ב"ה
חבר'ה - חרם על ביכורים !
קישור ישיר :
http://www.kipa.co.il/community/show.asp?Messageid=1525074
לא יכולה יותר!!!!!!!
מה עשיתם במשך 4 החודשים האחרונים? כשאחים שלכם זרוקים ברחוב, בלי פרנסה, מקבצי נדבות, חוטפים התקפי לב ובעיות נפשיות, משפחות נהרסות, סמים, חוסר סמכות של ההורים, לא תמיד יש מקום לימודים מסודר לילדים, סובלים קשות ממנהלת סיוע למחבלי עזה שמבקשת מהם להביא מסמכים שנמצאים במכולות בתוך הבלאגן בעוד שהם בעצמם יכולים להשיג זאת בקלות. צושבים משלמים משכנתא על בתים ה-ר-ו-ס-י-ם, משלמים על ניתוק החשמל שהם כלל לא רצו בו, רחוקים מקהילותיהם ומחבריהם.
אני לא אומרת שאני הייתי צדיקה תמימה, אבל יש הבדל בין זה לבין להתפלל לרפואת זה שגרם את הסבל הזה לכ"כ הרבה אנשים. איך אפשר????
(ואגב, לא בטוח בכלל שהוא יהודי, וגם יתכן שהוא נכנס להגדרות של רשע)
בגלל האדם הזה נמצאות עכשיו בבית הסוהר
בגללו ביום א´ תהיה אזכרה לאיילה אבוקסיס שהרצחה בדמי ימיה
בגללו יש המוני פצועים ונכים
בגללו בנות צדיקות בגילי יושבות בכלא וחוטפות מכות רצח! חלק מהמכות היו בבית המשפט מול עיני השופטת רחל קרלינסקי שלא אמרה מילה!!! וגם לעיני הוריהן!!!
בגללו יש הרבה ילדים יתומים
האדם הזה גרם לי, שחנכו אותי להיות אזרחית שומרת חוק, ולאחי, ולאמא שלי, ולאחותי להכנס לכלא!!!! עד אז לא ידענו מה זה כלא מבפנים, חשבנו שזה מיועד רק לפושעים ואני לא רואה את עצמי מתאימה להגדרה הזאת!!!!! ואם אתם אומרים שאני קטנה וטפשה- תגידו. אבל אמא שלי בטח לא, והרב של אחי גם לא. אמא שלי, שהיתה יכולה להיות כבר סבתא, לא יכלה לשתוק ולקחה אותנו לאחת החוויות הכי חינוכיות שלי בחיים! למדתי שעל עקרונות לא מוותרים, גם אם זה דורש ממני לישון עם עוד 3 אנשים על שק"ש בודד ולקפוא מקור בלילה בכפר מימון, גם אם זה אומר לעשות את אחת הנסיעות המפחידות בחיי בסביבות 3 בלילה בשבילים לא שבילים ודרכים לא דרכים, גם אם זה אומר להכנס לבית הסוהר (אם כי יצאנו משם די בקלות), גם אם זה אומר לשלוח את הקטנים לדודות מבוגרות (אחת מעל 60, אחת מעל 70) בעידודן ובתמיכתן המלאה(!). לא משנה. כי למי שיש עקרונות אז הוא עושה אותם!
ועכשיו פתאום הופכים אותו לאיזה סבא זקן חביב, נעשה לו פוצי מוצי ונתפלל עליו כדי שהוא ירגיש טוב יותר? אני לא מסוגלת, ממש לא!
אני מציעה לכל מי שהולך להתפלל עליו דקה, לעזור דקה לכל מגורש. זה יצא לכם רק 166 שעות בערך. יש לכם זמן מיותר? מוכנים?
לכו לבתי חולים, לכו לבית לוינשטיין לבקר פצועי פיגועים, לכו לעזור למגורשים, רק 166 שעות, רק שבוע אחד 24 שעות ביממה, לא יותר מזה.......
אני לא אומרת לכם עכשיו להתחיל לקלל אותו ולאחל לו מוות מהיר, ממש לא. רק שתקלטו על מי אתם מציעים להתפלל. אני רואה את עצמי השבת בעז"ה אומרת תהילים לרפואת אנשים אחרים, שיקרים לי יותר.
...
אני ואחי (יצחק - צ ח ק ן) כתבנו את זה יחד וזה גם בהסכמתו...
...
הזדעזנו לראות ש"ביכורים" מאחלים לו רפואה שלמה. אנחנו לא מרגישים שייכים לזה ולכן בלי נדר לא נכנס לאתר ביכורים (לאתר עצמו לא, לפורומים כן, כי מיקומם הטכני בכיפה) וכן לא נעלה יצירות חדשות, לא נגיב ליצירות קיימות, ולא נדרג יצירות של אנשים אחרים. לא מוכנים! כל עוד המילים המזוויעות האלה עומדות בשער!
...
חותמים בעצב
אילה - מתכונת בבקיאות
ויצחק - צחקן (שבעז"ה יביא גם אישור בכינוי שלו)
קישורים נלווים :
פורום אלימות שוטרים (כאן) : /Forum/lmf_Forum.aspx/12
הבלוג של המגורשת מרב : /Blogs/Blog.aspx/4
הבנות הצדיקות : /news.php?id=135273
אני החרמתי את ביכורים, עד להסרת ההודעה. אני לא נכנס לדף הראשי וליצירות. אני גם לא אפרסם עד הורדת האיחול הלבבי למגרש וצורר היהודים.
הפירסום של הכל מתחיל בצומת, במידה והמילים המזוויעות לא יוסרו מהאתר, יתפרסם כאן, אבל נראה עד ליום ראשון/שני/שלישי לאן יתפתחו הדברים.
יצחק.