עבר עריכה על ידי חיוך שווה המון בתאריך כ"ה באב תשע"ז 23:57
לא , זה לא בהכרח אומר שאת עדיין אוהבת אותו.
התחלתי מהסוף, עכשיו חזרה להתחלה :
כשנפרדים, מאוד טבעי לרצות לעבור הלאה מהר, להרגיש טוב עם עצמנו ולמצוא בן/בת זוג חדש/ה. לזה יש המון סיבות: עידוד עצמי, לב שבור שרוצה להתאחות, כמה נקודות לאגו העצמי בכך שנגיד לעצמנו "הנה הצלחתי להתגבר", רצון טבעי להמשיך הלאה בחיינו..
הכל טבעי ובסדר.
נפרדתם לפני חצי שנה כמו שכתבת, המחשבה הטבעית אומרת לנו שחצי שנה זה המון זמן ואיך יכול להיות שלא עברת הלאה, אבל האמת היא שזה לא נכון. כשם לשבר לוקח זמן להתאחות, ואין דינו של שבר בזרוע לשבר בצלעות כך קשר זוגי. כל אדם מתייחס לפרידה אחרת.
יש אנשים שמשווים פרידה לסוג של אבל (מלשון אבלות) מסוים, האמת שאני מסכים עם הגישה הזו למרות שההשוואה יכולה להיות טיפה צורמת.
אז ראינו שמותר להיות עצובים ולהתקשות לעבור הלאה גם יותר מחודש, תובנה חשובה.
חשוב אבל להבין שלא תמיד זה לוקח המון זמן, לכל אחד ואחת יש את הקצב שלו ושלה. זה מאוד חשוב להבין.
הפייסבוק , עם כמה שהוא כלי נוח ושימושי לעתים, יש בו גם חסרונות- הצפייה בחיים של אחרים יכולה להיות לפעמים כואבת והדוגמא שאת עצמך נתת מדגימה את זה. אל תיפלי ואל תתייאשי. אל תכאיבי לעצמך, את לא מזוכיסטית ואם את כן , עכשיו זה הזמן להפסיק. אל תסתכלי בפרופיל האישי שלו, אל תעקבי אחרי תגובות ופוסטים שלו בפיד, אל תרפרפי בשיחות עבר שלכם בוואצאפ ואל תסתכלי בתמונות.
אני באמת ממליץ למחוק את הנתונים הללו. נכון, זה אולי יגרום לך להרגיש טיפה ''תבוסתנות'' (למה אני צריכה לשים פלסטר ולהתחמק מהמציאות במקום להתגבר לבד?) אבל המציאות אומרת שלהרבה אנשים , "התזכורות" הללו בדמות מדיה תקשורתית עושה לנו רע. לכן אני באופן אישי, שבעבר האמנתי שלמחוק זה מיותר ופחדני - מחקתי לבסוף. כי כאב לי. ולא כיף כשכואב.
תנשמי עמוק, תשמעי מוסיקה שאת אוהבת, תחייכי בכוח גם אם לא בא לך , תצחקי לבד ועם חברות, תטיילי ותעשי רק מה שאת אוהבת כמו שהשיר המפורסם אומר, זה יעזור לך להרגיש טוב יותר. בבוא היום יגיע קשר חדש שיאחה סופית את הדרוש איחוי וישלים החלק האחרון בפאזל הכה גדול הזה שנקרא "המסע לאושר".
בהצלחה גדולה!