חייבת עזרה !בת-מלך!

בחופש הגדול החלפתי מסמארטפון לפלאפון מקשים, חשבתי שלא יהיה לי קשה (למרות שהייתי מכורה לסמארטפון..) בהתחלה לא הייתה לי בעיה, רק לאחרונה פתאום ממש קשה לי.. אני מרגישה שאני חייבת וואטסאפ ואת כל השאר.. אני לא יודעת מה לעשות. כל האחים שלי עם סמארטפונים ואני מרגישה שעשיתי את הטעות הכי גדולה שאפשר..עצוב ואין לי אפשרות לחזור לסמארטפון כי כבר נתנו אותו לאח שלי.. קרה למישהו? אני לא יודעת מה לעשות..חושב

נסי לרכך את ההפסקההפואנטה
את יכולה להשתמש מדי פעם בפלאפון של אחד מבני המשפחה. אם זה לווצאפ או סתם משחק/סרטונים ..

אולי אם תתחברי למחשב יותר זה יקל, רק תזהרי לעשות בו שימוש מופרז ולהתמכר.
צדיקה!א"י לעמ'י
בזמן שקשה לך נסיי אולי לעשות משו אחר שאת אוהבת ..
חוץ מפלאפון.
עשית צעד ענק! אשרייך!!
^^^^^^^^^חידוש

ממש כל הכבוד לך

בטוח שלא תתחרטי על זה

אין כל כך מה לעשותסניורה

אשרייך שעברת למקשים!

הזמן עוזר.. לאט לאט תתרגלי.

אני גם עברתיעברי אנכי
כי הייתי מכור. הייתי כל היום בווצאפ. כאילו.. תכלס לא עשיתי כלום בטלפון חוץ מווצאפ.
השיא שלי זה 9.5 שעות ביום בווצאפ. ובהתחשב בעובדה שבאותו למלה ישנתי 5 שעות.... (הורדתי אפליקציה שמראה כמה זמן ביום המסך דולק)

זה קשה. ואולי מרגישים מנותקים. ובהתחלה אני סתם פתחתי את הטלפון. מחכה להודעות.. ואין.
אבל עכשיו, אני שמח שעשיתי את זה.
זה באמת לא ככ קשה.
ואפשר לדבר בטלפון.. זה ממש אחלה.

אני החלפתי בערב שבועות
בהצלחה!
אשרייך י'צדיקה
......רגע שלם

דבר ראשון כל הכבוד!!! אני גם ברוך ה' עברתי השנה למקשים, בהתחלה היה לי קצת מוזר, ממש מוזר, אנחנו כל הזמן רגילים לפתוח את הטלפון ולצפות להודעות ולריגושים, ופתאום אין את זה... גם לי זה היה ככה בהתחלה, אבל עם הזמן מתרגלים למצב, וזה באמת כלכך שווה את זה!!!

אני אישית עשיתי את זה בהדרגה, היה טלפון מגע ואז מחקתי את הוואצפ , ומחקתי אפליקציות מסוימות, אחר כך נשארתי רק עם  הודעות, יוטיוב וכו... ואז עברתי למקשים... זה היה בתהליך ואני שמחה על השינוי שעברתי.

זה מדהים, להוכיח לעצמך שאתה מסוגל לדברים שהרבה לא מסוגלים, אתה הופך להיות אנושי יותר, אני מרגישה יותר אנושית, נניח כמה חברות עלינו לאוטובוס, כולן ישר מוציאות אוזניות וטלפון, שומעות שירים מתנתקות מהעולם, ואני יושבת לי, נהנת מהרוגע ומהשקט, לא כל שניה בודקת מה שלחו לי ומה קרה...

זה באמת דבר מדהיםםם!!! את תרגישי חרטה בכלל

בהצלחה ענקית צדיקה אשריך ואשרי חלקךחושף שיניים

תודה!!בת-מלך!

באמת שמש עזרתם לי ועודדתם אותי..חיוך שנה טובה !!

וואו!! שכוייח! זה באמת קשה!קופקליפטוסאחרונה

זה באמת קשה! מניסיון (גם אני עשיתי את זה שנה שעברה... )

אשריכם ישראל!!!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך