שימו לב, זה אתר יחודי שנועד לבני נוער!אנונימי (פותח)

שימו לב! האתר נועד לבני נוער ולמי שיכול לסייע להם בהתלבטויותיהם, בקשיים ובהצלחות שלהם.

אתר זה לא נועד להתנגחות בבני נוער שעדיין אין להם דעות מגובשות. אף  אם יש להם דעות מגובשות בנושא, אין זה הוגן להשתלח בבני נוער שלא תמיד מסוגלים להתמודד עם דעות כה שונות וקיצוניות. לכל מי שנטל חלק בדיון, חיזקו ואימצו! יש גבול כמה אפשר לתת ולתת (עמותות, מילואים, ישובים) ולקבל רק ביקורת על המתנחלים. אנחנו צודקים ובע"ה האמת תצא לאור. יבוא יום והניסים שהיו במלחמה יתעצמו וכולם יראו בנו אור לגויים ולא רק קרבנות.

יש אנשים שה"שלום" המדומה מסמא את עיניהם ומסתיר מהם את האמת כפי שאנו כבר יודעים.

למה לא?אוסנת

אני ממש לא מבינה למה לא לעשות דיונים כאלו בפורום.

הדיון נותן לאנשים לעצב את תפיסת עולמם (גם מי שכותב, וגם מי שקורא) ולגבש דעה בכל נושא. אח"כ אנשים מתלוננים שבפורום הזה מדברים רק על התאבדות. מעניין למה, כל נושא אחר נחסם!

חלק ממאפייני גיל ההתבגרות, זה עיצוב האישיות והדעה העצמאית. יש נוער שקשה לו להביע את דעותיו וכך לפתח אישיות בפורומים אחרים/מבוגרים. זאת הבמה הראויה לדעתי.

בנוסף, מה שמשתמע מנעילת השרשורים העוסקים בנושאים קצת שונים, הוא שבעצם אין לנו תשובות, או אולי אנחנו לא מסוגלים להתמודד עם הבעיות המועלות (ואתה כתבת את זה במפורש בהודעתך "אין זה הוגן להשתלח בבני נוער שלא תמיד מסוגלים להתמודד עם דעות כה שונות וקיצוניות". מה זאת אומרת?! בוודאי שיש שמסוגלים להתמודד בקלות), וכן עלולים לחשוב שאתה מפחד לחשוף את הנוער למציאות מסוימת (ובעצם "מסתיר" מהם כביכול את האמת). במיוחד הרגיז אותי המשפט האחרון - "יש אנשים שהשלום...ומסתיר מהם את האמת". רגע, איזו אמת? קבעת עובדה - מה אמת ומה שקר - במשפט אחד תמים, בלי לתת הסברים. ואם זה לא מובן מאליו למישהו?

בקיצור, תן לאנשים להתבטא ולהועיל לעצמם. תן לאנשים להפתח לדעות מנוגדות ובכך לחזק את שלהם.

אה, וגם...אוסנת

לי זה היה ברור מלכתחילה שהוא טרול, ובכ"ז פתחתי את הנושא.

יש אנשים שמתביישים להעלות נושאים שאמורים להיות כ"כ מובנים, או שעקב פתיחת הנושא התהיות התחילו לצוץ להם...

אז מה אם מר עודד סתם פרובוקטור וזה לא יועיל לו. זה יועיל לאחרים.

אני עם אוסנת...~~אני~~
דווקא מפני שאלו הדברים הכי מוזרים, טרוליים,  וכד'- צריך לדבר עליהם. אנחנו לא רוצים להיות בועה מסוגרת, ולכן מותר לדבר על הכל.
נכון היה ברור שהוא טרולהרועהאחרונה

ובגלל הסיבות שהבאת נתתי לאנשים לענות בשלב מסוים לענ"ד מיצינו, נתנו תשובות לעצמנו והדבר היחיד שנשאר זה הפרובוקציה..

אם מישהו חושב שטעיתי כשנעלתי הוא מוזמן למסר"ש ולהסביר למה.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך