חברה שלי במסיבת פורים דיברה איתי וזה והיא ממש מיואשת מהחיים היא ניסתה להתאבד בטיול השנתי של האולפנא והיא נסעה לבית חולים והיא כל הזמן ככה אומרת שנמאס לה מהחיים.
אבל היא לא מסכימה שיעזרו לה וכל פעם שמנסים היא אומרת שאין טעם!! ואי אפשר לדבר איתה בכלל
והמדריכה שלי שהיא ממש חכמה אמרה שהיא עושה את זה רק בשביל צומי והיא לא רוצה שיעזרו לה ואני ממש מעריכה את המדריכה שלי אבל נראה לי שהיא ממש טועה כי היא אומרת בעצם: שתמות היא לא רצתה עזרה.. אני בטוחה שבתוכה היא כן רוצה שיעזרו לה!! אבל זה ממש קשה לראות אותה ככה וגם כשהיא מנסה להתאבד מול העניים שלך זה מלחיץ בטרוף!!! אווווווווווף אני וחברה טובה שלי יודעות על זה רק והיא אומרת לי שהמדריכה ממש צודקת אבל קשה לי להשלים עם זה שאני צריכה לתת לה להתמודד לבד!!
אוווווווווווווווווווווווווף מה אני עושה? אני ניסיתי לדבר איתה ואין לך מה לענות לשאלות שלך ואז היא מבינה מי זה שאין טעם לחיים!! והיא לא מאמינה כבר בכלום גם לא בקב''ה וכל מי שהיא מדברת איתו היא מתחילה לעורר אצלו ספקות באמונה!!
מה אני עושה?? אני יודעת שהיא יכולה להתאבד והכי מלחיץ שהיא לא עונה לי בטלפון בבית והיא לא גרה בעיר שלי.. =[[
הצילו!