כמעט במאה...מה עושים?אומרים או ממשיכים?
עזרה-ה' הוא המלך-
כמעט במאה...מה עושים?אומרים או ממשיכים?
מקווה שזה לא אני
תלוי מיהי..קשה זה טוב :-)
....רגע שלם
אם הייתי במקומך אני חושבת שהייתי אומרת שזאת אני, זה באמת ממש מצחיק לגלות שיש מישהי שאת מכירה כאן... אבל זה מה שאני הייתי עושה, השאלה מה בא לך..![]()
וכמו שאמרו לפני תלוי גם איך היא תקבל את זה, אבל אם זאת חברה טובה אז לא חושבת שתהיה בעיה,
אבל בעניי שווה לך להגיד , כאילו למה לא? אתן חברות וזה...
שיהיה בהצלחהה!!
אני חושבת שתגידי להבלי רעיון לשם

תגידי לה ובהכי הכי גרוע- היא לא תאהב אתזה אז היא תחליף ניק...
תודה אבל-ה' הוא המלך-
מה אם היא תכעס? או שאני סתם מגזימה?
אז סתם תתחילי איתה שיחהבלי רעיון לשם
אני פחות מעדיפה את השיטה הזות כי זה סתם לא ככ ישר אבל אולי זה עדיף לך?
וואי אימאלה באותה בעיה כמוך.תשיב מקדש
אני ממש ממש לא הייתי רוצה שיזהו אותי. אני פה רק בגלל האנונימיות.
ואין לי מושג איך היא תגיב אם אני אגיד לה.
ואני גם לא רוצה להגיד לה כי אני לא רוצה שהיא תדע שאני פה.
אוף אני ממש לא יודעת מה לעשות.
יאווו-ה' הוא המלך-
איך שולחים מסר בלי שהיא תדע שזה אני?תשיב מקדש
משתמש אנונימי-ה' הוא המלך-
אבל אחותי, מה זה יעזור לך ולה לדעת שאת יודעת שהיא כאןקשה זה טוב :-)
או שפשוט תשמרי וזהו....
לדעתי (אם את מכירה אותי
) אני כן אשמח שיגעדו לי יהיה אוצ' בהתחלה אבל אחכ זה כבר סוד משותף וזורמים...נראלי. לא סגורה
אבל אם אני לא רוצה שהיא תדע שאני פה?תשיב מקדש
אני ממש לא רוצה שהיא תדע מי אני ושאני פה.
אז פשוט לשמור בלב ולא להגיד לה?
אם זה ככה וואלה נראלי...קשה זה טוב :-)
ממ לדעתי תפני אליהנסימי
וכזה באמצע שיחה תזרקי לה על הפורום הזה ושזה כזה עוזר לך ואז תגידי שהיא ראתה ניק שזה בדיוק
היא ואת כבר יודעת אך להעביר את זה ואז תגידי לה את שם הניק ומיד אחרי זה תגידי אבל אולי זה לא את
אני לא ממש יודעת ואולי זה כן את ואולי זה לא את ואכשהו תעבירי נושא ונקווה שהיא תבין את הרמז.
גם אני גיליתי שבת דודה שלי פה והיא יודעת שאני פה ואנחנו מתכתבות במסרים וזה קצת קשה כי
אחרי הכל אתה פה כי אתה רוצה אנונימיות וראיתי את התגובות שלה ולא ניראלי שהיא היתה רוצה שאני
ידע שהיא חושבת\רוצה\מרגישה\שואפת\מדמיינת\מפחדת\עברה דברים\וכו....כי היא כותבת את זה
בתור אנונימית ולא רוצה שיזהו אותה ולכן היא כותבת הכל בידיעה שאפחת לא מכירה אותה והיא לא
להתבייש מאפחד כי לא מזהים אותה פה וכל זה עד לרגע שזהינו אחת את השנייה פה
ולמען האמת גם אני לא ההיתי רוצה שהיא תדע על מה אני כותבת\פורקת\רוצה\שואפת\בוכה\עצובה\וכו וכו..
לא כי אני מפחדת שהיא תספר לכל הבנידודים אלא כי אני רוצה אנונימיות ושלא ידעו מי מאחורי המסך
באופן אמיתי
אז זה ממש יהיה יפה מצידך לידע אותה ברמז ושתחליף ניק או משהו וכך לא יקרה מצב שתגלי את סודותיה
ממשיכיםלא נשברים!
תודה רבה אני אנסה-ה' הוא המלך-
אומרים.סניורהאחרונה
זה פרטיות לאנשים.
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!