רעייתי ילדה במזל טוב בת. ההתרגשות גדולה ואנחנו מרחפים בעננים.
עם זאת, יום לאחר הנחתי לאשתי לרחף ונחתתי על קרקע מוצקה. התברר לי מעל לכל ספק שבחדר לידות הייתה רשלנות רצינית.
קראתי למילדת מספר פעמים והיא ישבה לה עם חברותיה בחדר קפה וסימנה לי לחכות. גם כאשר אמרתי לה שהתחיל כבר לידה נתנה לי לחכות. לבסוף, כאשר באה, כבר לא היה דופק וכו' והיו צריכים לעשות לידת ואקום.
ב"ה הכל תקין.
כאשר ביקשתי שיחקרו את האירוע או שאני אשקיע בכך מאמצים, הנה לפניכם תגובתו של אחד הרופאים:
טענותיכם אינן נכונות. הכל היה תקין. חתמו על הדף שבע עשרה פעמים {מתוך בערך חמש שעות זה יוצא שנכנסו לבדוק פעם בעשרים דקות} אבל בגלל שאתם רוצים להרגיש צודקים אני אתן לכם את התחושה הזאת...
ויותר מכך תרשמו לפניכם תגובה מטעם הנהלת בית החולים:
1. אין סיכוי בעולם שתוכיח שהייתה רשלנות בלידה הזאת, גם אם יצמחו לי כאן שערות {מראה לי את כף ידו} לא תצליח להוכיח זאת.
2. כאן זה בית חולים ציבורי ולא פרטי. המילדת לא חייבת לבוא מיד כאשר היולדת או הבעל קורא לה. מותר לה לנוח קצת. אתה לא מפקד שלהם. היא יכולה לבוא בעוד מספר רגעים.
3. אנחנו מערכת משומנת. מנגנון טוב שלא נבהל מחקירות ובדיקות. אם תחליטו לתבוע זה יחזור אליכם כבומרנג ורק תפסידו מכך. אתה איש צעיר ומאוד מאוד טיפש. השיחה הסתיימה.
עכשיו, מה אתם/ן אומרים/ות על כך?

אני ילדתי לפני חודשיים בואקום (עם רופא פרטי כי אני אחרי שני קיסריים)