ואחים שלי ובני דודים שלי טוענים הנחרצות שאני שיכורהה.
דוגרי- אני מרגישה מסטולה, בעננים. ודוד שלי, השיכור הזה, אומר לי: "נשים- דיעתן קלהה." ואני תפסתי עליו קריזהה.
אגב- כל הטעיויות הקלדה והשגיעות כיתב זה בעקבות ב\ההסתממות הקלילה שליי[[=
מי שיכווור?!
גם אני דיברתי היום קצת שטויות מחצי כוס יין משובח..
אבל אני לא ממש שיכורה
אני מחר מוכנה ומזומנה לשיכרון של החיים שלי. כבר מעכשיו אני מתכוננת, לובשת בגדים חגיגיים לקראת המאורע, אומרת כמובן וידוי- למקרה שאני אמות ממנת יתר של אלכוהול, וכולי אושר לקראת הבאות. תתפללו עלי בבקשה. כי אם מחר אני חוזרת ומדברת שטויות יותר מידי, יותר מאשר עכשיו אפילו, סימן שנידפק לי המוח רציני.
א
כן כן. כשאני מנפחת בלון אני מתחילה לא לשלוט בעצמי. אני יודעת שאני הולכת לעשות/לומר משהו שטותי, ואני לא רוצה לעשות את זה - אבל זה ממש נגד רצוני.
זאת הסיבה שכבר כמה שנים לא ניפחתי בלון. אני בכלל לא בטוחה שאני זוכרת איך עושים את זה.
א. לא משתכרים...
ב. צריך כמה סוגים של יין טעים + כמה ליקרים+ קוקטיילים נחמדים..
ג. איזה נחמד זה...פורים בהיר אחד לגלות שהאלכוהול לא משפיע עליך....
אני מתה על יין וכל זהה. חוץ מוודקה, ערק ואמרטו- שזה הדברים הכי מגעילים בעולם... אה, גם הבקבוק יין האחרון ששתיתי היה מגעיל. אבל עדיף מוודקה, למשל^^
נ נח נחמן- לא נורא^^ נראלי מתישהו האלכוהול לא ישפיע גם עליי~
ילץ- נורא מצחיק~
בס"ד
לבנות דווקא מותר להשתכר רק בתנאי שהם בחברה של בנות בלבד. חברה מעורבת אסור.
אבל ל-מ-ה לעזאזל? למה אלכוהול? זה מסריח, זה מטרלל ואחר כך מקיאים הכל. בעעעעעע..
אגב, אפשר להשתכר בלי יין.אחלה. פשוט תתחילו לצחוק.
D:
אני לא השתכרתי בחחברה מעורבת. הייתי עם דוד שלי, אשתו, הילדים שלו, סבא וסבתא שלי, והמשפחה שלי. אבל יצאתי החוצה, אז יכל להיווצר מצב של מעורב^^
למה אלכוהול? זה טעים, זה מסמם, זה ממכר, וגם אם מקיאים אח"כ- אזמההה? זה ממש משחרר להקיא אחרי שאתה מסטול מהאלכוהול...
כה. אפשר להשתכר גם בלי אלכוהול- תראו אותי עכשיו- מסטולה, למרותש האלכוהול האחרון ששתיתי היה אתמול באחת~
גם פעם השתכרתי מריקודים, צחוקים ומיץ תפוחים^^
וואו בחיים לא חשבתי שאני אגיע למצב כזה..ועוד מכולה 5 כוסות... עכשיו קצת נרגעתי אבל קודם הייתי חייזר... שתדעו שזה ממש כיף. אומנם אח"כ מתחילים גם קצת המון לבכות ולצרוח, אבל זה כיף ההרגשה של הסחסור... שווה לנסות...
סתם שתדענה =)

)לאלחח יש כאלא ויש כאלא..

יש אלכוהול ששותים כי זה טעים..[פרנג'ליקו,דוליז,בייליז..]
ויש כאלה שלא[טקילה(שושי את בא שוב להקפיץ עם אבא שלי?!),וודקה(שזה דחה בלי כלוםם!!הכי טעים עם נסטיי
וערק סתם דוחה..אבא שלי אפילו לא טורח לקנות..כמו ג'ין..בעע..]
גם תלוי בשביל מה שותים
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים