בעיה-ביחד ננצח

מה עושים עם חברות שנדבקות 2 מקרים שונים אשמח לעזרה!

1. יש לי חברה שלפעמים באה אלי אחרי צהרים לפני זה בד"כ היא מתקשרת ושואלת אם באלי שהיא תבוא וכו' 

ויש לא מעט פעמים שאני עסוקה ואני לא כלכך רוצה שהיא תבוא אלי ואז אני אומרת לה:

אני: אני עסוקה

היא:במה

אני: (נגיד) אני צריכה לסדר את החדר ולעזור לאמא שלי

היא: נו אז אני אעזור לך

אני: אההה לא נראה לי

היא: נו מה כפת לך...

נראה לי הבנתם קיצר היא לא קולטת רמזים לפעמים וזה חוזר על עצמו כבר כמה פעמים  וזה מתחיל להציק לי איך להסביר לה שזה לא נעים??

2. יש לי עוד חברה שכל הזמן הולכת אחרי ואחרי עוד כמה בנות כאילו אנחנו הולכות לדבר עם המורה היא באה אנחנו הולכות לשתות וזה לא רק אצלנו עוד כמה בנו אמרו שהיא נדבקת אליהים וזה ממש לא נעים ניסיתי להגיד לה כמה פעמים:"את יכולה לתת לנו פרטיות??"

ואז היא הולכת ואיך שהוא חוזרת אחרי דקה 

קיצר הבנתם אם למישהו יש רעיון איך להגיד להם??

תודה!!

ככהעברי אנכי
המקרה הראשון..
להגיד לה.. לא.. אולי מחר. אני מעדיפה לעשות לבד.
לא לרמוז, להיות ישירים, אבל לא תקיפים.
כלומר:
לא להגיד - אני לא רוצה שתגיעי
להגיד - אני רוצה להיות לבד

בהצלחה!

המקרה השני, מוכר, יש לי חבר כזה.. אבל.. זה סביל בד"כ...
בהצלחה!!
אפשרויות...דשא סינטטי

לבעיה הראשונה את יכולה להגיד אני לא יכולה עכשיו\היום אולי בפעם הבאה...

הבעיה השניה היא באמת יותר מורכבת, איך להגיד לה שזה לא נעים בלי לפגוע בה. לי עצמי אין פתרון לזה...

תודה!ביחד ננצחאחרונה

אממ לצערי אני מכירה.. אז כמה רעיונותאניייי

א. כשאת אומרת לה שאת לא יכולה, תנסי לשדר החלטיות. למשל תגידי-סורי. אבל לא מתאים לי היום. נקודה. שלא תוכל לערער על זה. אל תגידי אממ נראלי שאני לא אוכל.. ואז היא תגיד אה, למה לא? וכזה..

ב. שימי לב שאת לא כל הזמן רק מייבשת אותה אלא שיש גם הזדמנויות שאת כן מקבלת את מה שהיא מציעה ושאת גם מזמינה אותה לדברים. ככה היא תבין שלפעמים נח לך ואת רוצה להיות איתה ולפעמים לא. ושזה לא שאת כל הזמן דוחה אותה כי אז היא חושבת שאת מתרצת לה תירוצים כל פעם משו אחר ומוצאת דרך להיפטר ממנה ולא חושבת שפשוט לא מתאים לך ספציפית בזמן הזה

ג. תעיזי להגיד לה. 1) תדברי איתה על זה "הי, אני מרגישה שלפעמים את לא מתחשבת ברצונות שלי למשל כש..."

2) אם היא שואלת למה את לא יכולה, תגידי לה שאת לא חייבת לספק לה תשובות כל הזמן. (תחשבי איך לנסח את זה לא באופן פוגע.. בקיצור תגידי לה בפנים שאת לא חיייבת להסביר כל דבר..

אה ועוד רעיוןאניייי

כשנגיד היא מציעה לעשות משו ואת לא יכולה/רוצה תציעי משו אחר במקום (או פעם אחרת, משו ספציפי אבל,, לא סתם פעם אחרת.. או משו בשבילה שלא דשווקא כולל אותך)  שלא תתחיל לחפור לך למה את לא יכולה וזה.. 

תודה רבה!!ביחד ננצח

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך