בוקר טוב בנות,
לא קשור להריון (או שכן?
), אבל אני סובלת מיובש מטורף בגוף, מגרדת כל הזמן, בעיקר ברגליים (בירך) ובידיים (בזרועות). אני לא מתגברת ומגרדת וזה עושה לי כתמים על העור, כאילו מלא נקודות אדומות שהם כמו נימים, מתחת לעור.
אתמול בבוקר קמתי עם פריחה ממש (בניגוד לכתמים שכתבתי למעלה) באצבעות ידיים ובכף יד העליונה, שעברה אחרי כמה שעות. הבוקר קמתי עם פריחה יותר חזקה בידיים, ויותר מוזר- גם באצבעות רגליים ובכף הרגל העליונה, ממש מציק! וזה עדיין לא עבר...
יש לכן טיפים להקלה? אני מורחת קבוע קרם גוף, מתנגבת טוב. מה עוד אפשר לעשות?
חייבת לציין שאף פעם קודם לא סבלתי מיובש או מגירודים כאלה.
לפני שכתבתי פה, בדקתי קצת באינטרנט, ואיכשהו הגעתי לכל מיני מאמרים והודעות מפורומים אחרים על זה שגירודים בהריון מצריכים בדיקה של תפקודי כבד (מושג חדש...), אבל מהקריאה הבנתי שזה רק בחודשים המאוחרים מאוד, ואני רק בשבוע 13+3. אני צודקת נכון?
תודה מראש לכל העונות! אני והבעיות שלי כל תקופה... 
[אולי באמת אעדכן לגבי החולשה- עשיתי ספירת דם ו........ הברזל עלה, כמעט 14! (היה 12.70), בלי שאני לוקחת תוספי ברזל, בלי שאוכלת נורמלי ועם זה שמקיאה גם את הקצת שאוכלת... לא מובן אבל ב"ה! וגם המאגרים ממש גבוהים ב"ה. לחץ דם לא בדקתי כי לא היו השבוע שירותי אחיות, רק מעבדה. אבדוק שבוע הבא בעז"ה. ולבנתיים החולשה והחוסר ביטחון שלי ברגליים לא הלכו לשום מקום...
]