בבקשה לא לשפוט אותי אם באלכם.
אז ככה, אני כיתה יא, משתדל להיות דוס וזה... ו..כמו כל אחד בגיל טיפש עשרה צריך שחנש שיבין אותי 
אממ.. אם זה טוב או לא טוב, זה לא המקום לדיון. אבל אני חי בחברה מעורבת (לא מבחירה). ביישוב יש רק בני עקיבא. פרשתי מהדרכה. אבל עדיין יש לי עוד מסגרות מעורבת רק שהן *הרבה* יותר דוסיות מבנע (כן.. דוסים ומעורב. זה משו מוזר כזה.. אבל באמת חבר'ה איכותיים)
אממ.. בהשפעת כמה גורמים.. החלטתי לקבל על עצמי להירגע עם הדיבור עם בנות. (ושוב, בבקשה בבקשה לא לשפוט, זה כמו שאני אגיד לכם לא לדבר עם כל שכן שני. זה נראלי הכי נורמלי) לפחות מיוזמתי, עד כמה שאפשר... (כי לא תמיד אפשר)
ובאמת.. בה התחלתי ובעה יהיה טוב.
אבל
הקרבתי בשביל זה דברים. דיברתי עם ילדה עם מידות ככ טובות והיא באמת נחמדה והכל.. דיברנו.. על החיים.. כן סוג של שחנש כזה.. לאיודע. זה לא שחנש רגיל. אבל בהחלט מותאם להגדרה של המילה "שחנש"
ו..וואלה. דיברתי עם ילדה הערב, אממ... מכיר אותה משנה שעברה. היא באמת ילדה טובה. מאוד דוסית. ו.. סתם.
אני רוצה מישו שיבין אותי. סביר להניח שהיא תצליח. לדבר על כל הקשיים והמכשולים בעבודת ה. לאיודע..כל זה.
היא גם.. היה ועדיין קצת יש לה את בעיה בדיבור עם בנים. היא מדברת איתי כי אני עוזר לה בשיעורי בית הרבה.. ופעם ב יוצא לנו לדבר כזה בכלליות. סתם. על העולם. דברים מעניינים. לא על עצמנו. (אתמול למשל.. בין היתר הסברתי לה על השתלשלות התושבע, משנה גמרא רשי וכו וכו)
ואמרתי לה אתמול קצת ש..וואלה באסה כי 1 2 3. והיא הבינה ודיברה איתי בגובה העיניים. לא בקטע של ביקורת אלא מתוך הזדהות (עד כמה שאפשר) ואכפתיות.
לכל מי שחושב, אני והיא זוג בעתיד - ממש לא. לא כי היא בעייתית. פשוט עם שאיפות אחרות בחיים. אני בטוח שבעלה יהיה מאושר. אבל אני לא האחד שמתאים להיות הוא... והיא גם יודעת מה השאיפות שלי. ככה שבאמת בקטע הזה הכל סבבה.
אז וואלה. באלי לפתוח כי אני רוצה להתקדם ונמאס לי לעמוד במקום. היא תבין אותי אני יודע. ואני חושב שהיא יכולה להיות ה'נודניקית הזאת' שתציק לי בשביל שאני לא אעשה שטויות, שתהיה שמחה כשאצליח ועצובה כשלא.
אבל מצד שני .. טוב יש לי מספיק סיבות למה לא.. אבל ההתלבטות שלי זה מה יותר חזק.
אני אתן פה קצת מהכווני מחשבה שלי למה לא..
1. ואל תרבה - זה לא הכי ענייני שבעולם, וכן, בכללי עדיף למעט בדיבור
2. (זה יותר מבחינתה) עם כמה שזה טוב לעזור לבן אדם, שזה אילו.. מצווה. יש חיוב, הלכה, שאומרת אסור. אז קודם נשמור על מה שאסור, ואחכ נעשה מצווה.
3. אני גם ככה רוצה להפסיק עם כל השחנשים האלה.. והמשפחה שלי כבר צוחקת עלי שאני כל היום בטלפון.
מקווה שהייתי מספיק מובה. אם לא - אני אוסיף משו בתגובות.
תודה מראש לכל העונים! ידוע שמצוות צריכות כוונה. אזשיםווי טוב!!
אששיו אתם מקיימים חסד - כי אתם עושים לי טוב!!
אשריכם!