צריכה עזרה!!אנונימימימימי
אני משתפת אתכם במשהו ממש לא נעים שקרה לי, אולי הכי לא נעים שקרה לי בחיים. המחנכת שלי שנה שעברה קראה לי לבוא אליה ואני באה בהכי טבעיות, רק שלא הבנתי למה אחרי שהיא כבר עשתה לי את השיחה הרגילה כמו של כולם. קיצור אני באה והיא מתחילה לשאול אותי הרבה שאלות ואז.. איך לך עם הכיתה.. חברות.. אני עונה והיא מתעקשת ורוצה להוציא ממני משו אחר. בסוף היא מטילה את הפצצה. יש לך בעיה חברתית. אין לך חברות בכיתה. אף אחת לא כתבה אותך בהחלפת חדרים. בנות התלוננו עליך. אמרו עליך שאת חסרת טאקט. אמרו שאת מחטטת בפלאפון שלהם.אני הייתה בשוקק. לא יכלתי להוציא מילה מהפה. בחיים לא אמרו לי דבר. תמיד אמרו לי שאני חברותית. אף פעם לא דאגתי בקשר לזה והנה פתאום.. התלוננו עלי?? אני לא חושבת שהייתי מתלוננת עם המחנכת עם היו עושים לי משו חסר טקאט. חןץ מזה שאני ממש משתדלת. באמת, לא בקטע עף אבל אני באמת מנסה לחשוב על מה שאני מוציאה מהפה. אני לא יודעת (באמת באמת) על מה הבנות האלה דיברו וכל שאר הדברים הטלה.. פשוט ישבתי מולה בהללםם ואז היא אומרת לי אני יודעת שזה קשה אבל צריך לעבוד על זה, צריך טיפול, תהליך, עם היועצת ואיתי. אני ישר אמרתי ממש לא, לא מספיק שנפלת עלי ככה את גם מנסה להתערב בחיים שלי? ממש לא. אני ידאג לזה בעצמי. יצאתי משם שכבתי במיטה כמה שעןת, בכיתי.. בנות נכנסו ושאלו מה קרה ואני לא עניתי. חזרתי הביתה וסיפרתי לאמא (רק לאמא, איזה כיף שיש אמא) והיא הרגיעה אותי והכל. אין לי מילים לתאר כמה זה כואב שמספרים לך שלא סימנו אותך בחדרים.
טוב זהו די חפרתי.. מאז אני מנסה לקבל על עצמי לשים לב לאנשים סבבי, לא להעליב, לשון הרע.. וגם כמובן.. לסמן את כולם בהחלפת חדרים (חשבתי על זה ואני באמת לא שונאת אף אחת מהכיתה, נכון, יש כאלה שאני פחות קשורה אליהם אז הכי טוב שנתחבר בחדרים) אני יודעת כמה זה פוגע שלא מסמנים אותך. אבל אחרי כל זה אין לי כח לחזור לאולפנה, לכיתה, לראות את המחנכת הזאת. וגם פתאום המורה הזאת עשתה לי הרבה פחדים. בזכותה גיליתי שאני רגישה בטירןף ומאז אני חושבת מלא- מה יהיה בשידוכים, למה אני לא בנאדם נורמאלי. באמת שניסיתי לקחת את הקטע הזה כמשהו שה' לעשות לי, לא המחנכת, ה' רוצה להביא לי נסיונות כדי שאני יצא מזה טובה יותר, מחוזקת. חשבתי אולי באמת ללכת למשו פסחכולוגי, כדי שיעשה לי טןב, שאני יעבור את התקופה הזאת בשלום. מה אומרים? יעזור לי לעבור אולפנה? יש למישו עצות? טיפים? תודה תודה תודה. מי שקרה עד פה שימח ממש!!
וואו! לפי מה שקראתי את בנאדם מדהים!יפה וקדושה

אני לא חושבת שאת צריכה ליפול בגלל משהו כזה, להיפך, אני חושבת שאת צריכה להתחזק מזה.

אני באמת מבינה מה את אומרת לגבי החזרה לאולפנה, כי לאחרונה גם לי האולפנה לא באה בקלות כל כך...

יכול להיות שבאמת כדאי שתבדקי עוד אולפנות, כי כמו שאומרים משנה מקום משנה מזל. אני הייתי מחפשת אולפנה שלא יכירו אותי ופשוט הייתי מתחילה מחדש, משתדלת מאוד בעבודת המידות, לא לומר דברים לא במקום וכו.. כי אני באמת חושבת שיהיה לך הרבה יותר קשה ומסובך לעשות את השינוי הגדול הזה. אם את חברה בתנועה אולי גם שם מישהו יכול לעזור לך, אולי הקומונרית אולי מישהו מהצוות, תחפשי את האנשים הטובים האלה בנרות...

אני באמת מאמינה שאם אדם רוצה הוא יצליח לשנות ולעשות מהפך, לא משנה עד כמה הוא גדול...

סליחה על החפירה.. בהצלחה ממש!! ואם את צריכה עזרה באמת אני (כמעט) תמיד פה... 

...אוהב אותך ה

אין לי כל כך מה למאר אבל שתדעי שלפי מה שכתבת את בן אדם מדהים

את מדהימה.מחייכת =)
שתדעי שכל מה שקרה לך אחרי השיחה הזאת הוא לגיטימי וטבעי. זה כמו לדוגמא שאדם תמיד ממצמץ בלי לשים לב לזה, בטבעיות ואז פתאום כשמישהו מזכיר את זה שאנחנו אשכרה ממצמצים בלי לשים לב אז פתאום אתה שם לב לכל מצמוץ ומרוכז בזה..
אז ככה גם פה, את בכלל לא חשבת שיש בעיה עם ההתנהגות שלך ועם בנות כלפיך אז התנהגת בטבעיות והיית שלמה עם עצמך עם החברות ופתאום היא אמרה לך את זה (ויש מצב גדול שהיא קצת הגזימה בתגובה שלה והעצימה את הסיפור) וזה ערער לך את הבטחון העצמי שלך, אולי אני לא טובה - הנה בנות לא אוהבות אותי , הן אפילו באו לספר לה וכו'.
וזה ממש לגיטימי , כי לכל אחד חשוב שיאהבו אותו וירגישו בנוח איתו.

אבל אני חושבת שאת צריכה לקחת בפרופורציות את מה שהיא אמרה. צריך לדעת איך להגיד דברים גם אם הם נכונים, כדי להועיל לאדם ולא לשבור אותו..ופה מרגיש לי שזה היה ישיר מידי ולא נכון..

את צריכה לדעתי בעז"ה לחזור לאמונה התמימה שלך כלפי עצמך- שאת טובה, מיוחדת ואהובה . יש בך המון דברים טובים (אולי אפילו תרשמי לעצמך איזה דברים טובים את רואה בעצמך, או לבקש מחברה שתגיד לך דברים טובים שבך- לא לשם גאווה אלא כדי להכיר בכוחות הטובים שקיימים בך ולהיות מודעת אליהן) . ולהכיר בכך שגם לך יש חסרונות, כמו לכל אדם. אז לך זה בדברים מסויימים ולאחר זה בדברים אחרי וזה לגיטימי וטבעי , מתוך היותך בן אדם. שיש בו גם יצר טוב וגם יצר רע- 2 כוחות שמושכים לכיוונים שונים , אז ברור שלא נהיה מושלמים ושיהיו בנו חסרונות ודברים שנצטרך להתקדם בהם..

תקחי את החסרונות האלה (שאת משלימה איתן שהן לגיטימיות ובסדר גמור שיש לך אותן) להתקדמות, לעבודה על המידות..איזה כייף! יש לך מטרה להשיג! יש לך משמעות- להגיע ליעדים האלה.. את לא סתם פה בעולם, ה' דואג לך לעשיה ברוכה בס"ד...

בהצלחה רבה!! בעז"ה שיהיה לך סיעתא דשמיא ואמונה בעצמך ובה' שמכוון אותך לטובתך..
לאיודע מה יענועברי אנכי
אבל אם את עוברת או נשארת... לא יודע מה תעשי.
תצאי בידיעה שאת אדם מיוחד.
כל הכבוד לך. שכוייח עצום. על ההשתדלות לא לפגוע. על הרצון לכתוב דווקא את אלה שלא הכי חברה שלהם כדי להתחבר.
וואו. הרשמת.
איזה מאמילורן

לא על תעברי לכולנו תמיד יש מצבים לא נעימים שבא לנו לברוח מהם

אבל הם יעברו הזמן הוא מרפא כמעט את כול הפצעים

איזה בנאדם נדיר את! 

אם ההינו מושלמים ההינו למעלה ושכחתי להגיד את בנאדם סופר רגיל

ונורמלי זה יכול ליהות  דברים לא נעימים צריך להרים את הראש ולעבור את הגל

תשדלי לא לחשוב על מה שהיה בעבר ולנסות לחזור לשגרה למה שהיה קודם

בהצלחה מאמי 

היי צדיקה אשמח לומר לך את דעתי.נצח

לדעתי משהו לא בסדר עם המחנכת. לא שמעתי על דבר כזה בחיים שהבנאדם שאמור לעזור לך יוריד לך את הדימוי והביטחון העצמי שהיה לך. הרי היה לך סבבה עד עכשיו, והיא זו שהרסה לך גם אם היא התכוונה לטוב זה בסופו של דבר- לא טוב. אנשים חכמים לא היו עושים דבר כזה לדעתי. לומר למישהי מה שאחרים חושבים עליה?...(אגב עצה טובה בשבילך, בחיים אל תשמעי לשון הרע על עצמך. זה סתם לא מועיל ומכניס אותך לבועה שחורה. שיחשבו מה שרוצים, טוב לי עם עצמי.) יכול להיות גם שהמסקנה שהמורה הגיעה אליה היא שטותית כי היא לא פירטה כמו שהבנתי ממךקורץ בדיוק בכמה בנות מדובר. לכן יש מצב שרק בת שתיים התלוננו וזה בטח לא משקף את כולן והיא סתם משליכה. או שמישהי שמקנאה בך החליטה ללכלך עלייך אצלה.. לדעתי הכל בסדר איתך. את אחלה. ןזה שהחלטת להשתפר במה שכולנו צריכים זה הכי אחלה שבעולם. פשוט תרגישי טוב עם עצמך ואל תדפקי חשבון לכל הבנות. את לא צריכה לא ייעוץ ולא טיפול ולא שומדבר! הכל טוב. חיי את חייך. לברוח מהמציאות זה דבר לא טוב. צריך להתמודד. ואם זה המקום שה' שם אותך תזרמי ממנו ותנסי ללמוד ממנו  לעתיד ולהתחשל ממנו.

תודה לכל המגיבים!!אנונימימימימי
עשה לי טוב! באמת!! משמח שלמרות שאיו לי מושג מי אתם אתם משתתפים איתי בבעיה... חיזק.
יכול להיות שיעזורפיצוחית

מה שאני עשיתי שהיה לי קושי עם המחנכת אבל זה היה בכלל מנושא אחר אז לא בטוח קשור..

ואת נשמעת בנאדם.וואו.מדהימה.

לא יודעת טיפים אבל קבלי

וואי סכתיין ממש !צמאה לקדושה

תאמיני בעצמך ובטוב שבך! זה באמת הכי חשוב - וגם כשיש דברים לשפר אז תציבי לעצמך מטרות להשתפר בזה ואחכ בזה.. כל הכבוד לך ! ממש!

את כותבת לי? (כי הגבתלי)פיצוחית

או ל@אנונימימימימי בעלת השרשור?...

לבעלת השירשור- סורי לא ככ מבינה בזהצמאה לקדושה

את מדהימה ממש.א"י לעמ'י
תלכי אחרי הלב שלך.
את נשמעת באמת מדהימההה!!אני121אחרונה

שיהיה לך בהצלחההה!!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך