ידוע ידוע כולם כי עכבר ברסלב אנוכי, ואת ברסלביותי אפתח ואוריש לבני העכברים החמודים המתוקים הענוגים הנשגבים מימות עולם וכשנים קדמוניות. וילוד אוליד את בני, ואוריש להם את בינתי הנסתרת בכל הקשור לברסלביאדה. ובמחילה אתחבא ושם אלמד, ואוכל עץ חרובים ואשתה מן המעיין. [במקרה שלנו- אוכל אבק ואשתה דם זבובים]. ואת ספריי אכתוב, וידוע ידעו כולם כי בדמי זורם הברסלביות. והיננני דוגמא לעכבר מזן נדיר ביופיו, ביתני הנסתרת תופץ למרחקים. כי זה כל העכבר, ישפוט ברסלב בצדק וחב"ד במישרין. ובל נשכח את האנטומיה של הבירוקרטיה של האנלוגיה הניגודית, ומה הקשר? אינלי שמץ. התחלתי במלאכת החפירה וקשה עלי המחשבה שאאלץ להפסיקה. קיצור אני באה אלייך לבחינות. מקווה להתקבל לביתך הנעים והחם.. אנא, ארגני לי מחילה ראויה לרב ברסלב שכמוני. 'רב עכבר' אותי יכנו כולם, ואעשה חיל בכל הקשור לאכילת גבינה צהובה שטעמה כטעם גן עדן , טעמה היא טעם החיים הנשגבים, הענוגים, נוראי התהילה באשר המה (תהילה לוי, תהילה כהן, תהילה מזרחי, תהילה גולדשטיין...) כי כמה טעם החיים אשר להם יולדנו, ואנו באנו ארצה לבנות ולהיבנות ולאכול גבינה צהודב עוד ועוד. ומאיין שהגעתי מנושא נשגב כגון 'ברסלב' ונורא מדהים עוד יותר כגון 'גבינה צהובה' (המכונה בפינו 'גבינ"צ שמתחרז לישל"צ, אבל זה כבר סיפור אחר..) זה רק אלוקים הטוב יודע.