המצעד הגדול של ריעות ונסיופ!ריעות.
הנה אנחנו כאן, באולפן שבקרית מלאכי, משמיעים לכם את המוזיקה הטובה של השנה.
לפני שנתחיל הייתי רוצה לציין את הזמרת נורית גלרון, שחידשה את השיר זה הגשם ממש לאחרונה. החידוש יפהפה ומומלץ ביותר.
אז מה יהיה לנו היום?
ארבעה עשר שירים, כל אחד עומד בפני עצמו כמיצג של הטוב שקיים בעולם המוזיקה.
ומי יודע, אולי גם נחשוף כאן את איש השנה במוזיקה?
היכונו היכונו, מקום 14!ריעות.
למקום הארבעה עשר הגיע השיר כפרה של נצ'י נצ', שיר חדש ומקסים מבית היוצר של מי שזכה במקום הראשון במצעד של גלגלצ.
מילה ממני: שמעתי אותו מעט מאוד פעמים, אבל לנצ'י נצ' שמור מקום חם מאוד בלב שלי.
תודה ריעות.
אני יודעת, אני יודעת, אתם רוצים את השירים.ריעות.
וול, להפנות ליוטיוב זו בעיה. אז אני קוראת לכם, האנשים שיכולים, להעלות לכאן את השירים כקובץ/ קישור ליוטיוב/ שניהם. מי שירצה את המילים, אשלח לו באישי.
לא קישורים ליוטיוב. קבצים. יש פה רימון שעות של אמת.

קבצים אני בכל מקרה אשלח אחרי החגריעות.
יאיי. תודהשעות של אמת.

הוואליה2
חיכיתי למצעד שלך.

<דרך אגב, מה את עושה בקרית מלאכי? אני מכירה אנשים משם>
אני גרה שם. את מי את מכירה?ריעות.
אממ באישי.. טוב?אליה2
מחכה לךריעות.
קבלו אותו בתופים ובמחולות- מקום 13!ריעות.
למקום השלושה עשר במצעד שלנו הגיע השיר הכל, מאת אביאור מלסה. אי אפשר לשכוח את הפזמון שלו ואת זה שהוא הופיע בקרית מלאכי.
מילה ממני: הביצוע עצמו לא קסום, וגם המילים לא בשמיים, אבל משהו בשיר הזה משמח אותי.
כל המשפחה המורחבת שלי מזייפת אותו זה קורע!!!!ביחד ננצח

קצת תיוגים של אנשים שביקשוריעות.
הי תודה.נקודונת.
עוקבת אחרי זה לגמרי.
אני אוהבת את השרשורים האלה שלך.
הנה הוא הגיע, מקום 12!ריעות.
למקום השנים עשר הגיע השיר אור בצל של אביתר בנאי. טוב, כמעט כולנו אוהבים את אביתר. וזה שיר באמת מורכב ויפהפה.
מילה ממני: לא שמעתי את כל האלבום כי אף אחד לא קנה לי אותו, אבל מבין הסינגלים הוא האהוב עליי.
יאו שיאו יאו! מקום 11!ריעות.
למקום האחד עשר הגיע השיר גלגל מסתובב של עידן רייכל. שיר מקסים שכולנו אוהבים, והבן של לא אחר מאשר עידן רייכל, שהוא ללא ספק אדם שיודע מהם פרויקטים, אם אתם מבינים על מה אני מדברת.
מילה ממני: יותר משהשיר הזה מרגש, יש בלחן שלו משהו מהגאונות.
הוא כבר כאן- מקום עשירי!ריעות.
למקום העשירי הגיע הדואט סיפור ישן, מאת עומר אדם ולירן דנינו. דואט שללא ספק סחף את הארץ שלנו, וזכה לקאבר מקסים של אגם בוחבוט.
מילה ממני: אתם יודעים מה דעתי לגבי עומר אדם, אבל אין ספק שלירן דנינו עושה לו טוב, ושהשיר הזה מלווה אותי ברגעים בלתי נשכחים.
מקום תשיעי!ריעות.
למקום התשיעי הגיע השיר למה אתה למטה של אריק ברמן. השיר יצא רשמית השנה, אבל כולנו הכרנו אותו כבר לפני שלוש שנים. אריק ברמן הוא יוצר בחסד, ולמה אתה למטה הוא אחד מהשירים הטובים יותר שלו.
מילה ממני: אולי לא הפרזתי מספיק מקודם. אריק ברמן הוא גאון.
למה כל השירים פה עם רימון??שעות של אמת.

אין לי מושג ריעות.
כי הם לא שירים דוסים?גלידת לימון

ואני מביאה את זה מיוטיוב שרימון חוסם לפעמים

רימון חוסם לי הכל. דפוק.שעות של אמת.

רימון בזמן האחרון חוסם את כל יוטיובעמירם

על איזה רמה?נקודונת.
אני על ההכי נמוכה ולא חוסם כלום.
אז שלי על גבוהה..שעות של אמת.

מקום שמיני!ריעות.
למקום השמיני הגיע השיר אישה של גבר אחד, ששר עומרי גליקמן כסולן של להקת התקווה 6. הוא לא מוכר כמו שירים אחרים, אבל זה בהחלט פספוס.
מילה ממני: בואו לא נשכח את ההופעה המטורפת לפני כחודשיים ומחצה. השיר עוד לא יצא אז, אבל אין ספק שבזכות ההופעה אני מכירה אותו.
מקום שביעי!ריעות.

למקום השביעי הגיע השיר זהרה של מירי מסיקה. שיר ממש חדש בערבית, של הזמרת שכולנו מתים להיות החברה הכי טובה שלה.

מילה ממני: כמה רגש, כמה עוצמות.

מקום שישי!ריעות.
למקום השישי הגיע השיר 26 מאת נתן גושן, הקראש של כולנו. שיר סוחף ומטלטל.
מילה ממני: אנחנו אוהבים את נתן. מאוד. והשיר הזה... כל כך הרבה אנשים חשובים אוהבים אותו. כל כך הרבה ממני בכה בגללו.
החמישייה הפותחת! מקום חמישי!ריעות.
למקום החמישי הגיע השיר לילותיי של יובל דיין. שיר שהוא גם מנגינה, גם סיפור וגם המון המון רגש.
מילה ממני: השיר הטוב ביותר שלה. ייזכר לנצח כשיר שפירק בי משהו.
מקום רביעי!ריעות.
למקום הרביעי הגיע השיר תמיד חלמתי של אליעד. שיר שללא ספק לא מספיק אנשים מכירים אותו.
מילה ממני: הוא לא תפס אותי על ההתחלה, אבל לדברים הטובים שהם לא אהבות גדולות לוקח זמן להיכנס ללב. ותודה לאחותי שמביאה שירים מהאולפנא.
מקום שלישי קולולולולולוש!ריעות.
למקום השלישי, שפותח את שלישיית הגמר שלנו, הגיע השיר אל תפסיקי לרקוד, של ניב דמירל. שיר חדש מהשבועות האחרונים, מתאים לנסיעות, או לפחות ככה אני חווה אותו.
מילה ממני: הייתה בי רתיעה בפעם הראשונה. משהו שם מחפיץ? אבל אנחנו לא קיצוניים, אז לא בחנתי את זה לעומק. בינתיים אני נהנית.
איזה מתח, איזו דרמה, מקום שני!ריעות.
למקום השני והמכובד הגיע השיר כל הזמן הזה של נצ'י נצ'. הוא הגיע למקום הראשון במצעד של גלגלצ, והגיע למקום השני אצלנו. זה שיר מיוחד, פוגע ונוגע, שחוץ מאימא שלי כולם אוהבים.
מילה ממני: אני. מאוהבת. בשיר הזה!
אמא שלי גם לא אוהבת..שעות של אמת.

ואיפה השיר במקום הראשון?נקודונת.
בשרשור נפרדריעות.אחרונה

חפשי הכול עוד לפניי

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך