@פוסעת רוצה להמשיך לתן לנו סיפורים לפני השינה כמסורת הידועה
אך לצערינו
@פוסעת לא נמצאת הלילה לספר לנו... 
אך אל דאגה ילדים חביבים! הבעיה נפתרה!
קיבלנו לידינו, בדרך לא דרך עותק שמור ומוסתר שלסיפור 'תירס חם' עם הערות שוליים שלמומחית לענייני הערות שוליים ואפילו עשתה פרופסורה על הערות שוליים (מופיע בחתימה שלה... 'סתכלו אפילו...) פרופ' @פוסעת !
בבקשה!←↓
תירס חם! מאת - מִרְיָם רוּת.
ציירה - אוֹרָה אֶיָל
הערות מאת - @פוסעת
מי לא מכיר את אופיר? אופיר אוהב לנגן ולשיר

וביום קיץ חם- אוהב גם תירס חם (אני ביום קיץ חם אוהבת רק מזגן).
יום אחד יצא אופיר לטייל. ביד אחת- קופסא, ביד שניה (יד 2 זה זול #ראש תימני)- מקל.
איזה כיף! במקל לתופף! (תופים) זה כביר! (אישית נראה לי שזה בכלל התבור אבל שיהיה)
לתופף ולשיר-
"בים בם בם! תירס חם! תירס חם! בים בם בם!"
*ציור של ילד עם שיער זיגזג מתופף במקל על פחית*
שמעה את השירה לירון (אין להם את זה בשמות..) באה על תלת אופן עם פעמון. נסעה לירון בעקבות אופיר וגם היא שרה את השיר:
>צונזר בשל שירת נשים ל"ע<
*תמונה של הילד המוזכר לעיל וילדה שחרחורת על אופנים--- ורודים!! כמה צפוי.*
שמעה גם יהב שיר, תוף ופעמון (פעם חשבתי שיהב זה שם של בנים.) צעדה גם היא- ובזרועה דובון.
יהב עם דובון, לירון עם פעמון, מתופף אופיר, שלושתם שרים את השיר: "בים בם בם! תירס חם! תירס חם! בים בם בם!"
(אופיר הזה.. ממש מוביל חברתי. שישקול להקים כת התירס החם. כמו מפלצת הספגטי המעופפת.)
*נוספה לתמונה ילדה עם דובי כחול*
שמע גם צור (הא! צור זה שם יפה!), פורץ לחדר ובחצוצרה מחצרר.
צור רץ אחרי יהב והדובון (לרוץ זה בריא!)
אחרי לירון והפעמון, אחרי אופיר, וכולם יחד שרים את השיר:
"בים בם בם! תירס חם! תירס חם! בים בם בם"
*נוסף לתמונה גינגי אדמוני עם חצוצרה צעצוע אדומה*
גם אלית מופיעה עם כף וסיר, גם היא מצטרפת לתפוף ולשיר: "בים בם בם! תירס חם! תירס חם! בים בם בם!"
*בלונדה עם כתונת פסים, סיר כחול וכף מצטרפת לתמונה*
פתאום באה שחף- עם עגלת בובות- בעגלה עשרה תינוקות. (בלי עין הרע..)
איזה כיף! אופיר מתופף, לירון- מצלצלת בפעמון (לירון ופעמון זה חרוז ואנחנו אוהבים חרוזים. וגם בועות סבון @ג'אסטדאנס)
יהב שרה ושר הדובון (דואט!) צור מחצרר, אלית מתופפת, שחף שרה וצוהלת (כבר לא דואט!): "בים בם בם! תירס חם! תירס חם! בים בם בם!"
*מצטרפת ילדה עם עגלה ומלאן בובות שנראלי לא נוח להן*
במצעד, בתזמורת ושיר, הגיעו לבית של אופיר.
אך מה קרה פה? מה? מה? מה? מה? מסביב לבית שקט ודממה
אמא איננה, אבא נרדם (כיף לו!) אין תירס קר- ואין תירס חם. מפסיקים כולם לשיר, >פה אבא ואמא מחקו כשהיינו קטנים<"לא הבטחתי," אומר אופיר "אני אוהב כך סתם לשיר.. ואם גם אין תירס בסיר"
שקט.. עצובים כולם. "הרי רצינו תירס חם!" (אכן טרגדיה. ולתחזית בחסות בלהב5הבלה)
*כולם או בשוק או עצובים*
ואז.. אמרה שחף: "די להצטער! נחפש תירס במקום אחר. בואו! נסתובב! יש לי רעיון! לסבא שלי יש תירס חם- המון!" (לסבא שלי יש אוכל יותר שאווה)
צועדים כולם בשביל לקראת ריח התבשיל: שחף בראש עם עגלת בובות, בעגלה עשרה תינוקות(חוסר אחריות). אלית מתופפת חזק ומהר, צור מחצררר ומחצרר. יהב שרה- שר הדובון, לירון מצלצלת בפעמון. ואופיר? מתופף ושר. אופיר מאושר: אופיר אוהב לשיר וביום קיץ חם אוהב גם תירס חם. --
--
"בים בם בם! תירס חם! תירס חם! בים בם בם!"
(תמיד ידעתי שאופיר פוליטיקאי. אומר קשקושים ומפיל על אחרים. פפף..)
*השיירה מתהפכת*
סבא בבית ושמע את השיר ושם על הדשא תירס מלוא הסיר. לכל אחד צלחת עם תירס מתוק(יאמי
) כל קלח עטוף בעלה ירוק (מבשלים עם העלה? אבל חרקים! שישה לאוים! טפו)ריח ניחוח מרחף באויר- אך אין נוגעים בתירס.. ממשיכים לשיר: "תירס חם! בים בם בם! בים בם בם! תירס חם" (פראיירים)
*מסתכלים על הסיר ושרים, סבא מחזיק סיר תירס ויש לו חולצת משבצות ותספורת בן גוריון*
עד מתי ימשיכו כך לזמר? עד ש.. עד ש.. התירס יתקרר.
הראשון טועם אופיר ומזמין בזה השיר: "בים בם בם! תירס חם! תירס חם! מ צ ו י ן!"
אלית ושחף- צור ויהב- אופיר וגם לירון
אוכלים תירס- בתאבון!"
*כולם יושבים לאכול, הדברים בצד ויהב מאכילה את הדובון ואני גם רוצה תירס*
לילה טוב

- לקראת נישואין וזוגיות