דיון- שמאלנים/ימניים ודעותיהם ועיסקת שליט.אנונימי (פותח)

שלום לכם

ראשית כל אציג את עצמי, אני עודד, בן 30 מת"א. אני חילוני שמאלני לכל דבר. בשנים האחרונות חשבתי הרבה על הדתיים לסוגיהם. החלטתי לפתוח נושא לדיון בפורום זה, מפני שסבורני שפה מתרכזים דתיים, מתנחלים וכיו"ב.

אני חושב שאתם עושים טעות גדולה מאוד מאוד. הערבים הם בני אדם לכל דבר, כמו כל עם הם גם רוצים מקום מחיה. אני לא אומר שאפשר להבין את המפגעים , אך ניתן להבין את הרצון על הארץ. הם גם רוצים מקום מחיה (!). הם גם בני אדם. אני חושב שהמתנחלים המאוד קיצונים הם פשוט לא מבינים. הם חושבים שהם סתם רוצחים ולא מבינים מה עומד מאחורי כל זה.

אני חושב שכל המתנחלים עושים טעות מאוד גדולה, ואני שמח שרוב יושבי הארץ מסכימים איתי. אני לא אוהב דעות קיצוניות, ובמיוחד לא כשזה פוגע באחרים. הערבים נפגעים על לא עוול בכפם, רק מפני שרוצים לשבת בארץ! ואני לא אוהב את האנשים שאומרים שהם רוצחים. כי הם גם בני אדם.

רציתי גם להעלות את הנושא של שחרור מחבלים תמורת גלעד שליט. מה נוער בגילכם, יושבי ההתנחלויות ועם הכיפות הסרוגות חושבים על המעשה הלזה? אני חושב שצריך מאוד, כי רק ככה גלעד ישוחרר, ואין זה בטוח כלל וכלל שהם יהרגו לנו אנשים. ולכן מותר ואף רצוי, פשוט משום שצריך גם להבין אותם.

לדעתי גם כל יושבי ההתנחלויות הם אלה שמביאים על עצמם את הפיגועים. הם אלא שגורמים לכך. כי גם לערבים יש נשמה והם היו רוצים לעשות איתנו שלום. כל ניסיונות השלום מתתפקששים רק בגלל כל המתנחלים האלו שמחליטים להיות 'אמיצים' פתאום ולחזור לשטחים הכבושים.

אני רוצה רק תגובות רציניות של אחרי מחשבה. אני לא אוהב קיצוניים שאומרים 'מוות לערבים', צריך לזכור שגם להם יש נשמה וגם אותם אלוהים ברא. מקווה שהובנתי וערב טוב.

מוח מעוות כבר אמרתי?~~אני~~

אדוני הנכבד, רוב שלומות.

ראשית כל ברצוני לציין שכמעט התפלצתי בקוראי את דבריך.  הדם עלה לי למוח ואיים להתפוצץ בקוראי את דבריך האטומים וחסרי הבינה, חסרי המוסר והרגשות האנושיות.

שנית, לפני לא הרבה זמן נפתח שרשור דומה בפורום 'בראש יהודי'. שם כיליתי את זעמי על אידיוט אחד, שטען כמוך בערך- לגבי הערבים וכל זה. כתבתי שם יותר מידי קללות לאותו טמבל, ולכן אני עוצמת את עיני ומנסה להירגע ולכתוב לך בקור רוח, למרות שזה קשה לי עד מאוד.

להגיד לך מה קשה? קשה להיזכר בכל נפגעי הפיגועים שלעולם לא יחזרו, ולהבין שאתם, כן אתם, שותפים. אתם מעודדים ערבים, אתם מראים להם שאתם לצידם.

מדהים איך שעד שהפיגועים לא דופקים אתכם, עד שמחבל נתעב ארור מסריח לא חודר לתל-אביב ויורה לך כדור בראש, אתם חיים במן ענן מקטיפה ולא מודעים לכמה הם רוצחים.

יש להם נשמה? לא. אין להם נשמה. הם רוצחים. רוצחים. רוצחים. המטרה שלהם היא לא הארץ שלנו, המטרה שלהם היא לרצוח כמה שיותר יהודים. יהודים צדיקים שלא מגיע להם למות.

"..., אך ניתן להבין את הרצון על הארץ. הם גם רוצים מקום מחיה (!). הם גם בני אדם...."

הם רוצים מקום מחיה? לא. הם רוצים לרצוח אותנו. לכלות אותנו, לבלתי השאר שריד.

הם גם בני אדם? צר לי לאכזב אותך, אבל הם לא. תסביר לי איך אתה יכול להיזכר בכל נרצחי הפיגועים והמלחמות ולהגיד שהם בני אדם. הם לא שפויים, הם רוצחים בכל רמ"ח איבריהם ושס"ע גידיהם. כל מטרתם היא להרוג אותנו. מענייו מתי תקלטו את זה. יכול להיות שתקלוט את זה רק אחרי שתיראה מה זה מחבל ארור שהורג אנשים שאתה אוהב ומכיר. וזה חבל מאוד מאוד.

"....אני חושב שכל המתנחלים עושים טעות מאוד גדולה, ואני שמח שרוב יושבי הארץ מסכימים איתי. אני לא אוהב דעות קיצוניות, ובמיוחד לא כשזה פוגע באחרים. הערבים נפגעים על לא עוול בכפם, רק מפני שרוצים לשבת בארץ! ואני לא אוהב את האנשים שאומרים שהם רוצחים. כי הם גם בני אדם...."

מדהים אותי איך המוח המעוות שלך עדיין חושב שאפשר לעשות איתם שלום. עם הרוצחים האלו. ה' ציווה אותנו להילחם בכל יושבי כנען. מחובתינו להרוג אותם.  אנ

חוץ מזה מה הקשר מתנחלים? דבר ראשון לא כל המתנחלים קיצוניים. כמה שזה נראה לך מוזר, אין לנו קרניים ואנחנו אנשים רגילים לחלוטין. באנו לכאן כי אנחנו חושבים שאין כזה דבר שטחים כבושים, שכל א"י שלנו, וכאשר אנחנו נמצאים כאן זה מונע מהערבים ימ"ש לבוא להתנחל לנו כאן. אם לא היה כל מיני יישובים, הערבים כבר מזמן היו קרובים הרבה יותר. כמה שזה נראה לך לא הגיוני, שתדע שאנחנו שומרים על הארץ. אם לא היו את כל היישובים בערבים היו קרובים הרבה יותר לכל הבועות שלכם.

אנחנו פוגעים באחרים? תסביר לי למה. כמה נחמד מצידך לבוא ולהגיד שאנחנו פוגעים בערבים, כשהם רוצחים לנו כל הימים אנשים טובים. משפחות שלמות. חיילים צעירים שכל החיים עוד לפניהם. וכן הלאה.  בזכותינו אתה בטוח בתוך הבועה שלך. למה? כי מוחמד יבוא ליישוב וירה בי. או שהוא ילך לישיבה בירושלים. או לא יודעת לאן.  אבל הוא לא ילך לת"א. ולכן אנחנו תמיד קודמים, תמיד ירצחו אותנו קודם. [אני לא מאחלת לאף אדם לחוות דבר כזה, אבל זו עובדה שדווקא לשמאל הכי קיצוני הפיגועים, הקטיושות,, לא יגיעו.] ממש נחמד, לא? כשאתה מדבר ת'שטויות שלך אחמד ומוסטפה מתכננים איך לחדור באישון לילה ולטבוח פה. ממש כיף שפה ימותו אנשים ואתה בת"א, חסין מהכל. לא מודע. ואז עוד  אומר לנו שהם בני אדם עם 'נשמה'... ממש מלבב מצידך.

כמובן שכל הנ"ל לא מתקשר דווקא ליישובים. רוב הפיגועים הם  בכל הערים, מה שאני מתכוונת לומר זה, שעד שהפיגועים לא מגיעים אליכם, השמאלנים, אתם עדיין חושבים שהם בני אדם. חושבים שאפשר לעשות איתם שלום, ועוד חושבים שאנחנו אלו שמזיקים.

תזכור רק ש 'מי שמרחם על אכזרים, סופו- שיתאכזר את רחמנים'. אתה מרחם על ערבים? אתה גם מתאכזר אלינו. אתה מראה שלא איכפת לך שאנשים פה מתים, ולא איכפת לך ואתה עדיין אוהב ערבים מסריחים ארורים ימ"ש.

ובנוגע לגלעד שליט-

".... רציתי גם להעלות את הנושא של שחרור מחבלים תמורת גלעד שליט. מה נוער בגילכם, יושבי ההתנחלויות ועם הכיפות הסרוגות חושבים על המעשה הלזה? אני חושב שצריך מאוד, כי רק ככה גלעד ישוחרר, ואין זה בטוח כלל וכלל שהם יהרגו לנו אנשים. ולכן מותר ואף רצוי, פשוט משום שצריך גם להבין אותם...."

אסור. אסור. אסור לשחרר מחבלים. אני רק רוצה לתאר לך תסריט מזוויע, שיקרה אחרי השיחרור. כדי שאתה וכל אלו שחושבים שצריך לשחרר, יבינו עד כמה הם נוראיים המחבלים האלה

יום א'- 400 מחבלים על דם על הידיים המטונפות שלהם יוצאים לחופשי,

ביום ב' הם מתכננים פיגועים המוניים,

ביום ג' הם מתחילים לבצע  את התוכניות הזדוניות שלהם.

ביום ד' אתה פותח ת'רדיו ושומע על עוד משפחות שלנו שנשברו עכשיו לרסיסים בגלל פיגועים, בגלל שנרצחו להם קרובים. בגלל שעכשיו יש  30 אנשים צדיקים עכשיו בקבר, רק בגלל שאנשים טיפשים חושבים שניתן לשחרר רוצחים והם לא יעשו כלום.  

אתה רוצה לחזור לתקופה שבה כל יום פיגוע? כי לי לא בא בכלל. לא יודעת מה איתך, זה לא נשמע מלבב במיוחד.

אם נמשיך לרחם ככה- זה יקרה. אם נמשיך לחשוב שהם בני אדם שרוצים חופש. הם סה"כ רוצחים עלובים אכזריים ארורים שרק מחכים לרגע שבו יצאו לחופשי ויעלו על אוטובוס ויתפוצצו או שיחדרו ליישוב ויתחילו לירות. תאמין לי שהם לא בני אדם. לפי מה שכתבת ניראה שאתה ממש מחבב אותם. לא יודעת מה איתך, אבל קצת קשה לי לסמפט נבלות שרצחו לנו כ"כ הרבה אנשים יקרים. אבל כמו שאמרתי קודם, כל עוד המחבל הארור לא נכנס לחממה שלכם, לת"א וכד', אין לך מה לפחד. כל עוד מחבל לא ירצח אנשים שאתה מכיר אתה תמשיך לחשוב שהוא רק בנאדם עם 'נשמה טובה' שרוצה לחיות בארץ. אתה טמבל עם מוח מעוות.

באמת שנימאס ממכם כבר. אנשים מתים פה על ימין ועל שמאל ואתן מיתממים. אתם עדיין חושבים שאפשר לעשות שלום, גם אחרי שראיתם מה קרה אחרי שמסרנו את ימית וגוש קטיף. למה לעזעזאל אתם לא מסוגלים לעשות אחד ועוד אחד ולהבין שאיתם הולכים רק בדרך הקשה. עליהם א--ס-ו-ר לרחם ו-א-ס-ו-ר לשחרר בשם אופן מחבלים. רק בדרך הקשה.

אני מרחמת על גילעד שליט עד מאוד. אל תגיד שאין לי רגשות. אבל יש לי גם שכל להבין מה יקרה אחרי שישחררו את הרוצחים הללו. צריך להבין, שברגע שאתה משחרר מחבלים אתה גוזר גזר דין מוות ל1,000 בני אדם.

"...

לדעתי גם כל יושבי ההתנחלויות הם אלה שמביאים על עצמם את הפיגועים. הם אלא שגורמים לכך. כי גם לערבים יש נשמה והם היו רוצים לעשות איתנו שלום. כל ניסיונות השלום מתתפקששים רק בגלל כל המתנחלים האלו שמחליטים להיות 'אמיצים' פתאום ולחזור לשטחים הכבושים...."

מזה הכי התפלצתי, ואין לי כח בשעה כזאת להסביר גם למה. אנחנו אלו שמביאים על עצמינו? אנחנו א
הניסיונות שלום מתפקששים? ניסיונות השלום המדומות והאידיוטיות להחריד, אתה מתכוון. ניסיונות השלום שמהם לא יצמח כלום חוץ מאלפי משפחות בלי בית בעוד הערבים ממשיכים לטבוח. ולכן זה מטומטם כ"כ להגיד את זה. אתה פשוט מתכחש לעובדות. אתה רואה את גוש קטיף. הם עדיין ממשיכים עם הקטיושות. למה זה עזר? זה עזר לזה שהם עכשיו הרבה יותר קרובים אלינו. עזר לזה שיבוא יום וזה גם יגיע אלייך. נראה מה תגיד אז.

בקצרה,אוסנת

"מי שמרחם על אכזרים, סופו שיתאכזר לרחמנים" - במשפט אחד על עסקת שחרור מחבלים (בנוגע למחבלים ובכלל לערבים). חייל יוצא בשירות המדינה למסור את נפשו, אז עם כל הצער - נא לא להתבכיין.

מישהו אמר שהערבים הם לא בני אדם? הערבים בני אדם, אבל הארץ הזאת שלנו. אז יש להם שתי אפשרויות - להשאר פה בניגוד לרצוננו, ולהלחם (ולמות) - או לעוף מפה בהקדם האפשרי. למותר לציין שהם בוחרים באפשרות השניה, ולכן עליהם לשאת בתוצאות.

למגיבה הראשונהאנונימי (פותח)

אף אחד לא צריך לדעת את הכאב האישי שלך על כל ניפגעי הפיגועים וכיו"ב. הפיגועים הם תוצאה של שני עמים ושניהם צודקים בטיעוניהם למה הארץ שייכת להם.  ויש עובדות ברורות בנוגע לשלום בין העמים. אתם אלה שמתכחשים לעובדות. הערבים רוצים איתנו שלום!!! דבר נוסף אתם המתנחלים לוקחים סיכונים מיותרים. זה מה  שאתם עושים, כי אתם הייתם יכולים לוותר קצת, ללכתת לגור במקום אחר ואת ההתנחלות שלכם מוסרים  לערבים, ורק אז היה שלום ביננו. אני פשוט לא מאמין, שדווקא אתם קוראים להרג ולהרס. חשבתי שיש לכם קצת שכל להבין שאסור לרצוח!!!! וזה לא נאות בכלל כל הרציחות שלהם והמפגעים, אבל אפשר להבין שהם רוצים להילחם על הארץ שהיא גם שלהם!
והמשפט 'מי שמרחם על אכזרים' כלל לא נכון, ואתם צריכים להבין שדווקא מפני שאני מרחם עליכם אני קורא לשלום בין העמים!!!
את הארץ אני יודע שהיא שייכת לנו, אך למה אנחנו צריכים להיות כאלו אגואסטים ולא לתת להם גם קצת ממנה?

לא נכון?!אוסנת

1. להזכירך, לפני כשלוש וחצי שנים נתנו חינם אין כסף את גוש קטיף לערבים. משום מה, כמה מפתיע - שלום לא התרחש, וע"ע מלחמת "עופרת יצוקה". עוד לפני כן נערכו הסכמי אוסלו וכמה עסקאות שחרור מחבלים. מה קבלנו בתמורה? מחבלים משוחררים שרוצחים עוד יהודים. אתה משחק בחיי אדם, עודד. אתה אומר - "בואו ננסה לשחרר מחבלים. אולי הם לא ירצחו עוד..." היית מוכן להיות מאלה שיקיריהם נרצחו בעקבות העסקה? היית כועס בדיוק כמו "~~אני~~".

2. כהמשך לעיל, בגלל שאתה מרחם על אכזרים=מחבלים, אתה בעצם מתאכזר על עמ"י (שכידוע הם "רחמנים בני רחמנים") וגורם לפיגועים נוספים.

3. אתה מוזמן לחשוב בדרך חינוכית. אם הבן שלך ילחץ עליך לתת לו דבר מסוים שלדעתם אין זה נכון לתת לו, אתה לא תתן בשום מחיר. למה? כי אתה יודע שזה לא יפתור כלום. עכשיו הילד רוצה את הדבר המסוים הזה, אבל אם תתן לו - מחר הוא ירצה לקבל דבר אחר.

אותו כנ"ל בעניין הזה. כמה שלא תתן לערבים שטח, הם לא יסתפקו. הם מצהירים בריש גלי על רצונם להורגנו.

אבל לא בגלל זה אנחנו לא נותנים להם שטחים. זאת הארץ שלנו, נקודה. כולה כולה כולה. למה אנחנו אגואיסטים?! למה הערבים אגואיסטים! יש להם 24 מדינות ערב. למה הם זקוקים לארץ הזאת?

ברור. השלום הגיע מייד אחרי הגירוש..tomerittal

ראית איזה יופי?! אזרחים שרצו שלום, אז נתנו להם את גוש קטיף ועכשיו אנחנו חיים בשלום.. ראית איזה שלום?! אתה יודע כמה נסיונות פיגוע יש כל יום?! תגיד לי... למה?! בגלל זה שהם רוצים שלום?? בגלל זה שהם אזרחים טובים שלא עשו כלום?! הם ר-ו-צ-ח-ים!

אני בטוח שאם ח"ו מחבל היה פוגע באחד הקרובים שלך היית מתחיל להבין מזה.. אני לא מבין איך אפשר לחשוב כזה דבר?!

אנחנו לא לוקחים שום סיכון בזה שאנחנו מיישבים את הארץ. הקב"ה אמר לנו שהארץ שלנו - אז היא שלנו! ואם הוא יחליט שהיום אני אצטרך להרצח בתל אביב - אז זה יקרה..

שלא תעיז לדבר ככה אל רעות.היא יודעת מה שהיא אומרת.אנונימי (פותח)

"...אף אחד לא צריך לדעת את הכאב האישי שלך על כל ניפגעי הפיגועים וכיו"ב...."

אתה שתוק. דווקא אנחנו יודעים טוב מאוד מהם הערבים, בגלל שאנחנו רואים את כל מעלליהם. את כל הטבח. רק אחרי שמתים אנשים שאתה מכיר אתה תבין כמה הערבים הם רוצחים אכזריים, שלהבין אותם אי אפשר בשום אופן.

"קצת" ממנה?!?!אין כמוני!

אני רק רוצה להגיב על המשפט האחרון שלך כי אני לא מתכוונת לכתוב לך מגילות על הנושאים הקודמים....

אתה באמת חושב שהם רק רוצים "קצת"?! אתה מכיר את האימרה:"מקבלים אצבע, רוצים יד שלמה"? זה בדיוק מה שמדובר פה! הערבים האלה כל הזמן ירצו עוד ועוד! הם בחיים לא יסתפקו במה שמביאים להם! אתה יכול לנסות רק לתאר איך הארץ שלנו תיראה לאחר שנתנהג כמו פראיירים אדיוטים ונתן להם עוד ועוד אדמה?

רק על עוד דבר רציתי להגיב:

אתה יודע למה בחיים לא יהיה שלום בין העמים? אני אסביר לך למה:

לדת האיסלם יש ציווי מפורש מן הקוראן להרוג את כל העמים ש"מפריעים בדרכם" במילים עדינות יותר. אתה יודע איך קוראים לזה? אני אגלה לך- הג'יהד. כן בדיוק זה. אני לא יודעת אם אתה הקשבת בצעירותך לשיעורי הסטוריה אבל- זה מצווה בשבילם להרוג!!!!

שמעת את זה?!?!? להרוג, לרצוח אנשים חפים מפשע!!!!!

אתה יודע שהמטרה שלנו הוא להרוג רוצחים מחבלים ולא אזרחים נכון? ראית זאת במלחמה האחרונה ואתה לא יכול להכחיש זאת. אתה רואה כמה אנחנו מרחמים עליהם כבר??? ראית מה זה? אנחנו הזהרנו את האזרחים! אנחנו התחשבנו בהם שמא יפגעו!!! תגיד לי, איזה עם שבעולם יזהיר את האויב שלו לפני שהוא מפגיז? אין כזה דבר!!! אני באה לרמז לך אולי קצת יותר מן השלום... שאולי אל תתבייש בעם שלך כמו שאתה מראה זאת. אנחנו עם מיוחד במינו, העם הניבחר. ולידיעתך אנחנו העם הכי רחמן שבעולם!!! אז איך אתה מעיז לקרוא לנו האחים שלך רוצחים?!?!?! יש מצב שאולי תחשוב על האח שלך קודם?!?!?!?

הסכיתו ושימעו את ניתוחי הפסיכולוגי על עודד123....~~אני~~

"...אף אחד לא צריך לדעת את הכאב האישי שלך על כל ניפגעי הפיגועים וכיו"ב. .."

בקצה אחד של הארץ אנשים נרצחים, בני אדם נמצאים  עכשיו בקבר בגלל פיגועים, ילדים נשארים יתומים, חיילים צדיקים שלא מגיע להם למות צעירים כ"כ. ובקצה השני קם מישהו ומצהיר שהוא לא מבין איך אפשר להבין אותנו. כי ההוא מבין רק את הערבים, הוא זה שלא איכפת לו שאנחנו מתים, הוא אדם אטום, אידיוט, הוא לא מבין שכאן מתחברים שכל ורגש ביחד, והוא לא מבין שבשביל להבין אותנו הוא צריך גם להיות קצת רגיש ולהבין מה זה מוות. להבין מה זה שרוצחים את הקרובים לך ולהבין שזה מחריד. שאת הרוצחים הללו לעולם לא נבין, ואסור אסור להצדיק אותם. מה שאני מנסה לומר זה, שאתה מנסה להיות ה'גבר'- זה שרושם את העובדות ולא רואה את האכזריות שבהם. לא מבין שכאן צריך לבוא קצת רגש אנושי שמבין שאחרי פיגועים נוראיים שכאלו אמורה לבוא השינאה אליהם. לא הרחמים ולא נעליים. אתה מתכחש לעצב, אתה כאילו מנסה להיות 'אמושי'. מה שיוצא זה שאתה מתכחש לעובדה כמה זה נורא, וממשיך לחיות במחשבה שלא צריך לערב רגש כי זה מלחמה, וכי לא איכפת לך שאנשים עכשיו בוכים בגלל שאטימות שלך. בגלל זה שאתה רק מנסה להבין אותם ולא אותנו. וככה זה כל השמאלנים שחושבים כמוך, בתת מודע אתם שונאים אותנו ומרחמים על הערבים יותר מאשר עלינו. וכדאי שתתחילו להבין שאתם אכזריים בכל זה.

"...הפיגועים הם תוצאה של שני עמים ושניהם צודקים בטיעוניהם למה הארץ שייכת להם...."

הפיגועים הם תוצאה של עם אכזר, מושחת, שרוצה להשמיד אותנו. בלי כל קשר לארץ. וכמו שמרב אמרה- יש להם מספיק ארצות. הם פשוט שונאים אותנו כי ככה זה. והם ממש לא צודקים בטיעוניהם, כי הארץ לא שייכת להם.

"....ויש עובדות ברורות בנוגע לשלום בין העמים. אתם אלה שמתכחשים לעובדות. הערבים רוצים איתנו שלום!!!..."

בטח שיש עובדות. יש עובדות ברורות לכך שאותי יגרשו מהבית ואח"כ הם ימשיכו לרצוח אותנו כאילו כלום. כי למסור שטחים זה לא עוזר, ושום שלום לא יעזור- כמו שכבר כתב תומר. הם לא רוצים איתנו שום שלום ושום נעליים. הם רוצים אותנו מתים, זה מה שהם רוצים. ה

"...דבר נוסף אתם המתנחלים לוקחים סיכונים מיותרים. זה מה שאתם עושים, כי אתם הייתם יכולים לוותר קצת, ללכתת לגור במקום אחר ואת ההתנחלות שלכם מוסרים לערבים, ורק אז היה שלום ביננו. ..."

אפשר לשאול איזה סיכון אנחנו לוקחים? אנחנו לוקחים על עצמינו ליישב את הארץ ולהעיף ת'ערבים. זה מה שאנחנו עושים. מבין? וגם אם סיכון, זה חשוב מאוד. כי אם לא היה אותנו הערבים כבר מזמן היו קרובים הרבה יותר אלייך...
אם היינו זזים מכאן היה שלום ביננו? שטויות במיץ עגבניות ירוקות מטוגנות. אתה לא יודע מה זה שלום. אתה לא יודע איך זה להיות מגורש מהבית, ועוד שלא יוצא מזה כ-ל-ו-ם. מה יצא? עיין לעיל בדבריו של תומר. וע"כ אין מה לקשקש שטויות על שלום. כי לא יהיה שלום. יהיה טוב פה רק אחרי שנחסל אותם, ולא אחרי שיגרשו אותי מהבית בשביל כלום..!

"...וזה לא נאות בכלל כל הרציחות שלהם והמפגעים, אבל אפשר להבין שהם רוצים להילחם על הארץ שהיא גם שלהם!"

לא נאות??? אפשר להבין אותם???? אני מתפלצת. כולי פילצוף. ויתפלצו בני ישראל. איך אני שונאת 'יפי נפש' כמוך. אתם חושבים שהם צודקים. חושבים שמוצדק לרצוח יהודים חפים מפשע סתם כל. חושבים שאלפני חיילים נהרגו במשך כל הקרבות באופן מוצדק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם טיפשים, אטומים כ"כ. יפי נפש אכזריים.

"...והמשפט 'מי שמרחם על אכזרים' כלל לא נכון, ואתם צריכים להבין שדווקא מפני שאני מרחם עליכם אני קורא לשלום בין העמים!!!..."

אתה מרחם עלינו? לא ולא. אתה טמבל שלא מבין כלום, ומרחם על הערבים האכזריים. אתה אידיוט שחושב ששלום יעזור. אתה חי באשליות, זה מה שאתה. אתה חושב שהערבים המסריחים הם בני אדם. אתה טועה טעות גדולה מאוד. אני לא מבינה, הרי אתם אנשים מסכילים, לא? אתם אמורים לראות עובדות בשטח ולהבין שלא ניתן שלום. אתם אמורים לראות את תוצאת גוש קטיף, לראות מה זה עזר. אפס. הם ממשיכים בפיגועים. לא עזר כלום.

"...את הארץ אני יודע שהיא שייכת לנו, אך למה אנחנו צריכים להיות כאלו אגואסטים ולא לתת להם גם קצת ממנה?..."

עיין לעיל דבריהם הנבונים של מרב ואוסנת.

אני לא קיצונית, אבל כן מתנחלת שלא מחבבת ת'ערבים.מרב.

אוקיי- הם רוצים מרחב מחיה. יש להם עוד 8 ארצות. מה קשה להם לחיות שם?! יש שם הרבה מקום. אם רק היהודם שגרים בארצות ההם יגיעו לארץ ישראל- יהיה להם בארצות שלהם הרבה מאוד מקום. הם סתם רבים כמו תינוקות על הארץ שלנו.
כתוב בתורה בפירוש: "לך אתן את הארץ הזאת". לך- לאברהם. לא לישמעל, לא ללוט, לא ללבן. לאברהם!!
אז אברהם צריך לקבל את זה. ולמה דווקא בני ישראל- בני יעקב, ולא בני עשו?
אנחנו העם הנבחר של הקב"ה. הוא אמר לנו להיכנס לארץ ולרשת אותה. אנחנו צריכים להרוג את כל הגויים שגרים פה- שזה כולל בעיקר את הערבים.
שעת על הפלישתים? הם גרו בעזה!!
צריך להרוג את כל אלה, כדי שתהיה לנו ארץ נקיה מגויים. ארץ אך ורק של יהודים.
לא צריך להיות ימני קיצוני- לשנוא כל ערבי באיזור, כולל ת'פועלים שבאים לעבוד בהתנדבות כדי לבנות ת'בית שלך, ובזה אני מסכימה איתך. אבל לא צריך להיות שמאלני קיצוני- לאהוב את כל הערבים, כולל ת'משפחות שלה מחבלים ימ"ש, לשנוא ת'מתנחלים הקיצוניים עד זוב דם *ע"ע עמונה וצלקותיה*...
פשוט לא צריך להרוג ת'ערבים- אלא להעיף אותם מהארץ. הארץ שלנו? כן. אז למה צריך לפנות יהודים מהבית שלהם, ואסור לגעת בבתים של ערבים? למה צריך להקשיב לערבים שרוצים רק לחסל אותנו? מה יצא מפינוי גוש קטיף? עוד קסאמים ועוד גראדים~ מה יצא לנו מגדר ההפרדה? כלוםםם~

מצטרפת למי"ש..אוריה שמחה

א. לערבים יש 22 מדינות משל עצמם. לא 8. 22!!!!!!!!!!!!!

ב. אנחנו הולכים לפי התורה הקדושה, ומאמינים לכל מילה שכתובה בה, ובין כל המצוות וההבטחות כתוב על הבטחת ארץ ישראל לעם ישראל, זרע אברהם. הזכירו את זה כבר פה, אבל אני חוזרת. ארץ ישראל שייכת ר-ק לעם ישראל! ולא לשום עם פולש אחר!!! אומנם במהלך ההסטוריה יצאנו לגלות, ועמים אחרים תמיד ניסו ומנסים לגזול מאיתנו את הארץ שוב, אחרי שכבר חזרנו אליה, אבל לא ישנה להם כלום, הארץ תשאר שלנו עד לסוף הימים.. ואנחנו מצווים לרשת את הארץ מכל הגויים שבה-ערבים וכו'. אבל מי שלא הולך עם התורה- אין מה לדבר איתו, כי ממילא הוא תמיד ימצא תירוצים מתחת לפני האדמה עד כמה שזה לא צודק, וצריך 2 מדינות ל2 עמים כי ממילא הוא מתייחס לארץ רק בתור "מדינה" ולא בתור "ארץ ישראל!!" באמת אני לא בטוחה שהדברים יכנסו לליבך. מה שבטוח- פינוי שטחים זה לא הדרך לשלום. מי שלא מקשר בין הגירוש מהגוש לבין מלחמת "בין המצרים" בצפון, ומלחמת הדרום שהייתה השנה הוא פשוט ט-י-פ-ש. באמת. זה כ"כ ברור! נתנו להם קצת, הראנו כמה אנחנו חלשים- והופ! הם קלטו תעניין ורוצים עוד!!!!! כמאמר הבדיחה הידועה: "בסוף לא ישאר מה לפנות וכל עמ"י יגורו במגדלי עזריאלי, השטח היחידי שלא פינו ממדינת ישראל, ואז ערבי יחטוף מטוס ויכנס במגדלים ושלום על עמ"י." יחי הציניות.

ג. אם אתה למרות הכל ב-א-מ-ת מחפש תשובה- אני ממליצה לך לפנות לדיבור ושיח עם אנשים בוגרים, שקולים וחכמים מאיתנו, כי אנחנו רק נוער כאן. ולא יכולים לענות על כל השאלות הקשות. כלומר, אנחנו יכולים, אבל בין מבוגר למבוגר זה בטח יהיה יותר חזק.

לא חשבתי שתתנפלו עלי ככהאנונימי (פותח)
חשבתי שיש פה עוד אנשים נורמליים שמבינים שאפשר ואפשר לעשות שלום, שמבינים שגם לערבים יש נשמה ושמבינים שצריך להבין אותם!!! אלו שהכי קיצוניים לא חושבים לפני שהם אומרים דברים. מהיותם קטנים הוריהם הגיעו לאיזה יישוב קטן ודלוח ולימדו אותם רק איך לשנוא ערבים ולתעב אותם. למרות שהם גם בני אדם. הם בני אדם שסה"כ רוצים לחיות איתנו בשלום. אני תוהה מתי התחילה השינאה הזאת לערבים, על אף שהם בני אדם נורמליים לחלוטין. גם להם יש חלומות, רגשות, אלוהים אסר עלינו לשנוא אף אדם. וגם לרצוח אסור בשום איסור. אתם בני הנוער שחושבים שאתם חכמים גדולים, אבל עם כל זאת אתם לא מבינים שאתם עושים טעות גדולה. רק מסירת שטחים כבושים (שבכלל לא שייכים לכם!) תביא לשלום ולרגיעה האמיתית.
אני שואל ת'צמי...יויו2
אם גם כשרוצח ערבי ירצח את חבר שלך או קרוב משפחה ש'ך ח"ו! תמשיך לחשוב ככה... בהצלחה בחיים!
אתה פשוט אטום..chai
תן להם את הבית שלך וזהו! כל מה שנכתב פה הוא אמיתי, אם אתה תקבל את זה או לא, לא מעניין אף אחד.
אני תוהה אם אתה באמת חושב ככהמישהי5

בס"ד

או שסתם באת להתסיס פה את החבר'ה, ולעורר פורבוקציות.

בכל אופן- תדע לך שבלעדי היישובים ה"קטנים ודלוחים" המכונים התנחלויות הערבים רק היו יותר ויותר קרובים לבית שלך, אתה גר לך בתל אביב בבועה שלך ולא מודע למה שהערבים מעוללים ליהודים הצדיקים שמוכנים להסתכן ולגור ליידם בגלל האמונה החזקה שלהם שמי שצריך לשבת פה זה יהודים, תגיד לי, על הבקבוקי תבערה שהערבים זורקים מדי פעם לבית אל למשל, שמעת?
ועל פיגועי הטרקטור שהיו לא פעם אחת ולא פעמיים, שמעת? מי עולל אותם אם לא הערבים "המסכנים"?!

אני אומר לך בדיוק מאיפה באה השנאה הזאת- מאז שהם מסכנים אותנו! וגם אותך!
הם בנ"א נורמאלים לחלוטין? אולי תספר את זה לעובדים בגוש קטיף תבנה ותיכונן בע"ה שסמכו על העובדים הערביים שלהם עד שיום אחד הם קמו ודקרו אותם?

אתה חי בסרט!!

"רק מסירת שטחים כבושים (שבכלל לא שייכים לכם!) תביא לשלום ולרגיעה האמיתית."- אתה מתעלם מכל מה שכתבו לפניי כשהוכיחו למה זה לא מביא שלום, אז הנה אני אתמצת בשבילך את עיקרי הדברים: מסרנו את גוש קטיף, נכון? נכון. זה הביא לשלום? זה הביא לכך שאין יותר טילים על ישראל? אני אומר לך למה זה הביא- זה הביא ליותר ויותר קסאמים על שדרות. נראה אותך גר בשדרות שחיים יום יום מול הקסאמים שהערבים ה"מסכנים, שהם בנ"א נורמאלים ויש להם רגשות וכו'" שולחים עליהם.

~~אני~~ אל תרדי לרמה שלו!!ילץ

הוא לא שווה שתתעצבני...

ואני גם תוהה מתי תבינו אתם.~~אני~~

אתם אלה שלא נורמלים. אתם אלה שחושבים שאחרי שרוצח נתעב ירצח לך מישהו אתה תבוא ותילחץ את היד המטונפת שלו, שממנה נוזל דם של ליהודי קדוש. סורי על התיאורים, אבל זה מה שהולך פה. אחרי כל הפיגועים אתם עוד חושבים שניתן לשחרר עוד המוני מחבלים, שניתן לעשות איתם 'שלום'.

