אז ככה, אני בת, אני בת 16 וחצי.
בקיץ שהיה הגעתי ממניעים כאלה ואחרים לגור אצל סבתא שלי באיזו עיר בגליל, אצל סבתא שלי אני מאד אוהבת להיות אבל ישלי דודה שנייה שגרה קרוב שהיא בעייתית.. באמצע שנה הגעתי אליה וקרה מקרה שאמרתי לעצמי שאנמצב שאני פוגשת אותה שוב למה זה היה סיכון בשבילי. לכן לפני שהגעתי לסבתא שלי ווידיתי שהיא לא תהיה ושהיא לא תדע שאני מגיעה. מפה לשם פליטת פה של בת דודה שלי היא ידעה שאני באה וכשהגעתי לסבתא שלי היא כבר היתה שם.. ובאותו רגע שהיא הגיעה הגיעו גם כל הצרות.. עברתי את השבועיים הכי קשים בחיים שלי, הייתי חסרת אונים ולא ידעתי מה לעשות, אני לא רוצה לומר מה היה מפאת כבוד המקום.. אבל אני רק אגיד שתבינו את הרקע, היא שידלה אותי לעשות דברים עם ידידים שלה וכוכו.
סבלתי ממש בשבועיים האלה, בכיתי בלב כל היום. בחיים לא חשבתי שאני אעשה דברים כאלה.
אוקי, עברו השבועיים האלה (השבח לאלללל) וחזרתי למקומי, הייתי במצב נפשי ממש קשה ולא רציתי לספר להורים שלי כלום.. ידעתי שזה ישבור אותם וגם פחדתי מהדודה שלי ועוד כמה סיבות. מפה לשם חברה ממש ממש טובה שי שמה לב שמשהו עובר עלי ושיכנעה אותי לספר לה.. הקלטתי לה הקלטה של איזה 10 דקות של כל מה שקרה.. והיא לא יודעת למה ומה עבר לה בראש החליטה שהיא מספרת אתזה לעוד 4 חברות שלי ולמורה שהיא בכלל לא שלי וליועצת והעובדת סוציאלית שאנלי מושג מה עבר בראש אבל הם גם שמעו את ההקלטה.
וזה הגיעה להורים שלי.
ואני הודעתי להם שאנמצב שאני חוזרת לבית ספר בגלל. דבר ראשון שהכיתה ששלנו קטנה וכל החברות הקרובות שלי ידעו מימה שקרה (זה הגיע גם לאלו שפחות קרובות) וגם לרב ואני גם מבושה וגם מעוד כמה דברים לא רוצה לחזור. \
השאלה היאאאא-
מה אתם הייתם עושים?