ע.

"כולם מתחתנים גם בלי זה"עזיהו
נקודה יפה העלית.
התשובה לכך היא:
בחורה בעלת ערך ש"ר נמוך פוגשת גבר.
הגבר בעצמו בעל ש"ר נמוך.הבחורה תתפשר להיות אתו כי היא מאמינה שהיא לא יכולה למצוא גבר שיש לו ערך ש"ר גבוה יותר.זאת התשובה - פחות או יותר.
השערה מעניינת, לדעתי זה תירוץ.חג'דומט

צריך להכיר בזה שיש סגנון חיים תמים שמצליח, נקודה.

וואלה?עזיהו
לך תוכיח שדברים שהוכחו כנכונים שגויים.
וואלה.חג'דומט

כל השיטות שאמרת פועלות. רק בעולם בו האוויר מזוהם כמו העולם המערבי.

לפני כמה דקות אמרה לך כאן בחורה שהיא היתה זורקת מישהו כזה תוך שניה. אנחנו משתדלים להתרגל בע"ה לסגנון חיים בריא תמימים וטבעי יותר.

אחיעזיהו
אולי אני פוגע בך, אבל אתה מגלה בורות(לא אשמתך, התחנכת על גישות שקריות,חלקן).
הבחורה לא היתה זורקת אותי, הבחורה היתה זורמת בשיחה וכנראה היתה משאירה לי את המספר שלה.
כלל חשוב:
מה שבחורה חושבת ואומרת לעצמה, הוא לא בהכרח מה שהיא תעשה.
זה כמו שאם תדמיין בראש שפתאום יבוא מחבל אתה תעשה כך וכך...אבל אם חס ושלום יגיע מחבל ותקפא במקום?
מנגנונים רגשיים של בחורה לא משתנים על פי החברה שבה היא חיה.
התכוונתי לכתוב לך בדיוק את השורה הראשונה שכתבת .חג'דומט

טוב, מסתבר שיש לחיים עומק אחר.

יש הרבה דברים שהיו יכולים למשוך אנשים שנמצאים בעולם המערבי ודוחים אנשים בעולם בריא ומתוקן. כמו התנהגות כוחנית למשל. 

התנהגות כוחנית לא מושכתעזיהו

ואם זה מה שהבנת ממני אני ממש מתנצל על שהטעתי אותך או שהבנת לא נכון.

מה שהצגת פה כ''התנהגות כוחנית'' הצגתי כ''גישת הפרס''.ואם התכוונת לזה שהגבר ''מתנהג בכוחניות'' על ידי זה שהוא מוביל, אני מבטיח לך שבזה גם הרבה בחורות יכולות לתקן אותך. הבחורה רוצה שגבר יוביל.

ובינתיים, אתה כותב וכותב...איפה הוכחות?תן לי מחקר אחת שלנסות להתחבב על בחורה יגרום לה להימשך אליך.תן לי הוכחה אחת שסותרת את הדברים שלי.

רוצה לדעת מציאות?

אני משתמש בשיטות האלו

השיטות האלו עובדות, אני מצליח עם בחורות הרבה יותר מאשר הצלחתי לפני כן, ברוך השם.בהתחלה נפלתי בזה המון כי הייתי מתחיל, אבל עם הזמן מתחילים להיות טובים בזה, בעזרת השם.

אני אסביר את זה בתמצות.חג'דומט

א. יש התנהגות כוחנית מסויימת, לא של לדפוק למישהו פטיש בראש, אלא דברים יותר עדינים שיכולים להראות על גבריות וכח שיכולים למשוך בעולם המערבי ובעולם המתוקן לא.

ב. ברור שבחורה רוצה שתוביל באופן זה או אחר, משתנה על פי הבחור והבחורה.

ג. אני חושב, כמו שאמרו לך לפני זה, שההגדרה שלנו להצלחה היא אחרת. ההגדרה שלי להצלחה היא לבנות קשר תמים ויפה, שברור שתהיה בו גם משיכה, אבל זה קצה.

ד. גישת הפרס בעצמה היא מטריאליסטית ששמה את ההנאה החושית במרכז, ובעצם את כל אחד משני הפרטים במרכז. מה שמחריב שליש מהבתים במדינת ישראל היום. ומצבנו טוב לעומת העולם המערבי.  

ולגבי ההוכחות,חג'דומט

המציאות היא המחקר הטוב ביותר. הגישה הזאת החריבה את מוסד המשפחה. כמו שכתבתי כבר.

יש אנשים שרוצים לפרש את המציאות על פי הנחות היסוד שלהם וקוראים לזה מחקר. בעצם אולי כל מחקר הוא כזה.

לכל מחקר יש הנחות יסוד נפשיות.

גם לפרשנות שלי למציאות, אלא שאני משתדל שהנחת היסוד שלי תהיה הגישה הנפשית שהתורה מלמדת אותנו, כי היא האמת המוחלטת.

סבבה.עזיהו

לך תעשה הפוך ממה שכתבתי.

בינתיים, אני עובד במציאות ורואה דברים שקורים.הדברים עובדים, ברוך השם.

מאחל לך בהצלחה רבה בחיים אחי, ושהגישות המוטעות שלך במוח יתוקנו, בעזרת השם בדרכי נעם.

חיים טובים, בעזרת השם .

אני אנסה להסביר את זה בפעם האחרונה.חג'דומט

ההישג שאני רוצה להשיג הוא לא ההישג שהכלב של השכנים רוצה להשיג.

סגור?

עזובעזיהו
אנחנו לא מסכימים.אין פה כבר קשר לעובדות.
אוקייעזיהו

אני מבין שהתעלמת לגמרי מהטענות שלי.

הבנתי שאתה מסכים איתי שהדרכים שלי צודקות, אבל שיש עוד דרכים.

כאשר אתה עושה הפוך מגישת הפרס ולא הופך את עצמך לפרס, הבחורה תעשה זאת בעצמה.

אתה בקשר עם בנות?תתחיל לחשוב על דברים שהיא אמרה לך/כתבה לך.האם לא פעם שמת לב שהיא הופכת להיות הפרס?במילים עדינות שבקושי מרגישים שמעבירים את התחושה שהיא הפרס? ''אני לא חושבת שזה ילך בינינו'' ''אתה צעיר מדי'' ''אתה מבוגר מדי'' ''אני לא מוכנה להתחתן עם אדם ש...''. ''אני לא יכולה לדבר עכשיו,נדבר ב20:30''.

העניין הוא:

היא קובעת את הדברים, ואתה כמו כלב אוכל אותם.לך תמיד יש זמן בשבילה,לה אין בשבילך.זאת הגישה שהיא נותנת כשאתה לא הופך את עצמך להיות הפרס...וכל זמן איתה...לא מובן מאליו.

תעיין במה שכתבתי בערך שמונה פעמיםחג'דומט

ותראה תשובות לכל מה שכתבת.

חיים מאושרים ותמימים לך!

חיים מאושריםעזיהו
זה מה שאתה רוצה? הוכחה מזוגות שהצליחו בלי להקשיב לך?שריקה

חבל לחכות למישהו ספציפי..

לך לנשואים טריים או לצמ"ע

אני בטוחה שאם תשאל, אתה תמצא שם כמה וכמה זוגות שהתחתנו כי עשו הפוך מעצותיך,

ואז תוכל לפרסם בפורום הודעה שהשיטות האלו הן שטויות ושהיית מטומטם.. (לא אני אמרתי את זה עליך, מצטטת אותך)

המשךדוס אבל פתוח
אמנם חשוב שהיא תהיה אחלה, אבל חשוב יותר שהיא תהיה חסודה..
עברתי אחד אחד וחשבתי איך הייתי מגיבה.רחפת..
הייתי מעיפה אותך על טיל.
אני בספק אם זה יקרהעזיהו
חזל'ש!דוס אבל פתוח
די, בא נעלה ת'שרשור לרמה שהוא היה (שהיתה עד עכשיו אחלה, תודה לכל המגיבות והמגיבים, אשמח להמשך שיתוף פעולה)
שתיקת כל שאר הבנות כמוה כהודאה?!פולאריס
שמא יש בזה ממש? מחשיש, חברים
אין לי בעיה לתייג.רחפת..
רק לא נראלי שזה ישמח את @דוס אבל פתוח
אדם לאדם-אדםדוס אבל פתוח
בוא נעלה חזרה ת'רמה של השרשור, זה לא הכיוון.
המשךדוס אבל פתוח
השרשור עוסק בטיפים לדייט ראשון ולא בפסיכולוגיה. (וואלה אפשר לפתוח שרשור חדש על הנושא אם עדיין לא מיציתם)
בפסיכולגיה יש משהו עמוקפולאריס
וגם הדיון המקורי מוכר ומוצה.
ממש לא, אף אחת פה לא מסכימה עם עוזיהושריקה

זה פשוט דיון לעוס שמיצה את עצמו..

חחחח אם מישהו לא קונה לך דברים בדייט את מעיפה על טיל? הדוכס מירוסלב

בארור!!שריקה

הרי ידוע שבדייטים רק הגברים משלמים,

אז הולכים איתם לקניון...

בחור שמתקמצן על נעליים\שמלה\בושם\תיק-

אחת דינו לפרידה!!

הוא דיבר על לקנות לא לשלם, יש הבדלהדוכס מירוסלב

את צוחקת???? ראיתי שאלה באיזה אתר ששלחו לאיזה דרשן אחד שעונה "הרבבבבב הוא לא קונה לי מתנות בפגישות :(((((( מה אני עושה????".

הוא ענה לה שתבדוק אם הוא לא קמצן.

כאילו יש את זה ביותר חי בסרט? מה הוא ערבי שמנסה לפתות אותה להתחתן איתו ולעבור לגור בכפר?

מה עוזר מישהו שקונה בלי לשלם? זה לא נקרא שהוא קונה!שריקה

היו שם כאלה וכאלה

כדי שתבין שאני צוחקת..

אבל מה אני אעשה שגברים לא מבינים בדיחות ? |נאנח|

הבנתי. הוספתי תרעומת.הדוכס מירוסלב

אבל מה אעשה שנשים לא מבינות איך שיחה מתנהלת?!?!

נשים מבינות טוב מאד!! הכל!!שריקה

*אתה* שאלת אם אני צוחקת, לא אני..

ברור לך מרוב סימני השאלה שזה לא נכתב ברצינות, כן?הדוכס מירוסלב

נשים לא מבינות כלום חושף שיניים

ריבוי סימני שאלה מראה על הבעת תמיהה גדולה מאדשריקה

ולא על חוסר רצינות.

ברור לך, כן?

גברים לא מבינים כלום!!

ולא יודעים להשתמש בסימני פיסוק!!

תיכף אכתוב לך מסה פילוסופית בעניין סימן השאלה לאור ההיסטוריההדוכס מירוסלב

נראה לך?! מגניב

תכתוב תכתובשריקה

לא מבטיחה לקרוא

אבל אל תרמה,

אתה צריך לכתוב בעצמך ולא לקשר אותי לאיזה מאמר או להעתיק אותו לכאן,

זה לא נקרא!

חחחחח מה פתאום זה ביטול תורה גמורהדוכס מירוסלב

אצלנו אין סימני פיסוק במקורות ואדם צריך להבין לבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111

גם רמזים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????!!!!!!!!!!

אמאמאמ אז אולי תלך ללמוד במקום להתבטל כאן?שריקה

ותלך בדרך התורה ותפסיק כבר עם כל ה! וה ?

חחחחח חוצפההדוכס מירוסלב

אם הוא לא קונה שנינו מתוך מניפולציה. ברור שכן.רחפת..
אני מחפשת איש עם רצון לתת לי, ממש כמו שאני רוצה לתת לו.
אז שהוא יעיף אותך אם לא קנית לו מסטיק בפגישה?הדוכס מירוסלב

נתינה לא מסתכמת בכסף, אגב.

יא חמדניות @שריקהליקוק

תחסוך לי כוחות נפש.רחפת..
...הדוכס מירוסלב

זה ערך שאפילו אצל חילונים לא קיים. לא יודע מאיפה המציאו את זה הדתיות

איזה ערך?רחפת..
שאלה קטנהאחיתופל
ה"ל
כמה זמן אתה חושב שזה יחזיק?
יישר כח על העלאת הדברים ופירוטם.יוסף חיים17
אני מסכים איתך שזה עובד מן הסתם וכמו ברוב התחומים בחיים מי שיש לו נסיון והכשרה פחות טועה ויותר מצליח.

הבעיה היא שהמטרה שונה, אם המטרה היא למשוך בחורות בשלב הראשוני ולהיראות אחלה השיטות שלך מעולות.
לאחר כמה חודשים (אולי פחות) הבחורה תכיר את האופי שלך בלי הטכניקות ואז זה מן הסתם ידעך, ותוכל לחפש בחורה חדשה לריגוש נוסף.

המטרה כאן כפי שאני מבין היא לבנות קשר ארוך טווח ועם בחורה אחת בלבד, כך שצריך לדעת לנהוג נכון ולהצליח בקשר הראשוני, אך העיקר יבוא לאחר מכן וגם אחרי החתונה (ומומלץ לדעת שיטות ודרכים לשמר את הזוגיות ולתחזק אותה)

אם השיטה שלך מאוד מצליחה אתה כבר התחתנת?
הרי מספיק בחורה אחת שתצליח איתה ותגיעו יחד לחתונה ואז כבר אין צורך בשיטות הללו לכאורה.

אגב לצערנו הרבה ערבים מומחים בשיטות שכתבת, ומצליחים למשוך בחורות יהודיות ולפתות אותן, כשהמטרה לכבוש בחורה הדרך הקצרה ביותר (ולא תמיד כנה ותמימה) היא כמו שציינת.
אמרת בחצי דקה את מה שניסיתי לומר בחצי שעהחג'דומט

שכוייח

חושף שיניים

תיקונים לעוזיהופיזיקה
1. תקנה לה. בדייטים ראשונים לא מדובר על דירה ומשכנתא בשבילה. מחשבות צרות אופקים ימנעו ממך להכיר את עצמך כלפיה. אתה משלם עליה כדי להכיר את עצמך - רק אחרי שאתה משלם אתה יכול לשאול את עצמך האם אני ראוי להעניק לה או שלא.

2. תהיה עם לשון דביקה והרבה רוק, ותחמיא לכל מי שמסביבך. מחמאות זה דלק. אם עוזיהו היה מבין בהורמונים הוא היה מבין מה מחמאות חום ואהבה עושים לצד השני.

3. תן לה לזרום

4. תהיה אתה ותזרום

5. תן לה להרגיש שאתה מחזר אחריה - אתה גורם לה להרגיש נאהבת.. ומגביר/יוצר את המשיכה בינכם.

6. תן לה לזרום ותזרום. בלי שטויות.

7. הדרך לגרום למשיכה - זה לתת לה להבין שהיא מושכת ומחוזרת. יש הרבה דרכים לגרום לכך אבל אל תהיה פסיבי כמו עוזיהו שמצליח בבחורות ומחכה 7 שנים לאותה אחת שתגלה עניין.

8.החלק הראשון נכון. תהיה כנה. תהיה אתה. ושוב תזרום בלי לחשוב שיש שטיח ודברים מתחתיו. להעניש וכל השטויות האלה..

וזהו..

@עזיהו
@דוס אבל פתוח
אתה שם לב שיש מלא סעיפים פה שהם איסור גמור, כן?הדוכס מירוסלב

לא קראתי את הטיפים.... אבל קח פה 2 טיפים חשובים..פיזיקה
1. תהיה כנה ואותנטי - אל תפחד ואל תחשוב על השאלה - אם אני אעשה ככה או אספר על עצמי ככה היא תאהב אותי או לא תאהב אותי... זה אתה! מי שלא טוב לה יום טוב לה.. (כמובן מלא טקט ורגישות ואמפתיה ובלה בלה בלה זה ברור!! וכ'ו..)

2. תדאג תמיד שהיא תדבר לפחות כפול ממך. ככה שאם דיברת 5 דקות היה לך נחמד והכל טוב ויפה.. אתה חייב לה לפחות 10 דקות. וכן על זה הדרך. תזכור שאם היא שומעת אותך בקשב רב ומהנהנת זה לא אומר שאתה חייב לשים גז ולרסק את הבלמים, תדע שהיא מחכה לתורה, תדע מתי ללחוץ על הבלמים ומתי על הגז, אתה על תפקיד המדובב. תזכור שבאת לשמוע ולהכיר.

@דוס אבל פתוח
2. נכון בהחלט רחפת..
למרות שאני שתקתי כפול.. יש טיפים לשתקניות?
את יוצאת מנקודת הנחה מסויימת...פיזיקה
ממחשבה מסויימת על עצמך.. על האינטרקציה שלך עם הסובב..
"אני ביישנית"
"אני שתקנית"
אם תשני את החשיבה את יכולה להשתנות ב180!
זה הטיפ היחידי היעיל שאני מכיר.

אם הגבר מדובב טוב.. אין סיבה שהבחורה לא תזרום עם הדיבור..
אתה יוצא מנקודת הנחה שהגבר יודע לדובב..רחפת..
מי הסביר לו איך לדובב?

(אתייג אותך כשאפתח שירשור טיפים בשבילי)
נכון..פיזיקה
צודקת.. לא כל גבר יודע לדובב.. כמו שלא כל גבר יודע שזה חשוב להקשיב מאשר לדרוש קשב
אבל זה ממש לא בעיה לעשות את זה..
אני מבן אדם שלא מכיר ופגשתי רק עכשיו יכול להוציא שעתיים של שיחה קולחת.. אין לזה כללים.. פשוט.. זה זורם..
חח ממש לא מסכימה עם 2סוסה אדומה
אני אף פעם לא מדברת כפול... ואם כן, סימן שמשעמם לי ממש.
אבל מסכימה שלא לעוף על זה שהיא מקשיבה לך. שיהיה שיח שווה הכי טוב לדעתי...
את לא הבנת...פיזיקה
הדוגמא שלי גרועה. אין לזה כללים של חישובי זמן.. ואיך וכמה.. זה אמור להיות הדבר הכי זורם ואותנטי בעולם.. שהגישה הכללית זה שבחורה מדברת כפול מגבר.

לא מדובר פה עכשיו על מונולוגים שלמים שאת מדברת והבחור שותק.. אלא בשיחת דיבוב.. (אם היתי מראה לך איך זה הית מסכימה איתי לכל מילה)
בלהקשיב לשאול תוך כדי להעיר ולשאול שוב ולשתף קצת ושוב לשאול ושוב להקשיב ולגלות עניין ולקפוץ לעוד עניין... וזה זורם זורם.. ואת לא אמורה להרגיש מצד אחד את הנטל של יזמות השיחה, ולא את הנטל של ההקשבה האינסופית. ושבמבחן התוצאה היא דיברה יותר. כי קשר בנוי הרבה מההקשבה של הגבר לאשה יותר מהדיבור שלו.. תרצי או שלא תרצי זאת המציאות!

בדרך כלל את לא אמורה לשים לב כמה דיברת.. זה אמור להיות רק בראש של הגבר.

חחחח ואם היית מראה לי את זהסוסה אדומה
ולא הייתי מסכימה לכל מילה, מה היה קורה?
נניח אם היתי עושה את זה לך ספציפיתפיזיקה
עבר עריכה על ידי פיזיקה בתאריך כ"ד באב תשע"ז 01:14
לא היתי אומר לך את מה שכתבתי כאן
זה אמור להיות רק בראש של הגבר!!!
כי אז זה לא אינטואיטיבי ולא זורם.. את כל הזמן תחשבי מחשבות חונקות ולא תזרמי.

זה צריך לבוא בלי שאת יודעת..
כן.. לפעמים גם מותר... לא לדעת הכל.....

ואני יכול להבטיח בעד כל דבר שבעולם שזה אפשרי. זה לא תלוי בהסכמה שלך למה שאני אומר.. ככה שלא הבנתי מה אמרת שלא היתי מסכימה לכל מילה.. זה תלוי במעשים. אם אדם יודע מה לומר ואיך -- פשוט זה מה שהיה קורה.

את לא מסכימה שזה צורך של אישה שהגבר יקשיב.. (כי אם את לא מסכימה.. אני לא מבין מה גורם לך להכחשה העצמית הזו)

@סוסה אדומה
חיבבתי את טיפ מס' 2.הייזל
בחור שמדבר יותר מדי זה כל כך לא...
תשמעמתוסבכת..
תחייך תהייה נינוח הכל טוב אל תהיה בלחץ משתיקות מביכות זה סתם מביך יותר ..אם יש שתיקה תנצל את השקט ותחשוב ..תהייה ג'נטלמן תקשיב לה תראה לה שמה שהיא אומרת מעניין אותך ובאלך פשוט לשבת ולדבר איתה כל הזמן . קראתי פה תגובות על סמסים יום לפני לקבוע מתי להתקשר.. זה נשמע סתם רשמי ומלחיץ. בשביל מה ? נגיד קובעים להיפגש אז תסמס לה זורם לך חמישי בקפה קפה ? ככה אני חושבת.. בזרימה, בנחת.. אם באלך ספר לי איך היה בדייט ממש ממש מעניין אותי איך הלך לך..
עד כמה להקפיד על הכלל של להציע לבן קודם.אנונימי 14

משהי מעבודה נראית לי מתאימה לחבר שלי.

הבעיה:

אני לא מספיק יודע לספר לו עליה..

אני צריך מס' של חברה שלה שהיא תוכל לספר לו עליה..

אבל אם אבקש ממנה מספא שך חברה היא כמובן תבין שיש לי הצעה, ואם לא אחזור אליה עם ההצעה היא תבין שנפל..

מלעשות??

מה הבעיה שתבין שהוריד?אני:)))))

אל תיקח את זה יותר קשה ממנה..

ואולי כדאי שתציע לשניהם בו זמנית? ותעביר מספרים של בירורים ושיחליטו לבד.

זה כזה נורא אם היא תבין שנפל?advfb
זה בכלל לא אישיו.לגיטימי?

א. אין שום בעיה להציע לאישה לפני הגבר.

ב. בעיני, אנשים שבוגרים מספיק בשביל להתחתן - מקבלים את זה בהבנה. 

ג. עד כמה תסריט כזה נשמע לך מוזר?

שלום חברה מהעבודה, האם את במקרה פנויה?

מעוניינת לשמוע הצעה?

יש לי חבר מאוד X, וחשבתי שאולי הוא מתאים לך, אבל לא דיברתי איתו עדיין. אם זה מעניין אותך, אני יכול לשאול אותו קודם (ואשמח לקבל פרטים מסודרים שלך\מס' של חברה), או אולי הפוך, אני אספר לך עליו ותראי אם זה בכלל הכיוון? 

אצלךבחור עצוב
מכיר לא מעט שרוצות שיציעו לגבר לפניהן. 
עדיין, יש הרבה שבמצבים מסויימים יקבלו בהבנהadvfbאחרונה

שיציעו להן קודם

מסכיםארץ השוקולד

אבל אני לא אישה.

עקרונית, באלגוריתם גייל ושפלי של שידוכים יש יתרון להיות זה שמציעים לו ראשון.

שידוך יציב – ויקיפדיה

אפשר פשוטאשר ברא

לבקש בכללי את הפרטים.. ולהגיד שיש לך אולי רעיון וכו'..

לא לפתח כ"כ ציפיות, אבל כן להשיג את מה שצריך.

להציע לה קודםברוקולי
מתנות בשלב הדייטיםיובללל

אני יוצא עם מישהי משהו כמו חודש וחצי, והולך ממש טוב ב"ה. נחמד לשנינו בקשר וסהכ ממשיכים להתקדם בנחת.

העניין הוא שבא לי לעשות לה איזה משהו נחמד שיחבר ביננו עוד. לדוג חשבתי להביא לה משהו קטן סימלי, כמו פרח או איזה ספר עם הקדשה (או רעיונות אחרים שאני ממש ממש אשמח לקבל) ואני קצת מתלבט האם זה ילחיץ אותה. ובנוסף זה אולי קצת מוזר חחחח, אבל פרקטית, איך זה יהיה לה נוח לקבל זר פרחים ולהיתקע איתו כל הדייט?😂

קיצר, מתי לדעתכם מקובל/מצופה לתת מתנות בדייטים? האם לדעתכם הבנות מצפות לזה? זה מלחיץ?

ואם כן - מה הדברים שהייתם מביאים כדי לעשות שמח על הלב לצד השני?(:

דעתי האובייקטיבית:חתול זמני

– חודש וחצי מוקדם מאוד בשביל מתנות (יש לי משלוחים שלקח להם יותר משלושה חודשים להגיע...)

– אל תביא פרחים אין איך להסתובב עם זה בדייט והיא לא חברה שלך (היא תהיה אחרי החתונה)

– בשלב זה אל תהיה רומנטי מדי ואל תגזים זה יכול להיות נורא מלחיץ וקרינג'

– מה שכן אתה יכול לעשות זה להביא דברים ידידותיים זולים ומתכלים, או נייטרליים לחתולין

– כי אם עוד שבוע זה לא יסתדר לכם מה תעשו עם כל הדברים האלה? מביך

הסבר: אני למשל בתור חתול זמני אוהב דובוני גומי. אם הייתי מזכיר זאת בפגישה, ומישהי הייתה מביאה לי דובוני גומי, זה היה נפלא ולא קרינג' בכלל. מישהי עשתה לי את זה עם מרשמלו וזה היה נורא חמוד.

אפשרות ב': נניח היא אוהבת ציור. אפשר לתת לה אריזה קטנה של עפרונות פחם / צבע או וואטאבר ממה שהיא אוהבת להשתמש בו.

תחשוב בכיוון של: "אם הייתי בחורה–" או נכון יותר: "אם הייתי הבחורה הספציפית הזאת, מה הייתי רוצַה לקבל ושלא יהיה קרינג'?"

זה אחלה שלב לדברים מתכליםחושבת בקופסא

בהחלט מתנות זו דרך להביע עליית מדרגה בקשר, וקשר של חודש וחצי זה לא משהו שיכול להיגמר בלי התרעה תוך שבוע.

זה יופי של שלב לעוגה, פרחים וכדומה. (אתה יכול להחזיק לה את הזר באבירות במשך הדיט, ולתת לה אותו בסוף. רק תחשוב לאן היא חוזרת אחר כך, ולמי היא צריכה להסביר מאיפה היא קבלה את הזר)

ספר עם הקדשה לדעתי זה יותר מתקדם.

מה לגבי להצטלם ביחד? זה יכול להיות מאוד נחמד כשבעז"ה בהמשך יהיו לכם תמונות ביחד משלב הדייטים, ואם לא יסתדר מאוד קל למחוק אותן.

אני לא חושבת שיש מקובל\מצופה כללילגיטימי?

יש מי שמצפה לזה,

יש מי שלא.

יש מי שזה ילחיץ אותה,

יש מי שלא.

מכיר "5 שפות של אהבה"?

מתנות זה שפה, ולא כל אחת דוברת אותה.

לדעתי,

יש משהו נחמד ויפה לתת משהו למי שיוצאים איתו.

בשלב מוקדם, כשיש עוד סימן שאלה - דברים מתכלים\בעלות נמוכה (נניח מחזיק מפתחות, ספל).

ככל שהזמן עובר, ובטוחים יותר בקשר, יפה להראות את הבטחון הזה גם במתנות -

אבל כן עם כוכבית: אם הקשר הזה ייגמר, שלא תתחרט על מה שהשקעת בו מבחינה כספית, ותקבל בהבנה אם היא לא תשמור את הדברים אצלה  - יכול להיות שזה ישאיר אצלה משקעים.

לשים לב לאורך הקשר אבל גם לאיכות הקשרברוקולי

אפשר להביא דברים מתכלים 

ואם בוחים להביא משהו אחר אז לכתוב הקדשה בנפרד

נחמד. מאוד.נחלתאחרונה

זר פרחים - לא יודעת. תלוי. אותי זה היה מביך. (חושב להביא גם אגרטל?....)

אבל פרח אחד, לענ"ד זה מקסים. גם תשומת לב, וגם לא יותר מדי מלחיץ, מעיק, מביך (ואין צורך להביא אגרטל...כוס ח"פ

אפילו של המלון, אם אתם נפגשים שם, יהיה מספיק. וגם אם הפגישה בחוץ, היא יכולה להכניס אותו לתיק ואפילו להחזיק

אותו ביד עד תום הפגישה. אתם יכולים לעשות רוטציה בעניין....לא חושבת שיבול עד הסוף וגם זה לא מאוד חשוב.

(מלבד לפרח...). 

חרצית, מה שקרוי כריזנטמה, הוא פרח עמיד. במיוחד בחורף. אלא שהוא מגיע בענף עם כמה

חברים כמוהו וזה כבר לא נראה כל כך טוב. כמעט כמו זר.  מה עם גארבארה? יש בכל מיני צבעים יפים. אולי תבחר

לבן או צהוב. בקש מהמוכר לכרוך סביב הגבעול חוט ברזל, אחרת ראשו שח על גבעולו. 

גם ורד ארוך גבעול בא בחשבון. 

מה עם חטיף נחמד?  טורטית לך ולה? (זה לא אישי מדי וחושבת שזה נחמד).

כל כך מרגשת אותי השאלה שלך. כל כך יפה. אתה, אין ספק, שתהיה בעל טוב!

לאחר החתונה, תוכל להביא כל שבת, זר פרחים נחמד. רק אל תשכח!

בהצלחה! 

נראה לי כלו כל הקיצים, הראשונה שפונה אליחסדי הים
שהיא צנועה וצדיקה, אני אמור לה שהיא אשתי.😂😂
כן כן כןןמחפש שם
שתף אותנו איך היה😋
מנה אותי שליח ואצא אקדש לך אישה בשוקחתול זמני
עדיף שתקדש לו אישה מעזרת נשים בבית כנסתLavender

נשמע לי יותר מתאים בשבילו

חבל שרק עכשיו מגיע למסקנה כזאתעַלְמָה
לא בטוחה שזו האסטרטגיה הכי חכמה. אני נגידלגיטימי?

הייתי בורחת...

בהצלחה!

לא בטוחהנחלת

שזה רעיון כל כך טוב; ואם אחר כך, למרות שהיא צדיקה וצנועה (ואתה בטוח שהיא צדיקה וצנועה כמו שאתה

אוהב ומעריך), יהיו דברים נוספים חשובים שלא תסתדר איתם?

חושבת שכדאי וצריך לברר מה היה עד עכשיו עם פגישות; היו פגישות?  מדוע הסתיימו?

מצידן? מצידך? מה הפריע לך? מה הפריע לה? אולי אתה "תקוע" עם איזו דרישה,

כיוון הסתכלות, ציפיות, ואינך מוכן להתגמש או משהו כזה?

כמובן שלא מכירה אותך בכלל, סתם הצעה.

ועל זה הדרך. 

הוא כתב בצחוק...הרמוניה

אבל תגובה יפה

כל יאוש הוא פתח לתקווהזיויקאחרונה
מקומות טובים לדייטים בתל אביב?נו, ההוא מהזה

בשעות הערב אז אמור להיות יחסית סבבה

לא דייט ראשון אבל גם לא קשר יותר מדי מתקדם

רעיונות?

נמל תל אביב, הירקון, גני יהושעבחור עצוב
רידינגרקאני
חוף היםשפוי

הטיילת על חוף הים ממש נחמדה, אוויר טוב, רעש של גלים ויש כמה חנויות כשרות שאפשר להיכנס אם רוצים

פארק וולפסון - פארק לא גדול וממש חמודריבוזום
אבל גם שאר המקומות שהמליצו מעולים
נווה צדק יפהריבוזום
ויש שם מקומות מעניינים, אפשר לסייר לפי מסלולים באתרי טיולים
באוניברסיטהלגיטימי?אחרונה
פוצל משרשור אחר בשל נצלוש מוגזם🐱יעל מהדרום
חתולה מאומצת.חתול זמני
חתולה מאומצת וחתול זמני יכולים להיות זוג נדירLavender

מזל טוב 🥳

(סורי הייתי חייבת)

פעם היתה כאן בפורום חתולה ג'ינג'יתפ.א.

אבל היא התחתנה לפני כשנה וחצי

@חתולה ג'ינג'ית

מעדיף טריקולוריות.חתול זמני
אולי לזה מתכוונים הנשואים כשהם סונטים מידיLavender

פעם ברווקים הבררנים😊

לא אמרנו שמראה חיצוני זה חשוב???חתול זמני
היה חשוב, עד שאנשי הפורוםLavender

ואבירי המקלדות שכנעו אותי שיש דברים חשובים יותר,

מאז כבר יצאתי עם כמה בחורים ואף אחד לא היה מידי חתיך😏

טוב, אולי אשקול גם חתולות אפורות.חתול זמני
מצאתי לך את האחת, אין מתוקה ממנה.Lavender

במחשבה שניה בא לה חתול לקשר רציניLavender

לא חתול זמני😸

הקשר רציני, רק החתול זמני.חתול זמני

סתם, אני לא ממש בשל.

כזו?פ.א.

אופסLavender

@חתול זמני פספס את אהבת חייו

אולי עוד תירשם לכאן איזו חתולה זמנית?חתול זמני
נראה לי שקצת הגזמתם עם הניצלוש לקשקשתיעל מהדרום
לק"י

לא בכל שרשור זה מתאים.

סורי, קיבלתי.חתול זמני
מיאוגזם!חתול זמני
😹😹😹Lavender
נצלו"ש = ניצול שרשור?נחלת
מדויק.חתול זמניאחרונה

או במקרה של השרשור הזה... מיאודויק.

אני מספיק טובחקלאי

אני נשבע לך שאתה מספיק טוב

כן, אתה מספיק טוב

המציאות זו לא האמת

אתה מספיק טוב, אני נשבע שאתה מספיק טוב.

גם שאף אחת לא רואה את זה בך, אני רואה.

גם שאתה בעצמך לא רואה, אני רואה.

גם אם במציאות אף אחת לא רוצה אותך, זה לא אומר כלום.

אני אומר לך, א ת ה  מ ס פ י ק  ט ו ב.

אני נשבע.

גם אם אתה בטוח שהקב"ה לא זוכר אותך.

אתה מספיק טוב.

וואי כמה הוא לא זוכר.

שחכת אותי ריבנו של עולם.

אני גם פה

ואני כבר מספיק טוב

א נ י. מ ס פ י ק  טוב.

אני כבר לא מסוגל להתפלל אליך, אני מרוסק מצפייה

ואני מספיק טוב, אתה יודע את זה.

אני ראוי, גם שאני רוצה יותר מדי,

אני לא מסוגל להמשיך לבקש ממך את זה, כי אני כל כך מאמין בך, שאני ממש מתאכז

וזה כואב לי האכזבה, כואב,

להחזיק בה' יתברךאשר ברא

זה כואב וקשה, באמת.

אבל חיזור הידיעה שאתה טוב, זה חשוב כל כך בעיניו יתברך.. ה' רוצה את התפילות שלנו, את הכיסופים, את העבודה.

נשמע שאתה שם.

אז רק עוד קצת להיות בבחינת ציפית וקיווית לישועה?

והאכזבה, היא תחושה של עשיתי ככה וככה, אז מגיע לי. אולי שווה לשנות את זה, שלא משנה מה- ה' משפיע עליי וצריך רק לייצר כלי מספיק מתאים.

ושוב, נשמע שיש לך כלי- אבל אולי אישתך.היא איזה רעבעצן רצינית, שצריך רק להגדיל את הכלי עוד קצת.

אנחנו לא יודעים, אבל אנחנו יודעים שה' הוא אבא טוב.

ואתה ראוי. וודאי.

כל כך יפה ונכון.נחלת
נכון! תחזיק את זהברוקולי
ואו זה מרגשהפי
מדהים ביותראני:)))))

הייתי במקום הזה, וחשוב לי להגיד שזה לא היה בריא לי, חוץ מזה שזה גם לא נכון ולא מקדם.

אתה טוב, נכון, זה לא קשור לזה שאתה טוב.

זה לא עובד כמו כספומט, אולי בתת מודע חושבים ככה שמי שטוב יקבל טוב ומי שרע רע, שזה נכון בעיקרון אבל מה זה טוב ומה זה רע אנחנו לא יודעים להבחין, אולי דווקא הדבר הזה שנראה לי רע הוא הדבר שטוב ולהפך. וזה באמת ככה.

בקיצור המציאות שלך כרגע היא לא עונש על כך שאתה לא מספיק טוב, ה' לא מעניש אותך, הוא מיטיב איתך כבר עכשיו, אנחנו רק לא יודעים לראות את זה. אולי עוד כמה חוד' או שנים נראה.

בא לי לנער אותך, כי אני הכי מכירה את זה, אני בין האנשים הכי מתקרבנים שיש, לא שאתה כזה, אני כן, ופשוט חבל לחיות בתודעה כזאת שה' מחזיק משהו שאני רוצה ולא נותן לי את זה, ה' מונע ממך את מה שרע לך , תאמין בזה, זה  תהליך לשנות את המחשבה, אבל זה ממש גאולה. וזה ילך איתך לכל החיים. זה תפיסה יותר בריאה של אלוקות. יותר בוגרת. יותר מגדלת ומחזקת. ובאמת יותר אמיתית.

קשה שלאחקלאי

קשה שלא להתקרבן, אבל אני חושב שזה לא מה שרציתי לומר

בעיקר רציתי להגיד שאני פשוט טוב, גם אם לא נמצא מישהי שבוחרת בטוב הזה.

ולא בגלל שאני טוב אז אני צריך לקבל.

אלה הפוך גם אם אני לא מקבל אני טוב. וזה דבר שקשה לי להיות בו, כי אני תמיד מאשים את עצמי, ופחות במגיע לי, למרות שכן אני חושב שמגיע לי, אבל מעצם זה שאני אדם חי, ולא כי עשיתי גם לעושה רע מגיע.

והשיחה מול הקבה, כן, אני חושב שהוא מחזיק משהו שאני מאוד רוצה ומונע ממני אותו, יכול להיות שזה לטובתי, כנראה שזה לטובתי, אבל מצד שני יש בי רצון, והוא הייתי גם כן, ואני לא במדרגה של להגיד שרפוא קרובה לבוא, אני במדרגה שכואב לי שאין שמיעה לתפלתי. 

נכון. מאוד קשה.ואני חושבת שצריךאני:)))))

גאולה נוספת כדי לצאת מהמקום הזה. ושתדע לך שהמקום הקשה הזה מול ה', ילך איתך עם כל קושי בחיים אם לא תעבוד על זה מתישהו. 

נכון מאוד, אתה טוב גם אם עדיין לא בחרו בך. אני מרגישה ששידוכים זה אחד המקומות שאין בהם שום טבע והגיון, שום! זה לא ככל שאתה איכותי תצליח יותר, המשוואה הזאת לא כ"כ קיימת בחוויה שלי, וגם בכלל. אז נכון שחוויה של דחייה\ חוסר בחירה בנו וכו' יכולה להרגיש שאולי משהו בנו חסר אבל אין שום היגיון בשידוכים ככה שאי אפשר ללמוד מזה כלום חוץ מזה שה' מזווג זיווגים.

בכל מקרה, חשוב לחזק את עצמנו כי גם הרגשות לא תמיד הולכים עם ההגיון והשכל..

אהבתי מאוד, זה ממש מחשבות שגם אני חשבתי אותן, קצת בהתאם לאופיי אבל כן אותן מחשבות. שהן נכונות. אבל, זה נורא מצומצם ומצמצם, כל התודעה הזאת.

נכון נכון, הוא מחזיק משהו, שגם אם הוא לא טוב לך כרגע זה לא אומר שאתה לא רוצה את זה, אבל תחשוב- מה האינטרס שלו בעצם למנוע ממך? הוא עושה לך דווקא בשביל לצער? (ברור שלא, הרי הוא טוב ומיטיב) הוא לא יודע שאתה רוצה את זה? (הוא יודע יותר ממך ורוצה את זה יותר ממך) מי שם לך את הרצון הזה בכלל מלכתחילה?(ה') אם יש לך רצון למשהו כנראה זה שייך לך, לא סתם זה מצער אותך. וזה באמת מבאס. וזה בהחלט כואב. אבל זה כן אומר שזה יגיע מתישהו, לא יודעת מתי, אבל כשזה יהיה לך הכי נכון וטוב. אבל בינתיים, כדאי להבין שה' לא נגדנו,להפך, הוא הכי רוצה את טובתנו, אבל השכל שלנו לא מגיע לשכל שלו, אנחנו לא מבינים את המהלכים, אבל וודאי יש סיבה לעיכוב והיא לטובתי.ה' תמיד מייטיב, זה לא שעכשיו הוא עושה רע ובעז"ה בעתיד הוא יתחיל גם לתת טוב, לא, הוא לא משתנה, תמיד יש טוב, תמיד הוא מיטיב ומשפיע טוב. המציאות כרגע היא הכי טובה ונכונה לי. זה משהו שצריך ללמוד לחיות אותו. כל יום. 

יצא לי קצת מבולגן אבל העיקרון הועבר.. 

..שפלות רוח

אתה טוב ומגיע לך הכל דוד

אתה מספיק טוב!עַלְמָהאחרונה

ועוד תבוא האחת שמספיק טובה לך.

מה דעתכן על מישהו שמתחיל בקינוח?זכרושיצאנולרקוד
וזה הצחיק אותי ממש😂

סביר להניח שהפערים בהשקפה הדתית היו צפים די בהתחלהפ.א.
גם אם לא היה נופל בסינון הראשוני הזה, די מהר היו מתגלים פערים בינהם בדברים אחרים 
אולי מתחכם מידי בתור הכנה לדייטנקדימון

אבל בעיקרון היא צודקת, לא?

הבעיה כאן היא חוסר האמון במי שהציע לה.. 

יש סיפור על הרב אליהואחד איש

פעם מישהו שאל אותו אם מותר להתגלח בספירת העומר לצורך פגישות

הרב אליהו שאל אותו אתה רוצה להתחתן עם מישהי שלא מפריע לה שבן אדם מתגלח בספירת העומר?;)

אז הנה משהו הפוךנחלת

אדם אמין סיפר לי שכשהוא (או חבר שלו, לא זוכרת במדויק) שאל

את הרב מרדכי אליהו זצ"ל, איך לבחון יראת שמים של בחורה,

הוא ענה לו: אם היא מברכת על מה שאוכלת. 

ולא הוסיף יותר.

למה זה הפוך?אחד איש
באמת לא הפוך.נחלת
חח למה לא?Lavender

אני בעד, 

לפעמים אני גם מתקילה בשאלות(:

לענ"דנחלת

1.  היא לא חוקרת משטרה שמנסה ל"התקיל" עבריין.  

2.  זה לא כן, זה לא ישיר, ואם הייתי בחור, לא הייתי שמח עם בחורה כזו.

3  הוא אמר שהוא מעדיף חצאית. למה להמשיך לחפור ולהתעקש?!

א. אפשר לשאול באופן ישירנחלת

ואם חוששים שהצד השני לא יודה על האמת (שב"כ....?)

אז אולי כן להיפגש ובמהלך הפגישות ניתן להבין לבד.

וגם, אולי הבחור מאוד רוצה קשר, אז הוא אומר כך.

לפי ענ"ד.

מסכים איתךארץ השוקולד
..שפלות רוח
את לא טועה בכלל יש לי חבר כזה, שדברים שהיו מפריעים לו בעבר-היום גם אם מפריעים לו, כל מה שהוא רוצה זה רק להתחתן
..אני:)))))אחרונה

אני מבינה את הבחורה, אבל זה לא הגון וראוי.

נראלי זמן טוב לספרמבולבלת מאדדדד
ב"ה התארסתי לא מזמן

ותודה לכל מי שידע כבר ולא סיפר

בקרוב אצל כולם בע"ה!

מזל טוב!! שיהיה לכם הרבה טוב ביחד!!יעל מהדרום
דיי באמת(;?הפי
חח אין עליך 
מזל טוב!אנונימי 14
וואו מזל טובבברקאני

איזה מרגש

שתבנו בית קדוש ושמח ביחד

מבולבלתתתת!!!! מזזזלללל טווובבב!!!🤩🥰❤הרמוניה
מרגש ממשארץ השוקולד

מזל טוב,

שיתמלאו כל משאלות ליבכם לטובה בבית הנפלא שתקימו יחד באהבה, בריאות, שמחה ואושר לאורך שנים רבות

תודה רבה לכולם!🤗מבולבלת מאדדדד
מזל טוב!חדשכאן

איזה יופי!

שתזכו לבנות בית נאמן בישראל מתוך אהבה, שמחה, נחת ורווח!

איזה יופי, בשעה טובה!! הרבה נחת ושמחה!נפש חיה.
כיף לשמוע, מזל טוב!advfb
מזל טוב! איזה יופי ב"הוהוא ישמיענו
ברוך השם!נחלת

המון המון מזל טוב! כן תרבינה הודעות משמחות כאלו!

וואו יקרה! מזל טוב ענקי 🥳❤️נגמרו לי השמות

איזו בשורה משמחת ומרגשת

בשעה טובה ומבורכת ממש

שתזכו לבניין עדי עד בשמחת עולם ובאהבה גדולה ❤️🌟🥳

מזל טוב!ניצן*
בשמחה ובאהבה
מזל טובבבבבב!!!עַלְמָהאחרונה

אולי יעניין אותך