ביכורים - שימו לב !צחקן

ב"ה

חבר'ה - חרם על ביכורים !

קישור ישיר :

http://www.kipa.co.il/community/show.asp?Messageid=1525074

לא יכולה יותר!!!!!!!

מה עשיתם במשך 4 החודשים האחרונים? כשאחים שלכם זרוקים ברחוב, בלי פרנסה, מקבצי נדבות, חוטפים התקפי לב ובעיות נפשיות, משפחות נהרסות, סמים, חוסר סמכות של ההורים, לא תמיד יש מקום לימודים מסודר לילדים, סובלים קשות ממנהלת סיוע למחבלי עזה שמבקשת מהם להביא מסמכים שנמצאים במכולות בתוך הבלאגן בעוד שהם בעצמם יכולים להשיג זאת בקלות. צושבים משלמים משכנתא על בתים ה-ר-ו-ס-י-ם, משלמים על ניתוק החשמל שהם כלל לא רצו בו, רחוקים מקהילותיהם ומחבריהם.
אני לא אומרת שאני הייתי צדיקה תמימה, אבל יש הבדל בין זה לבין להתפלל לרפואת זה שגרם את הסבל הזה לכ"כ הרבה אנשים. איך אפשר????

(ואגב, לא בטוח בכלל שהוא יהודי, וגם יתכן שהוא נכנס להגדרות של רשע)

בגלל האדם הזה נמצאות עכשיו בבית הסוהר
בגללו ביום א´ תהיה אזכרה לאיילה אבוקסיס שהרצחה בדמי ימיה
בגללו יש המוני פצועים ונכים
בגללו בנות צדיקות בגילי יושבות בכלא וחוטפות מכות רצח! חלק מהמכות היו בבית המשפט מול עיני השופטת רחל קרלינסקי שלא אמרה מילה!!! וגם לעיני הוריהן!!!
בגללו יש הרבה ילדים יתומים

האדם הזה גרם לי, שחנכו אותי להיות אזרחית שומרת חוק, ולאחי, ולאמא שלי, ולאחותי להכנס לכלא!!!! עד אז לא ידענו מה זה כלא מבפנים, חשבנו שזה מיועד רק לפושעים ואני לא רואה את עצמי מתאימה להגדרה הזאת!!!!! ואם אתם אומרים שאני קטנה וטפשה- תגידו. אבל אמא שלי בטח לא, והרב של אחי גם לא. אמא שלי, שהיתה יכולה להיות כבר סבתא, לא יכלה לשתוק ולקחה אותנו לאחת החוויות הכי חינוכיות שלי בחיים! למדתי שעל עקרונות לא מוותרים, גם אם זה דורש ממני לישון עם עוד 3 אנשים על שק"ש בודד ולקפוא מקור בלילה בכפר מימון, גם אם זה אומר לעשות את אחת הנסיעות המפחידות בחיי בסביבות 3 בלילה בשבילים לא שבילים ודרכים לא דרכים, גם אם זה אומר להכנס לבית הסוהר (אם כי יצאנו משם די בקלות), גם אם זה אומר לשלוח את הקטנים לדודות מבוגרות (אחת מעל 60, אחת מעל 70) בעידודן ובתמיכתן המלאה(!). לא משנה. כי למי שיש עקרונות אז הוא עושה אותם!

ועכשיו פתאום הופכים אותו לאיזה סבא זקן חביב, נעשה לו פוצי מוצי ונתפלל עליו כדי שהוא ירגיש טוב יותר? אני לא מסוגלת, ממש לא!

אני מציעה לכל מי שהולך להתפלל עליו דקה, לעזור דקה לכל מגורש. זה יצא לכם רק 166 שעות בערך. יש לכם זמן מיותר? מוכנים?

לכו לבתי חולים, לכו לבית לוינשטיין לבקר פצועי פיגועים, לכו לעזור למגורשים, רק 166 שעות, רק שבוע אחד 24 שעות ביממה, לא יותר מזה.......

אני לא אומרת לכם עכשיו להתחיל לקלל אותו ולאחל לו מוות מהיר, ממש לא. רק שתקלטו על מי אתם מציעים להתפלל. אני רואה את עצמי השבת בעז"ה אומרת תהילים לרפואת אנשים אחרים, שיקרים לי יותר.

...

אני ואחי (יצחק - צ ח ק ן) כתבנו את זה יחד וזה גם בהסכמתו...

...

הזדעזנו לראות ש"ביכורים" מאחלים לו רפואה שלמה. אנחנו לא מרגישים שייכים לזה ולכן בלי נדר לא נכנס לאתר ביכורים (לאתר עצמו לא, לפורומים כן, כי מיקומם הטכני בכיפה) וכן לא נעלה יצירות חדשות, לא נגיב ליצירות קיימות, ולא נדרג יצירות של אנשים אחרים. לא מוכנים! כל עוד המילים המזוויעות האלה עומדות בשער!

...

חותמים בעצב
אילה - מתכונת בבקיאות
ויצחק - צחקן (שבעז"ה יביא גם אישור בכינוי שלו)

קישורים נלווים :

פורום אלימות שוטרים (כאן) :  /Forum/lmf_Forum.aspx/12

הבלוג של המגורשת מרב : /Blogs/Blog.aspx/4

הבנות הצדיקות :  /news.php?id=135273

אני החרמתי את ביכורים, עד להסרת ההודעה. אני לא נכנס לדף הראשי וליצירות. אני גם לא אפרסם עד הורדת האיחול הלבבי למגרש וצורר היהודים.

הפירסום של הכל מתחיל בצומת, במידה והמילים המזוויעות לא יוסרו מהאתר, יתפרסם כאן, אבל נראה עד ליום ראשון/שני/שלישי לאן יתפתחו הדברים.

יצחק.

למעלה. ולילה טוב ! ;צחקן
מצטרף.שחר
עד שההודעה הזאת לא יורדת משם, אני לא מעלה יצירות נוספות.
עוזיה לוי - שומרון שלי...
לא ידעתי שזה אתה !!!צחקן

ב"ה

טוב לדעת.

אני שמח שמצטרפים עוד...

כרגע אנחנו 4

בוקר טוב!3יפי
גם את מחרימה ?צחקן
בטח!!!!!!3יפי
היית גולשת שם קודם ? ;צחקן
כן.......הרבה פעמים..........3יפי
שלחי מסר ל :צחקן

ב"ה

http://www.kipa.co.il/My/send.asp?user_id=15187 

(מנלת ביכורים) ותמחי בפניה על המשפטים המזעזעים, בדרישה להורידם (הנ"ל גם כתבה אותם)

מדובר בהאישה מבוגרת וצריך לתת כבוד!!

סבבה3יפי
אני עכשיו מנסח להם מכתב.צחקן
הקישור ששמת ראשון לא נכנס!!!חרות מימון
יודע. הם מחקו לי את ההודעה. ;צחקן
טוב לדעת...3יפי
קראתם כבר את האשכול שהיא כתבה ? ;צחקן
בקיצור-להחרים?!הודיה מהדרום
כן ! אבל רק את ביכורים, ואין סיבה להחרים את הפורוםצחקן

ב"ה

וגם חנה נ. מחרימה(הנ"ל לא גולשת כאן), אני, 3יפי, שחר (שומרון שלי, בביכורים), צפורה (אחותי. כינוי : ציפורה.)  אילה (גם אחות שלי. מתכונת בבקיאות), הודיה מהדרום (הודיה_כ), מוריה (מוריה_כ) והרישמה עוד מתארכת.

כלומר -

8 מחרימים.

אני חושב שמספר זה יגדל עוד

נכון, כי ביכורים כתבו את זה..................3יפי
אנחנו 8, וזנה מספר לא מבוטל.צחקן

ב"ה

אני רוצה לשלוח את זה:

העירו הערותכים :

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
╗═══════════╔
║לא נשכח ולא נסלח!|║
╝═══════════╚
ובכן - כפי שרחל כתבה :

אתר ביכורים הוא אתר יצירה   |רחל נ |

מי שרוצה לדון בנושאים פוליטיים, מוזמן לעשות זאת באתר אקטואליה.

(כתובת ההודעה: http://www.kipa.co.il/community/show.asp?Messageid=1525421 )

אם לא דנים בנושאים פולטיים, אז מדוע בדף הראשי של ביכורים ישנו איחול החלמה לשרון ?
הוא פוליטיקאי, לא ?  (כמדומני שראש ממשלה אמור להיות שכזה), ולכן צריך להסיר מהדף את איחולי ההחלמה, או לחילופין לכתוב איחולי החלמה לסבתא שלי ( היא לא גרשה יהודים מהבית.... והיא יותר מבוגרת ממנו), ולעוד כמה חולים פצועים, שנפצעו בפיגועים (שהוא הי'ה יכול למנוע)(יש הרבה. לכו פה לשניידר, בלינסון, אסף הרופא, לניאדו, סורקה, מאיר, זיו (צפת) איכלוב, מעייני הישועה, ברזילאי, יוסף-תל, תל השומר (שיבא), העמק, שערי צדק, משגב לדך, השרון, ביקור חולים ועוד בתי חולים ששחכתי).

ואם תגידו - הוא מנהיג, ראש ממשלה- אז אגיד עוד כמה דברים שהוא עשה.

אני אבקש שלא לפרסם את השיר שכתבתי לפ"ש בביכורים, ק"ו שלא בדף שמופיעים איחולים לאותו אחד שגירש יהודים מהבית, ולא דואג להם.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

צודק.....3יפי
ניסוח מחודש:צחקן

ב"ה

ב"ה
╗═════════════════════════╔
║ גוש קטיף וצפון השומרון - לא נשכח ולא נסלח! ║
╝═════════════════════════╚
ובכן - כפי שרחל כתבה :

אתר ביכורים הוא אתר יצירה   |רחל נ |

מי שרוצה לדון בנושאים פוליטיים, מוזמן לעשות זאת באתר אקטואליה.

(כתובת ההודעה: http://www.kipa.co.il/community/show.asp?Messageid=1525421 )

אם לא דנים בנושאים פולטיים, אז מדוע בדף הראשי של ביכורים ישנו איחול החלמה לשרון ?
הוא פוליטיקאי, לא ?  (כמדומני שראש ממשלה אמור להיות שכזה), ולכן צריך להסיר מהדף את איחולי ההחלמה, או לחילופין לכתוב גם איחולי החלמה לפצועי הפיגועים (מי שלא יןדע שמות, יכול לחפש יש הרבה. לכו פה לשניידר, בלינסון, אסף הרופא, לניאדו, סורקה, מאיר, זיו (צפת) איכלוב, מעייני הישועה, ברזילאי, יוסף-תל, תל השומר (שיבא), העמק, שערי צדק, משגב לדך, השרון, ביקור חולים ועוד בתי חולים ששחכתי).

ואם תגידו - הוא מנהיג, ראש ממשלה- אז אני אגיד עוד כמה דברים שהוא עשה. לא חסר.

אני אבקש שלא לפרסם את השיר שכתבתי לפ"ש בביכורים, ק"ו שלא בדף שמופיעים איחולים לאותו אחד שגירש יהודים מהבית, ולא דואג להם.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
עדיין לא פירסמתי
תתקשרו גם ללשכת רה"מ בנושא פולארד: 03-61098983יפי
אוי וואבוי אתם ממש חולים בשכל!!מדינה חסרת יש'ע
למה מישהו מכם יודע חשבונו של מקוםמדינה חסרת יש'ע

התתנהגות זוועה וכזאת שנאה אני בחיים לא ראיתי.

למה ? אם הקב"ה מעניש אותו - זה סימן שמגיע לו !צחקן
תגובתי לביכורים :צחקן

ב"ה

החרם ממשיך.

הנה ההודעה שלי :

(קישור ישיר : http://www.kipa.co.il/community/show.asp?Messageid=1526226)

ב"ה
╗═════════════════════════╔
║ גוש קטיף וצפון השומרון - לא נשכח ולא נסלח! ║
╝═════════════════════════╚

פתחתי את הנושא מחדש כי לדעתי הוא נוגע לגולשי ביכורים, כשותפים מלאים של האתר, כמו שקורה בנושאים רבים אחרים הקשורים לאתר.

לאור העובדה הנ"ל אני חושב שגם נושא זה ראוי לדיון מעמיק ואמיתי בפורום.

הנושא הוא כמובן מחלתו של ראש הממשלה....

אם לא דנים בביכורים בנושאים אקטואלים, מחלתו של ראש הממשלה לא מעניינת אותנו, אם כן, אז יש לאחל החלמה לפצועי הפיגועים.

אני מבקש לא לפרסם את השיר שכתבתי לפרשת השבוע בביכורים, עד שלא יסירו מהאתר את זה. כמו כן אני בלי נדר לא נכנס לאתר עד שיוסרו מילים אלו משם.

(וכמובן פתחתי הודעה חדשה כי ההודעה של רחל נעולה)

שבת שלום!
יצחק
(ואילה מצטרפת גם)

[ואגב, שימו |לב| שלא כתבתי בהודעה מילה רעה על אף אחד. הדיון הוא טכני לחלוטין, וקשור לביכורים כמובן.]

נ.ב. רחל כתבה כך:
"יִתַּמּוּ חַטָּאִים מִן הָאָרֶץ...." והסבירה שיתמו החטאים ולא החוטאים.
מבחינה לשונית זה ממש לא נכון כי הצורה "חַטָּאִים" היא במשקל קַטָּל (כמו נַגָּר, סַפָּר וכו') וזה משקל של בעלי מקצועות.
ואת זה אני שמעתי ממישהו שמבין קצת יותר ממני בלשון........
אז שב בצד ותשתק ותראה איך הוא מפרפר..מדינה חסרת יש'ע
אם זה מה שאתה רוצה לראות אני לא!!
לא איכפת לי ממנוצחקן

ב"ה

כי הוא גירש יהודים מהבית.

והם מחקו לי גם את זו.צחקן
איזה רעים!..........3יפי
מעצבן אותי צחקן הזה.מדינה חסרת יש'ע
למה? הם איכלו לו החלמה. ממלכתיים, נמאסתם!צחקן
לא אוהבת ממלכתיים.......3יפי
אתה ממש חסר שכל!!אתה יודע על מי אתה מדבר?מדינה חסרת יש'ע
כן. על מי שגירש יהודים מהבית ;צחקן
רבנים ממלכתיים??מדינה חסרת יש'ע
לא. אלה שיתפקחו.צחקן
*אלא שיתפקחו. ;צחקן
מנהלת ביכורים ביקשהצחקן

ב"ה

שנפסיק להתריד אותה.

כנראה שבאמת עליונ לה על העצבים בנושא הזה.

ויש לנו 9 מחרימים.

עשרה מחרימים ! כן ירבו. ;צחקן
הקישור לא עובד לי!נזכור ונחזור
אני עכשיו שלחתי יצירהמדינה חסרת יש'ע
על שמחה.
ידוע. ביכורים הממלכתיים התעצבנו עלינו. ;צחקן
אתה משוגע..חבל''ז..מדינה חסרת יש'ע
לא משוגע. אני לא מתפלל שה' ירחם על הרשע הזה.צחקן
אתר זמני עד להסרת הכיתובצחקן
אתר זמני עד להסרת הכיתובצחקן
תתקשרו גם ללשכת רה"מ בנושא פולארד: 03-61098983יפיאחרונה

וצ ח ק ן:

יש אי- צדק בעולם. "צדיק ורע לו רשע וטוב לו". פולארד הוא במסגרת "צדיק ורע לו". בזכותו בלבד (!) אני, ורוב, אם לא כל בני מדינתנו שחיו בזמן המלחמה ומעלה, חיים כאן היום. אתה, שאתה מתחת לגיל השנים שעברו מאז המלחמה, גם חי בזכותו, כיוון שלא היית נולד אם ההורים שלך היו מתים ח"ו, באותה מלחמה. ולפי זה שאתה חי במדינה הזו ובזמן הזה, אני מסיקה שההורים שלך יצאו חיים מהמלחמה, ושוב, זה בזכותו. הוא העביר לנו את המידע שארה"ב היתה צריכה להעביר לנו ולא העבירה, שבזכות המידע הזה ידענו להתכונן למלחמה, וניצלנו. המידע הזה לא היה מגיע לבד. הוא הגיע בזכות פולארד.

פולארד הואשם בריגול, ונאסר בכלא האמריקני למאסר עולם, בעוד שהעונש המקסימלי הוא 4 שנים. ישראל לא עשתה דבר למענו. רוצה עוד מידע על הפרשה? הכנס לקישור:

www.free-pollard.org ותבין שאין שום הצדקה לכל הפרשה הזו.

פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך