פרויקט "בינו שנות דור ודור"הגיגים בע"מ

לפני כמה זמן התחלתי לכתוב משהו שאני קורא  לו "בינו שנות דור ודור". עד עכשיו כתבתי למגירה. אבל הגעתי למסקנה שאם אני יכתוב למגרה אני לא יתמיד ואני לא יקבל ביקורת אז אני לא לא יוכל להשתפר. ועוד שאם יקראו את זה יכול להיות שמישהו ימצא בזה תועלת.

לכן אני מפרסם את זה פה. אם אתם חושבים שפה זה לא מתאים או שבמה  אחרת מתאימה יותר בבקשה תכתבו לי בפורום במסר או בשיחה . בכל דרך שנוחה לכם.

מה שאני כותב פה הלכה למעשה זה מסובך להסביר. אפשר לקרוא לזה "תולדות העולם". אבל אני מנסה לפרט את התאוריה שמשפיעה על המעשים של כל אחד מהגורמים.

עדיף שפשוט תנסו לקרוא. אני לא טוב בלהסביר.

אני רק רוצה  לציין שיש המון מקורות שאני מתבס עליהם. אבל אני לא רוצה לפפגוע בשטף. אז אני לא מציין אותם.

אם אתם רוצים לדעת את המקורות שלי. אז תגידו. אין לי בעיה להגיד.

ואם יש לכם מקורות שסותרים את דברי אז בבקשה תכתבו ולא תשאו עלי חטא 

(וסליחה על הניסוח המבולבל)

הפרק הראשוןהגיגים בע"מ
עבר עריכה על ידי בדרך אליו בתאריך כ"א בתשרי תשע"ח 09:29
עבר עריכה על ידי בדרך אליו בתאריך כ"א בתשרי תשע"ח 09:28

לפני 5,770  ומשהו שנים ה' החליט לברוא עולם.

אין לי מושג למה. ולמיטב ידיעתי לאף אחד כיום אין מושג למה.

לשם כך ה' כביכול פינה מחלל ריק בתוך עצמו. מקום שחופשי כביכול מרצונו של ה' .

לפיכך אפשר להגיד שלמקום הזה יש רצון משלו.

ואז הה' התחיל לעצב את החלל כרצונו.

אבל הרצום של המקום. שמעכשיו אני יקרא לו טבע. לא נעלם ולא נאלם

והוא חוזר ומתגלה שנית ביום שלישי. באותו היום  ה' רצה שהעולם יתקדם. אז הוא אמר לטבע שגם לעצים יהיה טעם. כטעם הפאיי. למרות שהעץ לא צריך את זה. העץ צריך שהפירות יהיו טעימים כדי שיאכלו אותם ויפיצו את הז רעים. לפחות חלק מהעצים משתמשים בתכניקה הזאת.

אבל שטעם העץ יהיה כטעם הפרי זה לחלוטין מיותר. אבל ה' רצה שהעולם יתקדם ולא רק יתקיים.

הטבע סרב לבקשה.

וה' לא הכריך אותו כי הרי ה' רצה שהטבע יהיה נפרד ממנו

נסתפק בזה עד שאני יקבל תגובות 

עדיין לא קיבלתי תגובות. אהם אהם, : 

@א-ל-ו-ל@אוהבת את כוולם@שים לב לנשמה@היוששש@קשה זה טוב @משיחנאו@קופקליפטוס@א"י לעמ'י@עברי אנכי@לורן@כהנא צדק!@מבסוטטט@זויתן@נפש חיה.@בוערת לא"י!!!@שמעון 

ובקיצור כולם. רק שאין לי כח וזמן לכתוב

טוב נו, לא יגיבו לי . אני ממשיךהגיגים בע"מ

לכן ה' המשיך בבריאה. אבל בים שישי , כשהבריאה הסתיימה, היה צריך פיתרון לבעיה. ולכן. הוא החליתת לברוא יצור מיוחד. שיקראו לא "אדם". האדם בייסודו אמוור להיות ולהראות כמו כל חיה אחרתת. כמוו עוד חלק בטבע. הוא נמצה בתוך הטבע. אבל, ה"אדם" אמור להיות מעעין שגריר של ה'. הוא אמור לפקח על הטבע . ולדעוג שהוא יתקדם.  בשביל זה ניתנה לו. יכולת "לשמוע" את ה'.  וכמו כן ניתנה לא רשות לנהל ולכפות את רצונו על הטבע. כמובן. הוא לא היה חיייב לעשות את מה שה' מצווה עליו. כמו שבואר לעיל. 

ה' ברא את האדם ואמר לו את כל הכתוב לעיל.

בעז"ה אני ימיך בהמשך היום.

הייתי תשוש מדי. ולמחורת אמא נסעה לחדר לידה.הגיגים בע"מ
עבר עריכה על ידי בדרך אליו בתאריך י"א בתשרי תשע"ח 08:36
עבר עריכה על ידי בדרך אליו בתאריך י"א בתשרי תשע"ח 05:54

לאחר מכן ה' הראה לאדם את החיות כדי שיתחבר אליהם ויוכל להנהיג טוב. ואדם אכן ראה אותם ואף קרה להם בשם. אבל  משהו לא עבד טוב.  האדם לא התחבר לחיות. ולכן ה' הגיע למסקנה שהאדם קרוב מדי אליו, ורחוק מדי מהטבע. ולכן. הוא אמר לאדם לישון. וכביכול לקח חלק מהאדם  יותר לטבע. כדי שתהיה שרשרת רציפה בין האדם לטבע. ואכן זה מה שהוא עשה. והוא גם הצליח. אבל זה ללא מספיק. צריך שהאדם יעשה משהו כי  פשוט הוא רצונו של ה' כדי שהעולם אכן יתקדם כרצונו של ה'. והעולם חייב להתקדם ככדי שלא יתנוון. יתתקדם ותוך כדי  ישאר באיזון. האיזון נובע מהפקודה הקודמת שה' נתן לאדם. והיא הייתה "לעבדה ולשמרה" אבל הפקודה הזאת לא יכולה לקדם את הטבע. כי הרי היי פקודה טבעית. הטבע  רוצה לשמור על עצמו. ולכן היה צורך בפקודה נוספת שתבטא את מלכות ה'. ותראה על ההתקדמות של העולם. הפקודה הייתה לא לאכול את הפרי של עץ הדעת. אכשיו העולם היה באמת מוכן.

נו כבר. מתי תסכימו להגיב לי???????????הגיגים בע"מאחרונה
עבר עריכה על ידי בדרך אליו בתאריך כ"א בתשרי תשע"ח 09:30

שלום. בואו נעשה הכירות עם הנחש. הוא נברא לדעתי ביום חמישי. בשם: "התנינים הגדולים".  המדע כיום יקרא לו: "דינוזאור". אבל בסיפור שלנו הוא נקרא "הנחש". שלום שלום. נעים מאוד.

אבל צריך לדעת שהנחש לא עומד בפני עצמו ועוד רגע אני ימשיך

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך