בעיקר לבנים... אבל לא רק...ב.שרים

ירדתי במדרגות גורר את עצמי לתפילה, אין לי באמת כוח אבל אין מה לעשות. ואז היא מופיעה כן היא הילדה של השכנים (לא כ"כ ילדה... 16+- בגילי בערך...) כן זאת עם השיער הארוך הבלונדיני והגולש, המבט הכובש והפנים העדינות. ואני מרגיש כאילו קיבלתי וואחד אגרוף ישר לבטן שעשתה 2 סלטות, בום!! כזה לא ברור ממה. הלב מגיע למהירויות כאלה שאני לא ידע עליהם פתאום הידיים נהיו מסורבלות כאילו זה לא המקום שלהם. והיא הולכת מעיפה את השיער כאילו שהיא נהנת מזה. התחלתי ללכת מהר לא יודע למה בדיוק ואז היא קוראת לי.

הלב מחסיר 2 פעימות כאילו אני מדמיין ושוב היא אומרת את שמי בקול הכובש הזה שלה "קראת לי?" אני שואל כאילו מסרב להאמין... "כן" היא עונה "תגיד אתה יודע איפה הבית כנסת הספרדי פשוט קבעתי עם חברה שלי שם ואבא שלי בדרך כלל לא  מתפלל שם?" "כככן" עניתי חצי מגמגם "אני בדיוק הולך לשם..."

"אחלה אז יש מצב שאתה מלווה אותי לשם?"

"סבבה זה 5 דקות מפה" עניתי בחצי פה.

ואז לאחר 2 דק' הליכה היא שואלת אותי "תגיד בן כמה אתה?"

מה אתם הייתם עושים?

דברו דוגרי! מכירים ת'סיתואציה?

לא קורה לפעמים שאתם רוצים שזה יקרה?

וואי אחי,שאלה קשה,איןלי מושג מה הייתי עושה..ציוני נלהב
אבל מראה לי שהייתי עונה...
סתם סיפור שכתבתי לא קרה ליב.שרים

אאה. ובנות, רציתי לשאול אם גם לכם זה קורה לפעמים?חושב

להתנהג ככהלורן

ואי כןן!!!א"י לעמ'י
תאמת שזה קורה הרבה..תפוזי

כאילו שבן מתחיל לדבר איתך פתאוםתפוזי

נראה כמו תסריט לסרט הוליוודי...נגרינסקי

טוב... קודם כל... לא צריך לפחד מבנות... הן לא נושכות... (בדרך כלל, אולי יש כמה קיצוניות...)
אם אני מבין מההתנהגות שלה ומהשיחה שלה שהרצון שלה נוטה לדברים שאני לא מעוניין בהם, אז שתי אפשרויות... או שאענה לה בצורה יבשה ואנסה לא לגלוש בשיחה מדי ואקווה שהיא תבין את הרמז... או שאומר לה בבירור שאין לי כוונה לגלוש עימה בשיחה... תלוי יותר בסיטואציה...
אף פעם לא קרתה לי סיטואציה כזו, אבל קרה לי שבנות פנו אלי עם כל מיני בקשות משונות והיה די ברור שהם רצו יותר... בסדר, גם זה קורה...
הייתי זורם איתה למרות שזה לא טובבין שני עולמות
קרה לי כמה פעמים....yagel

צריך להבין שסכ"ה יש פה אדם שצריך עזרה אז אני הולך איתן ולא מפתח שיחה ככה בשקט.... אם הם מפתחות שיחה עונה הכי בקצרה שאני יכול... יש חוסר נעימות.. אבל מתגברים, הרי לסייע ליהודי זה מצווה, ולפי מה שאני יודע גם אישה היא בגדר יהודי.

אין פה חוסר צניעות כי זה לא יוצר קירבה..

עזוב את הדמיונות..יאירוש
תתעסק במציאות, זה לא טוב להתעסק בדמיונות
לעניין- אין לי מושג מה הייתי עושה
וואו אממ בלי לפגוע אתה קצת חי בסרטננסית כחולה

גיל ההתפגרות ליקוק

סתם ברצינות בשביל מה אתה צריך את זה?? ואנלא אומרת את זה בקטע מתנשאמלך יש לי הרבה חברות שהיו בסיפור הזה זה תמיד לא נגמר טוב... זה דמיונות על גבי דמיונות. ואל תיקח את זה בקטע ביקורתי עדיף כרגע שתתרכז בלבנות את עצמךפטיש

לא כתבתי בקטע של תכלסב.שרים

אלא יותר לפתוח דיון בנושא כי לדעתי זה נושא ממש חשוב. אולי לא למשה אבל לדעת מה אני או כל אחד מצפה מעצמו אני מבטיח שאם היתה לי שאלה בנושא היתי הולך למקומות אחרים

אופסי דופסי לא הבנתי אותךננסית כחולה

אם ככה אז ברור שזה קורה גם לבנותחושב

עונים ביובש כדי שתביןלא נשברים!
אני לא יעמוד בזהארי מש.

אני לא יודע מה הייתי עושה... אבלש מ ע ו ן

צריך להגיד אני לא מדבר עם בנות (בעיקר שזה שכנה שלך ויכול להיווצר קשר... במחילה מכל הבנות כאן) 

תכלס בא לי שזה יקרה....נצח נצחים

אבל באמת לא יודע מה הייתי עושה..

אני ועוד שתי בנות הייינו צריכות להגיע לאיזה מקוםאין על רבנו!

והסתבכנו בעיר העתיקה (למרות שזה ממש לא מסובך.. פעם...)

והיו שם 2 ילדים בניי 13 בערך (יותר קטנים ממנו) ושאלנו אותם איך להגיע ל----.

קיצר ואחד מהם הסביר לנו בקצרה כזה, ושהתחלנו ללכת הוא קלט שזה אותו כיוון שהוא וחבר שלו הולכים-

אז הוא הסתובב אלינו ואמר כזה מהר " אה .. אפשר גם מהצד השני!"

דוגרי היתי באותו רגע די מאושראוהב אותך ה

אבל לא היתי מדבר כי אני יודע שזה לא טובאוהב אותך ה

אחי אתה בן 16עדן ירושלים
תרגיע את ההורמונים ותהנה את האישיות
שלך.
תוריד את העניים מנשים זה לא הזמן לחשוב על שידוך. קודם תבנה את האישיות שלך. הייתי שם..סמוך עלי אחי.
אם אתה צריך עצות וזה אני כאן
הכל טוב איתך?!נער2

מה יקרה עם דודה שלך במקרה שישבר לה הרגל..

אחי תהיה רגוע מה הלחץ...ככה אתה רוצה להכיר מישהי??!

אוהוומתגעגעת...

זה נשמע כזה מוקרץ... חבל על הדמיונות!!! תתמקד בדברים אחרים- חוצמזה שכל העניין של ההיכרות ממש לא הולך ככה!

אהבה ממבט ראשון. מדרגות. שכנים. תעשה לי טובה... זה נשמע כמו סרט אמריקאיצוחק

לא מזלזלת במחשבות חלילהמתגעגעת...

רק בהתעסקות המיותרת בזה!

אואה. קראתי את התגובה שלך.א"י לעמ'י
הוא רק שאל. ואמר דזה לא באמת קרה לו.
למה להתעצבן עליו?
אממממghgh

נראה לי שהיצר הרע היה לוקח אותי...

אבל מה אתה עשית?

וואו...עזרא בנשמה!!
אני חושבת שזה ממש מורכב, קרה לי מלא (למרות שאני בת)
אבל קראתי איזה פעם שירשור ומישו שם כתב
שמה שעזר לו זה לחשוב שהוא לא יתחתן איתה בסופו של דבר וגם אפשר לחשוב שאתה ממש מתאמץ ושומר על עצמך בשביל אשתך לעתיד
וגם אתה יכול לכתוב כמה זה קשה לך ואיך אתה משתדל ואז אחרי שתתחתן להראות אתזה לאשתך לעתיד
מקווה שעזרתי במשו (לי זה די עוזר)
ב"ה לא ככ מכירה את הסיטואציהדרשתי קרבתך!!!!
אבל נגיד אתמול בלילה מישו התחיל איתי באוטובוס- "אפשר לדבר איתך?? רוצה להיות בקשר?" (התאפקתי ממש לא להגיד לו "אפשר להרביץ לך?? רוצה להיות בקבר?") ובואנה הבנאדם נראה גדול ממני באיזה חמש עשרה שנה וכילו בשביל מה יש'ך כיפה על הראש?? בשביל להתעסק עם בנות באוטובוס?!?! כאב לי בעיקר על המצב הזה של עמ"י שאם זאת ההתנהגות של הדתיים אז מה יגידו החילוניים.. איך אנחנו נראים..
אותו עקרון של בן אחר שהחליט לצעוק לי מרחוק דברים סוטים ברמותת שאני ממש לא הולכת לכתוב אותם פה והוא אשכרה צעק את זה כשהוא בתוך הישיבה שלו ואני קצת למטה, ברחוב, באמצע שכונה דתית. אתם לא מבינים איך בכיתי אח''כ! כמה כאב לי עליו ועל עם ישראל!! קלטו אותנו!!
קיצר צריך מלא מלא תפילות והתחזקות בנושאי צניעות בעם ישראל. ומה לעשות, כדתי מצפים ממך ליותר.. וזו זכות אדירה!! באמת!
היי אני בת ורציתי לומר משהומגדת העתידותאחרונה

אני בת וזה לא קרה לי אבל אני עכשיו הולכת להעלות שירשור חדש שיהיה קשור למשחק וירטואלי ושם יהיה כתוב את ההסבר המפורט

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימוןאחרונה

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך