אבל תכלס'..קבלות באמצע שכרות..אל תשאלו איך שהשתכרתי..חחח..בלילה רק בכיתי ובכיתי שעות..צעקתי כמה שאני רשע..וכמה שאין לי מושג מהחיים..שאגתי כל הזמן דברי תורה של הרב פרילנדר ושל ר' אליהו דסלר..[כן אני זוכר ואל תשאלו איך כי אין לי מושג..]..ובכלל אבא התקשר באמצע..חח..25 דקות של שיחה..תשאלו את אליעד..חח..
ביום השתכרתי שוב..והפעם זה היה בשמחה מופרזת..אה..והיה קטע [חזר על עצמו אין סוף באין סוף וראציות..] שבאולם ישבו בנים בצד אחד ובנות בצד אחד..והלכתי לכל הרבנים..מהרב הנדלר עד לרב בן יעקב והרב יעקובסון ואמרתי להם שאין בכלל כאן צניעות..מה זה??..נושים באולם?...והלכתי והבאתי מחיצות..חחח..עד שהעיפו אותי כל החברים..תפסו אותי מפה ומשם..זה היה כ'כ מצחיק..היה שם גם את בנצי הבן של הרב נועם שהשתלטי עליו [מי מכיר?..אחד הנשמות הטהורות של העולם היהודי..]..אין לי מושג איך אמא שלו לא העיפה אותי..כנראה התנהגתי יפה..שיכור אבל יפה..
בכל מקרה גם ביום וגם בלילה גררו אותי למיטה...
אני רוצה להגיד לכם שכבר ארבע שנים אני משתכר..הפעם זאת החמישית..ועוד לא היה לי פורים כזה..האהבה והדאגה של החברים..
כאן יוצאת האמת באמת..ובאמת יצאה האמת..אני רק רוצה להיות חלק מציבור כ'כ חם ונפלא ציבור שעל אף כל המגרעות..סוף סוף יש בו קצת אמת..אני סוגד לכם..ואני כבר בעז'ה מתחיל..ההערצה היא ההתחלה לא?..
טוב. בכל מקרה אני אישית התחזקתי למעשה המון מהיום כיפור של אהבה הזה..מה איתכם?..
[לא כתבתי המון זמן אז זה התפרץ..קחו באיזי..]