חדשה פה..תהילה לדוד
רציתי להתייעץ..
לא יודעת אם מכירים את התופעה, אבל אני כרגע נמצאת במצב של תלות רגשית עם מדריכה שלי לשעבר. מרגישה שלא יכולה בלעדיה, חושבת עליה המון, ומתרגשת לראות אותה.. ועוד כל מיני דברים שאני מרגישה שונה ומתנהגת שונה איתה בניגוד לשאר האנשים. כבר דיברנו על זה, וניסינו לנתק קשר, דבר שלא ממש הצליח.. בנתיים אני לא מצליחה למצוא פיתרון לזה.. מרגישה שזה עושה לי רע ומכניס אותי לדיכאון..
סליחה שככה על ההתחלה פרקתי.. פשוט חייבת למצוא לזה פיתרון דחווף..
תודה שקראתם עד לפה..(:
הדרגה. וסבלנות. זה תהליך שחייבים בו אמון וסבלנותנפש חיה.
בהצלחה!
מוזמנת לפנות במסר.
מוכר.עברי אנכי
אמ.. זה קשה.. אבל צריך אומץ, פשוט להפסיקה במינון.. כאילו.. יום כן יום לא. נניח.
ואז יומיים לא.

לאיודע. תהיי אמתית עם עצמך..
ו..מב שגם יעזור.. זה.. למצוא חיים.. אחרי הכל, אם תהיי עסוקה במשהו.. או שתהיי עם חברות. את לא תחשבי עליה כל הזמן..
תודה! אנסה...תהילה לדוד
האמת שגם מתחילים הלימודים ואז בעז"ה אני מקווה שיהיה יותר קל להסיח את הדעת מזה.
מעבר למה שכתבו כאןהיום הוא היום
במקביל להפחתת הקשר הכרחי לחפש דברים אחרים שממלאים אותך-קשר עם אנשים ועם השם. תפילות ולימוד תורה נשי.

התלות היא פיתרון לא מוצלח לריקנות וככל שתמלאי את עצמך ותשימי את הקשר בפרופרציה הנכונה זה יעבוד.

עוד דברים שאפשר לעשות הם:
לחשוב מהם הדברים הטובים שאת מקבלת איתה ואיך תוכלי להשיג את חלקם גם כשהיא לא נמצאת.

לחשוב מהם הדברים הטובים שאת יכולה לתת למדריכה הזו וגם לשאר האנשים.

אני בגישה של להשתדל לא להתנתק לגמרי ממוקד התלות אלא להפחית קשר עד שמוצאים איזון נכון והכל בשמחה ואהבה כלפי האדם.

בהצלחה!

אני מכירה את זה.אליה2
ודי מקרוב.
אם דיברתם על זה כבר, זה כבר טוב. אני חושבת שאת לא צריכה לנתק איתה קשר לגמרי, אלא לנסות אולי להיפגש קצת פחות או לדבר קצת פחות... וכשתרגישי שאת כבר לא תלויה בה ולא קשורה אליה ככ אז תחדשו אותו בהדרגה...
בכל מקרה אם את צריכה משו אני תמיד זמינה באישי...
לחפש מישי אחרת אןלי?א"י לעמ'י
תפני למתנחלת גאה!

@אהבת ישראל!!

יש לה מה להגיד בנושא ויש לה דפים מעולים שעוזרים...

דברי איתה היא ממש חמודה!

כן, אני ממש חמודהאהבת ישראל!!

תודה על התיוג.

אז, @תהילה לדוד, יישר כוח על האומץ להגיד ובכלל על זה שאת מניחה את זה על השולחן ואומרת "אני רוצה הלתמודד". כל הכבוד ענק!

באמת יכול להיות שזה שעכשיו מתחילה שנת לימודים זה יעזור.

ממליצה לקרוא את הספר ייסורים של אהבה, של הרב רועי אביחי. זה מדבר בדיוק על זה. וגם זה סיפורי אז זה יפה

אגב, את בפנימיה? (לא חייבת לענות כאן וגם לא חייבת בכלל), אבל אם כן- אז זה גם יכול לעזור. להשקיע עם החברות שכן יש ובכל הדברים האחרים..

אני גם כאן אם את רוצה.

האמת שגם אני התחלתי אז אני כאן בסופי שבוע וימי ראשון ככה ולפעמים אחרי שבועיים רק.. ככה בנתיים.

אבלכשאני כאן, בשמחה אשמח לעזור, לעודד, להקשיב. מה שתרצי!

וכן, יש לי גם דפים מעולים מהרב רועי אביחי. אם את רוצה- אשלח לך בשמחה.

המון המון הצלחה!!!

אני ממש מבינה אותך..צמאה לקדושה

באמת כמו שכל האחרים ענו כאן מומלץ לא לנתק קשר לגמרי אלא לאט לאט להוריד תמינון.. תציבי לעצמך מטרות - נגיד עכשיו יומיים אני לא מתקשרת וכו'-בהצלחה ! אפשר בפרטי אם את רוצה! וגם פשוט להתפלל לה'

בגלל שאני חדשה פה אז אני לא יכולה לקבל באישיתהילה לדוד
אז מי ששלח לי באישי..(לא ראיתי מי..) תודה רבה! רק אם אפשר במסר(ככה קוראים לזה?! קיצר שאני יוכל לראות.
ותודה רבה! עודדתם
וואיי אני מזדהה ברמות!!אריאלניקית!
כאילו אני כתבתי..
יש לי המוןן מה להגיד לך במסר ..
זה שאתזמני/ת

זה שאת מתחילה לימודים ובטח תהיה לך מדריכה חדשה אולי יעזור..אם את עוד בגיל
אמרת שדיברתן על זה אז  כדאי אם את מרגישה מספיק בנוח לומר לה בדרך ישירה מה שאת מרגישה ותדברו על זה

המשךזמני/ת

היא יודעת את התחושות שלך בקטע שאת מתרגשת לראות אותה וכ'ו?
גם תלוי אם את רגילה לחשוב כך על אנשים לא כולם כמובן אבל חלק שאת בקשר איתם..

לדבר איתה!הרים

תשלחי לה הודעה שאת רוצה לדבר איתה ואולי תפרטי ממש בקטנה,חכי לראות מה היא תגיב לך וזה כבר ייצור את הפתח לדיבור אם את חוששת

לדעתי בתור אחת שעברה אתזה השנה...אריאלניקית!
אל תדברי איתה עלזה!! זה יעשה לך יותר רע... מעדיפה לפרט בפרטי אם באלך
מצד שניהרים

אם לא תדברי איתה לא תוכלי לסגור את זה בעיקר מבחינתך. קשר זה דבר הדדי ואם את רוצה להוביל אותו למקום מסויים כדאי לדבר.את לא צריכה להגיד במפורש אבל גם ברמיזה או לשתף בתחושות כי נשמע שיש כאן גם צד חיובי 

כבר דיברתי איתה..תהילה לדוד
וכך גם תתחילי את השנה בראש נקי לפחות חלקיתהרים

מכיר תתופעהנצח

אין לי הרבה מה לומר לך לעשות. כי זה רגש הלב שאין, מה שלא תעשי הוא יישאר. לכן תנסי להתעלם מהרגש ובשילוב עם ניתוק של הקשר, הרגש הזה יימחק ואת ממש תגחכי על עצמך שזה מה שחשת כלפיה. לבינתיים מה שכן, תנסי לפתוח באיזה קשר חדש שיעסיק אותך יותר. נניח איזו מישהי שתמיד הייתה לידך בכיתה ולא שמת לב כמה שאתם מסתדרות טוב ביחד.... או סתם מישהי מהשכונה שאת קצת מכירה.. זה יעשה לך טוב. האמת שבתור אחד שעבר דברים כאלו אני יודע איך למנוע מצבים כאלה מלכתחילה ואיך להתמודד כשנמצאים שם כבר אז אם את רוצה תפני אלי בצורה אישיתקורץ אני אשמח לעזור תמידחיוך

תלוי אם אתם בקטע של חברות או שהיא עדיין מדריכה מבחינתךזמני/ת

אם כמדריכה לא ככ בעיה לנתק אבל כחברה גם יותר מאפשר שיחזמני/תאחרונה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך