צריכה עזרה!!אנונימימימימי
אני משתפת אתכם במשהו ממש לא נעים שקרה לי, אולי הכי לא נעים שקרה לי בחיים. המחנכת שלי שנה שעברה קראה לי לבוא אליה ואני באה בהכי טבעיות, רק שלא הבנתי למה אחרי שהיא כבר עשתה לי את השיחה הרגילה כמו של כולם. קיצור אני באה והיא מתחילה לשאול אותי הרבה שאלות ואז.. איך לך עם הכיתה.. חברות.. אני עונה והיא מתעקשת ורוצה להוציא ממני משו אחר. בסוף היא מטילה את הפצצה. יש לך בעיה חברתית. אין לך חברות בכיתה. אף אחת לא כתבה אותך בהחלפת חדרים. בנות התלוננו עליך. אמרו עליך שאת חסרת טאקט. אמרו שאת מחטטת בפלאפון שלהם.אני הייתה בשוקק. לא יכלתי להוציא מילה מהפה. בחיים לא אמרו לי דבר. תמיד אמרו לי שאני חברותית. אף פעם לא דאגתי בקשר לזה והנה פתאום.. התלוננו עלי?? אני לא חושבת שהייתי מתלוננת עם המחנכת עם היו עושים לי משו חסר טקאט. חןץ מזה שאני ממש משתדלת. באמת, לא בקטע עף אבל אני באמת מנסה לחשוב על מה שאני מוציאה מהפה. אני לא יודעת (באמת באמת) על מה הבנות האלה דיברו וכל שאר הדברים הטלה.. פשוט ישבתי מולה בהללםם ואז היא אומרת לי אני יודעת שזה קשה אבל צריך לעבוד על זה, צריך טיפול, תהליך, עם היועצת ואיתי. אני ישר אמרתי ממש לא, לא מספיק שנפלת עלי ככה את גם מנסה להתערב בחיים שלי? ממש לא. אני ידאג לזה בעצמי. יצאתי משם שכבתי במיטה כמה שעןת, בכיתי.. בנות נכנסו ושאלו מה קרה ואני לא עניתי. חזרתי הביתה וסיפרתי לאמא (רק לאמא, איזה כיף שיש אמא) והיא הרגיעה אותי והכל. אין לי מילים לתאר כמה זה כואב שמספרים לך שלא סימנו אותך בחדרים.
טוב זהו די חפרתי.. מאז אני מנסה לקבל על עצמי לשים לב לאנשים סבבי, לא להעליב, לשון הרע.. וגם כמובן.. לסמן את כולם בהחלפת חדרים (חשבתי על זה ואני באמת לא שונאת אף אחת מהכיתה, נכון, יש כאלה שאני פחות קשורה אליהם אז הכי טוב שנתחבר בחדרים) אני יודעת כמה זה פוגע שלא מסמנים אותך. אבל אחרי כל זה אין לי כח לחזור לאולפנה, לכיתה, לראות את המחנכת הזאת. וגם פתאום המורה הזאת עשתה לי הרבה פחדים. בזכותה גיליתי שאני רגישה בטירןף ומאז אני חושבת מלא- מה יהיה בשידוכים, למה אני לא בנאדם נורמאלי. באמת שניסיתי לקחת את הקטע הזה כמשהו שה' לעשות לי, לא המחנכת, ה' רוצה להביא לי נסיונות כדי שאני יצא מזה טובה יותר, מחוזקת. חשבתי אולי באמת ללכת למשו פסחכולוגי, כדי שיעשה לי טןב, שאני יעבור את התקופה הזאת בשלום. מה אומרים? יעזור לי לעבור אולפנה? יש למישו עצות? טיפים? תודה תודה תודה. מי שקרה עד פה שימח ממש!!
וואו! לפי מה שקראתי את בנאדם מדהים!יפה וקדושה

אני לא חושבת שאת צריכה ליפול בגלל משהו כזה, להיפך, אני חושבת שאת צריכה להתחזק מזה.

אני באמת מבינה מה את אומרת לגבי החזרה לאולפנה, כי לאחרונה גם לי האולפנה לא באה בקלות כל כך...

יכול להיות שבאמת כדאי שתבדקי עוד אולפנות, כי כמו שאומרים משנה מקום משנה מזל. אני הייתי מחפשת אולפנה שלא יכירו אותי ופשוט הייתי מתחילה מחדש, משתדלת מאוד בעבודת המידות, לא לומר דברים לא במקום וכו.. כי אני באמת חושבת שיהיה לך הרבה יותר קשה ומסובך לעשות את השינוי הגדול הזה. אם את חברה בתנועה אולי גם שם מישהו יכול לעזור לך, אולי הקומונרית אולי מישהו מהצוות, תחפשי את האנשים הטובים האלה בנרות...

אני באמת מאמינה שאם אדם רוצה הוא יצליח לשנות ולעשות מהפך, לא משנה עד כמה הוא גדול...

סליחה על החפירה.. בהצלחה ממש!! ואם את צריכה עזרה באמת אני (כמעט) תמיד פה... 

...אוהב אותך ה

אין לי כל כך מה למאר אבל שתדעי שלפי מה שכתבת את בן אדם מדהים

את מדהימה.מחייכת =)
שתדעי שכל מה שקרה לך אחרי השיחה הזאת הוא לגיטימי וטבעי. זה כמו לדוגמא שאדם תמיד ממצמץ בלי לשים לב לזה, בטבעיות ואז פתאום כשמישהו מזכיר את זה שאנחנו אשכרה ממצמצים בלי לשים לב אז פתאום אתה שם לב לכל מצמוץ ומרוכז בזה..
אז ככה גם פה, את בכלל לא חשבת שיש בעיה עם ההתנהגות שלך ועם בנות כלפיך אז התנהגת בטבעיות והיית שלמה עם עצמך עם החברות ופתאום היא אמרה לך את זה (ויש מצב גדול שהיא קצת הגזימה בתגובה שלה והעצימה את הסיפור) וזה ערער לך את הבטחון העצמי שלך, אולי אני לא טובה - הנה בנות לא אוהבות אותי , הן אפילו באו לספר לה וכו'.
וזה ממש לגיטימי , כי לכל אחד חשוב שיאהבו אותו וירגישו בנוח איתו.

אבל אני חושבת שאת צריכה לקחת בפרופורציות את מה שהיא אמרה. צריך לדעת איך להגיד דברים גם אם הם נכונים, כדי להועיל לאדם ולא לשבור אותו..ופה מרגיש לי שזה היה ישיר מידי ולא נכון..

את צריכה לדעתי בעז"ה לחזור לאמונה התמימה שלך כלפי עצמך- שאת טובה, מיוחדת ואהובה . יש בך המון דברים טובים (אולי אפילו תרשמי לעצמך איזה דברים טובים את רואה בעצמך, או לבקש מחברה שתגיד לך דברים טובים שבך- לא לשם גאווה אלא כדי להכיר בכוחות הטובים שקיימים בך ולהיות מודעת אליהן) . ולהכיר בכך שגם לך יש חסרונות, כמו לכל אדם. אז לך זה בדברים מסויימים ולאחר זה בדברים אחרי וזה לגיטימי וטבעי , מתוך היותך בן אדם. שיש בו גם יצר טוב וגם יצר רע- 2 כוחות שמושכים לכיוונים שונים , אז ברור שלא נהיה מושלמים ושיהיו בנו חסרונות ודברים שנצטרך להתקדם בהם..

תקחי את החסרונות האלה (שאת משלימה איתן שהן לגיטימיות ובסדר גמור שיש לך אותן) להתקדמות, לעבודה על המידות..איזה כייף! יש לך מטרה להשיג! יש לך משמעות- להגיע ליעדים האלה.. את לא סתם פה בעולם, ה' דואג לך לעשיה ברוכה בס"ד...

בהצלחה רבה!! בעז"ה שיהיה לך סיעתא דשמיא ואמונה בעצמך ובה' שמכוון אותך לטובתך..
לאיודע מה יענועברי אנכי
אבל אם את עוברת או נשארת... לא יודע מה תעשי.
תצאי בידיעה שאת אדם מיוחד.
כל הכבוד לך. שכוייח עצום. על ההשתדלות לא לפגוע. על הרצון לכתוב דווקא את אלה שלא הכי חברה שלהם כדי להתחבר.
וואו. הרשמת.
איזה מאמילורן

לא על תעברי לכולנו תמיד יש מצבים לא נעימים שבא לנו לברוח מהם

אבל הם יעברו הזמן הוא מרפא כמעט את כול הפצעים

איזה בנאדם נדיר את! 

אם ההינו מושלמים ההינו למעלה ושכחתי להגיד את בנאדם סופר רגיל

ונורמלי זה יכול ליהות  דברים לא נעימים צריך להרים את הראש ולעבור את הגל

תשדלי לא לחשוב על מה שהיה בעבר ולנסות לחזור לשגרה למה שהיה קודם

בהצלחה מאמי 

היי צדיקה אשמח לומר לך את דעתי.נצח

לדעתי משהו לא בסדר עם המחנכת. לא שמעתי על דבר כזה בחיים שהבנאדם שאמור לעזור לך יוריד לך את הדימוי והביטחון העצמי שהיה לך. הרי היה לך סבבה עד עכשיו, והיא זו שהרסה לך גם אם היא התכוונה לטוב זה בסופו של דבר- לא טוב. אנשים חכמים לא היו עושים דבר כזה לדעתי. לומר למישהי מה שאחרים חושבים עליה?...(אגב עצה טובה בשבילך, בחיים אל תשמעי לשון הרע על עצמך. זה סתם לא מועיל ומכניס אותך לבועה שחורה. שיחשבו מה שרוצים, טוב לי עם עצמי.) יכול להיות גם שהמסקנה שהמורה הגיעה אליה היא שטותית כי היא לא פירטה כמו שהבנתי ממךקורץ בדיוק בכמה בנות מדובר. לכן יש מצב שרק בת שתיים התלוננו וזה בטח לא משקף את כולן והיא סתם משליכה. או שמישהי שמקנאה בך החליטה ללכלך עלייך אצלה.. לדעתי הכל בסדר איתך. את אחלה. ןזה שהחלטת להשתפר במה שכולנו צריכים זה הכי אחלה שבעולם. פשוט תרגישי טוב עם עצמך ואל תדפקי חשבון לכל הבנות. את לא צריכה לא ייעוץ ולא טיפול ולא שומדבר! הכל טוב. חיי את חייך. לברוח מהמציאות זה דבר לא טוב. צריך להתמודד. ואם זה המקום שה' שם אותך תזרמי ממנו ותנסי ללמוד ממנו  לעתיד ולהתחשל ממנו.

תודה לכל המגיבים!!אנונימימימימי
עשה לי טוב! באמת!! משמח שלמרות שאיו לי מושג מי אתם אתם משתתפים איתי בבעיה... חיזק.
יכול להיות שיעזורפיצוחית

מה שאני עשיתי שהיה לי קושי עם המחנכת אבל זה היה בכלל מנושא אחר אז לא בטוח קשור..

ואת נשמעת בנאדם.וואו.מדהימה.

לא יודעת טיפים אבל קבלי

וואי סכתיין ממש !צמאה לקדושה

תאמיני בעצמך ובטוב שבך! זה באמת הכי חשוב - וגם כשיש דברים לשפר אז תציבי לעצמך מטרות להשתפר בזה ואחכ בזה.. כל הכבוד לך ! ממש!

את כותבת לי? (כי הגבתלי)פיצוחית

או ל@אנונימימימימי בעלת השרשור?...

לבעלת השירשור- סורי לא ככ מבינה בזהצמאה לקדושה

את מדהימה ממש.א"י לעמ'י
תלכי אחרי הלב שלך.
את נשמעת באמת מדהימההה!!אני121אחרונה

שיהיה לך בהצלחההה!!

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Giniאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך