אוקי אז פתחתי ניק אנונימי.. אשמח אם תעזרו לי.אנונימי122

אז ככה, אני בת, אני בת 16 וחצי. 

בקיץ שהיה הגעתי ממניעים כאלה ואחרים לגור אצל סבתא שלי באיזו עיר בגליל, אצל סבתא שלי אני מאד אוהבת להיות אבל ישלי דודה שנייה שגרה קרוב שהיא בעייתית.. באמצע שנה הגעתי אליה וקרה מקרה שאמרתי לעצמי שאנמצב שאני פוגשת אותה שוב למה זה היה סיכון בשבילי. לכן לפני שהגעתי לסבתא שלי ווידיתי שהיא לא תהיה ושהיא לא תדע שאני מגיעה. מפה לשם פליטת פה של בת דודה שלי היא ידעה שאני באה וכשהגעתי לסבתא שלי היא כבר היתה שם.. ובאותו רגע שהיא הגיעה הגיעו גם כל הצרות.. עברתי את השבועיים הכי קשים בחיים שלי, הייתי חסרת אונים ולא ידעתי מה לעשות, אני לא רוצה לומר מה היה מפאת כבוד המקום.. אבל אני רק אגיד שתבינו את הרקע, היא שידלה אותי לעשות דברים עם ידידים שלה וכוכו.

סבלתי ממש בשבועיים האלה, בכיתי בלב כל היום. בחיים לא חשבתי שאני אעשה דברים כאלה.

אוקי, עברו השבועיים האלה (השבח לאלללל) וחזרתי למקומי, הייתי במצב נפשי ממש קשה ולא רציתי לספר להורים שלי כלום.. ידעתי שזה ישבור אותם וגם פחדתי מהדודה שלי ועוד כמה סיבות. מפה לשם חברה ממש ממש טובה שי שמה לב שמשהו עובר עלי ושיכנעה אותי לספר לה.. הקלטתי לה הקלטה של איזה 10 דקות של כל מה שקרה.. והיא לא יודעת למה ומה עבר לה בראש החליטה שהיא מספרת אתזה לעוד 4 חברות שלי ולמורה שהיא בכלל לא שלי וליועצת והעובדת סוציאלית שאנלי מושג מה עבר בראש אבל הם גם שמעו את ההקלטה.

וזה הגיעה להורים שלי.

ואני הודעתי להם שאנמצב שאני חוזרת לבית ספר בגלל. דבר ראשון שהכיתה ששלנו קטנה וכל החברות הקרובות שלי ידעו מימה שקרה (זה הגיע גם לאלו שפחות קרובות) וגם לרב ואני גם מבושה וגם מעוד כמה דברים לא רוצה לחזור. \

השאלה היאאאא- 

מה אתם הייתם עושים?

לא ככ הבנתי. מוזמנת באישי בכיףהאלן

נשיקה חיבוק.

הולכת לטיפול אצל העובדת הסוציאליתמישהי=)
טוב מאוד שחברה שלך עשתה מה שאת לא עשית
ומובן לגמרי למה לא עשית
אבל עכשיו ככה זה המצב שאנשים מבוגרים יודעים מה קורה ובעז"ה תלכי לטיפול וירד לך מהלב הסיפור הזה
את לא אשמה בכלום
זה עוד נק חשובה
ואני מקווה בשבילך שיטפלו בדודה הנוראית הזו כמו שצריך ויתקשרו חמשטרה
את.. תני למבוגרים לטפל בך
זה מותר וזה בסדר
ותבקשי מהמורה או משהו שתדבר איתם שלא יזכירו אפילו ברמז לידך מה שקרה
או שתגידי להטרים שלך שאת מתביישת לחזור או מפחדת או אנערף מה..
^^^^^^ענבל
^^^^ כל מילה!!!אהבת ישראל!!

וחיבוק ענק!!!!

המון בהצלחה!

וגם זה נראה כמו מעשה ידי האח הקטן שליהגיגים בע"מ

איזה גועל נפשנצח
תדעי לך שדודה שלך ממש פושעת. אני חושב שאין סליחה על דברים כאלה. תתעודדי צדיקה אלוקים ינקום בה כמו שמגיע לה. בקשר לחברה שלך אני חושב שזה בשכל לומר למורה יועצת וכדו אבל לספר לעוד בנות זה ממש מגעיל. אני במקומך לא הייתי ממשיך להיות בקשר עם הבחורה. נכון שהיא רצתה את טובתך אבל... היא סוג של בגדה בך. בהצלחה.
רוצה לדבר באישי?א"י שלנו לעד

לבינתיים מה שאני חושבת שזה טוב שההורים יודעים מזה אבל זה באמת לא בסדר שהחברה שלחה לעוד בנות... ובאמת כדאי שתלכי למישהו שיוכל לעזור לך ולהוציא אותך מזה

לא ככ הבנתי..שים לב לנשמה
ממה שכן הצלחתי להבין.. חברה שלך באמת רצתה רק בטובתך.. באמת לא יפה שהיא סיפרה לעוד בנות וכו אבל כן זה היה צריך להגיע להורים ולמי שיכול לעזור לך..
אפשר באישי אם באלך.. תרגישי חופשיי
וגם זה נראה כמו מעשי ידי אחי הקטןהגיגים בע"מ

אאתם יודעים מה אני עומד לכתוב, אז למה לכתוב את זה?הגיגים בע"מ

וזה מזכיר לי סיפור שהולך ככה:

לפני שנים רבות היו היה אדם. שילד בן. הוא רצה לכתוב לאביו שנולד לו בן. אבל מילים שוות כסף אז הוא חיפש דרך לקצר. הוא חשב לכתוב ככה: "שלום אבא. נולד לי בן תאריך הזה והזה. אתה מוזמן לברית שתהיה בתאריך הזה  והזה 

באהבה מבנך שלמה" (נגיד שככה קראו לו). ואז  הוא חשב איך לקצר את זה:

1) "שלום אבא" הרי כתוב בסוף בנך אז מיותר לכתוב אבא. נוותר על זה

2) "נולד לי בן" הרי ברור שנולד לי בן. אחר למה הייתי כותב? נוותר על זה

3) "בתאריך הזה והזה" הרי כתוב התאריך של הברית. אבא יודע חשבון. נוותר על זה.

4) "אתה מוזמן לברית" הרי ברור שהוא מוזמן. נוותר על זה

5) "שתהיה בתאריך הזה והזה" הרי כתוב מתי הייתה הלידה. אבא יודע חשבון. נוותר על זה

6) "באהבה" הרי אבא יודע שאני אוהב אותו. נוותר על זה.

7) "מבנך שלמה" הרי כתוב על זה מי המוען. נוותר על זה

שלח מכתב ריק"

לא ככ הבנתי, אם את רוצה באישי אשמח לעזורבאה והולכתאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך