לא הייתי פה מלא זמן, וחזרתי עכשיו כדי להפרד.
![]()
אני באמת עוד שניה בוכה.
היה לי טוב פה. כ"כ טוב.
כל אחד ואחד פה עזרו לי באמת. התקדמתי והשתניתי בטירוף בתקופה שהייתי פה, הכרתי אנשים מדהימים וזה ממש פתח לי ת'ראש.
אין לי דרך להסביר כמה טוב היה לי במקום הזה.
אבל מה?
מרוב שטוב לי פה התמכרתי.
זה מגיע לרמה שכל דקה פנויה שלי אני נכנסת לבדוק מה קורה, שאני נמצאת פה מלא זמן, ושהפורום מהווה בשבילי תחליף לכיתה, למשפחה, לשיחת, לשיעורים..
וזה עצוב לי, באמת עצוב לי.
גם שאני מכורה, גם שאני עוזבת.
וההתמכרות הלא טובה הזו גורמת לזה שלאחרונה כבר פחות טוב לי בפורום.
גם כרגע מבחינה נפשית יותר נכון לי להיות לבד קצת, ופה בפורום יש משהו מאוד מאוד ביחד. היחד הזה גורם לי להשוואתיות שלא טובה לי.
אז אני עוזבת.
לא לגמרי, אני אהיה בפרוזה כרגע ואשאל גם שאלות ענייניות בפורומים אחרים(כמו איפה אפשר לקנות **** בזול
)
אם מישהו צריך משהו באישי אז בשמחה(:
תודה לכם. ממש תודה.
אני אנסה קצת לתייג מזכרוני, אבל תדעו שזה רק חלק קטן.
@אין על רבנו! @רוצה לעוף! @תורה מעל הכל! @א"ש. @מקופלת.- היה לי כיף להכיר אותכן מעבר למציאות. הכרתי בכן ממש צדדים חדשים.
@הכל מאת ה'- תודה על כמה פעמים שעזרת לי באישי ופה כשהגבת לי על כמה פריקות רציניות. עזר לי ממש!
@שנזכה לשמוח- תודה על העזרה המטורפת באישי. היה לי טוב שיש אותך.
@חן טוהר על מה שכתבת פהאיך עובדים על קנאה? - נוער וגיל ההתבגרות לקחתי את זה אלי חזק.
@בוערת לא"י!!! על ההבדל בין כאב לעצב.. כמו שכתבת פה אז למה יש לנו נטייה להכאיב לעצמנו ? (נפשית) - נוער וגיל ההתבגרות ובעוד כמה מקומות. זה חזק.
@אניייי הנקודה למחשבה שכתבת פההשאלה היא אם זה בסדר לפרסם את זה כשיר לציבור - נוער וגיל ההתבגרות
@לחייך!!! היה לי מרתק לדון איתך באישי
@אקונה מטטה כתבת לי פעם משהו יפה באישי וזה עזר לי.
@משתדל... על מה שכתבת פה איך עובדים על קנאה? - נוער וגיל ההתבגרות
ותודה למשהי שאמרה לי שאני בוגרת, אני לא זוכרת מי זאת![]()
@הכל משמים חיימשלי!!! איך אני שמחה שהכרתי אותך, השתנתי בעזרתך במלא דברים, מי מאמין שהכרנו לפני פחות מחודש?? חולה עלייך
@*** @**** ועוד כמה שעזרתם לפצלשים שלי.
@כל מי ששכחתי וזה באמת לא בכוונה, כי אני מעריכה אתכם בטירוף ועזרתם לי, רק שאני לא זוכרת שזה אתם
וגם כל מי שהיה פה, עצם הנוכחות היתה משהו.
השאלות, הדיונים, הכל גרם לי לחשוב עם עצמי ולהגיע למסקנות, וזה ממש חשוב בעיני!
עצוב לי ממש עכשיו.![]()
זה פורום מדהים ואני מודה לה' שזכיתי להיות פה.
ואולי באחד הימים אשוב ונפגש![]()
מקדישה לכולכם את השיר הבא, ושוב תודה לכולם.