התגעגעתי.
אני פורק, בעזרת השם.
הכאב נשפך על המציאות מסביבך ומבחינתך לא תוכל להיות עם מישהי אחרת מבלעדיה... לא רציתי עוד בחורות מלבדה.
להזכר בצחוק המדבק שלה... במיוחד כשהיינו בפיק חזק של רגש...
ההתלהבות שלה וההערכה שלה כלפי הדברים שאני רוצה לעשות. בכתיבה שלי. במיוחד בראפ.
הרגעים האלו שפשוט לא יכולת לתאר את תחושת הסיפוק שאתה מרגיש באתו הרגע...
הרגעים האלו שאתה אומר לעצמך שהכרת אותה במקום כל כך לא מתאים לזוגיות המדהימה שלנו...(לא שהיינו זוג בישראל, חחח).
הרגעים הרומנטיים האלו בחורף שהיינו בפיק עצווום של רגש שיצרנו, בעזרת השם בכמה דקות.
למרות שנפרדנו לפני אולי ארבעה חמישה חודשים אני עדיין חושב עלייך מדי פעם.
הכאב העצום שאתה מרגיש בכל יום, עוקב אחריה ברשתות החברתיות ומקווה לראות פוסטים שהיא העלתה בידיעה שיכאיב לי במידה ואדע שהצלחת להמשיך הלאה ואולי גם לשכוח אותי.
את עדיין חושבת עליי? העלית את הפוסטים האלו בכוונה או שאני סתם אוכל סרטים? מה שהשארת בי, לא אשכח בעזרת השם. תזכרי ברגעים האלו ותשכנעי את עצמך שלא טבעתי בך חותם. את יודעת שכן טבעתי בך חותם, ברוך השם.
את זוכרת שנפרדנו ביום שני? או שזה היה שלישי? נפרדתי ממך וקיבלתי הלם. אבל היתה סיבה לזה, את בחרת להיות עיוורת, בחרת להתכחש לרגשות היית אחרת... הפכת מהחברה שלי, לזרה.
התנהגת לעתים בחוסר כבוד כלפיי שהוביל להתנגדות מהצד שלי שגרמה לנו לריבים. היית קנאית, אובססיבית כלפי דברים ולוקחת דברים שהחברה מגדירה "רציניים" יותר מדי רציני. לקחת אותי כמובן מאליו וזה גם הוביל לריבים. בשלב זה כבר הבנתי שאנחנו צריכים להיפרד. כמעט כל שיחה שלנו רציתי לעשות זאת אבל לא עשיתי. לא עשיתי זאת מפני שבאותן שיחות נזכרתי למה התאהבתי בך.
אז מערכת היחסים בינינו נגמרה לא טוב, ואפילו שלחת לי הודעה לבקש סליחה לקראת יום הכיפורים... אבל את יודעת שהסליחה הזאת היא בסך הכל עוד הודעה ולא באה ממקום אמיתי. אחרי הפרידה ניסית להשתמש בי כמשאב לנפח לך את האגו... ולא היה אכפת לך על מה זה יבוא. אז תלכי להתפלל כל יום ו"לשפוך את לבך" לפני הקב"ה כשאת משכנעת את עצמך שאת אדם טוב... אבל איך את מעיזה לנסות לקחת לי את מה שלא עזרת לי להשיג?(לקוח מתוך שיר מחו"ל) את אנוכית דוחה אני מקווה שכל המשחק המטומטם שלך יחזור אלייך בהפוכה.
האמת היא, שעכשיו, אחרי כל כך הרבה זמן אני בכלל לא רוצה אותך. עלית במחשבות שלי היום כתוצאה מפיוט יפה ששמעתי, ברוך השם. זוכרת ששרתי לך אתו?
אני לא רוצה אותך ולא צריך אותך, ברוך השם. לקחתי לעצמי תובנה כתוצאה מהקשר שלנו והפרידה, ברוך השם. התובנה היא כזאת:
"זה שאני רוצה אותך, לא אומר שאני צריך אותך".
בעזרת השם, אאמץ את התובנה לכל בחורה שארצה.
לילה טוב :]