אופפתפוזי

טוב, תקשיבו, אני הגעתי להחלטה שאני מתחזקת בזמן האחרון.

אני באמת באמת מתאמצת. ממש. אני כל כך מנסה להיות צדיקה..

אבל במקום שיהיה לי טוב אני רק מקבלת כאפות..

פעם הייתי פחות דוסית לצערי, והייתי מדברת חופשי עם הבנים בשבט והולכת עם חצאיות קצרות רצח וזה

אני קצת מתביישת להגיד אבל אין מה לעשות.. 

ישלי אח בסניף שהוא גם לא כזה דוס.. (יש לו חברה מפני חודש אוף למה ה' למה אני כזה אוהבתותו)

עכשיו אני לא מסתקלת כבר לכיוון של הבנים, לובשת חצאיות בברך (כי באמת ממש קשה לי אחרי מה שהייתי תחשבו כל הארון הולך לפח!!) אבל מה? במקום כל הכבוד- כל הבנות מסתקלות עלי כאילו עבר עלי משו נורא.. והבנים שלא נדבר..

ואפילו בבית אחשלי חושב שנדפק לי השכל, הוא מביא את חברה שלו לארוחות ערב ואני מתאפקת לא לבכות בכל פעם..

קיצור אחרי שבוע נכנסה אלינו מדריכה חדשה (המותק הישנה עזבה אוףףף) ותנחשו מי נכנסה?? כןן חברה של אח שלי!! בפעולת פתיחה היה מזעזע..

לא יודעת כבר מה לעשות החיים שלי כל כך קשים !

אמא לא מבינה מה קרה לי נהיה לה דוסית היא רוצה ללכת איתי לפסיכולוג פתאום ממש לא רוצה!!!!!! ואבא... אוף אני כל כך מתגעגעת אליו!!!

עבר כבר שנתיים מאז שנפטר מהסרטן הנוראי הזה....דייי באלי לשכוח

אוף החיים האלא כל כך קשים תעזרו לי.. כבר לא יודעת לאיפה להמשיך דייייייייייי

ה' אוף תעשה לי חיים יותר טובים אם זה ככה בגיל 12 וחצי מה יהיה בהמשך??

**תפוזי

אתם לא חייבים לענות כתבתי את זה די בשביל עצמי

וואי באמת תודה למי שענה זה ממש משמח לתודה!! אבלתפוזי

ניראלי המצב ניהיה רק יותר גרוע בכל יום שעובר

היום חברה שלי לקחה אותי לשחנש "רציני" ושעות מנסה להסביר באמת ברצינות כמה שאני עושה טעות.

והיא אמרה לי שמשהי יפה לא צריכה להתבייש בזה שהיא יפה ולהסתיר את הגוף שלה אלא לשמוח בזה ולהראות...

וואי וואי כמה שניסיתי להסביר לה שוואו זה פשוט לא ככה.. אין אין עם מי לדבר אין פשוט אף אחד!!

כאילו אין לי אנשים איתי ביחד בדעה.. כולם שונים ממני במה שהם חושבים וקשה לי ככה! 

תאמת שבאמת באלי לעבור דירה, ששם החברות יהיו כמוני בערך ושאני לא יראה אותם מעשנות בשבת.. אוף אוף בחיים לא חשבתי שאני ירצה לעבור מהמקום המדהים שבו אני גרה.. מאז נולדתי!!

לא יודעת..

מוזמנת לדבר באישי מתי שאת צריכהלא נשברים!
לפני שאגיב בצורה עניינית יותראהבת ישראל!!

באלי קצת לחשוב עלזה...

ושולחת לך חיבוק ענק ענק!!!

מעריכה אותך מאוד!

גם על ההחלטה האמיצה שלך וגם כי את בנאדם גדול וגיבור!

לא יודעת אם אמרו לך- אבל הקב"ה מנסה אנשים גדולים בנסיונות גדולים.

ומסכימה, שלפעמים נורא קשה לנו להבין.

אבל תדעי שאת אדם גיבור שמתמודד!

וזו וואחד התמודדות!!!

חיבוק גדול!! והמון המון הערכה!!

מוזמנת בשמחה אם תרצי.

אשרייך צדיקה!האלן

וואו דבר ראשון, כל הכבוד!באה והולכת
דבר שני, אנשים לאט לאט יתרגלו לזה שהחלטת להתחזק וזה כבר לא יפריע להם שאת עם בגדים אחרים, החברים האמתיים ישארו,הרי בפנימיות את נשארת אותו דבר ולפי מה שאני קראתי, בן אדם מדהים
דבר שלישי בקשר למדריכה, תתני לה צ'אנס, אולי בתור מדריכה היא מדהימה?
ועוד משהו, בקשר לפסיכולוג, תמיד חושבים שמי שהולך לפסיכוחוג הוא משוגע, זה לא נכון, פסיכולוג עוזר לך לפתור בעיות שנתקלת בהם בתור בן אדם חיצוני שתפקידו לעזור לך, את לא חייבת ללכת לפסיכולוג, אולי תמצאי מישהי (לא בהכרח חברה-מישהי שאת מכירה וסומכת עליה) או שתשבי עם עצמך, וכל פעם שיש משהו שאת מפחדת/לא מרוצה ממה שקרה/קורה/יקרה תשאלי את עצמך "למה?" למה אני מפחדת. תשבי עם עצמך, אני פעם עשיתי את זה וזה מוריד מועקה.
מוזמנת לדבר באישי אם צריכה
בהצלחה!
די מהמממתתת את!! חיבוק ענק!! מוזמנת ממש לפנות באישי אליאי אי אי

את עושה דבר מדהים ואני בטוחה שבסוף תצמחי מזה לאדם מדהים ומשמעותי,

מעריכה ממש

את יכולה לעבור בע"ה לאולפנה יותר דוסית.. ותאמיני לי שזה ממשאהבת עולם!

מחזק!!

כשתתחילי לבדוק אולפנות בכיתה ח'...

ואת פשוט מהממת ומדהימה!!

צדיקה!!

אשרייך!!

ה' כ"כ אוהב אותך וכ"כ גאה בך!!

מאחורי כל דבר עומד משהוasd100

למשפט ''למה ה' למה'' יש תשובה. יש תשובה לכל הלמה. הכאב והייסורים באים כשהאדם מתנתק מהעבירה שהפכה לחלק ממנו, כמו אבר מקולקל שחותכים כדי שלא יזהם את שאר הגוף. יש ערך בכאב עצמו, הוא מטביע באדם חותם, הייסורים אינם רק דרך שצריך לעבור.

כדאי לדבר עם המחנכת או מישהי שקשורה אלייך, ''דאגה בלב איש ישיחנה'', זה פורק מהאדם את העול כשהוא מדבר עם מישהו, אפילו כשלא מקבל תשובות.

ברור שמאוד קשה לך, ואת בכלל לא רוצה לחשוב על פיתרון, אבל צריך להתגבר ממש בשביל להצליח לצאת. צריך להבין שמתרחש כאן תהליך שיוביל לשינוי.

בהצלחה!

אשרייך!באמת!פרפר לילה
המצב שלך לא פשוט, זה ניסיון ענק לעמוד ככה בלחצים
של החברה, והמשפחה, אבל שתדעי לך שאת פשוט גיבורה!!ואני בטוחה שה' רואה את זה מלמעלה..
אני ממליצה לך לראות באתר מילה טובה, ולהסתכל בשאר האתרים, כדי לחזק את עצמך אם באלך, יש שם דברים מעניינים..
בהצלחה ענקית נשמה!
נשמהרגע שלם

ה כל כך אוהב אותך, את לא מבינה כמה אפילו, שהוא רואה את הרצון המתוק שלך להתחזק,

ועכשיו זה נראה לך כאילו החברה צוחקת עלייך, אבל את לא מבינה כמה יעריכו אותך בהמשך!!

ואני אומרת לך מנסיון אישי,

בחודשי ארגון למניהם כל השבט שלי היו עם הבנים, עשו המון שטויות, העלו את החצאיות אל על, התייפיפו כל היום לכבודם, הרבה פוזות קיצור, ואני שמרתי נגיעה ובאמת התרחקתי, השבט שלי אמרו שאני דוסית וסתם מחמירה, אפילו שנאו אותי קצת...

אבל אחרי זה בנות כלכך נפגעו מזה שהם עשו איתם שטויות והתחרטו כלכך על זה, ושמחתי ששמרתי על עצמי ועל הכבוד שלי, וכל כך מעריכים אותך אחר כך, ולא בשביל הערכה, בשביל הצניעות הבסיסית... ולא רק  בבנים- בנות ובשמירת נגיעה גם בחצאיות, ובטלפון ובכל מה שעשיתי,אני לא מתחרטת לרגע,

וגם את אל תתחרטי על זה אפילו לשנייה!!!

כל כך יעריכו אותך על זה!! ואני אומרת לך כאחת שנמצאת בחברה מעורבת וסניף מעורב ואני מכירה את כל הסגנונות, והשטויות, ועברתי את כל הדברים האלו..

מוזמנת תמיד להתייעץ, כי אני באמת מכירה את החברה הזאת...

ואל תדאגי יהיה לך טוב, תמיד יש משברים לכולם, אבל המשברים הם אלו שבונים אותך ומחזקים את האישיות שלך!!!

הכל יהיה בסדר מבטיחה לךחיוך

פיצוחית

אין לי כרגע ממש מה להגיד לך.

רק שאת מדהימה!!!!

וגיבורה!!

מאחלת לך ממש בהצלחה!!

אולי שימי------- קצת ותחשבי מה את רוצה? לא רוצה לייעץ סתם עצות לא ממש...

נשיקהאוהב

אם את צכה עזרה משו ונראלך שנוכל לעזור אל תהססי

(לא קראתי עדיין תגובות אז סוריי אם היה כפילויות)

אשרייך צדקת!יהודיה בנשמהאחרונה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך