סיפורים מפוריםאוסנת

כדי שהחוויה תשאר בזכרון, וכדי שיהיה אפשר לשתף אחרים ולהנות מהקריאה... כל אחד מוזמן לפרסם כאן את הגיגיו וסיפוריו המצחיקים.

אם אפשר לשמור על צניעות ומילים יפות, ולצנזר סיפורים לא מתאימים.

- אני מקווה שזה בסדר, הרועה. לא הצלחתי להבין אם שרשורים כאלו רצויים פה או לא -

אני אתחיל.אוסנת

בחור ישיבה התחיל להסביר לאח שלי בן הארבע על סגולת ישראל, נצח ישראל, מלכות ישראל וכלל ישראל + ציטוטים מהרב קוק. והכל בשיא הרצינות.

אממ.....לבן כהה

מצחיק לראות שמיניסטים שלי, שעכשיו הם בשיעור א', ופתאום מכריחים אותי לשבת ללמוד איתם...

החזן במנחה התחיל לקרוא את "על-הניסים" כמו סיפור, וכשהוא אמר שהמן ניסה להרוג אותנו, הוא התחיל לצחוק עליו....

ב"עלינו לשבח", התחילו להגיד במנגינה של יוה"כ, וכמעט השתחוו כשהגיעו ל"ואנחנו כורעים"....

מנחה- שעה 12:45 עד 50 דק' אח"כ....

תמיד שרואים אותי, מתחילים לשאול אותי שאלות בקשר לפיגוע (במרכז), אפילו שעברה שנה!

נחשוב על עוד....

עכשיו אני..matanyalan

אבא שלי אמר לי שחזרתי מהישיבה אחרי המסיבה הייתי מסטול רצח, ואז בגלל היין

הלכתי למיטה של אח שלי הקטן, זרקתי אותו ונכנסתי לישון שם..

שיכורים..שיכורים..שיכורים...ישה"ז=]

1. במסיבה בישוב בערב, כמה שיכורים השתלטו על התזמורת, והתחילו לשיר במקומם ולנגן במקומם...

2. חברה שלי ואני רצינו לשתות משו נחמד בערב אז אבא שלי הכין לנו קוקטייל וזה קצת מיסטל את חברה שלי...

3. "סוג של" חברה שלי התבשמה[-במילים עדינות] תפסה אותי, משכה אותי לרקוד ושפכה עלי יין...

4.בסעודת פורים...אנחנו יושבים שלוים [פחות או יותר] פתאום נכנס חבר של אחי, שיכור ל-ג-מ-ר-י בערך פירק את כל הבית...ועד שאחי וחבר שלו הצליחו  להוציא אותו....אחרי איזה 15-20 דק' פתאום הוא חזר ורמס קצת מהבית...ועד שהצליחו להוציא אותו... היה מצחיק..

5. לקראת סוף פורים כולם התאספו בבית של רב הישוב...3/4 [אפילו קצת יותר] שיכורים, עושים שטויות אבל מה, שיהיו בריאים בלי עין הרע, איזה צדיקים!!!! דיברו שם דיברי תורה ממש יפים...!!!!

היה באמת פורים כייף..!!!

אהה..מרב.
1. השתכרתי. וזתאת חוויההה.
2. כשהיתי שיכורה, וזה הדבר היחיד שאני זוכרת-- ישבתי על הגדר של סבתא שלי עם הבקבוק יין ושרתיייייייי~~
3. אחים שלי אמרו י שכשהיייתי שיכורה שכןש ל סבתא שלי, שהיה פעם סגוגשל חבר שלי, יצא מהבית שלו עם חבר שלו, ושנים ניהלנו דיון על הסוג יין וליקר שלנו XD
4. השתכרתי בהתחלה משני בקבוקים קטנים של ליקר, ועכשיו משני בקבוקים קטנים של יין^^
5. הקאתי עכשיו ת'נשמהההה.. ומתערבת אתכם שמחר אינלי מושג שכתבתי את זה. כ--ל מה שכתבתי היום בערב פה,או בכל פורום אחר- אני לא זוכרתתתת...
זה אחד ה---דברים!רחלקה

ביינישים מבוסמים! |מתענג|

היי לי יש.....שבלול
בס"ד

יש לי כמה שמחים וכמה עצובים....

1) אוקי אז בסעודת פורים שני אחים שלי דוד של וגיסי השתכרו כזה והם היו הכי הכי חומודים התחילו לרקוד ברחוב שלכו לשמח את השכנים אמרו מלא דברי תורה ועשו פשוט שמח.

2)זה טיפה יותר רציני ועצוב בערב פורים חזרתי הבייתה מהמסיבה באולפנה וכל השמיניסטים מהתיכון שלידיינו היו ברחוב שיכורים איכס זה היה מגעיל... ראו שזה סתם שכרות של הוללות ולא של קדושה...

לילה טוב.

נולדה לי אחיינית.רוני בלילה
אצלנו החזן היה שיכור והיה פשות בושותנח נחמן מאומן
במיחד שאו כנה את החזנות ב7000שקל וכולם איתפללו בחוץ...

מזל'טפזוש
אחחח..... שיכורי הישיבה הק' ר"ג... איזה עונג=]אוריה שמחה
בריקודים של ערב פורים- השיכורים רצו לכיוון הארון קודש, ופשוט רבו מי יותר קרוב!! עמדו ובכו שם שעה בצעקות: "אבא!! תרחם עלי!!!" וכיוב"ז... שיכור אחר התיישב על הרצפה והתחיל לחבק ולנשק את נעלי הרב יהושע... "מתאבק בעפר רגליהם" ובבוקר היתה קב' שיכורים קטנה- התחילו עם דברי תורה עמוקים- אפחד לא הבין אותם חוץ מהם כנראה.. ואז הם התחילו ברכת המזון- בריקודים!! פשוט רקדו את ברכת המזון.. וכשהגיעו ל"על הניסים" הם התחילו לשיר את זה במנגינה של חנוכה, ואז אחד מהם- במקום להמשיך עצר את כולם, וסיפר את סיפור המגילה כולו בהתלהבות מרובה...=] מתוקיייים!!! אח"כ הלכו לרב לבקש ברכה.. שתו עוד קצת, והתחילו לרקוד... =]
חח לפחות צילמת את המחזה המרהיב הזה? רחלקה
אממ..ילץ

לא שאני זוכר הרבה...

אבל היוה כמה מצחיקים..

איזה אחד הלך ברחוב וצעקקקק א-נ-ח-נ-ו  ה-ע-ם  ה-נ-ב-ח-ר וזרק שולחנות...

והיה גם איזה איש שטען שאני מחפס "לקות אלוהית" שאין לי שמץ מזה...

בעקרון מה אני עשיתי..רקדתי במשך החג בלילה 5 שעות ברצף..וביום עוד 4...

שתיתי...חצי ליטר בירה, 3 כוסות יין, 4 וודקה, 2 ליקר שוקולד, 1 ליקר אפרסקים, חצי כוס ברנדי, 4 כוסות ערק, ועוד כוס של משהו שאין לי מושג מזה ... וזה מה שמסביר תריקודים..

אני עדין זוכר קצת.. אבל לא משהו..

אני ועוד שתי חברים (ואחותי הקטנה) עשינו בצהורים(בזמן ההרוחה) סבב בכימעת כל הבתים בישוב, פשוט נחנסנו ורקוד איתם...  (נופניקים תספרו...)

וגם עשינו מחסומים בכבישים...היה מזה כייף..כל מי שרצה לעבור היה צריך לצעת ולרקוד, ולשתות, בשביל שניתן לו לעבור..

קיצור היה מממממממממממממממממש כייף................

וקיבלתי 17 מ"מ...מזה תעימים...

חח..היה אדיר!!א*ן ע!ד מל2ד!
אז ככה:
3 אחים שלי השתכרו ברמות מטורפות ועשו סבב בכל היישוב של דברי תורה,ריקודים חיבוקים ונשיקות..
2 אחים שלי נשכבו באמצע הרחוב וביקשו מאנשים לדרוך עליהם-כי הם רק שטיח,ועפר ואפר..
אח שלי הלך למורה להיסטוריה שלו והתחיל לצרוח עליו 'היסטריה!!היסטריה!!'' ולנשק אותו...
יווואו היה איזה קטע שעמדו מלא בנים מחוץ לבית שלי ואח שלי התחיל לרדוף אחריי שיכור כשהוא צורח ''אחותי!!אני אוהב אותך!!..'' ומנסה לחבק אותי ואני בורחת בצרחות של ''אל תתקרב אלי!!'',וכל הבנים צוחקים..
       קיצור פדיחות לצאת מהבית...= )
חחח.. כ"כ מתאים לאחיםשלךXDמרב.

ועכשיו אני מבינהלמהלא באת לשוק^^

חוויות? אני אספר לכם ממה שאני זוכרת, וממה שאני לא זוכרת [אחים שלי ובנידודים שלי סיפרו לי. וגם כמה דברים שקראתיפהה~]
מה שאני זוכרת:
1. היינו אצל סבא וסבתא שלי, אי שם בצפון הרחוק. ואני, כולי מסטולה, יצאתי מהבית שלהם ע6ם בקבוק ליקר פירות יער (חברים- הדבר הזה חריייף), ישבתי על הגדר והתחלתילשיר את השיר של ה"אולפיזמון" שלנו [האור הגנווווווווווווב. הקץ לבושות לפחדים שללהלהה] וזה היה מורחח...
2. ישבתי כולי מסטולה על הכיסא נוח של סבא וסבתא שלי מול המחשב, וכתבתי פה דברים, שעליהם באמת לא היה לי מושג שכתבתיי...
מה שאני לא זוכרת:
1. אחים שלי סיפרו לי שכמה שניות אחרי ששרתי ת'אור הגנוב הזה שכן של סבתא שלי [חילוני בן 17.5] וחבר שלו [כנ"ל] יצאו מהבית, ודיברנו שנים. וניהלנו דיון סוער על סוגי יין וכיוצא בזה^^
2. את כל הנסיעהשלי בחזור, חוץ משהתעורתי ואמרתי להורים שלי :"בוקר טוב סבתא." וחזרתי לישון^^
אח"כ השתכרתי שוב, ומשם אני זוכרת הכל, למרותש הייתי יותר מסטולה. תשאלו את ב.מ. היהודי^^ שנים שיח"אשנוו [שיחה אישית. המצאה גאונית שלי] ושנים דיברנו על זה שאני שיכורה. צחוקיייםם..

ישר כוחח!!!!!!!!!!!11יקירה
על מהה?!מרב.
היי! גם לי נולדה אחיינית!נקודות של כיסופים

מתוקה מדבש(היא דומה לקיפוד).
וגם אני ראיתי את השיכורים מישיבת רמת גן...באמת חוויה..
והייתי באולפנה שלי- היו אורות לא מהעולם הזה..

אוריה שמחה!!הבורא אוהבאותי

את קורעת אבל לא היית בבוקר היה ממש מצחיק בבוקר
אחרי שהם באו אלינו אז הם ניקו לנו את כל הבית
ואחד לא מצא מגב אז הוא לקח את המגב של הכיור והתחיל לנקות
איתו את הרצפה פשוט נמרחנו מצחוק

יש עוד כמה סיפורים קורעים אבל אולי פעם אחרת אני אכתוב אותם כאן

אני, (בניגוד לכולם כאן!)המלכה של העולם

לא השתכרתי, ולא מצטערת עלזה..

ו.. היה לי אחלה פורים..!

ברורהבורא אוהבאותי
מי השתכר ?
אני ראיתי שיכורים בגלל שאבא שלי ראש ישיבה
קרועה.. שמעתי סיפורים מחברתי שהיתהאוריה שמחה
אצל משפחה אחת של אברכים, מקור ראשון=] זה נחשב!
במקרההבורא אוהבאותיאחרונה

אני גם יודעת מי זאת
אבל היא הייתה בסוף בהתחלה היה קורע!!

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך