ישיבותהאמת בלב

מה הדבר הכי קשה בישיבה עם פניימיה ? 

תודה רבה!

לי אישיתעיני יורדה מים
לי אישית היה קשה , שאתה נופל לפעמים בחדר עם אנשים שיש להם סריטות , ואתה צריך לאכול אותם איכשהוא , ולא תמיד מסתדר עם כולם .. לדעתי הכנה טובה לזוגיות ושלום בית..
ריבים על חם/קר להפעיל מזגן , לא להפעיל..
חבר חדר שחוזר מאוחר ומעיר את החברים בטעות.. ועוד ועוד לא חסר..
אבל בגדול חיי פנימייה ממש כיפים , חברים , צחוקים , ישיבות , שחנש"ים , כרגע שאני לא בישיבה ממש ממש חסר לי
זה תלוי מאוד...יהודי בנשמה

א. לי אישית אין משהו מיוחד שקשה בפנימיה, לי זה דווקא ממש נחמד הקירוב לחברים והגיבוש והביחד.

ב. יכול להיות שיהיה קשה לך במשהו, אבל זה ממש משתנה בין אחד לשני.. זה יכול להיות- הריחוק מההורים, תחושה שאתה כלוא, שנקי מדי, שמלוכלך מדי, ואפילו יכול להיות שהדבר שהכי יפריע לך זה העובי של המזרון, או הצבע של הוילון במקלחת (אני ממש לא צוחק בקשר לזה)...

בקיצור זה משתנה מאודדדד בין כל אדם.

שיהיה לך יום טוב אח שלי!! חיוך גדול

מזרון אפשר להחליף ..לטובה
זה תלוי מאוד..יהודי בנשמה

א. לי אישית אין משהו מיוחד שקשה בפנימיה, לי זה דווקא ממש נחמד הקירוב לחברים והגיבוש והביחד.

ב. יכול להיות שיהיה קשה לך במשהו, אבל זה ממש משתנה בין אחד לשני.. זה יכול להיות- הריחוק מההורים, תחושה שאתה כלוא, שנקי מדי, שמלוכלך מדי, ואפילו יכול להיות שהדבר שהכי יפריע לך זה העובי של המזרון, או הצבע של הוילון במקלחת (אני ממש לא צוחק בקשר לזה)...

בקיצור זה משתנה מאודדדד בין כל אדם.

שיהיה לך יום טוב אח שלי!! חיוך גדול

בטעות שמתי את זה מקודם במקום הלא נכון... קורץ

מאוד תלוי בין אדם לאדם...נגרינסקי
סופו שלדבר לך יש את העדפות שלך, צורת החיים שאתה רגיל אליה וכו' וכל שינוי יכול להיות קצת לא נוח בהתחלה... לאדם אחר יש את צורת החיים שלו שהיה רגיל אליה ולו יפריעו דברים אחרים בהתאם... זה יכול להיות גודל החדר, מיקום המיטה, שעת כיבוי אורות ועוד...
דבר שגם יכול לעשות הלם ראשוני זה אוכלוסיית החדר בו תהיה... אפשר ליפול על חדר שיש בו אנשים עם רמת אסטטיות מסויימת, או שההתנהגות שלהם קצת לא נוחה, ההשקפה שלהם קצת שונה משלך...

בסופו שלדבר, אדם לומד לחיות עם כל אלה ולהכיל... זה בונה את האדם וזה בונוס ענק לחיים...
הדבר שקשה לי הואמשקפת

אני השנה בחמישית וקשה לימאוד לישון מחוץ לבית לאורך זמן אני מתגעגע מאוד הביתה אני יוצא באמצע שבוע וחוזר בבוקר ועדיין קשה לי יש למישהוא רעיון מה יכול לעזור לי

שמע אחיחידוש

קודם כל זה טבעי שזה ככה בהתחלה, אצל הרבה בחורים שמתחילים פנימיה, ולכולם זה עובר מתישהוא אחרי חודש חודשיים. תתעודד

אולי זה גם בגלל שאין לך מספיק הרגשה של "בבית" בישיבה? אולי לא נוח לך עם החברים בחדר?

מוזמן לאישי אם אתה רוצה

אצלנושונא סטיגמטים!

יש הרבה שחוזרים הביתה בתדירות מסויימת יש כאלה שפעם בשבוע יש כאלה פעמיים בשבוע תדבר על זה עם הרמ או המדריך והם יעזרו לך .

תתחיל בתדירות גבוהה להשתחרר ולאט לאט תנמיך... ממש בהצלחה!!!

המיטהפשוט יהודייי
ועכשיו ברצינות... בהתחלה קשה בפנימיה המרחק מהבית, בהמשך זה הריבים המטופשים עם החברים, בסופו של דבר זה הדבר הכי כיף שיש!!
לדעתי...יפה וקדושה

זה קשה להרגיש מנותק מהעולם, זה כאילו השבוע הזה מתקבץ ליום אחד ארוך ומעייף.. זה קשה.. צריך לדעת איך לאכול את זה... ו

וגם, אם אתה רוצה להדריך, ולהתנדב וכל הדברים האלה, אני לא ממליצה על פנימיה.. מניסיון, זה ממש קשה לשלב את הכל ביחד.....

שבתות חופשהתמים

בשבילי...חמואאחרונה

אני חושב שפנימיה זה הבחירה הטובה ביותר בגלל הקשר החברותי שאתה לומד לאט לאט איך מתחשבים באחר איך נעשים אנשים אכפתיים יותר לחברה גם אם זה קצת קשה בהתחלה (אתה תעבור את זה מדובר בסך הכול חצי שנה לכול היותר) מה הדבר הכי קשה? תשובה: שעות השינה! (אבל אתה תתרגל אני בטוח- כמוני) אל תעשה את הטעות לוותר על הפנימיה!!!!!! אולי קצת תיתבעס בהתחלה אבל זאת תהיה בחירה שתעזור לך בחיים המון!- מניסיון!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך