כולם קיבלו המוציא?
אמממממח, כןןןןןןן!
בתיאבון לכולם שנה טובה לכולם הכי מתוקה שיכולה להיות, ברוך ה' הבית הזה המעט שמחזיק את המרובה.
הרבה נדחסו פה. כרסטיאנה המטפלת של אמא פעם ראשונה, כריסטי! יו פיל גוד? יס יס, אני לדבר עברית, אני בסדרית!
כעבור רבע שעה
סבתא: מי זה הבחור שמה, אני לא מכירה? אמא, זה צביקה פשוט גבהה וגם יש לו זקן קצר.
חשבתי לרגע שאולי ציבי הביאה מישהו...?!
אבא זאב, בראבו לסבתא גולד!!! תמחאו לה כפיים על זה שהיא מעוררת את היפיפיה שלנו [ציבי הרמז של סבתא מובן]!
אוואו אומרת דודה ריבקי: ציביה את בעניין, בהנהנת בראש!!! את לא יודעת יש מאגר בחורים, יש לי הרבה בחורי עלם!!!
את יודעת למשל זה שלמד איתך בגן שושנה והימשיך לטרום חובה הוא פנוי עדיין!!!!
גם זה, שאבא שלו נכה צה''ל! מתערבת אמא לודמילה, נכה, תגידי מה עובר עלייך, הבת שלי עם בן של נכה!!!
זאב האבא, לודמי, מה קרה? אבא שלך היה לוחם גדול בתש''ח יאמר לזכותו, גם היה נכה עד....
יפתח חיים מהחטיבה בישיבה: תגידו למה אתם קובעים לציביה, לה יש זכות להגיד משהו?!
ציביה אווו, הנה החכם מכל אדם:
ובכן כדי לעצור את כל הטררררם!!!! כאן בשולחן החג!!! אני מבקשת להפסיק מיד, די אני לא הנושא של ר''ה או כל חג שהמשפחה מתכנסת למענו שנה אחרי, תחליפו נושא!!!!!
האבא זאב: האמת את צודקת, היא ביקשה! נכבד אותה זהו לודמי אפשר עוד דבש.... תודה!, [ציבי !אפשר לדבר איתך אח''כ נכון].
ממשיך אבא ארשת, ארשת שפתינו... מאזין, שמעתם את החזן....פפפפי/שששש?!
השלימו את ההמשך
--------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
זוועה. ה ירחם עלינו ויציל אותנו מכל רע כזה או דומיו.