ההורים שלי בחיים לא לימדו אותי לתעב ערבים. אני החלטתי לשנוא אותם בכל נפשי כאשר החלו תקופות הפיגועים, כאשר אלפי חיילים נהרגו בקרבות. אתה חושב שאנחנו סתם כאלו תוקפניים, אנחנו ממש לא. בחיים לא שנאתי סתם שום אדם. אותם צריך לשנוא, הם דוחים, מבחילים. הם לא בני אדם. הם רוצחים ארורים איומים ונוראיים.
לא באנו ליישוב ה"דלוח" הזה בשביל שום דבר. באנו לכאן כי הארץ היא שלנו ולא שם הרוצחים האלו.
תאמין לי שאנחנו לא שונאים סתם את הערבים. הם רוצחים איומים. מחובתינו לשנוא ולתעב אותם בכל נפשינו ומאודינו, ואם אתה חושב שאסור לשנוא את מי שרצח לך כ"כ הרבה אנשים אתה כניראה לא אנושי. אתה הוא זה שאין לך רגשות. חושב שגם אחרי כל מה שהם עשו צריך ללכת איתם בטובות.
ושוב אני חוזרת על עצמי כמו מה שכתתבי בפורום 'בראש יהודי'- החלומות והרגשות שלהם זה רק לרצוח אותנו, לראות איך אנחנו מתים. אין להם שום דבר חוץ מזה. תאמין לי שאין להם לב, ותאמין לי שאני בחיים לא אצליח להבין את המוח שלך. מוח שחושב שהוא יותר טוב מכולם בגלל שהוא מדחיק ולא שונא אותם, אבל עם כל זאת זהו מוח אכזרי שלא מרחם על יהודים חפים מפשע שנרצחו בדמי ימיהם.

אנחנו בני הנוער הכתומים שבאמת חכמים גדולים. אנחנו אלו שמבינים מה צריך לעשות במצב כזה בארץ. מבינים שאותם לעולם לא נוכל להבין ןשלום לא יקום ולא יהיה. אף אחד לא אומר לי את זה, אני פשוט לומדת מהחיים. מאז שהייתי קטנה היינו כל יום פותחים ת'רדיו ושומעים על פיגועים, כל יום היו חיילים נהרגים. ואחרי זה אתה עוד אומר שאפשר לעשות איתם שלום. אתה מדחיק, זה מה שאתה עושה. אתה מעדיף להבין אותם מאשר להבין אותנו. כי אין לך כח להילחם, אתה ה'יפה נפש' שלא רוצה במות רוצחים אכזריים. אתה הוא זה שגורם ומעודד את כל העם להצביע קדימה בשביל שמחר ישתחררו עוד מחבלים, ובשביל שמחר הערבים יראו איך כל עמ"י לצידם הרבה יותר מאשר לצידינו.

רק מסירת שטחים תביא לדבר הגרוע ביותר שיכול להיות. זה יביא למצב שהם ירצו עוד ועוד, יהיו יותר קרובים אלינו והקטיושות יגיעו רחוק יותר. למצב הכי גרוע שיכול להיות.

יו הדף היה פתוח אצלי ולא ראיתי כמה תגובות נוספו...~~אני~~
, ואגב אני ממש מסכימה עם "מישהי5". אתה חיים בסרט. סרט נחמד מאוד. סרט בו אתם מעדיפים פשוט להתעלם ולשקוע בבועה שלכם.
ואליעד צודק. אתם סתם חסרי רגש אנושי, חסרי הבנה נורמלית. אני מעדיפה שלא להתעצבן אבל תראה מה זה גורם לי!!! איך אתה יכול להיזכר בכל נירצחי הפיגועים ועדיין להרגיש שאתה מבין את המוח האכזרי שלהם. לחשוב שעוד אפשר לעשות שלום עם הרוצחים הללו. תסביר לי בבקשה. תודה מראש.
לגבי החלק של הערבים בארץ:קוצ'יניו

אני חושבת שהערבים הם בני אדם בדיוק כמונו- ה' ברא גם אותם והוא אוהב אותם. ונכון, הם רוצים לגור בארץ ישראל. אבל דבר קטן אחד שכחת: כמה מדינות יש לערבים? על כמה אדמות הם חיים? יש להם המון. ולנו- כמה יש לנו? אנחנו סה"כ מבקשים ארץ קטנה אחת שהבורא של כל העולם הבטיח לנו. משהו קטן שלא יפריע לאף אחד, ורק שם אנחנו יכולים להיות, כי בכל מקום אחר יגיבו עלינו באנטישמיות.

נראה לי שהערבים סתם מתעקשים על ארץ ישראל. יש להם לאן לעבור, יש להם איפה להיות. אין בעיה שהם יגורו בארץ, יש היתר בתורה לגוי שגר בארץ. שיחיו פה ויהנו מהקדמה שפה, אוקיי. אבל שלא ישתלטו על הארץ, שלא ירצו לגרש אותנו מפה.

מקווה שהובנתי. רק טוב לכל עמ"י!

מיצנו, ובכול מקרה הוא נשמע טרול..הרועהאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך