הנה המשך הסיפור... לא כולו...3יפי

הנה ההמשך (באותיות יותר גדולות, למען צ ח ק ן). זה לא כל מה שכתבתי עד עכשיו, יש עוד:

התלמיד החליף שתי מילים עם המזכיר ויצא. התלמידה התקרבה אל המזכיר, שלפה פלאפון וחייגה. "אמא", קראה לתוך המכשיר, תוך שהיא סורקת במבטה את החדר. "הגעתי. יש כאן שתי בנות מטומטמות, אחת פחות, ואחת יותר, מנהלת מפגרת ומזכיר דפקט.... מה? כן, כן, בטח. ברור שאני אעשה מהן משהו. לפחות מהיותר נורמלית". היא הביטה בהדס."... כאילו דא. כן, כן, טוב. בסדר, אני לא אעשה בעיות. נשבעת לך! לא בוטחת בי? טוב, אז...". מהמכשיר נשמעו צעקות. "יופי. תמיד ידעתי שאת בוטחת בי. יאללה. בי!". הדס הביטה בהשתוממות, קודם באסנת, הילדה שישבה לצידה, אחר כך במזכיר המשתומם אף הוא ולבסוף באלמונית. היא פנתה למזכיר: "בר אלמוג. ותמהר". המזכיר התבלבל לרגע, לאחר מכן פנה לרשימות והביט בה. "... מה השם?". "בר אלמוג. אתה סובל מבעיות שמיעה או הבנה?".המזכיר שוב התבלבל. "מה השם ומה המשפחה?", הסביר את שאלתו בעברית עילגת. בר גלגלה עיניה וענתה, כמי שמשוחחת עם אדיוט: "שם- בר, שם משפחה- אלמוג. תפשת?". אחר פנתה אל הדס: "כולם כאן כאלה אדיוטים, או שרק הוא?". הדס משכה בכתפיה, ואילו המזכיר פנה לבר: "טי"ת שלישית, חדר מס' 30". הדס שחררה אנחת רווחה. לפחות לא תצטרך לסבול אותה כל היום.

המורה למתמטיקה נכנס. הוא סקר את הכיתה במבטו, ולא נראה מרוצה. מבטו נח לרגע על יצחק והמשיך לנדוד. יצחק נשם לרווחה. 'ממורה כזה', חשב, 'אני לא רוצה צרות'. לידו ישבה תלמידה יפהיפיה, שלא בדיוק עניינה אותו. המורה חיכה שכולם ירגעו והחל לקרוא שמות. לשמע השם "אלמוג בר", הרימה היושבת לצידו את ידה. המורה המשיך לקרוא. "ברוך אסנת". ילדה מתולתלת וממושקפת שישבה בסוף הכיתה, הרימה את ידה. המורה המשיך. רן מרום, שותפו לחדר, קרא "כאן". מעטים הגניבו לעברו מבטים מבוהלים. המורה הביט בו בחדות, סימן דבר- מה, והמשיך. כשהגיע לשם "יצחק צוקר", יצחק הרים את ידו. המורה הביט בו, כיווץ גבותיו ושאל: "יתום?". יצחק נרעד. "לא".

אסנת כיווצה גבותיה. המראה היה מוכר לה מאיפשהו. מאיפה?... –היא נזכרה.

הדס ישבה בסוף הכיתה, כמה שיותר רחוק מהכל. מדי פעם הגניבו היושבים בכיתה מבטים לעברה. אחד בשם גבי אף שלח לה פתק: "תמיד חשבתי שאני יפה, אבל כשאני רואה אותך, אני לא בטוח איפה הייתי כשחילקו את היופי". הדס קימטה קלות את הפתק, וניסחה אותו מחדש: "תמיד חשבתי שאני יפה, אבל כשאני מביט בך, אני תוהה איפה הייתי כשחילקו את היופי". כעת היא חייכה. היא תמיד ידעה שהיא יפה, אך לא שיערה מה יופי יכול לעשות. כשיצאה מהכיתה, גבי חיכה לה. 'עם כל הכבוד אליו', חשבה, 'הוא מטומטם'. הוא ניגש אליה. "דיסי, מה את עושה היום אחרי ארוחת הצהריים?". דיסי? דיסי?! מה הוא, אדיוט? "אה... שיעורים?". "ווי, נחמד. היום אין הרבה. ואחר כך?". איך נפטרים מהדפוק הזה? "אמ... לא  יודעת". "יופי! בדיוק חשבתי שהחדר שלי נורא נחמד. באיזה מספר את גרה?". "אה... שלושים". "מגניב! אני בעשרים ותשע! לקחת אותך או שתבואי לבד?". "אני... אסתדר".

הדס הרגישה סחרחורת. וואלה, הוא קרציה.

באמת בלי להתגאות, אני יודעת שיש לי כשרון אדיר לספרות וכתיבה, אבל כל מה שאני עושה עם זה, זה לכתוב סיפורים, שירים, רומנים, ארוכים, קצרים, לא משנה מה ואיזה. העיקר- לכתוב. יש לי קובץ סיפורים שכתבתי כשהייתי בת 12 או 13.

אם אתם רוצים אני אפרסם אותם כאן. רק תבקשו. ובבקשה, תציעו שמות לסיפור הזה. בבקשה.

היה יפה..מדינה חסרת יש'ע

ודעי לך אם תכנסי לביכורים ותראי שם את הסיפורים לא נראה לי שתחשבי שאת עדיין כותבת כזה יפה..שמה יש מלא כשרונות  יותר טובים או פחות טובים ובל מקרה כל אחד אומר על היצירות שלו שהם הכי מוצלחות!

חוץ ממני..כי זו האמת וזה גם סיפור חיים זה סיפור מציאותי יותר חי מאשר יצירה דוממת עם שמות שעשו לה הנפשה...

זה לא אני חושבת,3יפי

זה כל המורות שלי ללשון וספרות, ועוד כמה סופרות כמו חוה חבושי (לא כדאי לכם לקרוא ת'ספרים שלה!), זהבה קור ועוד כמה...

בכלופן, שמת לב שאני לא חושבת שיש לי במה להתגאות (אני מקווה), והמחשב לא פותח לי בזמן האחרון ת'דף של ביכורים...

חבל..יש שם יצירות נפלאות.מדינה חסרת יש'ע
אני לא מדברת איתך3יפי
אבל באמת חבל
אתה אמור לדעת......3יפי
בגלל שאמרתי לך שאת?..מדינה חסרת יש'ע
בדיוק!!!!!!!!3יפי
סליחה נו..אני יותר מסומם..= )מדינה חסרת יש'ע
לא מדברת איתך!3יפי
זה מה שאני עושה....3יפי
אתה  יודע? לפי סיפור החיים שלך זו בדיוק היתה התגובה הכי צפויה....
מה לעשות אנחנו לא באים מאותה חברהמדינה חסרת יש'ע
את זכית אני עוד לא
זמנך יגיע...3יפי
מתישהו.
ממש מעצבן שאת צינית בדברים כאלה.מדינה חסרת יש'ע
הקללה הכי קשה שאני יכול להגיד למישהו שיחיה רבע מהסבל של החיים שלי
זה דווקא לא היה בציניות.3יפי
היו לך חיים קשים, וזה לא אשמתך. אבל כשזמנך יגיע, וזה יקרה, אז החיים שלך יהיו הרבה (!) יותר טובים ממה שהם עכשיו, קל וחומר ממה שהם היו.
את משתמשת\השתמשת בהקשרים אלו בציניותמדינה חסרת יש'ע
תן לי דוגמא, שיהיה לי על מה לבקש סליחה.3יפי
..מדינה חסרת יש'ע
זה מה שאני עושה....

אתה  יודע? לפי סיפור החיים שלך זו בדיוק היתה התגובה הכי צפויה....

למה3יפי

"זה מה שאני עושה" זה ציני?

ובכולופן סליחה אם נעלבת מהמשפט השני שהבאת (אני לא כותבת אותו כי אני לא זוכרת בע"פ), אני מסבירה:

לפי סיפור החיים שלך (ששלחת לי במסרישי), למדת די הרבה על האופי שלך (גם אם השתנת, בלי שום קשר), וציפיתי שהתגובה שלך תהיה "אל תדברי".

מקווה שקיבלת.....

אבל נעלבתי..מדינה חסרת יש'ע
Coolיפה?
מכוער, אם תשאל אותי.....3יפי
ואני אפילו לא ראיתיצחקן

ב"ה

אבל...

תפרסמי בביכורים !!

ככה תוכלי לקבל יותר מידע וי'הי'ה לי יותר קל לעקוב...

או שנקים לך אתר....

בברכה,

יצחק

זה ממש חביב...ברוריה מהגוש
תודה... צחקן: יש בעיה במחשב, הוא לא רוצה3יפיאחרונה
לפתוח ת'דף של ביכורים, גם לא של ערוץ 7..... אין לי מושג מה קרה לו... אבא שלי אומר שהבעיה היא לא אצלנו, אבל זה לא פותר את הבעיה.....
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך