אוקי אז פתחתי ניק אנונימי.. אשמח אם תעזרו לי.אנונימי122

אז ככה, אני בת, אני בת 16 וחצי. 

בקיץ שהיה הגעתי ממניעים כאלה ואחרים לגור אצל סבתא שלי באיזו עיר בגליל, אצל סבתא שלי אני מאד אוהבת להיות אבל ישלי דודה שנייה שגרה קרוב שהיא בעייתית.. באמצע שנה הגעתי אליה וקרה מקרה שאמרתי לעצמי שאנמצב שאני פוגשת אותה שוב למה זה היה סיכון בשבילי. לכן לפני שהגעתי לסבתא שלי ווידיתי שהיא לא תהיה ושהיא לא תדע שאני מגיעה. מפה לשם פליטת פה של בת דודה שלי היא ידעה שאני באה וכשהגעתי לסבתא שלי היא כבר היתה שם.. ובאותו רגע שהיא הגיעה הגיעו גם כל הצרות.. עברתי את השבועיים הכי קשים בחיים שלי, הייתי חסרת אונים ולא ידעתי מה לעשות, אני לא רוצה לומר מה היה מפאת כבוד המקום.. אבל אני רק אגיד שתבינו את הרקע, היא שידלה אותי לעשות דברים עם ידידים שלה וכוכו.

סבלתי ממש בשבועיים האלה, בכיתי בלב כל היום. בחיים לא חשבתי שאני אעשה דברים כאלה.

אוקי, עברו השבועיים האלה (השבח לאלללל) וחזרתי למקומי, הייתי במצב נפשי ממש קשה ולא רציתי לספר להורים שלי כלום.. ידעתי שזה ישבור אותם וגם פחדתי מהדודה שלי ועוד כמה סיבות. מפה לשם חברה ממש ממש טובה שי שמה לב שמשהו עובר עלי ושיכנעה אותי לספר לה.. הקלטתי לה הקלטה של איזה 10 דקות של כל מה שקרה.. והיא לא יודעת למה ומה עבר לה בראש החליטה שהיא מספרת אתזה לעוד 4 חברות שלי ולמורה שהיא בכלל לא שלי וליועצת והעובדת סוציאלית שאנלי מושג מה עבר בראש אבל הם גם שמעו את ההקלטה.

וזה הגיעה להורים שלי.

ואני הודעתי להם שאנמצב שאני חוזרת לבית ספר בגלל. דבר ראשון שהכיתה ששלנו קטנה וכל החברות הקרובות שלי ידעו מימה שקרה (זה הגיע גם לאלו שפחות קרובות) וגם לרב ואני גם מבושה וגם מעוד כמה דברים לא רוצה לחזור. \

השאלה היאאאא- 

מה אתם הייתם עושים?

לא ככ הבנתי. מוזמנת באישי בכיףהאלן

נשיקה חיבוק.

הולכת לטיפול אצל העובדת הסוציאליתמישהי=)
טוב מאוד שחברה שלך עשתה מה שאת לא עשית
ומובן לגמרי למה לא עשית
אבל עכשיו ככה זה המצב שאנשים מבוגרים יודעים מה קורה ובעז"ה תלכי לטיפול וירד לך מהלב הסיפור הזה
את לא אשמה בכלום
זה עוד נק חשובה
ואני מקווה בשבילך שיטפלו בדודה הנוראית הזו כמו שצריך ויתקשרו חמשטרה
את.. תני למבוגרים לטפל בך
זה מותר וזה בסדר
ותבקשי מהמורה או משהו שתדבר איתם שלא יזכירו אפילו ברמז לידך מה שקרה
או שתגידי להטרים שלך שאת מתביישת לחזור או מפחדת או אנערף מה..
^^^^^^ענבל
^^^^ כל מילה!!!אהבת ישראל!!

וחיבוק ענק!!!!

המון בהצלחה!

וגם זה נראה כמו מעשה ידי האח הקטן שליהגיגים בע"מ

איזה גועל נפשנצח
תדעי לך שדודה שלך ממש פושעת. אני חושב שאין סליחה על דברים כאלה. תתעודדי צדיקה אלוקים ינקום בה כמו שמגיע לה. בקשר לחברה שלך אני חושב שזה בשכל לומר למורה יועצת וכדו אבל לספר לעוד בנות זה ממש מגעיל. אני במקומך לא הייתי ממשיך להיות בקשר עם הבחורה. נכון שהיא רצתה את טובתך אבל... היא סוג של בגדה בך. בהצלחה.
רוצה לדבר באישי?א"י שלנו לעד

לבינתיים מה שאני חושבת שזה טוב שההורים יודעים מזה אבל זה באמת לא בסדר שהחברה שלחה לעוד בנות... ובאמת כדאי שתלכי למישהו שיוכל לעזור לך ולהוציא אותך מזה

לא ככ הבנתי..שים לב לנשמה
ממה שכן הצלחתי להבין.. חברה שלך באמת רצתה רק בטובתך.. באמת לא יפה שהיא סיפרה לעוד בנות וכו אבל כן זה היה צריך להגיע להורים ולמי שיכול לעזור לך..
אפשר באישי אם באלך.. תרגישי חופשיי
וגם זה נראה כמו מעשי ידי אחי הקטןהגיגים בע"מ

אאתם יודעים מה אני עומד לכתוב, אז למה לכתוב את זה?הגיגים בע"מ

וזה מזכיר לי סיפור שהולך ככה:

לפני שנים רבות היו היה אדם. שילד בן. הוא רצה לכתוב לאביו שנולד לו בן. אבל מילים שוות כסף אז הוא חיפש דרך לקצר. הוא חשב לכתוב ככה: "שלום אבא. נולד לי בן תאריך הזה והזה. אתה מוזמן לברית שתהיה בתאריך הזה  והזה 

באהבה מבנך שלמה" (נגיד שככה קראו לו). ואז  הוא חשב איך לקצר את זה:

1) "שלום אבא" הרי כתוב בסוף בנך אז מיותר לכתוב אבא. נוותר על זה

2) "נולד לי בן" הרי ברור שנולד לי בן. אחר למה הייתי כותב? נוותר על זה

3) "בתאריך הזה והזה" הרי כתוב התאריך של הברית. אבא יודע חשבון. נוותר על זה.

4) "אתה מוזמן לברית" הרי ברור שהוא מוזמן. נוותר על זה

5) "שתהיה בתאריך הזה והזה" הרי כתוב מתי הייתה הלידה. אבא יודע חשבון. נוותר על זה

6) "באהבה" הרי אבא יודע שאני אוהב אותו. נוותר על זה.

7) "מבנך שלמה" הרי כתוב על זה מי המוען. נוותר על זה

שלח מכתב ריק"

לא ככ הבנתי, אם את רוצה באישי אשמח לעזורבאה והולכתאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך